Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

De la: mari58, la data 2008-09-11 00:58:02va multumesc tuturor pt urari si ca in tot ghveciul asta,ati avut o clipa si pt mine

Postat pe 11 Septembrie 2008 01:05
mafia,si eu pe tine iubita
mari58
Postat pe 11 Septembrie 2008 02:52
buna dimineata! intrai sa va salut si sa va urez o zi buna! vad ca s-au intamplat multe chestii urate pe aici. pacat! nu cred ca sa merita sa se strice prieteniile care s-au creat aici pt. niste vorbe!TREZITI-VA!

Postat pe 11 Septembrie 2008 11:15
ehei soro........si fi sigura ca spectacolul continua!acum se odihnesc partile!ia o cafeluta frantuzita sa nu zici ca pierzi vremea degeaba!

Postat pe 11 Septembrie 2008 11:22
NEATA...!!
BUN VENIT NASA..

plec ca am ceva treburi prin Bucurest azi,va doresc o zi buna tuturor..

http://www.kudika.ro/comunitate/edviga/activitate_forum.html

nu stiu cine- i userul respectiv...
desi vad ca ma aprecia la vremea respectiva,nu am nici un fel de informatie despre persoana ei...

poate chiar il cunoaste cineva..

repet pe acest forum sunt doar stef80 si puitul_mic
nick de pe care am avut doar doua interventii,una la poza emei iordanescu si una la textul literar al ettai70

nu stapanesc calculatorul ,deoarece prima mea interventie pe el a fost momentul cand am si deschis acest cont...

nu mi-as face NICIODATA un cont, doar pt faptul de a ma certa cu cineva si al umlpe de noroi, fara ca eu sa fiu cunoscut..

ce am de spus o pot spune de aici si nu ma deranjaza absolut deloc faptul ca oamenii ma stiu si-mi vor cunoaste si partile rele...

nu am raportat o poza in viata mea NIMANUI si nici nu am s-o fac cuiva..

pozele tale nici macar nu l-am vazut,pur si simplu nu am fost curios pt ca te stiam cine esti si nici n-am sa intru acolo vreodata..

FAPTUL CA MI-AI MURDARIT PANA SI BLOGUL ..,NU MA DERANJAZA PREA MULT
PENTRU MINE CONTEAZA FF MULT ,CE AU SCRIS ACOLO CEILALTI OAMENI..!!!

IN REST E BINE CA TE-AI FACUT CUNOSCUT ASA CUM ESTI TU SI CRED CA AI SA AI MARE SUCCES PE FORUMUL ASTA DE ACUM INAINTE..

DE LA MINE NU VEI MAI PRIMI NICI UN FEL DE ATENTIE INDIFERENT CE AI FACE SI AI ZICE DESPRE MINE..

MI-AM FORMAT O IMPRESIE DESPRE TINE SI CRED CA MULTA LUME DE AICI, E DEJA CONVISA DE CARACTERUL TAU...

Postat pe 11 Septembrie 2008 11:48
Acesta este link-ul cu povestea mea de pe postul ACASA TV. Daca vreti sa il vizionati , va pup .

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-o-tanara-cu-picioarele-amput ate-are-nevoie.html
dragalaspui
Postat pe 11 Septembrie 2008 14:49
buna dimineata! va pupacesc, prietenii mei!haideti la cafeluta!

Postat pe 12 Septembrie 2008 08:46
onnyta ......tot eu dau cafeluta!se pare ca falimentez .....ca au plecat cientii la alte cafenele!

Postat pe 12 Septembrie 2008 08:59
mda! pacat!imi facea o mare placere sa intru la cafene dimineata! sper sa isi revina! ca de nu.. II SPARG LA NAS!

Postat pe 12 Septembrie 2008 09:03
'neata!!!!

bine v-am gasit france, onnyta.........

o zi etraordinara va doresc.......
dienuta_nou
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:18
o zi buna si tie draga mea! eu nu stiu sa fac pupicii.....cine ma invata?

Postat pe 12 Septembrie 2008 09:51
De la: FRANNCE, la data 2008-09-12 09:51:50o zi buna si tie draga mea! eu nu stiu sa fac pupicii.....cine ma invata?

daca te uiti mai la dreapta jos unde ai pus o sa vezi o sagetuta neagra pe fond albastru. apesi pe aia pana iti apare in lista si si apesi pe imagine este sub bafta.......

dienuta_nou
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:56
nu am sagetuta........;dar mai caut!!!!!!!!mercic!

Postat pe 12 Septembrie 2008 10:03
'neata,gagici!!!!....doua mari si doua mici ..... .......ce e doamna patroana,nu gasesti pupicii???.....ia de colea...... .....si daca nu si nu,dai un telefon la PERVERSA si te invata ce vrei.......de la mancarica pan' la dusulet !!!!......

apropos de mancarica.......aseara am dat la peste in acvariul personal si am prins......un rechin !!!1....si i-am luat medalionul de la gat si azi l-am bagat la cuptor.......deci,vedeti ca pana la urma si "rechinilor" le fac de hac !!!!.......mmmm....abia astept sa vad ce gust are ......... ........da,si ce-ar mai merge si o berica !!!.....sorooooo....o berica la PERVERSA.ca o iau de dimineata pe ulei !!!......
etta
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:06

Hello, tuturor!
Dragele mele, nu va impacientati. Du mai aparut cafenele, da' nu suntem la concurenta. Oricine cu suflet bun e primit in oricare dintre ele. Deci... care trimite si la Cluj o cafeluta?
Lucia1971
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:08
Luci draga,ti-o trimit eu....par maxitaxi...... .........pupici.....
etta
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:17
A ajuns. Saru'mana. Da' acuma sunt asa de obosita ca imi pica bine cafeaua ta LUNGA, TARE si NEAGRA.
Lucia1971
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:19
eeeee......io vrusei sa ti-o dau asa cum vrei tu......da' zisei sa nu te jignesc....asa de dimineata !!!!!..... ....si pe burta goala....rusinica.......
etta
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:22
N-a fost pe burtica goala ca am apucat sa mananc un sandwich. si daca te referi la... Aia merge la mine si pe burta goala...
Lucia1971
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:36
si pe nefacutelea pipilica,cum zice sultanu' !!!!.....senzatii magice......
etta
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:39
hai ca nu ma inghite falimentu!.....bine ati revenit in peisaj! pupici fara pupatoare.............

Postat pe 12 Septembrie 2008 16:15
dienuta_nou
Postat pe 12 Septembrie 2008 17:28

maaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh, ce facurati, inchiserati aici?

bagativa mintile in cap, ca de nuuuuu.......

mie cine mai imi da un wiziky dala sau cum io spune? sau o tequila?

sau nu , mai bine o tzuica de a noastra de prune ( ochii lui dobrin )

hai trezitivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wake up womens and boys ( astia-s mai putini )

_fantoma_
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:08
mai vasi,nu se inchise ,bre......dar in urma penetrarii gaurilor negre de aseara,oamenii e obositi !!!....si p-acilea se vine doar noapte ....ca doar s-a transformat din cafenea in studioul OTV-KUDIKA !!!.......
etta
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:16
pardon ,scuzati....credeam ca suntem la Cafeneaua fara rautati ....pai cu atatea cafeneleeeee.......

aci e patroana in concediu iara cred........da' ia de la mine un whiskyan de-ala de te duce......direct in balta la Snagov !!!......
etta
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:18

pai si io cand muschii mei mai beau ceva pe aici ?

nu de altceva, dar cafea nu beau, si noaptea am treaba cu gaurili alea, si la emisiune inseamna ca nu ma prindeti never ever.

deci luati problema in mana si faceti ceva cu ea........ cafeneaua mah, la ce va ganditi?

hai , repejor , pana nu ma suparati

_fantoma_
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:21
ma Vasi,io-ti dadui un whiskyan.....tu dai una LUNGA ,TARE SI NEAGRA ????......ca mie-mi place.....cafeaua.....
etta
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:32
aha,v-am prins! in cafeneaua asta erati o cafeluta buna cine imi aduce si mie?

Postat pe 12 Septembrie 2008 19:37

perversooooooooooooooo......sti bine ca ti-o dau cand vrei tu

da ma gandesc si la pastarnacul meu

eu ce ma fac cu el?

ca daca ma prinde lionuuuuuuuuuuuuuu........

_fantoma_
Postat pe 12 Septembrie 2008 19:43
buna seara,bine ca nu ma faceti diaconescu acuma na,ce sa fac daca nu am timp ,uite sa va bucur un pic va cint:dragostea e ca o floare,neudata indata moareeeeeeee ,vin la cafea si eu cind pot,ce are hai sa va dau si cafea,mica tare si fierbinte auziti asai omu cit traieste,ce are nu pretuieste,ce ai facut,facut ramine,ce a trecut nu mai revine mia ramas bere tuborg vreti va tuc de nu va vedeti pe toti si pe toate,ok?
mari58
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
party halloween 5 De la: _oktober_ 1 Noiembrie 2009 09:56
lume lume a venit vacanta !sau cel putin vara .............. 53 De la: puiu66 16 Ianuarie 2010 18:43
!!!!!!! 5 De la: rashela 9 Noiembrie 2009 12:35
buna dimineatza 17 De la: Ame_ly 25 Februarie 2011 21:32
buna 2 De la: _Cryssa_ 4 Martie 2011 08:54