Mai multe
|
Eu am timp si rabdare vis a vis de retete ca azi gatesc cartof frantuzesti cu pulpe de pui la cuptor. Supa mai am, dar m-am gandit sa mai fac una de salata. Da, haideti sa gandim pozitiv! Mafia e ok doar ca nu are chef de nimeni momentan, iar voi, Etta, Ema si Adicon, va tinem pumnii stransi! Iris, dar daca ne-am crea alta identitate, alt e-mail? Asa nu se poate? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 August 2008 12:20 |
||
|---|---|---|
| - ce s-a intamplat? ... care a fost treaba? ... Cu mafia? | ||
|
supermiki Postat pe 29 August 2008 12:23 |
||
| nu se poate.......trebuie sa folosesti alt calculator!am incercat eu! | ||
|
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 12:24 |
||
De la: france1974, la data 2008-08-29 12:20:29apoi somon file:frigi bucatele de somon pe teflon.......fierbi orez nature parfumatfaci sos de smintina sa pui deasupra s-au cumperi sos pentru peste la plic s-au cutie!eu folosesc la plic si este foarte bun!simplu si tare bun!pupici! Mersi mult, mi-am notat. Pai vedeti dragilor? Ce va spuneam? Mafia e bine doar ca poate are ceva probleme momentan si nu poate vorbi. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 August 2008 12:27 |
||
De la: france1974, la data 2008-08-29 12:24:20nu se poate.......trebuie sa folosesti alt calculator!am incercat eu! ok. Am priceput. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 August 2008 12:32 |
||
|
poi...,da..!!! a fost plecata bine merci..,fara net si fara telefoane..!! acum a sosit in casa.. sa o lasam putin si vedeti voi ce o cert eu.. macar de ne-ar fi spus si noua inainte, sa nu mai fierbem pe aici..
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 12:36 |
||
eu am certato deja.........la telefon!mafiot mic si afurisit care ne da emotii mari!
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 12:49 |
||
| france.. zi-mi te rog si mie cum se face orezul parfumat.. | ||
|
Postat pe 29 August 2008 13:02 |
||
|
Buna ziua draga lumeeee Cum a fost, ce a-ti mai facut, Mafia a fugit in lume Dar astazi sunt iar aici.... noi doi si-o umbrele noi doi ne distram fara mobile si interneturi ne-am distrat si noi acu.... hopa asa ...uite asa am dormit doua nopti sub cerul liber, stelele sclipeau..luna ne veghea..iar soarele zambea.... dragii mei .....am fost plecata pentru doua zile....chiar nu am vrut sa va sperii si-mi cer scuze ca am reusit sa va ingrijorez.....dar sincer nu am avut timp sa va anunt ca plec iar mai sigur nu am stiut nici eu..deci... ![]() vad ca ati avut activitate...acu trebuie sa stau si sa recuperez totul sa fiu la zii cu stirile....
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 13:03 |
||
SOROOOOOOOOO!!!....TU ESTI SANATOASA ?????.....PAI NU PUTEAI SA NE SPUI MACAR CA VEI PLECA ???......... .....UUUUFFFF....BATAIE SA VEZI CE-TI DAU EU CAND TE-OI VEDEA !!!!!......MA FACUSI DE PUSEI RUGA LA DOAMNE- DOAMNE,AZI DIMINEATA,CA TOT E SARBATOARE AZI: TAIEREA CAPULUI SF. IOAN BOTEZATORUL !!!!........UUUUFFFF...BINE CA ESTI BINE,BELEA DE OM CE ESTI !!!!....... multumesc celor care ma sustineti pana la capat !!!!....si sper sa fie de bine !!!!......va pup si hai noroc......
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 13:06 |
||
|
daaaa meeeei azi ii taierea capului....sf.ioan botezatorul.... si abia acu imi aduc aminte ca suntem 3 ioni in famelie(adica am mai ramas doar 2) mafioso tu vrei sa ma faci sa plang de dorul tau???? ettuta mami pai cum sa nu te sustinem??? doar sunt concursuri de castigt meeei draga mea!!! france ...ce-ti mai face puiul??? auziti mai fetele eu ,asa,cu de la mine putere,am observa ca ....mai toti aveti acolo un pui..... vreau si iooooo!!!!! oana bine ai revenit si tu din....a 2-a luna de miere,superbe foto,ma bucur asa de mult cand cineva descopera locuri extraordinare in tarisoara noastra.... stef,ma ierti ca nu te-am mai sunat asearapls???? am tulit-o de la munca fuga fuga.... lucia.... mersi de cafea. madalinaaaaa!!!!! la apel fata draga unde esti???azi nu bei cafea cu noi???? pfui bine ca a facut un pustiu de bine de a aparut mafioso!!!! hai inca o data o zi vesela si plina de ganduri bune si ca sa va distrati asa putintel.... http://dono.ro/?p=367 |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 August 2008 13:13 |
||
vai...,ce meriti tu acum dar hai trecem peste asta... bine ca nu a fost ceva rau. perverso..,te rugasem si eu ceva..
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 13:15 |
||
mafiot mic si rau....... sa nu mai faci minuni din astea chiar am fost ingrijoarti pentru tine in fine, bine ai venit draga mea
|
||
|
dragalaspui Postat pe 29 August 2008 13:17 |
||
morcovelule,am facut o parte din ce mai rugat ....acum treceam la a doua mana !!!!!.....
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 13:20 |
||
|
Mai bine stati voi cuminti si nu va mai ganditi la tot felul de chestii .....incepuserati sa ma bagati si pe mine in sperieti ca de, toata lumea se plangea ca nu mai apare mafia ....tre sa se fi intamplat ceva nu ? S-a intamplat ca s-a distrat ceea ce e foarte bine Eu am votat deja pe toata lumea acum de abia maine mai putem vota ...asa faceti bine si puneti link-urile alea si maine ca eu nu le-am gasit la cautare . |
||
|
iris_4_ever Postat pe 29 August 2008 13:23 |
||
Bine ca a revenit printre noi,sanatoasa si frumoasa.Hai sa bem ceva ca este sarbatoare de doua ori azi.Si revenirea mafiei tot sarbatoare este Si vreau sa va pupacesc si eu pe toti Nu stiu daca am dat pentru toti,daca am omis unul va mai dau.
|
||
|
ramo77 Postat pe 29 August 2008 13:28 |
||
|
madalina....pup eu pe ea de fata......frumoasa....scuzele mele pentru toata lumea...... stef...etta...emma..inocica...lucia...france..ramo...mihai...iris...cucu....pentru toti mii de scuze........ o bere vreti sa beti cu mafia...
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 13:36 |
||
Iriiiisss.....multumim de vot....dar maine nu mai ai nevoie de link-uri,ca ultimul vot este pana azi ,la ora 16,00!!!......oricum pupi..... fratilor,va mai las un picut,ca ma duc sa-mi prajesc.......chiftelele!!!!......eeee.....la ce va gandeati voi oare ???..... ....ca soare oricum nu mai e asa de mult....si ce bine imi pareeeeeee....ca m-am saturat de canicula !!!!...... ...pup...revin mai tarzior.....pana atunci,BAGATI VOTURI,CARE NU A OPERAT !!!.....
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 13:36 |
||
|
meeeeei unde sunteti ....rusinica treceti la votat la concursul cu nemira ca ne iau astia fatA.... inocica...adi al tau e pe primul loc la "grupa" lui infidelitate...si etta noastra la fel...hai la vot cu voi!!!!! c vrem sa castige macar odata etta din cate concursuri are la activ macar pe asta sa il castige dati-i drumul ca ma oftic imediat si link-urili..... vini ai vini!!! http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3242.html asta e povestea ettei http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3246.html asta e a mea.... http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3270.html asta e alui adi al lui inocica.... no hai sa va vad ca tot zicea careva ca avem spirit de turma!!!!! [/quote][/quote][/quote] deci ca sa fie treaba oabla...uite linkurili 'ai!!!1 le pun iris ca deh..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 August 2008 13:39 |
||
deci eu am votat tot ce s-a putut vota.....oare daca ma mult de la laptop la calculator mai pot vota iar...
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 13:44 |
||
| aparui si eu nespus de repejor........copilasul incepe reeducarea la piciorus!fasolea fierse si intru in actiune sa pun leusteanul!oana orezul parfumat:pur si simplu se cumpara orez parfumat(are bobul maiascutit si o aroma sublima)si se fierbe dar neamestecind foarte mult ca e frumos sa ramina intreg!tu cum esti vegetariana poti sa il faci combinat cu legume(mazare ,morcov......)si la final adaugi un cubulet de unt pentru gust!este delicios! | ||
|
Postat pe 29 August 2008 13:47 |
||
|
fetele ....azi sunt pusa pe sotii deci ia uite ce va da ema sa cititi http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19657/Un-barbat-la-epilat-.html |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 August 2008 15:02 |
||
HELOOOOOOOOOOOO...TRECETI LA VOT CA VINE CEL DE PE 2 PE 1......... TOATA LUMEA LA VOT......ACUM.......
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 15:11 |
||
|
daaaa sa traiti di dupa aia mai distrati=-va oleaca cu asta!!!! http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19658/Un-barbat-la-sala-de-sport.html am zis io ca rahatii de la kudika manaresc concursurile aaa 'tu-i in botic ca pa racanel!!! asta pt care e de prin zona olteniei stiu aia cum se injura.... ce-mi iese pe gurita acu numa sfintii stiu!!! dar distrati-va fetele |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 August 2008 15:17 |
||
|
- Heeeei ... bine ai revenit mafiuto ... toata lumea era ingrijorata de ce e cu tine ... asa ca nu ajunge o singura bere ... mai pune ceva ... io_me sicu cineva ... se poate vota de mai multe ori? ... |
||
|
supermiki Postat pe 29 August 2008 15:17 |
||
|
nu miki nu se poate nici daca schimbi calculatorul,adica te muti pe alt ip,insensul ca se urmareste odata ip-ul si apoi userul. dec in concluzie si contuzi nu se poate,sti ce nu am incercat??? sa schimb ora de pe calculator.... de fapt cred ca tien de serverele lor...hmmm sunt minunate caile internetului dar cum sunt la munci si nu am drept de administrator pe rahatisul asta de calc nu pot sa fac ce vreau io |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 August 2008 15:25 |
||
De la: supermiki, la data 2008-08-29 15:17:41 - Heeeei ... bine ai revenit mafiuto ... toata lumea era ingrijorata de ce e cu tine ... asa ca nu ajunge o singura bere ... mai pune ceva ... daaaaa??? mersi mult......apai daca nu este de ajuns ce zici de o cola rece.... ptiuuuu de la atata bericoaica...iote cu sunt.... |
||
|
Postat pe 29 August 2008 15:27 |
||
|
mafiosooooo asa mi-au lipsit michidutii tai....!!!! deci etta e din nou pe primul loc..... hai sa ii dam cu publicatul!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 August 2008 15:30 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-29 15:11:51HELOOOOOOOOOOOO...TRECETI LA VOT CA VINE CEL DE PE 2 PE 1......... |
||
|
Postat pe 29 August 2008 15:30 |
||
| - bere cu 7up, hai'ca ... mai'ca - poa'sa mearga... nu stiu cu e bere cu cola !?! ... | ||
|
supermiki Postat pe 29 August 2008 15:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ...... | 6 | De la: gabitza_scumpik 4 Decembrie 2009 19:51 |
| Despre societate, politica, stiri | 2 | De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37 |
| despre mine | 30 | De la: pamela_1 20 Martie 2009 12:52 |
|
|
||
| Lucreaza in videochat | 1 | De la: kudika075398 16 Iunie 2010 03:23 |
| Cafeneaua BucuresiFun | 7 | De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.