Mai multe
|
mda......asta ma tot intreb ce au cu el..........pana la urma e un forum si nu vad de ce se poarta de parca ar fi un trib la care nu le convine capetenia sau ar vrea sa fie toti in locul lui..........si pana la urma nu inteleg ce vor sa obtina cu atatea rautati........ce pana mea............zici ca s-ar bate pentru salar........dar noah..in fine..... voi cum mai sunteti, fetelor? eu acum imi beau a 3-a cafeluta........cine mai doreste? |
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Septembrie 2008 17:37 |
||
|---|---|---|
a, si pana nu uit ..........sa va trimit cate un pupic
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Septembrie 2008 17:38 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-07 17:37:37mda......asta ma tot intreb ce au cu el..........pana la urma e un forum si nu vad de ce se poarta de parca ar fi un trib la care nu le convine capetenia sau ar vrea sa fie toti in locul lui..........si pana la urma nu inteleg ce vor sa obtina cu atatea rautati........ce pana mea............zici ca s-ar bate pentru salar........dar noah..in fine..... dienuta, beau eu cu tine o cafea rapida ca ies cu bicicleta dupa...pupici
|
||
|
|
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 17:50 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-07 17:37:37mda......asta ma tot intreb ce au cu el..........pana la urma e un forum si nu vad de ce se poarta de parca ar fi un trib la care nu le convine capetenia sau ar vrea sa fie toti in locul lui..........si pana la urma nu inteleg ce vor sa obtina cu atatea rautati........ce pana mea............zici ca s-ar bate pentru salar........dar noah..in fine..... dienuta, beau eu cu tine o cafea rapida ca ies cu bicicleta dupa...pupici
|
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 17:52 |
||
|
beau si eu o cafea cu voi daca va milostiviti de mine..... daaaaa acu a plecat inspre bucuresti..... cand ajunge va saluta cu siguranta si el.... oricum multi pupici pt tote cadanele... si pt tota lumea de altfel....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Septembrie 2008 19:27 |
||
|
ema......cum sa fie cafeaua? si ca sa vezi ce dulce sunt azi iti dau si 2 feliutze de prajiturica cu pere.........suuuper buna |
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Septembrie 2008 19:32 |
||
|
mmmmmmmmultumesc ....observi ca iti raspund cu gura plina deja de prajiturica de la tine nu??? cafeluta sa fie te rog frumos cu mult laptic...si dulce daca se poate indulcita cu miere e perfect .
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Septembrie 2008 19:48 |
||
| buna seara tuturor....cine ma serveste si pe mine?? | ||
|
aricica_pogonica Postat pe 7 Septembrie 2008 21:49 |
||
|
Bunaaaaa....dimineeeaataaaa !!!!.... LA MULTI ANI !!!....TUTUROR MARIILOR SI MARINILOR SI MARIANELOR SIIIII....TUTOROR CELOR CARE POARTA ACEST NUME SFANT !!!....MARI SI MICI.....CHIAR DACA AZI E SF. MARIE MICA .......D-ZEU SA VA LUMINEZE CALEA SI SA AVETI VIATA PLINA DE BUCURII SI REALIZARI !!!.......
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 00:10 |
||
la multi ani !sa aveti parte de tot binele din lume,de oameni buni in jur,de zambete , fericire si iubire....
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 00:17 |
||
| pentru ca astazi este o zi speciala pentru voi ma alatur si eu celor ce au facut deja urari cu traditionalul"la multi ani",multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 08:59 |
||
|
la multi ani inca o data pt toate mariile si marinii !!! acolo in includ din nou si pe fratiorul meu si va multumesc eu in numele lui. buna dimineata si bafta si sport la treaba pt azi la toata lumea!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Septembrie 2008 09:07 |
||
Buna dimineata tuturor. Un LA MULTI ANI si din partea mea tuturor celor care poarta numele sfant1 Printre acestia o includ si pe Mari, cucul cu vocea aia atat de frumoasa!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 8 Septembrie 2008 11:00 |
||
| Why do i have this feeling ca cineva se bucura ca moare cafeneaua? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 8 Septembrie 2008 11:32 |
||
|
neata dragii mei..... LA MULTI ANI!!! celor ce poarta numele sfant Maria, Marin..... Soorrrooo...LA MULTI ANI! glitter-graphics.com ASTAZI DAU O CAFELUTA SPECIALA.... glitter-graphics.com |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 11:52 |
||
|
Eu va multumesc de urari. La randul meu doresc si edu multa sanatate, fericire si un sincer La Multi Ani tuturor Mariilor, Marinilor, Marianelor si etc. Mafia La Multi Ani draga mea Cine se bucura ca se destrama cafeneaua este un om prost, pentru ca inca nu sa dus de tot. Ea poate renaste din cenusa ca pasarea PHONIX. Eu cred in voi,asa ca hai sa nu dam satisfactie unora care nu au ce face si improasca cu noroi in oameni care au facut numai bine. |
||
|
dragalaspui Postat pe 8 Septembrie 2008 11:54 |
||
Buna dimineatza !:* Datzi` si mie o cafelutza dulce??? Ca m`am acrit cand am citit mesajele bune de pe cafeneaua " fara rautati " :( |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 8 Septembrie 2008 11:59 |
||
|
madalina ...puisorul meu un cadou special pentru tine...La multi ani!! glitter-graphics.com glitter-graphics.com hai un dans micut....special... glitter-graphics.comglitter-graphics.comglitter-graphics.comglitter-graphics.comglitter-graphics.com |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:08 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-09-08 12:08:57madalina ...puisorul meu un cadou special pentru tine...La multi ani!! Se face zana mea un dans , numai pentru tine. Imi pare rau ca nu stiu sa pun si eu emoticonuri din alea mari ca tine Dar facem un dand
|
||
|
dragalaspui Postat pe 8 Septembrie 2008 12:12 |
||
buna ziua,dragilor !!!!.....pacat de ziua asta sfanta ca este stricata de "inteligentii" astia care au capul luminat cu zeama de prostie....da,ma rog,inteliganta adevarata nu se vinde la kg.....ca s-o poti cumpara......si nici bunul simt,de altfel...... oricum ,multumesc de urari celor ce stiu ca ma inscriu la acesta sarbatoare !!!!......si sa fiti siguri ca nu voi renunta la voi !!!..... sorooooo.....bine ai venit din "concediu"......sper ca te-ai relaxat....ca uite ce-i p-aci !!!.......ooofff....doamne,mare e gradina ta........
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:57 |
||
buna ziua,dragilor !!!!.....pacat de ziua asta sfanta ca este stricata de "inteligentii" astia care au capul luminat cu zeama de prostie....da,ma rog,inteliganta adevarata nu se vinde la kg.....ca s-o poti cumpara......si nici bunul simt,de altfel...... oricum ,multumesc de urari celor ce stiu ca ma inscriu la acesta sarbatoare !!!!......si sa fiti siguri ca nu voi renunta la voi !!!..... sorooooo.....bine ai venit din "concediu"......sper ca te-ai relaxat....ca uite ce-i p-aci !!!.......ooofff....doamne,mare e gradina ta........
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:57 |
||
|
soro..multam de intrebare..a fost foarte frumos in micul meu concediu...m-am distrat super...iar despre forum hai sa nu dam importanta deoarece cu asa ceva ne lovim in fiecare zi.... cainii latra ...ursul doarme..... va doresc o zi placuta....si sa va distrati ca azi este sarbatoare...
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 13:07 |
||
|
salutare la toata lumea! etta, ai mare dreptate, caci daca ar creste mintea pe toate cararile ar paste-o si magarii.... cei care vor, raman aici pe cafeneaua noastra, unde ne-am simtit bine si putem sa ne simtim bine in continuare...pe unde a disparut sultanul? |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 13:16 |
||
|
etta si mari cucu si blondina si ma rog acolo toate mariile de pe acilea.... special pt voi si pt fratiorul meu la multi ani cu sanatate sa va dea Domnul tot ce doriti zile senine si fericire la multi ani ...sa traiti mai sa ne traiti 1000 de ani in urma dusmanilor si in amintirea prietenilor.... pupilici de la mine pt voi!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Septembrie 2008 13:43 |
||
si eu sunt Maria pupici la toata lumea, multumiri pt urari la multi ani tuturor
|
||
|
wdy Postat pe 8 Septembrie 2008 13:46 |
||
La multi ani! Marie-Wdy .....
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 14:15 |
||
|
LA MULTI ANI FERICITI! Sa va dea Domnul multe bucurii, sa va aduca lumina in viatza si sufletul sa va fie plin de iubire! LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFINTEI FECIOARE MARIA! Aveti un nume sfant! Sfanta Fecioara sa va ajute in tot ce faceti! Pupici la toata lumea! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 8 Septembrie 2008 14:57 |
||
La multi anisori,WDY!
|
||
|
alone Postat pe 8 Septembrie 2008 15:29 |
||
La multi ani! Mariilor.
|
||
|
sheeva Postat pe 8 Septembrie 2008 15:49 |
||
| vad ca toata lumea s-a mutat la cealalta cafenea, cica fara rautati...numai eu alerg si pendulez intre doua ca sa fiu si aici si acolo...offf! | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 21:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
| cafenea de noapte?! | 3 | De la: kentfarafiltru 28 Decembrie 2009 19:59 |
| am o problema :-s!!! | 6 | De la: jeanpierre 5 Februarie 2010 20:28 |
|
|
||
| Vrei independenta financiara? Aici gasesti raspunsul: | 1 | De la: catalyn_2792 12 Iulie 2011 00:21 |
| Cate ore petreceti pe zi pe Kudika.ro ??? atentie creeaza dependenta :)) | 9 | De la: Summer_ 8 Decembrie 2010 21:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.