Mai multe
|
Multumesc Sultane! Pupici,pupici pentru toti prietenii mei dragi
|
||
|
andreea1976 Postat pe 2 Septembrie 2008 17:42 |
||
|---|---|---|
|
revenit-am pe plaiurile mioritice...La multi, multi ani, Andreea! ca esti importanta azi! pupici la toti! mai este visinata si pt. mine? |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 17:51 |
||
|
Este cum sa nu fie..... Eu pap numai visinele Este sampanie,vin rosu,vin alb,etc...Am de toate pentru toti
|
||
|
|
||
|
andreea1976 Postat pe 2 Septembrie 2008 18:03 |
||
UNDE ATI DISPARUT?????????
|
||
|
andreea1976 Postat pe 2 Septembrie 2008 18:22 |
||
| off! am de lucru muuuuult! dar mai fac si cate o pauza sa vad ce mai faceti.... | ||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 18:24 |
||
LA MULTI ANI, ANDREEA! si sa dea Dumnezeu ca tot ce iti doresti sa ti se implineasca. Am mancat si eu din tortul tau, cred... Daca era cu multa ciocolata si avea si visine confiate... al tau e! te pricepi la torturi, felicitari! yummyyyyyyyyyy!!!!!!!!! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Septembrie 2008 18:30 |
||
|
Bai nene , nu e corect ! Eu de ce nu am mancat tort deloc ? Hmmmm...rautacioasele astea , acum ma duc sa-mi iau un tort de inghetata ca asa mi s-a facut de ceva dulce.....inca nu aud pe nimeni strigand iris ,ti-am adus tortul asa ca ....asta e , in baza scorpionului moare iris de pofta . |
||
|
iris_4_ever Postat pe 2 Septembrie 2008 18:32 |
||
| Iris, stai asa, nu te duce nicaieri. Iti dau eu tort de ciocolata. Vrei? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Septembrie 2008 18:34 |
||
Iris,cum sa nu iti dau eu tortulet...ai o felie maaare,cu crema de ciocolata Mersi Luci
|
||
|
andreea1976 Postat pe 2 Septembrie 2008 18:42 |
||
vreau si eu tort de ciocolataaa,plsssss andreea,ce are daca visinele sunt din visinata????nu pot face o tarta sau ceva cu ele,asa ca sa induc in eroare? sa ne traiesti Andreiutza si sa iti fie plina viatza cu bucurii....cu varf si indesat....
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Septembrie 2008 19:05 |
||
dau si eu o placintica cu meereeee !!!!....doaaaamnee,io v-am spus ca e ceva cu mine !!!....de bine,sper....devreme m-am trezit azi....am mai facut si placinticaaa.....ptiiuuuu...sa nu ma deochi !!!....ca n-am mai facut o prajituuuraaaaa.......de cand se gasesc de cumparat !!!..... si bineinteles pupicii de rigoare pentru toti......... ...ooofff...pai daca v-ati inmultit.....asa nu mai uit pe nimeni ....
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:12 |
||
pupici pentru toti prietenii mei adevarati!dau o cafea!
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:17 |
||
pupici pentru toti prietenii mei adevarati!dau o cafea!
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:17 |
||
|
saru'mana nasa mea scumpa ,frumoasa si ADEVARATA !!! BINE AI REVENIT !!! Dar si nesuferita...
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:25 |
||
nasaaaaaaaaaa....bine ai revenit.....ce dor ne era de tineeeeeeee!!!........sper ca te-ai relaxat bine ....pupik dulce ......
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:30 |
||
bine ai revenit draga mea.......sint tot eu reincarnata!si o zisesi bine cu adevaratii prieteni ca unii tare prefacuti si manipulatori de oameni sint! dar se dau cica prieteni!
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:33 |
||
revenii cu forte proapete! france fata, ma speriai cand vazui ca nu mai existi! mi-a fost dor de voi maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:47 |
||
revenii cu forte proapete! france fata, ma speriai cand vazui ca nu mai existi! mi-a fost dor de voi maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 19:47 |
||
| tare topic. pacat k l-am vazut abea acum si k nu am avut rabdare sa citesc 200 de pagini :)))) | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Septembrie 2008 19:51 |
||
![]() onnyta,nasa sultanului cea draga,imi place sa cred ca ne salutzi si pe noi cele mai noi in harem(mi-am luat dreptul sa vb si in numele lor fiind sora sultanului),pt ca NOI intotdeauna ne revarsam gandurile noastre bune asupra tuturor din harem;.....daca tot suntem aici,eu cred ca suntem prieteni cu totzii ,iar cand spui prieteni oare mai e nevoie sa zici "adevaratzi"? france draga mea tu ai f multe de spus probabil la adresa multor persoane si cred ca ar fi bine sa o faci,asa,sa nu se simta nimeni ca ar fi gresit cu ceva.... imi cer scuze daca supar,nu asta este intentzia mea..... |
||
|
matracucu Postat pe 2 Septembrie 2008 20:05 |
||
|
http://img.kudika.ro/comunitate/greetingcards/greeting_0506489001202239487_1.jpg la multi ani Andreea ! |
||
|
matracucu Postat pe 2 Septembrie 2008 20:18 |
||
|
AM O RUGAMINTE MARE LA VOI.. as dori ca mesajele voastre pe privat sa fie mai putine ,pentru ca altfel va rog sa ma credeti nu mai pot intra pe topic ,nici sa mai citesc ,dar sa mai postez cate ceva asa dupa cum stiti ,iti trebuie doua-trei min,pt un click,iar mesajele find f multe ,imi rapeste tot timpul si risc sa nu va pot raspunde ,cu toata bunavointa mea. sunt situatii ,cand primesc reprosuri de la unii dintre voi pentru faptul ca nici macar nu-i salut.. nu o fac din lipsa de bun simt ,ci tocami pt faptul ca tot timpul sunt sub presiunea timpului.. sper sa fiu crezut si va multumesc |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 22:11 |
||
da... de exemplu pe mine... nici nu ma saluti... .. si oricum eu sunt mica si nefericita...si va salut pe toti... si ma bucur ca existati....si nu mai vreau zile de munca.... |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 22:36 |
||
multumita..????????
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 22:40 |
||
|
buna seara ..is cu burta plina acu si va dau si voua un link sa va distrati putintellll http://www.kudika.ro/comunitate/geo32/blog/view/3440/bibi-jiji-bibi.html eee daca stiti despre cine vorbesc atunci nu mai e nevoie sa va spun ca am ras de m-am prapadit.... lecturari placute!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Septembrie 2008 22:42 |
||
sultane.........devin geloasa.........vreau si eu pupici.......cum asa..numai la inocica? hmmm.........daca nu dorm bine la noapte e din vina ta..........ca neglijezi cadanele.... si cum si vicesultanul (oricare o fi el acuma) trage chiulul....... in fine........o seara placuta la tot haremul. si somnic dulce si pufos, dupa atatea felii de tort si placintica.........(in cazul meu inghetata azi). pupici multi
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 2 Septembrie 2008 22:46 |
||
|
problema e ca cineva l-a raportat....si nu stiu de ce am senzatia ca kudika aici va reactiona rapid... ieri am vazut pozele unui copilas superb raportate... Sultanee! pupicii erau pentru mine?! daca da...mersi mult mult de tot... ca pe mine mititica nu ma pupa nici pisica...pana sambata dimineata... cand imi vine motanul de la bucuresti.. |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 22:48 |
||
vreau si eu un pupic de la sultan..
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 22:57 |
||
|
eee si tu acum inocica....l=om fii raportat dar cu siguranta ca geo o sa il puna la loc..... ca deh.....a facut el copypaste.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Septembrie 2008 23:01 |
||
frate..,ce solicitat sunt va dau la toate, ca doar sunt virtuali si nu-s pe bani.. si am sa am grija ,sa-i primesc inapoi reali..
|
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 23:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| poezia asezata in rama | 1 | De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34 |
| FATIMA | 220 | De la: contesina 15 Iulie 2011 14:23 |
| Relatie toxica ! | 38 | De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20 |
|
|
||
| Premii | 4 | De la: rashela 13 Octombrie 2011 00:34 |
| Sounds of Hell | 1 | De la: Criss_M 7 Martie 2012 13:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.