Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

si eu gatesc...si spal si vase.. si ma uit si la meci...noapte buna..

Postat pe 29 August 2008 23:36
noapte buna tuturor!

Postat pe 29 August 2008 23:41
am fugit de filmul cu vamiri si am dat de unul de groaza....NOAPTE BUNA CARE MAI SI DORMITI!

Postat pe 29 August 2008 23:43
noapte buna dragilor!!!

Postat pe 29 August 2008 23:57
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-29 18:19:21nu ma iris racaneii sunt broastele alea mici si verzi de iarba....
face referire la
: "broasca mica face gura mare"

nu pot sa cred ca nu stii.....

eeee dar las ca te invat eu daca vrei!!!!!

Eeee ....pai de aia mai bine intreb decat sa rad fara sa stiu de ce nu ?
Racani se mai numesc si soldateii aia noi ....proaspat inrolati ,,,,,ceva de genu :D
iris_4_ever
Postat pe 30 August 2008 00:07
Bai nene m-am imbatat de la atate bericioaice in cele doua pagini citite .....nu cred ca am mai vazut atatea halbe de bere in viata mea

dau si eu de baut ca am castigat in campionat
Oricum sunt singura aici ...poate cucu sa mai apara dar ea nu bea bere ....cucule , ti-am pregatit un wischean cu un deget de cola cum iti place tie
iris_4_ever
Postat pe 30 August 2008 00:17
De la: stef80, la data 2008-08-29 20:41:17TRADAREEEEEEEE....,adica mie in privat imi zici una si pe forum alta...

gataaaaaaaa..,nu te mai iubesc ..
ies si eu putin pe afara poate ,poate gasesc si eu alt puiut dragalas..

Imposibil de gasit un alt pui mic si dragalas ca mine

asta seara am participat la o batai ein doua reprize
prima data a luat bataie unu care s-a dat la o doamna de 50 ani, si a doua oara a luat pentru ca avut proasta inspiratie sa mai coboare si jos...

si asta nu e tot,pe langa faptul ca ala era prost bata , a mai sarit cu "clanta" si iubita lui, mai proasta, si sa vezi minune mare mai omule....... a umflat-o si gagica....... mai ceva ca in filmele cu prosti
dragalaspui
Postat pe 30 August 2008 01:53
noapte buna tuturor..

Postat pe 30 August 2008 01:54
De la: stef80, la data 2008-08-29 20:41:17TRADAREEEEEEEE....,adica mie in privat imi zici una si pe forum alta...

gataaaaaaaa..,nu te mai iubesc ..
ies si eu putin pe afara poate ,poate gasesc si eu alt puiut dragalas..

mai SULTANE...ce naibi mai, acum dai si tu in direct ca ne iubim? ce ALAHU MEU?
doar sti ca doar unu e sultan in harem

aaaaaaaa, si eu am harem

te mai pup odata ca sa iti treaca supararea este bine STAPANE?
dragalaspui
Postat pe 30 August 2008 01:56
buna dimineata!!!!astazi fac eu cafeluta,cine ce doreste?
gabi_a_lu_miki
Postat pe 30 August 2008 09:44
fetele, unde sunteti?....hai trezirea!
gabi_a_lu_miki
Postat pe 30 August 2008 09:48
aici, aici... si am 1000 de draci ptr ca N-AM TIGARI!!!!
Anissia27
Postat pe 30 August 2008 10:19
Buna dimineata fetelor...!!
daca gabi da cafeluta,eu dau tigarile si pupicii pentru toate..

sa aveti o zi cat mai frumoasa....!!!

Postat pe 30 August 2008 10:37
merci merci
Anissia27
Postat pe 30 August 2008 10:38
buna dimineata la toata lumea.........degustare placuta ca facui pentru voi o cafea dominicana.....am fugit ca am zi de cumparaturi!!!!!!!!!!!!!!!!pupici!

Postat pe 30 August 2008 10:49
buna dimineata la toata lumea !!!!......aroma placuta a cafelutei sa va inconjoare si sa va determine sa aveti un week-end de vis !!!.....pupicei dulci de la mine pentru toti.....

franceeeee.....vezi ca ti-am gasit rima la blogul meu !!!!.....da fuguta,pana nu mi-l sterg astia,ca deja e raportat de ieri !!!.....pup...spor la cumparaturi .....

Postat pe 30 August 2008 11:06
'neatza la toata lumea
cine vrea un ice coffe?
dragalaspui
Postat pe 30 August 2008 11:48
lasa ca-i bine asa.... eu , de cum am deschis calc astazi, am vazut ca una de pe-un topic ridicol s-a luat de mine rau de tot.... hm! ce sa mai zic? vorba Oanei, "dusmanii imi sunt cei mai mari fani"
Anissia27
Postat pe 30 August 2008 11:59
neata dragii mei.....cafeluta cine da???

deci am nevoie de cafeluta ca abia mi-am deschis ochii.....

va doresc o zi placuta...

Postat pe 30 August 2008 12:03
dau eu cafelutza ptr toata lumea (inclusiv ptr toanta aia )... azi sunt generoasa cu cafeaua, ca dau de la birou... haideti , luati ca-i gratis!!!
Anissia27
Postat pe 30 August 2008 12:06
De la: Anissia27, la data 2008-08-30 12:06:53dau eu cafelutza ptr toata lumea (inclusiv ptr toanta aia )... azi sunt generoasa cu cafeaua, ca dau de la birou... haideti , luati ca-i gratis!!!

spune tu lui MAFIA cine-i toanta????

mersi de cafeluta....

Postat pe 30 August 2008 12:13
De la: Anissia27, la data 2008-08-30 12:06:53dau eu cafelutza ptr toata lumea (inclusiv ptr toanta aia )... azi sunt generoasa cu cafeaua, ca dau de la birou... haideti , luati ca-i gratis!!!

Ma scuzi dar ....toanta esti tu daca te stresezi din atata lucru si eu sunt toanta ca si pe mine ma enerveaza subiectele alea de doua parale ....cum pana mea sa iti alegi partenerul in functie de zodie nu inteleg , si de ce toata lumea gaseste bile negre pentru o anumita zodie cand apare o tuta si incepe sa vorbeasca de rau zodia respectiva iar nu inteleg ...

Mai bine ia o bere sa-ti treaca
iris_4_ever
Postat pe 30 August 2008 12:34
ok iris o bere e buna ..nu te refuz...

Postat pe 30 August 2008 12:41
Pai ....traiasca berea atunci
iris_4_ever
Postat pe 30 August 2008 12:47
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-30 12:34:22

Ma scuzi dar ....toanta esti tu daca te stresezi din atata lucru si eu sunt toanta ca si pe mine ma enerveaza subiectele alea de doua parale ....cum pana mea sa iti alegi partenerul in functie de zodie nu inteleg , si de ce toata lumea gaseste bile negre pentru o anumita zodie cand apare o tuta si incepe sa vorbeasca de rau zodia respectiva iar nu inteleg ...

Mai bine ia o bere sa-ti treaca

pai da, ai dreptate... tocmai de aceea am postat acolo cu marea rugaminte de a nu deschide 1000 de topicuri pe aceeasi tema idioata, si mi-a dat "doamna" un raspuns promt... cred ca l-ai vazut... nu am cum sa ma stresez pe seama ei, ci doar sa ma amuz copios..
berea nu-mi place dar...un vin..ceva?
Anissia27
Postat pe 30 August 2008 12:48
martini alb si vin rosu ....doar atat am in casa in materie de alcooale
iris_4_ever
Postat pe 30 August 2008 13:00
iese de un cocteil!! :P
io aduc portocalele si le stoarcem impreuna!

buna ziua lume. oameni si femei :)))) :P :p
nu sariti, asa am auzit la radio.

Postat pe 30 August 2008 13:06
vaaaaaiiiiiii!!!!!!!!! geo-i misogin cumva?...
vezi ca esti in minoritate si daca esti rau nu primesti cocteil.
eu aduc gheatza!!!!!!
Anissia27
Postat pe 30 August 2008 13:10
Hello tuturor! Si va doresc sa aveti un weekend minunat, nu ca al meu care a inceput nashpa si se termina si mai nashpa. De ce? Pentru ca azi dimineata ca sa vin la job, am luat un taxi. Si ce aud? "Esti diamantul vietii meleeeee..." Si ca sa fie tacamul complet, piesa asta de o valoare insetimabila a fost asezonata pe tot parcursul cu injuraturi de-ale taximetristului la adresa celor din trafic! Da' nu asa... Injuraturi barbare! Asa ca, la un moent dat n-am mai suportat si i-am cerut sa opreasca. Am avut ceva de mers pe jos, dar macar era linisteeeee...
Cireasa de pe tort: nu-mi merge netul la servici! acuma, cand am si eu o tzara de pauza, ciuciu net! Noroc cu calcul de pe alta sectie, asa ca, de aia am intrat, sa va salut si sa va doresc o zi minunata si la fel de insorita cum este acuma la Cluj. Milioane de pupici tuturor!
Lucia1971
Postat pe 30 August 2008 13:18
super-tare...
asta cu "diamantul vietii meleeeee" mi-aduce aminte de trauma din maternitate.
acum 3 ani si-un pic eram in maternitate, aseptam de vreo 2 saptamani sa nasc... si in ultima saptamana, in fiecare seara venea un mandru si prea-indragostit tigan cu casetofonu-n brate si-i punea sotiei , viitoare mamica, serenade gen "ai incredere in mine.... bla bla".... manea , desigur!
in fiecare noapte, acelasi balamuc!
dupa o astfel de saptamana, traumatizata, am nascut, in sfarsit, si m-au mutat intr-un alt salon, impreuna cu o alta proaspata mamica. la un moment dat , acesteia ii suna telefonul, avea sonerie mp3... si ce canta ? - "ai incredere in mine..."
dupa cateva zile, ne externam, eu si puiutul. s-a nimerit ca masina noastra sa fie atunci in service si am mers acasa cu taxi!
si cu ce ma "cinsteste " dragul sofer de taxi? cu un mega-hit: "ai incredere in mine...."
Anissia27
Postat pe 30 August 2008 13:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubirea http://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon12.gif 8 De la: kudika_6589 12 Mai 2012 21:35
CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? 1 De la: banderas282 1 Mai 2009 19:58
cum fac? 6 De la: pufffer 21 Noiembrie 2009 09:46
A la olteni :D 305 De la: Lucia38 17 Septembrie 2009 21:39
Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure 8 De la: azalis 4 Iunie 2009 09:34