Mai multe
Mult succes Mada
|
||
|
sheeva Postat pe 1 Septembrie 2008 10:14 |
||
|---|---|---|
buna dimineaaattaaa !!!....mamaaaaaa,da' ce liniste e pe aici !!!!.....au treburi ,oamenii,domne',ca doar unii au servici ....nu ca mine,liber profesionista !!!!!........pai atunci sa le uram o saptamana usoara si plina de succese !!!!!....... .....Madalina,suntem alaturi de tine !!!.....nu fii emotiva....fii naturala si totul va decurge bine !!!!.....te pupik dulce..... ....si asteptam vesti ....cafeluta nu mai vreau,ca deja o linsei....asa ca va pupacesc pe toti si ne vedem mai tarzior !!!!......ca ,desi sunt libera sub soare,mai are si PERVERSA cate ceva de lucru !!!.....ceau......
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 11:21 |
||
'neata la toata lumea sa nu ma injurati ca nu am mai trecut pe aici; treaba la greu a venit lumea din concediu, si-mi dau mie de lucru acum cum cafea nu beau, o sa iau din ceaiul lui france......daca mai este normal. daca nu, nu fac figuri, accept ce mi se ofera o saptamana plina de bucurii, si bafta lui pui mic si dragalas
|
||
|
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 1 Septembrie 2008 11:22 |
||
Neata lume , eu deja am dat-o pe cafeluta acum , sunt fresh ca scoasa din cutie ....etta mama , puteai sa-mi zici si mie mai devreme ca aspirina aia face bine la raceala bre M-am aspirinizat toata noaptea si acum am chef de treaba , e si cazul avand in vedere ca de trei zile am bolit.Un pupic pentru madalina sunt convinsa ca o sa te descurci cum trebuie puiule
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Septembrie 2008 12:12 |
||
|
ziua buna dragii mei.... Madalina.... mult succes...vei reusi cu bine.... sultaneee...o cafea nu dai si tu?? soroo ce faci draga..intri-iesi....ufffff...cata treaba are una lume...poate ai nevoie de ajutoare..dar nu la calcat rufe... vasi...cam tragi chiulul de la un timp.....stii cum era...." STAI APROAPE LANGA HAREMUL CEL MARE SI TARE " iris ma bucur sa aud ca esti mai bine... france...ce faci draguta?? gabi ...sheeva.... va doresc o saptamana placuta si insorita.....
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:21 |
||
stiu ca trag chiulul mafiuta nebunica, dar chiar nu prea am timp de citit va citesc in fiecare zi, sa vaza si ochiu meu ce se mai intampla, dar cu scrisuuuuu......este grele.....rau uite, sa nu mai fiti suparati/e pe mine
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 1 Septembrie 2008 12:26 |
||
De la: vas25, la data 2008-09-01 12:26:27 daaaa? de ce mai greu...nu mai ai cerneala????? scrie cu creionul..... ai o bericoaica ca tot zice sheeva va a venit toamna .....
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:30 |
||
Acum si venirea toamnei e motiv de bericica ? Eu am dat-o pe martini fratilor ca nu se mai poate cu berea asta , cine vrea un martini sau un vin rosu sa se falfaie ca berea e cu regim special la mine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Septembrie 2008 12:32 |
||
|
Dau eu o cafeluta,mafiuto!Am cafeluta pentru toata lumea! Maine mai dau si o felie de tort ca va fi ziua mea. Oricum in afara de mine si sotul meu nu va mai fi nimeni Asa o tin de 3 ani. Ma bucur ca macar va am pe voi. |
||
|
andreea1976 Postat pe 1 Septembrie 2008 12:34 |
||
Sultaneeeeee... nu vezi ca lipsesc ceva cadene...si chiar de mai mult timp... ANCUTA..NICI NU MAI STIU CE CULOARE ARE LA PAR DE AND NU AM MAI ZARIT-O..... TYA.....HAI DRAGUTA CA NU-MI MAI MERG EMOTICOANELE ASTEA .... TU_SI_CU_MINE_ LASA CALENDARUL SI HAI LA CAFELUTA.... MELINDUTA..SPER SA REVII DRAGUTA ..CA TARE DOR NE ESTE DE TALICA.....
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:34 |
||
De la: andreea1976, la data 2008-09-01 12:34:10Dau eu o cafeluta,mafiuto!Am cafeluta pentru toata lumea! OOOOOOOOOOOOOOOOOOO....Andreea la orizontala.....ce faci mai...ca nu te zarii de multa vreme??? lasa ca de urat iti urez maine...si nu fii trista ca sarbatoresti doar cu jumatatea vietii tale...eu de 8 ani o tot sarbatoresc asa..... si anul asta vezi? vei sarbatori in HAREM....
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:40 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-01 12:32:49Acum si venirea toamnei e motiv de bericica ? deci tot falfaitul asta este ptr o sticala intreaga de martini eu vin cu ginul, ssa facem un cocotail adevarat ai gheata?
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 1 Septembrie 2008 12:43 |
||
|
Pai a venit toamna, am simtit-o eu azi noapte cand pe la 2 imi cautam pilota ca imi inghetasera piciorusele si am simtit-o si azi de dimineata cand nasucu meu dadea semne de neliniste... Asa ca ... a venit toamna... |
||
|
sheeva Postat pe 1 Septembrie 2008 12:46 |
||
|
proba....2-10 2--2--10--- nu merge....uffff... :sml-jumping |
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:47 |
||
Mersi mafiuto!Esti o dulcica! Am fost in concediu,acasa la parinti.Abia asteptam sa ma intorc. Pupici
|
||
|
andreea1976 Postat pe 1 Septembrie 2008 12:47 |
||
andreea ..,nu trebuie sa plangi pentru ca maine nu vei mai fi singura cu sotul tau si vom petrece impreuna cu zecile de prieteni,cu tot Haremu' care te asigur ca va fi cu sufletul langa tine... salutari sotului tau si spune-i ca-i multumesc de telefon.. Sultanu' e convins ca este un om minunat !!! mafia ..,unii absenteaza motivat !! le-am dat liber... pentru roscata,perversa si iris.. pentru vasi(noul Vicesultan).. sanatate si noroc in toate
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:48 |
||
Si eu pup la tine pe obrajor , Sultane
|
||
|
sheeva Postat pe 1 Septembrie 2008 12:50 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-01 12:48:11andreea ..,nu trebuie sa plangi pentru ca maine nu vei mai fi singura cu sotul tau si vom petrece impreuna cu zecile de prieteni,cu tot Haremu' care te asigur ca va fi cu sufletul langa tine... daaaaa? motivat? le-ai dat tu scutire???? pai ia sa-mi dai si mie un motivat de asta .....sa vaz cum este...
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:52 |
||
|
tu ti-ai luat singura.. si altii sa moara pe aici, de inima.. sa nu mai faci asa niciodata...
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:53 |
||
eu VICESULTAN? merci mult sultane ptr promovare, dar sincer prefer sa raman EUNUC. nu de altceva, dar la timpul pe care NU IL AM, va-ti supara pe mine ca nu-mi indeplinesc indatoririle deci , te rog , gaswste pe altcineva
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 1 Septembrie 2008 12:56 |
||
|
Multumesc Sultane!!! Ce m-as face eu fara tine? Si sotul meu spunea la fel despre tine.Speram sa va facem o vizita imediat cum avem timp. Sunt tare fericita ca va am pe voi,familia mea adoptiva. Va pupacesc
|
||
|
andreea1976 Postat pe 1 Septembrie 2008 12:57 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-01 12:53:52tu ti-ai luat singura.. stai olecuta ca nu vaz ce ai scris mai sultane... vaiiiiiii.... ce-am mai vazut .....
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 13:02 |
||
De la: andreea1976, la data 2008-09-01 12:34:10Dau eu o cafeluta,mafiuto!Am cafeluta pentru toata lumea! - La multi ani!!! pentru maine ... si spune-ne unde ca venim noi! ... ai locuri destule? ... mancareaaa? ... bautura? ... |
||
|
supermiki Postat pe 1 Septembrie 2008 13:27 |
||
Mersi Miki! Am loc destul,mancarica,bautura,........ Va astept pe toti cu draga inima |
||
|
andreea1976 Postat pe 1 Septembrie 2008 13:32 |
||
| - Sa aveti cu totii cea mai fantastica zi ... de toamna ... | ||
|
supermiki Postat pe 1 Septembrie 2008 13:33 |
||
HELOOOOOOOOO...ALOCATIAAAA......HAREMULLLLL...CADENELORRRR....SULTANEEEEEEE...UNDE SUNTETI MAI CU TOTII.... MAI STAU SI EU PICUT SI AM FUGIT LA TREABA...... HELLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.........
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 13:52 |
||
vas... datorita mie ai urcat in rang si nici un multumesc..?? nu mai tii minte cand am propus lovitura de stat si avansarea ta?
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 14:01 |
||
Eu sunt pe-aici doar ca sa va pupacesc pe toti, sa-i trimit Madalinei un gand bun si sa citesc ce-ati mai scris de cand am lipsit.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Septembrie 2008 14:02 |
||
mafiaaaaaa..,mai fug la munca mai trec si pe aici dar n-am fugit.. Sultanu' locuieste la curte si sunt atatea treburi de facut.. Vicesultanii fug de raspundere ca ,de tamaie sau nu observi..
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 14:03 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-01 14:03:23mafiaaaaaa..,mai fug la munca mai trec si pe aici ihhhaaaaa...hai ca au inceput sa apara asa usurel unul cate unul.... |
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 14:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| rugaminte !!! | 4 | De la: anaraoul 20 Noiembrie 2009 15:26 |
| Ce parere aveti despre "clarvazatori" ? | 5 | De la: Baiat_virgin 19 August 2012 01:34 |
| TOPICUL MEU | 748 | De la: kudika_nikole 11 Ianuarie 2012 00:32 |
|
|
||
| Buna la toata lumea! | 23 | De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54 |
| Deseneaza si castiga! | 4 | De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.