Mai multe
multumesc fetelor!si voua
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 16:27 |
||
|---|---|---|
|
Pai vreau sa fac niste chiftelutze cu sos si piure` de cartofi, Si o ciorbitza de pui . :X |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 5 Septembrie 2008 16:29 |
||
suna grozav
|
||
|
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 16:32 |
||
|
Da :( Pacat ca nu se face si singura :)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 5 Septembrie 2008 16:37 |
||
Eu mor de foame aici si voi vorbiti despre mancare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Septembrie 2008 16:47 |
||
un poop k sa-ti treak.... pt tine iris
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 16:49 |
||
|
buna ziua la toata lumea.. daca dati o cafea va dau si eu o reteta simpla si buna..polenta(mamaliga cu carne)....invatata de sotul meu in brazilia.. 1. se face o mamaliguta nu foarte tare.. 2.ceapa, morcov ras..un pic calite...cand s-au rumenit se adauga carne tocata si un pic de apa...se fierb pana scade zeama si carnea e bine facuta..condimentati dupa gust...la sfarsit puneti si o lingura, doua de pasta de tomate 3.intr-un vas termorezistent puneti un strat de mamaliga...unul de carne..alternativ...radeti un pic de branza deasupra 4. la cuptor cu cateva bucatele de unt.. |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 16:57 |
||
|
super reteta inocica! seamana un pic cu mamaliga cu brinza de la noi din ardeal! doar ca in loc de brinza se pune carne! dau eu cafeaua ca mi e cam somn... si sunt inca la servici!pupici si spor la treaba |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 5 Septembrie 2008 17:00 |
||
|
Misto reteta .Merita incercata ! Cred ca maine :D Dar pana maine ar fi cazul sa incerc sa fac mancarica de azi :)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 5 Septembrie 2008 17:02 |
||
|
hello la toata lumea tot nu a aparut france la cafea? france, fa bine si hai odata sa vezi ce cafea buna se bea aici,avem si de aia fara cofeina si cu si fara zahar si alte treburi,nu te mai lasa asteptata,ca facem intrunire de harem de gradul 0 si venim dupa tine ...si vai de gatleju tau cata cafea va trebui sa bei tu fortzat, pupici la toata banda stefule,esti bine? |
||
|
matracucu Postat pe 5 Septembrie 2008 17:07 |
||
hellllloooooo fetelor ati vorbitara numai de mancare, eu deabea am mancat, dar cu toate astea tot mi-ati facut pofta, mai ales de polenta mmmmmmmm in rest va doresc un weekend E X C E P T I O N L ! ! ! ! ! ASA CAAAAAA SSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 5 Septembrie 2008 17:11 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-05 16:47:58Eu mor de foame aici si voi vorbiti despre mancare o ciorba de pui cu taitei de casa si un ghiveci cu vinete si smantana la cuptor iti surade?.. si ca desert strudel cu branza si inghetata.. |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:12 |
||
inocica,cum faci vinetele cu smantana...???
|
||
|
alone Postat pe 5 Septembrie 2008 17:17 |
||
| de fapt e un ghiveci...prajesti rondele de cartofi, morcovi,vinete..la cartofi si morcovi e bine sa pui si un pic de unt..fragezeste..dupa ce le prajesti cat sa intre furculita in ele le sarezi un pic si le pui la scurs...asezi feliile cum doresti intr-un vas termorezistent sau tava. separat bati oua cu smantana..torni peste legume si dai la cuptor..poti adauga telemea, sunca..eu in general nu gatesc dupa retete..inventez.. | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:24 |
||
inocica am notat retata merita incercata
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:25 |
||
| cred ca trebuie sa deschidem un topic...ca deja am transformat cafeneaua in fast food...am folosit termenul pentru ca pe forum parca se face mai repede mancarea decat in realitate.. | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:35 |
||
|
||
|
alone Postat pe 5 Septembrie 2008 17:38 |
||
|
sa stiii :)) Mai uite cum fac eu ciorbitza in 25 min ! Cumpar legume la pungulitza, si aripioare de pui Le pun la fiert, apoi pun ceapa legumele, bors magic, maggi,la sfarsit smantana ,ou si patrunjel/leustean si e gata ! Doamne ce repede se fac aripioarele astea:)) si sunt si gustoase : x |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 5 Septembrie 2008 17:42 |
||
| deja se simte mirosul patunjelului ..........luca baietelul meu ce-l mare imi zice mereu sa-i pun in castronelul lui de ciorbita fierbinte si o felie de cascaval feliat care se topeste si este si mai gustoasa | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 18:04 |
||
| Fetelor in primul rand scuze de nick-ul meu. Insa o intrebare ce naiba de mancare e aia facuta in 25 de minute , si cu toate ingredientele de la "pungulita" ? E gustoasa ?? | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 19:36 |
||
sunt bine soara mea laura,dar azi am cam avut de munca truli_luli..,abia astept sa intri in probe bai m..ie..,daca tie iti place nick-ul asta ,sa-l pastrezi sanatos,dar poate ne spui si noua ce nas ai avut..
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:01 |
||
am trecut sa va salut si sa va urez un week-end placut tuturor..... sultane,a iesit o ciorbitaaaaa.....mmmmmmmm....da' tot cu morcovel proapat si mare....eeeee..... si un pic de pastarnac....pentru diversificare !!!.....pup.....
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:26 |
||
te iubesc ,nebunoooo... si imi este tare dor de tine !!!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:28 |
||
|
bine ai venit stefule! inocica ne ai lasat cu gura cascata la retetele tale.. nu vreti sa deschidem un topic numai cu retete mai deosebite? apropo si eu inventez cind gatesc,inococa! deci ce zici? deschizi tu topicul? |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 5 Septembrie 2008 20:28 |
||
| multumesc pentru aprecieri....cred ca voi deschide intr-o zi topicul.. | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:36 |
||
Buna seara la toata lumeaaaa!!!!!Cine vrea ceva de baut? o bere ceva?Azi sunt darnica.......astept cereri.....
|
||
|
LuckyMe Postat pe 5 Septembrie 2008 20:38 |
||
eu... as bea o bere brumata salut alina... la noapte, ma apuc de facut copii.. vrei sa fii pediatrul lor..??? |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 21:05 |
||
| laura ca tot strigi dupa mine...sint ocupata......am fost la camin unde fac voluntariat si a murit o babuta draga mie.....apoi am avut SOACRA in vizita....apoi am facut chiftelute cu piure si un bol de salata verde!cafea pe bune nu mai beau ca am probleme cu tensiunea!deci sint activa!mai conectez calculatorul dar sta singur de nebun ca nici nu apuc sa mai citesc pe aici!dar poti intruni haremul sa veniti in vizita ar fi chiar recomandat!o seara buna! | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 21:21 |
||
stiam eu COTOHARLA, ca ai sa apari...!!! desi..,recunosc ca mai cam pus pe ganduri,VULPE ce esti Bun venit..!!!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 21:28 |
||
buna seara! ma bucur sa mai trec si io macar o data pe zii ca beau o cafeluta cu voi!de maine sunt in concediu! si sa vezi forum atunci!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 22:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vote request | 1 | De la: paulrs 28 Ianuarie 2010 17:34 |
| Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent | 3 | De la: Katte02 27 Decembrie 2009 17:53 |
| CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD | 1 | De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08 |
|
|
||
| Bijuterii Hand Made. Bijuterii fantezie. | 1 | De la: BonBons 9 Septembrie 2010 16:50 |
| mai este cineva pe aici? | 10 | De la: pamela_1 12 Iunie 2009 14:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.