Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

buna fetele....si baietii si la toata lumea,scuze pt ca nu am nici acum timp sa stau dar ...disera povestim,inca o data va rog di suflet sa ma scuzati dar e sf de luna si sunt toate in capul meu...
va pupic si vb diseara.

o saptamana fantastica sa aveti si ...un inceout de toamna buuuuun si bogat
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Septembrie 2008 14:14
De la: oanna81, la data 2008-09-01 14:01:31vas... datorita mie ai urcat in rang si nici un multumesc..??
nu mai tii minte cand am propus lovitura de stat si avansarea ta?

nu vezi ca ma eschivez?

de ci nu am de ce

_fantoma_
Postat pe 1 Septembrie 2008 14:17
mda.. observ..

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:19
De la: io_me_sicumine, la data 2008-09-01 14:14:36buna fetele....si baietii si la toata lumea,scuze pt ca nu am nici acum timp sa stau dar ...disera povestim,inca o data va rog di suflet sa ma scuzati dar e sf de luna si sunt toate in capul meu...
va pupic si vb diseara.

o saptamana fantastica sa aveti si ...un inceout de toamna buuuuun si bogat

TU_SI_CU_MINE_ ma bucur sa te vaz cum stai asa pe iarba..... spor la munca.....

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:20
madalinaaaaaaaaaaaaaaa...,hai cu vestile..!!

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:26
da,da,Oana ....ai dreptate de Vasi ca nu se oboseste cu multumirile !!!....cica e prea ocupat si sa ne onoreze pe aici,dar totusi citeste .....asta inseamna ca nu a dat de paragraful in care anuntam ca am continuat poezia pentru voi !!!......sau probabil nu-l intereseaza sa vada ce gandeste PERVERSA despre el !!!!.......

mai Iris,pai nu am spus eu la toata lumea ca ASPIRINA ESTE MEDICAMENT UNIVERSAL ????....daca ai lipsit la lectiieeeee........bine ca acum esti mai bine !!......

soroooo,sultaneeee,Emaaa,Luciiii,Oanaaaa,Puiuuuut,.....si toti ceilaaaalti......un pupik maaaaaaaare de tot pentru voi !!!!......

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:33

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:39
acum am vb cu madalina..
se va tine de cuvant
mi-a promis iar..,primul vals si primul tango il va face cu Sultanu'

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:39
MADALINA...MADALINA...MADALINA...MADALINA.....CRED CA O OBOSESC ASTIA ATATEA ORE........ HAI CU VESTI CA STU CU C.U.R.U....IN PIONEZE.......

ALOHAAAAA...SOROOOO.....

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:41
De la: stef80, la data 2008-09-01 14:39:51acum am vb cu madalina..
se va tine de cuvant
mi-a promis iar..,primul vals si primul tango il va face cu Sultanu'

bravo sultane cica..am vorbit acum cu madalina....si ..ce s-a intamplat..ce si cum?? ioc...

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:44
asa,Oana.......sa nu cumva sa lipseasca florile ......ai pus-o acum,nu mai scapi de mine cu chestia asta !!.....

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:44
sultaneeee,dai cu piatra-n balta si fugi ????.....zi-ne ,mai, si noua ce si cum e cu Puiutul !!!......

sorooooooo........

Postat pe 1 Septembrie 2008 14:47

offf.....ma omorati voi pe mine

perversoooooo....stii bine ca nu-mi place sa scriu, si nu ptr ca nu vreau sa scriu multumiri, dar nu mi se potriveste postul

aaaa......si poezia ta am citit-o de vreo saptamana, dar acelasi motiv, nu pot sa scriu, nu am cuvintele voastre frumoase, nu ma pot exprima ca voi

_fantoma_
Postat pe 1 Septembrie 2008 14:50
care o saptamana,mai Vasi???...ca e compusa sambata !!!....aaaaa.....nu prima ,mai....ca am facut si continuarea !!!....vezi ca nu stii ????....da fuguta la blogul meu ......da' vezi sa nu te-mpiedici de postul cu injuraturile !!!......

Postat pe 1 Septembrie 2008 15:02
bine mai vasi..,tu nu ai timp
micutu a dat bir cu fugitii..,iar eu am sa dispar si eu pe la treburile mele ,macar o luna- doua ,ca le-am cam lasat pe toate de cand cu Haremul meu..

cu puiutul..???sa va spuna ea ..
eu doar atat v-am spus,am primul tango si primul vals asigurat..doar mi-a PROMIS..

Postat pe 1 Septembrie 2008 15:04
Buna dragii mei.
Vreau sa sa spun ca deabi am terminat de filmat reportajul,a iesit bine dupa parerea mea, acum astept sa ma sune si sa ma anunte cand se va difuza.

Am insa o mica confuzie , nu stiu daca cameramanul a filmat cand eu am vorbit cu reportera in timp ce ii spunea ca am pe un site niste prieteni care ma sustin si ma ajuta cu atat la greu cat si la bine.

Va postez aici adresa si link-ul lui Silviu Prigoana si va rog din suflet sa ii trimiteti mail-uri, iar cei acre o fac va rog sa ma anunte in privat. Multumesc.
Adresa este:

http://www.fundatiasilviuprigoana.ro/obiective.html

Adresa:
Bucuresti, Sos. Dudesti- Pantelimon, nr. 32-40, sector 3

Tel: 2555347;
Fax: 2555348;
E-mail: sprigoana@yahoo.com
doina.danet@rosal.ro

dragalaspui
Postat pe 1 Septembrie 2008 15:08

pai mah sultane, asa mai dau cate o raita zilnic pe aici, si azi chiar am avut ceva timp, dar sunt zile cand deabea apuc sa va citesc si sa dau buna ziua, si pe urma fuuuuuuggggggggg........la treaba , evident, ca mai trebuie sa mai si produc

_fantoma_
Postat pe 1 Septembrie 2008 15:10
madalina....ma bucur ca totul a iesit bine.... noi suntem alaturi de tine cu sufletul si inima....

Postat pe 1 Septembrie 2008 15:14
bravo,Madaliiinaaaaa !!!..... .....primul pas a fost facut !!!!.......si a fost facut bine si cu sanse ,te asigur !!!!.....caci suntem prea multi cei care se gandesc la tine si care sunt cu sufletul langa tine .....DECI VA IESI BINE !!!......

Postat pe 1 Septembrie 2008 15:22
- Cu siguranta!!! ...
supermiki
Postat pe 1 Septembrie 2008 15:24
sa ne traiesti pui mic si drag...si tot binele din lume sa se reverse asupra ta...
pentru toata lumea sa aveti o toamna frumoasa...imi trag sufletul ca de-abia sfarsii cu serviciul pe ziua de azi...si pun de-o cafea....

Postat pe 1 Septembrie 2008 15:40
hello la toata lumea
a mai ramas ceva cafea si pentru mine???....nu e nici o problema daca nu e fierbinte,e buna cica si rece ca nu face riduri.
am adus prajitura cu mere,o tava cat "o zi de post" asa,sa ajunga la toata lumea,cel putin cate 3 bucatele.
va pup cu drag
matracucu
Postat pe 1 Septembrie 2008 16:02
pe mine ma scuzati dar ma retrag umpic ca s ama odihnesc, mor de somn

promit eu ca vorbim mai pe seara, dupa ce se termina sedinta din fata blocului.

azi am avut o zi foarte plina.
dragalaspui
Postat pe 1 Septembrie 2008 16:49
buna ziua lume! ce mai e nou? pt toata lumea!

Postat pe 1 Septembrie 2008 17:44
multumim laura si desigur ca aici vei gasi intotdeauna o cafeluta buna..!!

salut poeteasoooo... !!!
pune mana si citeste ca in ultimul timp ai cam absentat si tu de la apel..
pupici la amandoua..

Postat pe 1 Septembrie 2008 17:52
salutare !!! pt voi totiiii!!!

Postat pe 1 Septembrie 2008 17:53
sambata pustiul meu a facut 4 ani asa k fac cinste cine vrea o bere?

Postat pe 1 Septembrie 2008 17:54
baby..,imi era dor de tine
LA MULTI ANI !!!SA-TI TRAIASCA SI SA FITI FERICITI..!!

Postat pe 1 Septembrie 2008 17:56
multumesc mult sultane

Postat pe 1 Septembrie 2008 18:04
la multi ani pustiu! sa te faci mare si sanatos!

Postat pe 1 Septembrie 2008 18:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36
Plec in Vama Veche cu cortu' 7 De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06
O saptamana fara internet 105 De la: Ame_ly 15 Iulie 2011 15:49
am nevoie de ajutoor urgent!!! 17 De la: dascalustefana 20 August 2009 11:42
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35