Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

dragalaspui..,inca nu am cules vita de vie..
dar cu siguranta mi-ar place sa-ti pot oferi..
noapte buna !!

Postat pe 24 Septembrie 2008 00:15
stii tu mindro stii tu bine,cind veneam seara la tine,si bateam cu pumnu in poarta,tu dormeai,dormireai moarta,cu fata catre perete,cu gura fripta de seteeeeee,cu fata catre barbat,si de mine teai zauitat,parca nu team sarutat,cu fata catre copii,si de mine nu vrei sa stii,fireai al dracului sa fii mai mindro dragalas,asta pt tine,ai avut curaj sa ma tuci si daca aveam virusi,si te tuc si pe tine e buna e de inima albastra daca nu va placut va cint alta miine ok
mari58
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:03
mariiii cucu!!!!
sunte la haremul si minunile lui.... acolo suntem hai si tu nu te culca!!!!
mariticaaaaaa
nu dormi !!!1
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:04
De la: mari58, la data 2008-09-24 01:03:42stii tu mindro stii tu bine,cind veneam seara la tine,si bateam cu pumnu in poarta,tu dormeai,dormireai moarta,cu fata catre perete,cu gura fripta de seteeeeee,cu fata catre barbat,si de mine teai zauitat,parca nu team sarutat,cu fata catre copii,si de mine nu vrei sa stii,fireai al dracului sa fii mai mindro dragalas,asta pt tine,ai avut curaj sa ma tuci si daca aveam virusi,si te tuc si pe tine e buna e de inima albastra daca nu va placut va cint alta miine ok

ce dor mi-a fost de cantarile tale....
mafia_nrr1
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:10
uite ca ma iubi pe mine cineva,tucuva eu pe voi ,nu ma culc nu si nu
mari58
Postat pe 24 Septembrie 2008 02:23
iubitilor ,ziua buna !!!!......am trecut sa va salutez.....Mariutooooooooooo,mi-e dor de tineeeeeeeeeeee !!!!......si sa stii ca acu' visez frumos !!!........ti-ai facut meseria cu brio !!!!!...........

Puiule,gandul meu e mereu la tine !!!....chiar daca nu m-am putut tine de cuvant ACUM........dar nu uit promisiunea facuta !!!.......pup dulce......

si acum pupiceii pentru toate "lumile"........
etta
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:09
etta,am luat si eu un ,ca doar ziceai ca e pt toata lumea,nu?
te pup si io tare
si uite si flori
matracucu
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:12
De la: laurathegirl, la data 2008-09-24 13:12:56etta,am luat si eu un ,ca doar ziceai ca e pt toata lumea,nu?
te pup si io tare
si uite si flori

normal Laura!!!...pupiceii sunt pentru toti prietenii mei....si te numeri si tu printre ei ,nu ????.......serveste-te cu incredere,ca sunt din suflet !!!.....mai ales pentru surioara sultanuluuuuiiii........ .....si multam' de floricele..........dooooooaaaaameneee,toata lumea stie ce tare imi plac florile !!!.....o sa-mi deschid florarie cu florile primite de la voi !!!.......
etta
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:47
etta,ar trebui sa imi vezi terasa pe timp de vara...o minune in culori,unde begoniile sunt sefe....micul meu coltzisor de rai.Poate o sa ne bucuram odata impreuna de parfumul florilor mele ,ce zici?

fug acuma la bucatarie ca mi-a venit gazul si vreau sa fac azi spanac cu ochiuri si sunculitza.
va saluuuut pe totzi
matracucu
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:16
Laura,nu se stie niciodata !!!!!....desi e cam mare distanta pana la Baia Mare ....dar oricum,daca ai zis BEGONIIIIII.....e clar ce terasa ai !!!...parca o si vad.......

aaaaa......sa stii ca am primit si eu o begonie ,in dar de la sultan si tantica lui.....si o ingrijesc cu asa grijaaaaaa.....si e frumoasa si acum !!!!!......
etta
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:06
Lauraaaaaaaaa, nu-mi fura iubitul! Pleasssssssssseeeeeeee!!! Sau daca vrei hai sa-l impartim, da' nu mi-l lua de tot!!!!!!!!!!!
Lucia1971
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:05
De la: etta, la data 2008-09-24 17:06:33 Laura,nu se stie niciodata !!!!!....desi e cam mare distanta pana la Baia Mare ....dar oricum,daca ai zis BEGONIIIIII.....e clar ce terasa ai !!!...parca o si vad.......

aaaaa......sa stii ca am primit si eu o begonie ,in dar de la sultan si tantica lui.....si o ingrijesc cu asa grijaaaaaa.....si e frumoasa si acum !!!!!......

daaa,begoniile sunt superbe...acuma le pregatesc de iernat si in februarie reincep procesul de insufletzire,iar pe an ce trece sunt tot mai fromoase.
asa e,nu se stie niciodata....
matracucu
Postat pe 25 Septembrie 2008 11:39
De la: Lucia1971, la data 2008-09-24 18:05:00Lauraaaaaaaaa, nu-mi fura iubitul! Pleasssssssssseeeeeeee!!! Sau daca vrei hai sa-l impartim, da' nu mi-l lua de tot!!!!!!!!!!!

lucia iubita,cum sa iti fur iubitul?????
eeeee,sunt fumeie serioasa si maritata (la greu),asa ca nu ti-l fur,il mai imprumut si eu cate un pic ,asa,ca sa nu ma sclintesc de cap de familista ce sunt.
cica si cu gandul pacatuiesti....atunci daaaa,sunt o maaare pacatoasa.
asa ca nu te supy lucia,cand vrei tu,ii fac bagajele si il trimit si la tine ....cat dureaza un clic pe avatar???
matracucu
Postat pe 25 Septembrie 2008 11:42
Laura, esti o scumpa. iti multumesc si te pup dulce dulce pentru asta.
Eventual mi-ar trebui asa... cam la doua zile odata...
apropo, deja am ajuns la sezonul 4. E beton! Si-a scos tatuajele... Dar o iubeste pe Sara asta pentru ca nu ma cunoaste inca pe mine...
Si sa stii ca si io-s femeie maritata, da' stii si tu, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place..
Lucia1971
Postat pe 25 Septembrie 2008 12:12
absoluuuut,si eu zic la fel Lucia
zici ca o iubeste pe sara???/muhahaha,da ce,noi nu ne iubim barbatzii?ha?
eeee,lasa ca facem noi cumva si daca tie ti-l trebuie odata la doua zile,tot asa imi revine si mie.....
gata,batem palma,ca doar shogoritze suntem
matracucu
Postat pe 25 Septembrie 2008 12:36
cintecele mele va iau din durere,si va dau un sfat,nu va mai dusmaniti,dddddd-zeu mia dat putere sa aduc lumii mingiiere,cintecele mele va iau din durere si va fac mai fericiti omenia e lucru mare,cuvintu si omenia astea doua sa le pastrezi,de esti om cu suflet bun,nu ai trait degeaba pe pamint tucuva eu pe voi omul cu suflet curat ride chiar de e suparat
mari58
Postat pe 26 Septembrie 2008 00:08
buna seara la toata lumea....
am ajuns acasa...dar o sa ma iertati daca ma bag la somnic fara sa pun poze noi la profil nu-i asa???

o sa le pun maine ,promit, macar cateva.

aaa salutari tuturor si dienutei si luciei le multumes din suflet pt o jumatate de ora.... de ....cum poti sa psui la ceea ce simti cand stai cu 2 fetela masa la o cafea si te simti de parca le cunosti de o viata???
nu stiou dar... le multumesc pt o acea jumatate de ora petrecuta impreuna

sultane ai sa ma ierti te rog din suflet pt ca nu te-am sunat ....
vom povesti in amanunt sambata viitoare cand ne vom vedea evident.

inca o data va pupic si va doresc o seara placuta in continuare.
pe maine.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:22
Hai maaaaaaaaaaaaaaaaaa, chiar moare cafeneaua de tot? Nu pot sa cred!
Helloooooooooo? Is anyone around?
Lucia1971
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:45
uite ,am intrat eu...ah,ce liniste...
am sa vin zilnic de dragul celei care a deschis cafeneaua...de dragul tau france....cu sperantza ca odata si odata vei aparea sa ne faci o cafea buna ,sa stam la taclale ...hai te rog,promit ca vin zilnic cu fursecuri si dulciuri....
matracucu
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:14
Luci, nu moare cafeneaua atata timp cat noi nu o lasam sa moara!

va ofer cafea la toti!

pupici!

Postat pe 1 Octombrie 2008 12:59
buna cafeaua luli,minunata,chiar daca suntem doar noi doua...
asteptam inca prietene,care vor,cafea este berechet...la care se adauga acea aroma de cafea unica.....
uite luli in partea de sus a paginii,ce am adus cu mine....

matracucu
Postat pe 1 Octombrie 2008 13:20
am adus cafea,cine vine sa bea cu mine??
france iubita,unde esti????????
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 09:32
mai scriu cateva mesaje pana se schimba pagina pt ca am inteles ca ingerasii mei nu lasa pe nimeni sa intre cu mesaje..
france....hai mai france,unde eeesti?
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:24
la sf lunii baiatul meu are balul bococilor si cine credeti ca va fi la bal....ce personaj am vrut sa intreb pt ca acuma au tot felul de tematici....
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:26
ei bine,el fa fi tristan si isolda va fi o colega de-a lui blonda superba.
acuma trebuie sa imi bat capul de unde fac rost de haine ...probabil de la teatru....oare as putea rezolva
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:28
deci mey frate,cand se umple odata pagina asta??????
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:28
glitter-graphics.com
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:30
glitter-graphics.com
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:31

Postat pe 2 Octombrie 2008 14:52
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt ele reprezentative? 5 De la: _Cryssa_ 2 Februarie 2011 14:47
mai este cineva pe aici? 10 De la: pamela_1 12 Iunie 2009 14:38
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05
Lumea nu se ingramadeste numai in jurul negustorilor de iluzii 124 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:09
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21