Mai multe
| buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!harem trezirea la cafeluta!!!!!!!!!!!hai la actiune nu la somn! | ||
|
Postat pe 31 August 2008 10:45 |
||
|---|---|---|
neatza ,eu cred ca ma simt mai bine dar tot nu scap de o durere de cap .....si de somnul asta bolnav , ce mama masii m-am gasit sa ma imbolnavesc acum nu stiu ca in gen nu prea am probleme de astea |
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 August 2008 10:55 |
||
|
Neata dragii mei.... va doresc o zi cat mai placuta....am sa revin ceva mai tarziu deoarece am multa treaba.... pupici multi la tot Haremul....
|
||
|
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 11:18 |
||
papa bine mai intai ca sa pot sa-ti dau eu un analgezic-antiinflamator si ca recomandare ulterioara pt probl ta,daca nu ai laptop,trage masa pe care sta calculatorul cat mai aproape de pat(atata cat sa vezi sa citesti),stai cu tastiera pe brate si ramai cu noi!
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 11:19 |
||
|
'neata dragii mei, va doresc o zi insorita si placuta. mai tarziu o sa va servesc cu o cafeluta si o feliuta de chec
|
||
|
dragalaspui Postat pe 31 August 2008 12:03 |
||
|
'na ziua la toata lumea............si multi pupici............ azi dau cafeluta la cine doreste. si pentru comenzi speciale avem ceai si apa plata......... va las ca invat, am maine examen.
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 31 August 2008 12:19 |
||
babuta,susurica,alexutu6..,cat sunt eu de versat..,ma depasesti cu mult si apreciez asta !!:) astept totusi telefonul tau..!! france..,pt tine doar conditionati..,vreau poza ta la avatar..!! alina..,pediatrul fetitei mele ce mi-o doresc mult..,si al copiilor Haremului..,stiu ca esti obosita ,deoarece eu Sultanul si Madalina(nebuna,puiutul dragalas), suntem vinovati pt conferinta de pana'n zorii zilei.. pupicii.., sunt de la mine si puiut.. iris..,sunt convins ca pupicii din Cortul meu te va vindeca total..!! mafia..,pentru tine sufletelul meu , multa,multa sanatate ..,ai grija cu ochisorul bolnavior.. inocica ..,nu esti ultima pe lista :) salutari lui adi..!! iar tie dienuta..,Sultanu are inca in cap vocea ta blanda ,care seamana indentic cu a Razei mele de Soare (melinduta),de care imi este atat de dor..:( pupicii si florile pentru amandoua.. duminica plina de veselie si bucurii pt toate..!!! |
||
|
Postat pe 31 August 2008 12:36 |
||
|
buna.. nu am prea fost prezenta in ultimele zile, dar am incercat sa ma pun la zi cu noutatile.. dragalaspui.. multa bafta si ma bucur mult ca esti pe calea cea buna (in legatura cu proteza ta).. ti-am vazut pozele si esti esti f draguta alexutu.. ma bucur sa vad ca inca esti printre noi, sper ca toate-ti merg bine.. pupici!! france.. inca nu mi-ai spus cum se face orezul ala parfumat.. miha, iris, mafiuta.. ETTA, va pup pe toate cu mult drag.. pe ceilalti i-am pupat pe privat.. hehe.. merg la tras cu pusca, azi am program de ,,vanatoare,, (nu am tinte vii, stati linistiti ).. vanez ceva farfurii micute VA ADOR |
||
|
Postat pe 31 August 2008 13:08 |
||
| oanna bineinteles ca am raspuns:se cumpara orez parfumat de la market care are o aroma deosebita(nu cunosc marcile la rom)....si pur si simplu il fierbi fara sa amesteci des ca sa nu se rupa bobul ala frumos tuguiat........poti adauga putin delikat de legume,legume combinate si ceva verdeata deasupra!datorita aromei lui specifice are un gust divin!eu il folosesc in general ca garnituri asa fiert simplu cu putin delikat!daca adaugi pe el in stare simpla sos de peste si mai pui alaturi un file fript maninci de lesini! | ||
|
Postat pe 31 August 2008 13:23 |
||
scuze.. dar nu am vazut mesajul..uff, cred ca la noi nu este asa orez, dar am sa caut.. multumesc
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 13:35 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-08-31 12:19:55'na ziua la toata lumea............si multi pupici............ ![]() mult noroc draga mea, iti tin pumini ei a, scapat de examen sapatamana trecuta, l-am laut desigur
|
||
|
dragalaspui Postat pe 31 August 2008 14:18 |
||
sultane, daca vrei mai tragem o reprza.......... sti tu de ce
|
||
|
dragalaspui Postat pe 31 August 2008 14:20 |
||
sultane, daca vrei mai tragem o repriza.......... sti tu de ce
|
||
|
dragalaspui Postat pe 31 August 2008 14:21 |
||
sultane, daca vrei mai tragem o repriza.......... sti tu de ce
|
||
|
dragalaspui Postat pe 31 August 2008 14:21 |
||
nu mai vreeeeeeeuuuuuu... imi ajungeeeeeeeeee..,nebunoooooooo..!!! o intreci pe mafia .. am sa plec..,paaaaaaaa..!! |
||
|
Postat pe 31 August 2008 14:39 |
||
buna ziua dragilor !!!...azi doar o sa va salut ,in fuga !!!....intai va multumesc tuturor pentru gandurile bune si aprecierile la adresa poeziei mele !!!....cum v-am mai spus ,acolo sunt exact gandurile si sentimentele mele pentru voi.....si sunt sincere si adevarate !!!........va pup si va doresc o zi frumoasa ..... ....aaaa.....Miha,felicitari pentru poezia ta !!......imi pare bine ca am inceput sa determin lumea sa isi spuna sentimentele in versuri !!!!....la cati mai multi poeti va doresc !!!....... o singura remarca : Oana,chiar voiam sa te trag de codite ,ca am observat ca,de cand ai revenit din concediu,te-ai cafelit la Cafeneaua concurenta !!!!.......si la noi prea putin.....oare e mai buna cafeluta acolo ??????....... ....dar totusi.....
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 15:16 |
||
| etta gusturile cafelei nu se discuta! oanna am intrebat o prietena despre orezul de la voi dar deja am uitat!este in cutie ,culoarea cutiei mov-rosu....se numeste oncle....nu mai stiu ceva cu b...!mai intreb!principalul e ca aveti si acolo!scrie pe cutie orez parfumat!eu va pup si plec sa maninc cu baietii in oras o inghetata mai mult decit uriasa!!!!!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 31 August 2008 15:31 |
||
Soro,nu discut gusturile cafelutei nimanui !!!....doar ma intrebam si eu asa ........orezul o fi Uncle Ben,cumva ???...... ....pup....
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 15:42 |
||
| da fetica ala este!ma duc la inghetata ca ma facura unele baba si altele umflata.........ca face bine la ten!invidioasele! | ||
|
Postat pe 31 August 2008 15:43 |
||
madalina.....multumesc pentru urari, sa speram ca va fi bine. france, pofta la inghetata.......sa ne aduci si noua
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 31 August 2008 15:46 |
||
soro....sa te pupe-n umflatura ta de baba !!!....ar vrea ele sa fie o baba ca tine !!!...... .....pofta buna la ice-cream.....dienuta,bonjurica !!!.....si serveste-te cu cafeluta .....ca eu tre' sa plec !!!....pup pe toti.....
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 15:59 |
||
|
BUNA ZIUA.....mafia ca....cine se scoala de dimineata departe ajunge.....aoleu, mafiot mic........ajunge obosit.....! o cafeluta va rog! etta scumpa ce mai faci? |
||
|
Postat pe 31 August 2008 16:34 |
||
miha..........ia o cafeluta de la mine............dar ii pui tu zahar ca eu o beau amara...... etta.............in ultima vreme tot mai putin pe forum..... si sultane......si tu cam tragi chiulul........ca sa nu mai vorbim de ema si mafia pe unde sunteti toti?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 31 August 2008 16:44 |
||
dienuta ms draga mea! fara zahar, amara sa ma pot trezii, ca multa treaba mai am!
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 16:48 |
||
dicolo merg pt ca au mai multe ceaiuri.. ziceam acum cateva zile ca mi s-a casunat pe cafea.. imi ridica tensiunea.. e teritoriu nou, trebuie descoperit, doar stiti voi cat de mult imi place sa calatoresc oricum.. tot acasa vin! |
||
|
Postat pe 31 August 2008 17:12 |
||
| buna oana....acsa ramane casa indiferent de destinatie! | ||
|
Postat pe 31 August 2008 17:22 |
||
Primesc si eu o cafeluta?
|
||
|
Barby_girl_023 Postat pe 31 August 2008 18:11 |
||
|
frumusica nepoata,tocmai ma uitai in pozele ei..!! cred ca am sa deschid un topic nora pentru Sultan.. ce se alege pentru el bine..,ce nu, va trebui sa le scoleasca Sultanul.. cafeluta ti-am oferit dar..,sa intri in lista mea de prieteni e putin mai greu vz descriere personala la profilul meu..
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 18:16 |
||
| va dau o inghetata uriasa cu alune,caramel,ciocolata,vanilie......si nu stiu ce sos de banana!!!!!cu fructe si crepa(clatita)e ceva belea!si oanna tradatoare mica eu sint laudata ca fac cel mai bun ceai verde cu menta verde(cruda)........dar tu nu ai cerut!!!!!!!!!etta soro treaba cu umflatura ma puse pe ris!pupici! | ||
|
Postat pe 31 August 2008 18:21 |
||
dienuta are dreptate.. cam multi chiulangii pe aici...
|
||
|
Postat pe 31 August 2008 18:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| concurs | 2 | De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34 |
| radiomedeea | 1 | De la: radiomedeea 27 Octombrie 2009 13:57 |
| NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! | 1 | De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18 |
|
|
||
| vrei sa fii reprezentant AVON?? | 3 | De la: taiko_delia 15 Ianuarie 2010 19:25 |
| castigati cu...mai nimic | 2 | De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.