Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Buna dimineataaaa

Cafeluta e gata si suficienta pentru toata lumea asa ca luati de va serviti fiecare.

V-am citit si am observat ca lipseste cineva drag , poate stiti voi pe unde halaiduieste cucu nostru ca nu am mai vazut-o de mult.

Mari cucule,treci inapoi la cafenea

iris_4_ever
Postat pe 2 Septembrie 2008 07:16
Neata, neata iris, eu o sa ma infig in cafeluta ta ca taaaaaaare mi-e somn
O zi buna tuturor si pupici... Cred ca tb a zic un La multi Ani... ma uit pe paginile din urma ca mi-e prea ... nani sa imi aduc aminte..
Am gasit : LA Multi Ani Andreea!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-ti dea Domnu bucurii si fericiri multe!!!
sheeva
Postat pe 2 Septembrie 2008 07:48
'neata!!!
iris.......multam de cafeluta.........ii super asa de dimineata............azi am nevoie de doza dubla ca mi se inhid ochii..........

dragii mei, o zi superba sa aveti, plina de tot ceea ce va face mai mult placere.
dienuta_nou
Postat pe 2 Septembrie 2008 08:09
Ma pun si eu la coada sa primesc un pic de cafea.
Buna dimineata tuturor si o zi minunata va doresc.
Ema, am o rugaminte mare cat China la tine... Cand voi mai fi garda de noapte, te rog din suflet sa fii tu cea care imi urezi noapte buna si "cosmaruri" cu tine ca se pare ca are efect bun urarea ta. Pentru ca azi noapte am fost de servici si am avut o noapte atata de linistita cum n-am mai avut de taaaare mult timp! Saru'mana si sa-ti tina Dumnezeu naravul.
Astia sunt pentru toata ceata de somnorosi care la ora asta se lafaie in patucurile lor calde in timp ce altii se agita la tastatura cu cafeluta in fata!
Lucia1971
Postat pe 2 Septembrie 2008 08:11
'neata lucia!.........cum merge cu licenta?
dienuta_nou
Postat pe 2 Septembrie 2008 08:23
- Sa aveti o zi extraordinara astazi! ... Ceai aveti? ...
supermiki
Postat pe 2 Septembrie 2008 08:41
'neata si tie, Dienuta! Ca porcu'! In sensul ca nu am chef de invatat, mi-e greata de tot si am inceput sa am cosmaruri cu asta. Dar stii care-i culmea? nu examenul scris ma streseaza atat de tare ci examenul practic de a doua zi unde va trebui sa execut o tehnica medicala. teoretic nu ar trebui sa-mi fac probleme, dar pentru ca nu lucrezla patul bolnavului ci pe bloc operator, am cam uitat amanunte multe. Si nenorocitii din comisie te depuncteaza drastic si daca uiti sa pregatesti 4 tampoane in loc de 5!
Lucia1971
Postat pe 2 Septembrie 2008 08:42
Miki, un ceai pentru tine! vine acujma, dar in alba ca nu mai avem pahare!
Lucia1971
Postat pe 2 Septembrie 2008 08:42
- buna si in halba ... esti la sapa? ... la fabrica? ... (cum zice un prieten de-al meu la orice activitate)
supermiki
Postat pe 2 Septembrie 2008 08:53
- Daca te uiti printre povestioare ... vei gasi una care ti se potriveste acum ... una care sa-ti dea ambitie sa perseverezi ... sa-ti termini ce ti-ai propus ... invatatura ... si gandeste-te: nu daca iti face placere sau nu un anumit lucru (in cazul tau acum sa inveti) ... tu sa te gandesti la recompensa care te asteapta daca finalizezi ce ai inceput ... gandeste-te cum va fi atunci cand iei examenul ... ce vai simti ... cum te vei simti atunci cand toti vor veni sa te felicite pentru ca AI REUSIT ... asta iti va da motivatie!
supermiki
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:00
Esti minunat! Iti multumesc pentru votul de incredere!
Lucia1971
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:10

BUNA DIMINEATA LUME!!!!!!! DESTEPTAREA!!!! AZI E ZI DE CHEF, VA INVIT PE TOTI!
VA astept cu mancarica,bautura si un tort maaaare de tot!
andreea1976
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:29
neatza tuturor!
neatza pui mic si scump! sper sa ti iasa bine totul!
buna dimineatza sultane!
nu am avut timp sa ti zic multumesc..pentru primirea in harem!
dar ieri...am avuut multa treaba!
va pupik pe toti..
si sa aveti o zi minunata!
alinadanielalazar
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:29
Andreea....LA MULTI ANI!!!!
sa ai parte de tot ce-ti doresti,sa ai o viata ca in povesti...
gabi_a_lu_miki
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:43

LA MULTI ANI!!!!
A doua oara pe ziua de azi
ce ai dulce?
sheeva
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:44
Multumesc pentru urari!
Am si dulce
Am un tort maaaare ca sa ajunga pentru toti!

andreea1976
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:49
1. LA MULTI ANI, ANDREEA!!!!!!!
2. Daca tot e ziua ta, dai tu cafeaua, ca am ajuns acum si-am constatat ca NU MAI E CAFEA LA BIROU!!!

3. Si ca sa intru in randul "paranoicelor supersitioase", se vede ca azi e marti: MI-AM UITAT PORTOFELUL ACASA!!!

4. LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!!! (asta ca sa inchei intr-un mod optimist!
Anissia27
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:52
Lasa Anissia,ca am si cafeluta.

Este o vorba care zice: zambeste azi,maine poate va fi mai rau.
andreea1976
Postat pe 2 Septembrie 2008 09:57

Fac "valuri" poate-poate voi primi tort asa de cu dimineata, ca mi s-a facut o poooofta

Super cafeluta de la tine
sheeva
Postat pe 2 Septembrie 2008 10:01
LA MULTI ANI andreea..!!!!

LA MULTI ANI andreea ..!!!!

LA MULTI ANI andreea...!!!!
sanatate, fericire si ce-ti doresti sa se implineasca..
stiu cat de mult te bucuri de Harem si sa fii convinsa ca si noi simtim la fel pentru tine..
si acum sa bem , sa mancam si sa ne bucuram in cinstea ta..

Postat pe 2 Septembrie 2008 10:01
Buna dimineata tuturor...!!!!!
sa aveti o zi superba..

Postat pe 2 Septembrie 2008 10:03
'neata lumeeeeee !!!!.....vedeti ce matinala sunt azi ?????....... .......nici io nu prea stiu ce e cu mine !!!....aaaaa....cred ca e din cauza ca a venit toamna cu racoarea ei si dorm si eu mai linistita noaptea si reusesc sa ma trezesc mai de dimineata ......oare asta o fi ???.....

LA MULTI ANI,ANDREEA !!!!......sa fii sanatoasa....si la punga groasa.....si devreme-acasa....ca sa nu cheltui banii de la punga groasa !!!!!....... .....si ,lasand gluma la o parte,sa-ti dea D-zeu tot binele si dragostea din lume !!!.......sa ai drumul vietii presarat numai cu bucurii !!!.....si sa nu uiti ca noi suntem prietenii tai careiti doresc numai de bine !!!.......

la restul lumii,pupici si sa aveti o zi excelenta !!!.....

Postat pe 2 Septembrie 2008 10:19
offfffffff!!! imi iau inima-n dinti si indraznesc acum sa cer ceea ce mi-am dorit de cand am "pasit" ptr prima oara in acest forum. In speranta ca am reusit sa intru in grupul minunatei voastre prietenii, indraznesc sa spun...
SULTANE, VREAU SI EU IN HAREM!!!! TE ROOOOOOOG!!
Anissia27
Postat pe 2 Septembrie 2008 10:35
Buna dimineatza tuturor! Stef imi cer scz dak te-a deranjat cererea mea de prietenie... Nu prea stiu regulile haremului
Barby_girl_023
Postat pe 2 Septembrie 2008 11:14

'neata lumeeeee

cu ce ma tratati si pe mine , sa ma pot trezi si eu
nu de altceva, dar cafea nu beau asa ca nu stiu ce as putea lua ca sa ma trezesc

LA MUUUUULLLLLTTTTTIIIIII AAAANNNNNIIIIIII ANDREEA !!!!
SANATATE, CA-I MAI BUNA CA TOATE, FERICIRE SI MULT NOROC !!!!

_fantoma_
Postat pe 2 Septembrie 2008 11:17
v-am tras-o iar...
v-am rapit-o pe andreea si vb cu ea pe tel de o ora..

s-au incins telefoanele...

andreea vreau sa-ti spun un lucru aici la cafenea ..
ai cea mai blada si frumoasa voce din cate am auzit vreodata !!!
o spun sincer si sunt convis ca sufletelul tau este la fel de frumos..
te pupacesc draguta de milioane de ori si Dumnezeu sa fie langa voi tot timpul ,sa iti dea sanatate si bucurii..

Postat pe 2 Septembrie 2008 11:23
Anissia27..,de-ai fi citit la Harem tot, ai fi stiut acum pe ce pozite te afli...

Postat pe 2 Septembrie 2008 11:26
De la: Barby_girl_023, la data 2008-09-02 11:14:50Buna dimineatza tuturor! Stef imi cer scz dak te-a deranjat cererea mea de prietenie... Nu prea stiu regulile haremului

nu stiu unde am zis ca m-a deranjat cererea ta..?????
iar ca sa stii cat mai multe, ar trebui sa citesti cat mai mult despre Harem ..,la topicul respectiv si aici la cafenea..

Postat pe 2 Septembrie 2008 11:29
M-ati prins cu temele nefacute! Ehhhh usor usor invatz si eu cate ceva Va urmaresc de ceva vreme ce-i drept si imi sunteti dragi toti! Iar Etta este de-a dreptul fantastica, nu pierd nici un comentariu de'al ei! O zi buna :)
Barby_girl_023
Postat pe 2 Septembrie 2008 11:42
hello natziune
mmmm,buna cafeaua azi,mi-am umplut o canoaca....mmm.frige dar e perfecta
normal,nu?
matracucu
Postat pe 2 Septembrie 2008 11:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
kudika nicoll,,m am indragostit de tn 16 De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33
incredere... 5 De la: mimi_ca29 15 Aprilie 2011 11:56
The truth about Schmidt 9 De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49
CAFENEA 2 7787 De la: allyyna89 3 Ianuarie 2010 17:21