Mai multe
De la: stef80, la data 2008-09-19 15:26:56LA MULTI ANI ALEXANDRA...!!!!! multzam tare fain stefule dupa ce am vb cu tine la telefon ,m-am mai linistit,am reusit chiar sa atzipesc o jumate de ora.... acuma sunt ready sa pregatesc ziua lui alexandra.......si nu numai te pup si pe tine si pe tantzelu tau |
||
|
matracucu Postat pe 19 Septembrie 2008 17:12 |
||
|---|---|---|
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 15:31:05Hellooooooooo!!!! lucia draga mea,da ce d-zeu s-a mai intamplat de esti asa suparata ??? de parca nu ar ajunge ca e asa mohorat afara,acuma mai trebuie si supararea ta? ia spune,cin* te-a necajit sa ii venim de hac te imbratzisez cu drag |
||
|
matracucu Postat pe 19 Septembrie 2008 17:14 |
||
Eu acum sunt la job... si alte persoane ma iau de fraiera... O fi moaca mea de vina... Si ca sa fie tacamul complet, ma cert si cu colega mea de tura care voia sa faca pe zana buna... |
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 17:25 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 17:25:02Eu acum sunt la job... si alte persoane ma iau de fraiera... O fi moaca mea de vina... scumpa mea,trage adanc aer in piept si mergi mai departe ca va fi bine,ca intotdeauna.....he he...iti dau eu sfaturi.....de parca nu ai stii tu ce sa faci....colega ta va fi ok,ca doar te cunoaste...te pupicu |
||
|
matracucu Postat pe 19 Septembrie 2008 18:26 |
||
| A, ea e ok ca e prietena mea! Restul... mai vad eu maine.. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 18:28 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 17:25:02Eu acum sunt la job... si alte persoane ma iau de fraiera... O fi moaca mea de vina... Luci,pai cum te-am invatat eu ???........croseu de stanga in partea dreapta ......si-ai terminat cu ei !!!!......
|
||
|
etta Postat pe 19 Septembrie 2008 20:17 |
||
maine dimineata am sa aplic... ca voi fi mai fresh si mai in putere
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 20:32 |
||
am inviat un pic,mie dor de voi de toti,gindul ma poarta mereu la voi si ma intreb mereu oare de ce?ochii plini de lacrimi,inima pustie,va asteptttttttttttt
|
||
|
mari58 Postat pe 20 Septembrie 2008 00:37 |
||
|
Buna dimineata tuturor! Mari, un cantec pleassssssssssseeeeeeeee! Da' nu din ala de inima albastra. Unul vesel ca sa ne mai invioram un pic ca vad ca a intrat clientela cafenelei in hibernare.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 20 Septembrie 2008 10:26 |
||
|
hello la toata lumea azi dau de baut de toate si pt totzi...e ziua Alexandrei,dulcei mele fetite si am pregatit de toate...aperitive o carutza,ciorba,fripturi salate....este destul pt toata lumea.Va rog sa luati si voi ca doar nu am gatit de dimineata degeaba..mmmm.si toooort de ciocolaaataaaa... daca nu mai intru azi e pt ca am musafiri asa ca scumpul meu frate Stef,te rog sa te ocupi de harem,sa ii servesti cu de toate...poate te ajuta si Tantzelu??? va pup cu drag pe totzi si HAIDETI ODATA IN CAFENEA,UNDE SUNTETZI CU TOTZII?????????????
|
||
|
matracucu Postat pe 20 Septembrie 2008 15:11 |
||
|
e cineva aici? sau s-a inchis?
|
||
|
matracucu Postat pe 21 Septembrie 2008 17:51 |
||
baaauuu.......cuuuccuuuuu... seara buna dragii mei....va era dor de mine? ei da nici nu mi s-a simtit lipsa... din unele motive am lipsit putinel...deoarece feti mea se imbolnavise rau... am stat cu ea 3 zile la spital si multam ca acum este mai bine....mi-a fost tare dor de voi dragii mei....o sa-mi ia ceva timp sa citesc postarile voastre.... incepand de la stef, etta, dandanica, iris, lucia, arici-pogonici, tya...cucu-mary, gaby a lui miky si miky , mihai, puisor.......pana la ultimul va pupacesc pe toti va doresc o seara placuta |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 18:44 |
||
|
mafiuta , sper ca fetia ta e ok acum ... ca nu a fost ceva grav si ca se recupereaza bine si nu iti face greutati. pupic si de la mine pt tine. unul maaaaaare mare cat inima mea. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 20:18 |
||
Cucu bau, sanatate multa fetitei. Te pupacesc si eu!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 21 Septembrie 2008 21:17 |
||
mersi mult lucia si dandanica.....vad ca azi este mai bine.... hai cine da o cafeluta...??? fuguta...ca nu am baut azi.... sultaneee...o cafea....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 21:28 |
||
|
aaaa ador fetita asta a ta...vaaaai ce poza are. sincer ma bucur ca e ok. stiu cat de dureros e sa sufere.... te zgarie pe suflet durerea lor... eu am 2 deci 2 grijhi in plus cand sunt bolnavioare.pana cum nu mi-au dat prea mult de lucru ca se aleraga si se bucura impreuna dar.... au avut perioade rele si ale mele. limbrici (radiografii pastile vizite la medic in miez de noapte ) un picior beteag ... beji a cazut de pe balcon si a fost plecata vreo saptamana ...nu iti spun cat am mai cautat-o.... in rest.... toate bune. sincer ma bucur ca e bine. ai si tu grija de tine si vb maine daca reusesti sa gasesti cev timp. pupilic mare de tot |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 21:32 |
||
dandanica.... am sa incerc sa-mi fac timp.... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 21:37 |
||
baauuuuuuuu..,comanda onorata !! supliment, pupici multi |
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:43 |
||
|
a veniiiitttt toamnaaa SULTANUL mi-a dat o cafea si n-am sa pun zahar in ea dar parca-i mai buna asa este din prtea SULTANULUI si stiu ca nu trebuie indulcita cu ceva deoarece dulce este inima ta....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 21:49 |
||
|
tu te pricepi la versuri ...eu la proza...nah.... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/3670/Toamna-.html sper sa iti placa si sa iti aduca aminte de adevarata fata a Toamnei.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 21:52 |
||
nu stiu altii ce spun...,dar pe mine sigur m-ai omorat cu asta ..
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:53 |
||
|
ioooooo???? aaaa mafiuta.... deh mei sultane fiecare cu ce-l doare. glumesc evident . sunt reclame ...la tv...deeci .. va urmaresc. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 21:56 |
||
dandanica ...,citit !!! desi trebuie sa recunosc ca pentru mine ,toamna este cel mai urat anotimp.... pentru tine am ramas doar cu stiuca, ce am prins-o in timp ce vorbeam la telefon.. |
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:59 |
||
si la mine sunt reclame pe net... deci despre ce vorbeam? ce zici ca zici cand zici???? dandanico... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:00 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-21 21:59:45dandanica ...,citit !!! bine ca n-a fost rechin... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:01 |
||
|
pai eu spuneam cum ca... a venit toamna http://www.youtube.com/watch?v=cOFD_tCmiNI si ca daca tu te pricepi la versuri ..eu ma pricep la proza ...sau incerc sa ma pricep.... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/3670/Toamna-.html ia .....de la mine pt tine.... emotie de toamna.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 22:03 |
||
dandanicoooo..,treci si spune cum am prins-o .. ca lumea nu ma crede.. si mai "lasa toamna, pomii verzi"...!!!
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:09 |
||
|
da ma da asa e...dar eu am fost martor doar la telefon... am auzit bucuria pustiului care era cu stef si directivwele sultanului sa tina barca dreapta si sa il duca mai incolo.... auzi sultane da de data asta ce momeala ai avut???? ca pestii care ii prinsesem io i-au mancat pisicile.... dci pt cine nu crede ...eu am fost martor "audititv" la bucuria sultanului ...ca o prins o stiuca... pozeeee sultane pozeeeee!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 22:12 |
||
si daca era stiucoi???? si nu stiuca??? aaaa dandanico....ce zici cum stii talica ca era stiuca.... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:17 |
||
|
ema draga..,tu stii bine ce exemplare pozez eu..!! iar asta deja este in congelator,pregatita pentru un nou gratarel, langa o bucata de pastrama si putin tulburel ,dupa culesul vitei de vie..
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! | 9 | De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13 |
| topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana | 33 | De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55 |
| cadou neasteptat | 7 | De la: Camelia_08 4 Decembrie 2011 10:50 |
|
|
||
| Cafeneaua astrelor | 44 | De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20 |
| Despre societate, politica, stiri | 2 | De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.