Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

De la: gabi_a_lu_miki, la data 2008-09-03 14:20:50dar asta?

si asta e bun
dragalaspui
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:23
1. pupici ptr Mada

2. VREAU CAFEA!!!!!

3. Incepand de astazi nu voi mai posta pe nici un forum care nu ma intereseaza, nu voi mai atrage atentia nimanui, desi poate ca uneori, unii merita. Sunt foarte dezamagita de comentariile care s-au facut pe un..."topic" pe seama mea si am realizat ca eu sunt vinovata ptr situatia creeata, ptr ca ma bag acolo unde efectiv nu am ce cauta. scuzele mele.

Acum... imi da si mie cineva o cafea? va rooooooggggg
Anissia27
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:24
De la: stef80, la data 2008-09-03 12:57:20
De la: stef80, la data 2008-09-03 12:10:53eu am vazut reluarea ,aseara..!!

am vrut sa va anunt,dar nu stiam ca va intereseaza subiectul asa de mult...
mafia...

cel mai mult m-a impresionat discutia ,intre mada si sotul ei pe telefon..

acum sa va administrez si eu pupicii la toate pe dimineata asta...,ca am ramas dator

Esti de groaza Sultane. Ai speriat fetele.
Kiss
dragalaspui
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:24
De la: Anissia27, la data 2008-09-03 14:24:411. pupici ptr Mada

2. VREAU CAFEA!!!!!

3. Incepand de astazi nu voi mai posta pe nici un forum care nu ma intereseaza, nu voi mai atrage atentia nimanui, desi poate ca uneori, unii merita. Sunt foarte dezamagita de comentariile care s-au facut pe un..."topic" pe seama mea si am realizat ca eu sunt vinovata ptr situatia creeata, ptr ca ma bag acolo unde efectiv nu am ce cauta. scuzele mele.

Acum... imi da si mie cineva o cafea? va rooooooggggg

Uffff, am ametit de atat dragoste, dar nu ma satur, mersi mult

te servesc eu cu o cafea. cum sa fie mare mica?
dragalaspui
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:28

Pana atunci......... cine imi da si mie un pup mare?

cum eu sunt responsabilul cu pupicii,

si mai ia

_fantoma_
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:31

anissiaaaaaa, mai uite un topic cum iti place tie "femeia pesti si barbatul balanta "

deabea s-a deschis, este cald
_fantoma_
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:36

ati furat-o...???
va mai trebuie si cate una din asta...

ettaaaaa.., nu mai daaaaaa...,ca ma doare fundul de suturile tale

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:37

gata! nu ma mai bag!
m-au facut aia de la "n-am orgasm" in toate felurile! de cand ma stiu n-am primit asemenea apelative!
si-s multi, mai, pe bune! dracu stie, poate ca-s prea proasta eu si nu inteleg topicurile astea, cine stie?
oricum, nu ma mai bag, ca le-as da satisfactie si nu vreau asta!

Mada.... lunga , cu lapte! :P
Anissia27
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:38
De la: Anissia27, la data 2008-09-03 14:38:36
gata! nu ma mai bag!
m-au facut aia de la "n-am orgasm" in toate felurile! de cand ma stiu n-am primit asemenea apelative!
si-s multi, mai, pe bune! dracu stie, poate ca-s prea proasta eu si nu inteleg topicurile astea, cine stie?
oricum, nu ma mai bag, ca le-as da satisfactie si nu vreau asta!

Mada.... lunga , cu lapte! :P

A venit. si sa sti ca ai avut noroc de laptic ptr ca nu servit tommy azi
dragalaspui
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:03
De la: vas25, la data 2008-09-03 14:31:22

Pana atunci......... cine imi da si mie un pup mare?

cum eu sunt responsabilul cu pupicii,

si mai ia

vasi 25(vicele Haremului),este responsabil ca zilnic sa salute si sa pupaceasca toate cadadanele ..
in fiecare diminineta sa le invite la cafeluta..
iar seara inainte de orele 24,sa spuna noapte buna intregului Harem !!!
si toate acestea si in numele Sultanului,care se va ocupa in continuare de primirea noilor cadane..

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:05
De la: etta70, la data 2008-09-03 12:54:34
De la: andreea1976, la data 2008-09-03 12:49:25Duuulce..
Cat despre ziua de ieri,cel mai bine m-am simtit aici,cu voi.
Trebuia sa am ceva musafiri,dar nu a venit nimeni,am ramas cu o gramada de mancare,bautura.
Daca as fi fost in tara,ati fi fost toti invitatii mei,dar asa.....

cum mai Andreea,nu a venit nimeni ???....halal prieteni.....dar lasa ca am fost noi aici.....ia da-mi si mie din toate bunatatile pe care le pregatisesi.......ca si-asa nu prea mi-e foame,deci nu te saracesc prea mult !!!!......

Pai eu nu prea mi-am facut prieteni in ungaria,erau prietenii sotului meu care credeam sa sunt si ai mei,dar...
Voi sunteti prietenii mei cei mai buni,familia mea adoptiva.
Aici m-am simtit cel mai bine.
Te astept la masa etta,mai am visinata,originala,facuta de tata special pt ziua mea. da' visinele le-am papat aseara

Pupici

andreea1976
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:12
De la: andreea1976, la data 2008-09-03 15:12:20
De la: etta70, la data 2008-09-03 12:54:34
De la: andreea1976, la data 2008-09-03 12:49:25Duuulce..
Cat despre ziua de ieri,cel mai bine m-am simtit aici,cu voi.
Trebuia sa am ceva musafiri,dar nu a venit nimeni,am ramas cu o gramada de mancare,bautura.
Daca as fi fost in tara,ati fi fost toti invitatii mei,dar asa.....

cum mai Andreea,nu a venit nimeni ???....halal prieteni.....dar lasa ca am fost noi aici.....ia da-mi si mie din toate bunatatile pe care le pregatisesi.......ca si-asa nu prea mi-e foame,deci nu te saracesc prea mult !!!!......

Pai eu nu prea mi-am facut prieteni in ungaria,erau prietenii sotului meu care credeam sa sunt si ai mei,dar...
Voi sunteti prietenii mei cei mai buni,familia mea adoptiva.
Aici m-am simtit cel mai bine.
Te astept la masa etta,mai am visinata,originala,facuta de tata
special pt ziua mea. da' visinele le-am papat aseara

Pupici

nu mai ai deloc visine din visinata?, voiam si eu
dragalaspui
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:15
Madalina,ai si de la mine
andreea1976
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:15
buna ziua la tot haremul!

vas..sa nu uiti sa ma saluti

etta.........multi pupici dulci de la mine, sa iti mai revii, si dau si una lunga tare si neagra............

sultane........meriti 500 de suturi in fundulet, nu 200 cate vrea etta sa-ti dea.........imi statu inima in loc cand ciream de cu 3 pagini in urma ca a fost emisiunea cu madalina si eu nu stiam...........pana am vazut ca era gluma vroiam sa te sugrum ca nu mi-ai spus.

lucia..........bafta in continuare la licenta..........iti tinem pumnii.
dienuta_nou
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:17
Dienuta si tie
andreea1976
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:19
Sultaneeeee!
Unde ti-e poza de la avatar?????

andreea1976
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:21

astea au fost ptr dienuta

sultaneeeee, mancatias, vrei sa ma omori?

vrei sa nu mai am viata personala?

dimineata mai inteleg, cu toate ca nu ajung eu primul, dar si seara mah?
_fantoma_
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:23

vai...........vas....pentru florile pe care mi l-ai trimis dau o bere
mercic.
si tie andreea
dienuta_nou
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:26
buna..... la toata lumea
cum stiti printre picatele mai postez si eu pe la voi....
am avut ceva treaba de fapt si acum am dar... m-am suparat pe cate ceva...nu pe voi nuuuu pe voi ci pe una bucata persoana care enerveaza jumatate din forumul asta dar ma abtin de la comentarii

iris interesant link.....

anissia.... nu te supara serios eu am ajuns la concluzia asta dupa ceva timp ...adica ma enervez si eu dar las timpul sa treaca si imi trece si mie.

stef...sultane....imi e dor sa mai vb cu tine....
unde este mafia????
trage chiulul in stil mare ....
tya ...ma bucur ca esti din nou cu noi,etta cred ca zi suntem amandoua plouate ca si eu am un sentiment de nobila greata pe tot ce inseamna a munci ,lene desavarsita....azi am chef sa rad sa glumesc sa fac cu totul si cu totul altceva decat sa stau la munca....

mi-ar place asa de mult sa fiu la snagoooooov!!!! pe lac direct cu undita in balta sa ascult povestile sultanului si sa aud vocea tanticai ........ eeee cine stie cand.....

inca o data salutari la toata lumea!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:48
De la: io_me_sicumine, la data 2008-09-03 15:48:28buna..... la toata lumea
cum stiti printre picatele mai postez si eu pe la voi....
am avut ceva treaba de fapt si acum am dar... m-am suparat pe cate ceva...nu pe voi nuuuu pe voi ci pe una bucata persoana care enerveaza jumatate din forumul asta dar ma abtin de la comentarii

iris interesant link.....

anissia.... nu te supara serios eu am ajuns la concluzia asta dupa ceva timp ...adica ma enervez si eu dar las timpul sa treaca si imi trece si mie.

stef...sultane....imi e dor sa mai vb cu tine....
unde este mafia????
trage chiulul in stil mare ....
tya ...ma bucur ca esti din nou cu noi,etta cred ca zi suntem amandoua plouate ca si eu am un sentiment de nobila greata pe tot ce inseamna a munci ,lene desavarsita....azi am chef sa rad sa glumesc sa fac cu totul si cu totul altceva decat sa stau la munca....

mi-ar place asa de mult sa fiu la snagoooooov!!!! pe lac direct cu undita in balta sa ascult povestile sultanului si sa aud vocea tanticai ........ eeee cine stie cand.....

inca o data salutari la toata lumea!!!!

asa-i, draga... cred ca mai am mult de lucru cu mine insami... sunt prea impulsiva uneori.
...se mai bea cafea la ora asta, sau o dam pe ceai?
Anissia27
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:57
de la Vicele "sultaneeeee, mancatias, vrei sa ma omori?

vrei sa nu mai am viata personala?

dimineata mai inteleg, cu toate ca nu ajung eu primul, dar si seara mah?"

ar trebui sa te bucuri mult,ti-am oferit cea mai frumoasa sarcina si cea mai usoara..

deci nu uita..,nici o cadana fara salut,niciuna fara raspuns si multi pupici si din partea mea..
FELICITARI pt reusitele ce o sa le ai si la munca puturosule..

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:57
toata lumea se pupa si este pupata!!! numai eu stau ca un pui de cuc singura, singura.....

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:06
mai tareeee ..,poate te aude !!!
avem responsabil cu pupicii deja
dar sa stii ca vin si de la mine..

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:14
mai tare?
VREAU PUPICI!!!!
sau macar muscaturi, ceva, ceva....ca mor de somn

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:20
truli ..,daca citeai mai bine sus ,ai fi vazut ca numai cadanele sunt pupacite..

de muscat n-ar fi o problema dar stiu ca tie iti place de fund si de buze..,iar vicele musca doar de ceafa..

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:24
Luli iti dau eu un pupic, nu mai multi ca ieri am injumatatit stocul si tre sa il refac.

Tineti-mi si mie pumnii ca eu am restante... saptamana viitoare ...
Va pup si ma intorc la lucrarile mele ca maine am de predat proiectu si nu am ajuns nici la jumatate

Hai ca va pup, uite asa si vb mai incolo, va mai bantui eu...
sheeva
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:25
vreau acasa!!!!!!!!!!!
astia nu mai pleaca...si eu tre sa stau cu ei...lesinatii dreaq!
multumesc mult emma si celorlalti...tre sa recunosc ca am plans cand am citit poezia ettei...mam'etta....esti tare!cea mai tare!!!!....perversa!!!!!
sultanele...nu sti cat de mult ma bucur sa te vad...sa vad ca ti-ai revenit la forma de sultan...''mare si tare ca un morcovel'' cum ar spune perversa sefa.
eu va anunt dragii mei ca de maine intru in concediu...si ne vom mai vedea pe 15....mult asteptatul concediu...aveam nevoie!!!mare nevoie!!!!
pup pe toata lumea si sa stiti ca va iubesc mult!!!
tya103
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:32
ema..,"mi-ar place asa de mult sa fiu la snagoooooov!!!! pe lac direct cu undita in balta sa ascult povestile sultanului si sa aud vocea tanticai ........ eeee cine stie cand....."

tocmai acum am sa ies sa pregatesc doua undite si dimineata, ca tot am pus Vicele la treaba,cred ca am sa ies la pescuit..

eu te astept cu drag oricand..

si eu te iubesc tya..
uite ,am pus iarasi poza cu tine la avatar..
concediu cat mai placut...!!!

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:38
De la: sheeva, la data 2008-09-03 16:25:51Luli iti dau eu un pupic, nu mai multi ca ieri am injumatatit stocul si tre sa il refac.

Tineti-mi si mie pumnii ca eu am restante... saptamana viitoare ...
Va pup si ma intorc la lucrarile mele ca maine am de predat proiectu si nu am ajuns nici la jumatate

Hai ca va pup, uite asa si vb mai incolo, va mai bantui eu...

merci! tin pumnii! pun si o pila pt. restantele tale? la ce ai?
tineti-mi si mie pumnii saptamana viitoare ca depun dosar pt doctorat!
pupici

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:38
La logica si la psihologia comunicarii

Iar maine am de predat niste lucrari practice, de fapt..

Si normal ca iti tin pumnii pentru saptamana viitoare .. .de acum pana atunci e bine?
sheeva
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog! 4 De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08
ce ati zice sa va opriti pentru cateva momente din treaba (oricare ar fi ea) si sa priviti mai atent in jur..chiar va provoc..sesizati ceva diferit?:P 14 De la: fiammetta 17 Iunie 2009 09:45
concurs 2 De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34
Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? 268 De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19