Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

nuuu, nu chiar asa. da' cafeaua poate fi un bun lait-motiv pentru un masaj. neerotic.
ca o bem dupa aia, asta-i alta mancare de fish.

Postat pe 11 Iulie 2008 16:56
maaaaa! sioping? hai ancuta!

Postat pe 11 Iulie 2008 16:57
ahhhh..iote ce ma-ntind eu..cand pe spate cand pe burtica..dar mai bine-i pe spatut..nu burtica..ca-i ea mica..dar pe spate ca-i el bun....atinge-ma cu tupeu..si nu te opri..mana ta.....sau mai bine ma abtin ca vad ca se cam rusinica lumea...uffff...deci masajul este masaj....

acu da-mi o cafeluta cu aroma...de....la.....ptiuuuu....deh..cafeluta este de vina daca nu-mi da si mie nimeni...

ancuta draguta...sa nu fugi...

Postat pe 11 Iulie 2008 16:58
na!acu' pe picior de plecare,ne anunta domnul geo,ca masajul este 'neerotic'...of...onyta,hai inapoi la masa....ca au renuntat la idee....
alone
Postat pe 11 Iulie 2008 16:59
sau tac si fac????
alone
Postat pe 11 Iulie 2008 17:00
bai geo, ce draq faci aci? te joci dea baba oarba? pai promiti masaj la fata si dupa o aburesti? hai ancuta sa bem o bere ca ma inerva domnu' geo!

Postat pe 11 Iulie 2008 17:01
onnyta..las draguta..ca de se rusinica geo..si ma tot abureste..ca nici nu mai vad de aburi...fac eu vice-versa....ca nu mi-s rusinel...cum am spus..nu am stat la coada la rusinica....ca de stateam nu mai apucam..asa ca....domn' geo fara grija......

dau o bere

Postat pe 11 Iulie 2008 17:04
De la: maryamm, la data 2008-07-11 16:58:52ahhhh..iote ce ma-ntind eu..cand pe spate cand pe burtica..dar mai bine-i pe spatut..nu burtica..ca-i ea mica..dar pe spate ca-i el bun....atinge-ma cu tupeu..si nu te opri..mana ta.....sau mai bine ma abtin ca vad ca se cam rusinica lumea...uffff...deci masajul este masaj....

acu da-mi o cafeluta cu aroma...de....la.....ptiuuuu....deh..cafeluta este de vina daca nu-mi da si mie nimeni...

ancuta draguta...sa nu fugi...

ah mary, stai pe burtica sa-ti contemplu frumusetea spatelui.....ooooo...ce piele diafana, atat de bine intinsa si proaspata de-mi vine sa musc din ea. este mai moale ca a unei fetiscane de 19 anisori.....mainile se plimba tantose pe spatele gol , expus privirilor si mainilor mele hamesite de dorinta de a te mangaia.......mmmmmm, e atat de bine sa-ti simt fiecare particica a trupului intre dejtele mele.......auzi, nu te mai misca , strici toata magia!

Postat pe 11 Iulie 2008 17:04
ahh..sti ce-mi place cand i-mi spui la urechiusa mary?...ma exacciteaza atat de mult...si iote ca-mi ghicisi si varsta..pai da..dupa atingerile astea..cu manuta ta pe pieluta mea..era si normal..si ce ma mai misc ..ca mi-s tare rea...la.....si grija dragutile cu dejtele..ca era vorba de un mic masaj..pai unde te dusasi tu cu ele...offfff..geo...te gandesti numa la prostioare...

Postat pe 11 Iulie 2008 17:09
onyta,ce ziceam de shopping???
auzi tu la el!o musca pe maryamm!
alone
Postat pe 11 Iulie 2008 17:10
asa geo ,se spune ca masajul e preludiul preludiului,fara zona inghinala te rog,ca iau foc ,de restul ,adica de partea reala ,ma voi ocupa eu in august ,meeei ce se intelege aici ??? de masaj doar ,nu si de preludiu.. continuati va rog..

Postat pe 11 Iulie 2008 17:11
sultane,hai cu mine si cu onyta!sa-i lasam in pace,cu masajul lor!
alone
Postat pe 11 Iulie 2008 17:12
si cafeaua???? noh si cafeaua mi-ati beuto???la mine lasara-ti ceva????vleau si iooooo!!!!otilicuta!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Iulie 2008 17:14
ema,nici stop de cafea!eventual de ulei pt. masaj.... dar ala nu cred ca este bun......
alone
Postat pe 11 Iulie 2008 17:15
ancuta..ce patisi draguta?...lasa shoppingul .....nu stiai ca se poate face si masaj in trei fara dejtele?...este exact..in..la fel..ca...si cum ar fi sandwicule....????....deci draga geo ....esti la mijlocel precum ....cascavul cand se topeste....ptiuuuu....

sultanele acusica vine august....acusica..numa decat.....

Postat pe 11 Iulie 2008 17:17
De la: maryamm, la data 2008-07-11 17:09:48ahh..sti ce-mi place cand i-mi spui la urechiusa mary?...ma exacciteaza atat de mult...si iote ca-mi ghicisi si varsta..pai da..dupa atingerile astea..cu manuta ta pe pieluta mea..era si normal..si ce ma mai misc ..ca mi-s tare rea...la.....si grija dragutile cu dejtele..ca era vorba de un mic masaj..pai unde te dusasi tu cu ele...offfff..geo...te gandesti numa la prostioare...

mmmm, cum stii tu sa starnesti in mine cele mai nastrusnice reactii!
mary mary mary, strig incetisor la urechiuse, in timp ce mainile se ocupa indelung asupra umerilor tai......mmm se misca alene parcurgand cu o incetineala erotica pielea lor.....apoi , incet , da' incet de tooooot, iti masez gatu'.........mmmmmm mary, mary...nu ma sautur sa te strig...mary.......minutele se scurg, mainele se transforma in unelte ale placerii pe timp ce se lasa in jos, atingand albul pielii tale.....esti atat de placuta atingerii unui barbat incat vibratiile corpului tau se transmit inzecit si mie........totul e atat de frumos, mintea percepee senzatii vagi de erotism in tot acest joc....pentru ca tensiunea se risipeste, corpul tau explodeaza introo feriie de simturi, invadand si mintea, eliberand.........

auzi stef, ce se intampla in august?

Postat pe 11 Iulie 2008 17:20
sa vezi tu masaj real,ca ai sa uiti de geo... auzi fataaaa si mai las-o pe ancuta si pe onnyta in pace ,sau tu nu auzi ca avem treburi si noi..

Postat pe 11 Iulie 2008 17:21
geo ,f serios,mary va suporta "N" masaje reale de la mine si milioane de poopici,pt ca voi fi vizitat de multe din cadanele mele de aici !! ,asa ca tu incinge-le bine...

Postat pe 11 Iulie 2008 17:23
ptiuuuuu...mai geo..ce facusi?..dadusi cu drepu-n stangu....pai piele alba oi mai avea si eu....ca tre sa pui girofare sa ma poti vedea...confunda-si marfa cu ambalajul....deci te-am prins gata....esti cu..in ..alta parte....

stef...mancate-ar mama pe tine..de sultanel...pai cum sa uit eu de tine?...zi tu cusa ca te cert ..dar ce te cert...

uite asa ca nu le las..te rog nu ma certa..da-mi o cafeluta cum numai tu sti s-o faci..sa-mi treaca....

Postat pe 11 Iulie 2008 17:27
alone
Postat pe 11 Iulie 2008 17:32
mersi,stef!eu chiar nu vroiam sa fiu salata din sandwich-ul lor!
alone
Postat pe 11 Iulie 2008 17:35
vine baiatuuuuu,dar ai grija cu hormonii..sa nu telasi pacalita..

Postat pe 11 Iulie 2008 17:36
Bai fetelor vreau si eu o cafea...ca acu facui ochi...si cred ca nu citesc bine ce citesc...face cineva masaj cuiva?!?!?!? Sau citesc dintr-un roman de Sandra Brown??!?!?!... Geo mama ...bag de seama ca esti ..."maseour"... :))) iscusit... Daca te saturi ...de oferit placeri ...si doresti sa ai parte de ele... Am eu niste ciucurei la bici ...numai buni de-un "masaj" ..e..sau nee..erotic... cum preferi ...:)))...Promit sa fiu "blanda"...
mia_mia
Postat pe 11 Iulie 2008 17:37
nooooooo...stef...are fata grija cu hormoneiiiiii......greu se lasa ei paacaliti.......

Postat pe 11 Iulie 2008 17:43
mai mia ,tu esti nebuna ..????cu biciul tau speriasi baiatu'pe dreaq ,acum va trebui sa ma las eu biciuit in locul lui.. va poopaaa mosu',p-amandoua..

Postat pe 11 Iulie 2008 17:52
ce faci?
fabi_fabi
Postat pe 11 Iulie 2008 17:53
fabiiiiiiiiii,cadana mea ,gata ai reusit bun venit,in gasca DESTRABALATILOR... UITE TE PRIMESC CU O CAFELUTA,CHIAR DE-I TARZIU..

Postat pe 11 Iulie 2008 17:56
Aaa....pai bine Stef... de "biciuit" vrei sa te "biciui" ... si stii ca-s talentata..da' o cafea numai lu' fabi ai ???? :))) Imi fac eu una mare si dulce... uite-asa ..si care mai pofteste...se serveste.. :))) Pupici...
mia_mia
Postat pe 11 Iulie 2008 18:03
scz,sora mea..,gata uite cum ies din cescuta si uite ce dulce sunt,gusta din ea si ai sa ma simti...

Postat pe 11 Iulie 2008 18:07
hai salut la o cafea. V-ati terminat de masat?
Mari, nu am obiceiul sa pierd pariurile cand e vorba de oameni:) As fi intrat cu multa placere azi pe net, insa nu pot inainte de 6 seara sau mai tarziu, ca abia atunci ajung acasa.
Cafeaua o beau cu placere alaturi de voi, afurisitilor
amme22
Postat pe 11 Iulie 2008 18:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEA DE SARBATORI 6 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:14
cine? 23 De la: Calandrinon 13 Noiembrie 2009 10:41
CE CREDETI,KULTIVATA A FACUT GELOS SI A TREZIT VULCANUL DIN GERMANIA CU DECLARATIILE EI ANALFABETE DESPRE VULCANII DIN ALASKA ??? 16 De la: Brosco 5 Ianuarie 2012 21:07
CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste 23 De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00
kudika nicoll,,m am indragostit de tn 16 De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53