Mai multe
salut miha..!! de maine nu mai sunt eu pe cafenea,voi intra doar foarte rar..
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 22:22 |
||
|---|---|---|
|
buna seara! da ce e sultane, ne parasesti? ne lasi iara singurele? ca si vicele si-a luat la revedere de parca nu mai vrea sa intre vreo 3 luni sa ne salute........ asa aveti voi grija de cadane? o seara placuta la toata lumea.......... si pe dimineata pregatesc eu micul dejun, ca si asa nu dorm la noapte... cine imi tine companie? |
||
|
dienuta_nou Postat pe 5 Septembrie 2008 22:29 |
||
mai dienuta, nu plec draga 3 luni am dat la fiecare cate un pupic, cate o floare ca am un weekend incarcat tare na , ca m-am facut si poet asaaaaaaaaaaa, acum inca o runda , daca tot am intrat ssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si aste sunt pentru cucuveaua noastra cu dedicatie, ca eu nu prea o prind noaptea
|
||
|
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 5 Septembrie 2008 22:52 |
||
|
dienuta.. ,voi fi aici.. va voi citi mereu !! de salutat mai rar...,martea si joia am aflat din mai multe surse ,ca se tot duce o campanie urata pe privat ,impotriva mea.. si cum NU AM ASCUNS NIMIC NIMAUI ,nu mi se pare normal cea ce se intampla.. eu unul ce am avut de spus ,am spus-o asa cum am vazut-o eu.. poate chiar am gresit..,dar preferam sa mi se spuna in fata ,sau aici pe topic !!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 22:53 |
||
|
cum adica se duce campanie impotriva ta pe privat? in ce scop? ca nu inteleg....
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 5 Septembrie 2008 22:55 |
||
stef, ia zi mah si mie cine duce campanie impotriva ta? sa am eu grija de cojocul lui (ei)
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 5 Septembrie 2008 22:55 |
||
Buna seara tuturor Campanie anti-Stef in privat? De unde ai aflat? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Septembrie 2008 23:20 |
||
NU v-am citit ....am intrat doar sa va salut si atat , ma duc sa ma dantuiesc , stiu pe cineva care a refuzat invitatia mea dar asta e ....daca eu ma trezesc maine cand am chef nu inseamna ca toti fac la fel Am intrat ca sa raspund unui mesaj de la cel mai controversat personaj de pe kudika ....sultane , ti-am luat locul Nu pot dezvolta subiectul ( si chiar imi pare rau de asta ) dar ....asa de bine ma simt pentru ca feelingul meu si-a facut datoria si de data asta incat ....ma laud desi nimeni nu stie cu ce V-am pupat ...o gramada de prieteni online ce am vazut mai devreme dar asta e ....ma cheama muzica si
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Septembrie 2008 23:37 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-05 22:53:28dienuta.. ,voi fi aici.. Deci cine duce campanie impotriva ta pe privat? In ce scop? ca nu inteleg.... , Cine se ia de TATA-L meu? Cine? TE pup Steff( tati)
|
||
|
dragalaspui Postat pe 6 Septembrie 2008 00:04 |
||
|
nu am sa va spun niciodata.. eu stiu doar atat,ca nu as fi meritat asta.. mai stiu ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa va cunoasteti si sa legati prietenii.. nimeni din Harem ,nu-mi poate impune cum sa imi aleg prietenii.. asta o voi face numai eu ,dupa cum imi va dicta sufletul meu.. recunosc ca am prieteni crestini si musulmani,de etnie roma si de rasa neagra.. ei si ..,asta e alegerea mea !! poate ati observat si voi ca de doua zile am intrat si la cafeneaua musulmanelor si daca v-ati suparat ,v-as ruga sa imi spuneti asta aici pe topic.. pentru mine toti sunteti egali,chiar daca unora le dau mai multi pupici si pe altii ii mai uit.. chiar daca unii sunt crestini si altii au imbratisat alte religii,pentru mine este important doar caracterul si sufletul omului.. in rest ..,poate sa aibe si bube-n cap !! va pup pe toti .. Sa va fie bine tuturor !!!
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:08 |
||
eu am venit acum juma' de ora de la concert !!!....pe platoul prefecturii......niste gagicute bune.....fly project....vama veche...........caci sunt zilele orasului.....zilele cetatii Targoviste....pana luni,de sf Marie.......a fost sueeepppeerr....si m-am si bericit........ Vasiiiii....si a cantat melodia aia misto....Mercy....stii tu.....pana sa te sun la tf.sa-ti fac dedicatie,s-a terminat......ca nu a cantat-o pe toata........si am lasat-o balta !!!.......ca era si cam tarzior....... sultaneeee......au incercat mai multi sa te darame.......si rezultatul se cunoaste......
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:10 |
||
stef daca pleci tu ce crezi ca se va intampla? da-i la dracu pe tampiti nu se merita sa iei in calcul toate lichelele ,sultan nu e decat unu si nu se merita sa pleci,e un forum liber, deci cine trebuie ramane, cine nu sa-si stearga conturile! au mai incercat, nu e prima data, stef suntem alaturi de tine!
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:43 |
||
buna seara,sunt aici,Vasi,daca nu ma prinzi,poate ma impiedic,ce spui sultane tucuti supararea ta si tu buricul meu asa ,na,sa nu mai fii supi France pt tine cu tot dragul buna mincare,hmmmmmmmmm,da o cafea va fac eu acum,o tin calda pina va treziti voi,eu muncesc si miine dumineca si luni,sunt la Felix iar,va spun sa stiti ok noapte buna,vise placute,ingerii sa va sarute
|
||
|
mari58 Postat pe 6 Septembrie 2008 00:52 |
||
|
dar nu am zis ca plec,nu intelegeti gresit.. am sa raman la Harem si pe alte topicuri,dar mai putin la cafeneaua asta.. vasi scz.. ,multumesc de sprijin nu inteleg nimic din ce a vrut sa zica iris.. iris primul pupic este al tau si distractie placuta !! si ultimul pentru cucu..,dar pe buric
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:52 |
||
|
stef.... nici macar nu stiu cu ce sa incep.... dar am sa iti spun asa cum vrei tu in fata ce am de spus: esti un om din popor si ai cea mai mare avere pe care o ravnesc multi"FAMILIA TA!!!! esti un om pe care greutatile vietii nu l-au doborat indiferent de cat de multe au fost pt ca ai langa tine O SOTIE MINUNATA!!!! SI UN FIU LA FEL DE MUNUNAT!!! esti pana la urma prietenul meu si nu numai ......esti parte din familia mea asa cum ti-am mai spus ..(chiar si ai mei intreaba acum de tine)....si nu mai ai doar pe mine ci ai multi PRIETENI ADEVARATI!!!! orice s-ar fii intamplat,considera asta doar un alt hop de trecut si pace buna.o seara buna iti doresc si ai grija de cei care au grija de tine .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Septembrie 2008 00:52 |
||
foarte bine atunci ne mutam pe harem, sper la o inspiratie de concediu si sa iasa o poezie minune! ema dulceata mea mica!
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:57 |
||
oauuuuuuuuuuu,sczz nu v-am cintat,uite un pic,pic,sa dormiti bine:cind apare luna ma gindesc la tineeeeeee,cind ma trezesc nu esti linga mineeeeeeeee,cind dispare luna,soarele apare,ma gindesc intruna cu cinei fi tu oareeeee,cind dispare luna si e plin de nori,ma ia cu fiori,ca tu mai mintit de atitea ori,priveste spre cer cind ploaie si tunaaa,lacrimile mele te striga intrunaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
mari58 Postat pe 6 Septembrie 2008 01:02 |
||
bine cucule! un ceai ca pt ore mici
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 01:15 |
||
'neataaaaaa !!!......dragilor va urez o zi placuta si frumoasa....si plina de voiosie............ morcoveluleee........tu nu stii ca frunzele cresc la loc,chiar daca sunt taiate ????......totul este sa nu dispara radacina !!!....si de aia am eu grija,ca doar e a mea !!!!.......
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 11:55 |
||
buna ziua harem! unde esti sultane,hai la o cafea?
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 12:12 |
||
|
mihaitaaaaa buna dimineata..... sultanul vine azi la bv ...la mine meeei nah!!!!!! abia astept daca nu mai e la calculator sigur ca deja in drum spre ....isi face bagajul se aranjeaza se iristicheste ca deh.....vine pe la mine.....yupiiiiiii!!!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Septembrie 2008 12:41 |
||
emaaaaaaaaaa,fericitooooooo sal tuci din partea mea ok sunt si eu cu voi in gind,dau o cafea mica,tare neagra si fierbinte,buna,buna,cai facuta cu tot dragul
|
||
|
mari58 Postat pe 6 Septembrie 2008 18:54 |
||
Buna ziua la toata lumea! am stat pe-aici mai bine de o ora, mi-am baut cafeaua singura... Sa fie asta un semn ca da faliment cafeneaua? Pacat... Mie imi placea cafeaua care se servea aici...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Septembrie 2008 11:40 |
||
|
buna dimineata la amiaza! vrea careva cafea? unde umbla toata lumea? saltane, s-a zvonit ca esti pe la Brasov pe la o cadana.... |
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 12:59 |
||
|
Bai Harem , ia puneti mana si votati ca eu nu am chef sa ma plimb de la o cafenea la alta sa dau buna dimineata clar ? Hotarati-va unde ramanem si gata ! Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Septembrie 2008 13:11 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-07 13:11:27Bai Harem , ia puneti mana si votati ca eu nu am chef sa ma plimb de la o cafenea la alta sa dau buna dimineata clar ? 'neata Harem! chiar toata lumea doarme? iris_4_ever, chiar asa sa se hotarasca lumea unde ramane. eu raman la Cafenea 2 cu sultanul ca e numai unul si cu voi...
|
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 13:40 |
||
Pai si eu raman tot aci ca mi se pare aiurea sa ma plimb pe 2 subiecte cu aceasi tema |
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Septembrie 2008 13:54 |
||
|
fetelor.........dupa cum am mai spus, nu am deschis acea cafenea ca sa ii fac concurenta ce lei care exista deja......doar ca unii dintre membrii acestei cafenele purtau ceva soi de lupta impotriva sultanului, iar stef a zis ca ramane pe forum, dar nu mai posteaza la cafenea deci asa a luat nastere cealalta cafenea, pentru ca sa ne putem bea in continuare cafeaua cu sultanul, unde am spus deja ca e binevenit oricine il apreciaza pe 'sultan' si nu are nimic impotriva lui. dar fiecare e liber sa posteze unde doreste. va pupic si merg sa fac un ceiut.
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Septembrie 2008 14:47 |
||
|
Pe mine ma cam doare in paispe de toti frustratii care nu au ce face si nu mai au loc de sultan , de ce pana mea le-o sta sultanul in gat nu am inteles si sa dea dracu daca voi fi capabila vreodata sa inteleg ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Septembrie 2008 15:59 |
||
| eu zic ca intr-adevar nu trebuie sultanul nostru drag sa bage in seama toate vorbele rele ale celor care alta treaba n-au...e aiurea sa apara tot felul de falenele, doar poate fi una si buna pe care poti discuta normal...iar cei care au ceva cu sultanul n-au decat sa plece ei, nu? | ||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 17:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Puterea gandului | 179 | De la: mkdisk 30 Noiembrie 2009 14:42 |
| BLOGURI | 4 | De la: bestdevilinside 19 Noiembrie 2008 17:29 |
| castigi un ban in plus distrandu-te | 5 | De la: mikela_my 9 Martie 2009 15:19 |
|
|
||
| TOPICUL MEU | 748 | De la: kudika_nikole 11 Ianuarie 2012 00:32 |
| Salutare tuturor! | 7 | De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.