Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Stau si ma intreb cateodata cati oameni de treaba mai exista pe lumea asta.Unii ar raspunde probabil ca "destui":ei bine eu consider ca oameni de treaba in adevaratul sens al cuvantului pe lumea asta nu stiu cati or mai fi si pe unde or sta "ascunsi"(ca sa zic asa),pentru ca eu una vad in fiecare zi numai "lichele"-omniprezente.
Teoretic erau considerati a fi niste nenorociti cei din categoria "oamenilor de stat",adica politicieni,cadre militare si mai stiu eu ce alte domenii care presupun o anumita severitate auto-educationala si de conduita care se cam resfrange din pacate si in viata traita de dincolo de orele de program si de institutia in care "activeaza" sau pe care o reprezinta.
Ma uit in jurul meu si vad "noutati" care nu ma incanta deloc.Exista un gen de categorii de oameni de la care te astepti teoretic sa gasesti mai multa toleranta:dar uite ca nu mai este valabil.
Oamenii mi se par din ce in ce mai rai,mai ne-educati,mai grosolani,cu comportamente de badarani:-si asta se aplica si persoanelor de varsta a-3-a de "parte"feminina:adica un tip de bunici ale dracului cum s-ar spune,pe langa care nici un nepot nu ar mai putea creste,cci de la cei de varsta a-2-a nu am avut pretentii niciodata si asta pentru ca ei au o scuza de care nu poate trece nimeni:si anume aceea ca EI MUNCESC DOMNULE sa ii intretina pe cei din ategoria primei varste adica a tinerilor adolescenti(generatia urmatoare care cica va asigura viitorul umanitatii__-pe dracu)si mai muncesc cica sa sprijine si generatia parintilor lor carora (se stie dintotdeauna)nu le ajung pensiile-ca si de le-ar ajunge vreodata ptr.ei suficient tot nu ar fi...uff...
...realitatea?unii batrani traiesc prea bine altii prea prost.Tinerii au masura banilor data de toalele de firma si stilul de viata impus de imaginea unor vedete,si din preocup[arile pe care eu le observ la marea majoritate dintre ei nu le vad perspectiva viitorului,nu vad ce ar putea deveni si ma gandesc cu groaza sa imbatranesc si sa ajung pe mana lor in vreun context nu conteaza care...adica sa traduc nu poate fi vorba de profesionalism la anumite categorii..
....dar nu asta-i esenta la ce vroiam sa spun ci faptul ca nu mai exista oameni de treaba pe lumea asta oameni buni la suflet chiar daca unii nu au facultati,oameni cu vederi largi despre lume si viata dar si cu un mod de abordare tolerant,nu unul violent in genul celei cu care incearca sa na obisnuiasca unele televiziuni prin show-rile pe care le gazduiesc s.a m.d.
...unde credeti dragi forum-isti insomniaci ca se mai gasesc oameni de traba pe lumea asta???????

Postat pe 19 Noiembrie 2008 01:49
- interesant post! ... esti chiar atat de dezamagita? ...
supermiki
Postat pe 21 Noiembrie 2008 00:47
Hello, hello !! E cineva din C-ta ??
justme_blueeyes70
Postat pe 8 Ianuarie 2009 20:23
ce buna era cafeaua aici odinioara..........
matracucu
Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:03
vreau si eu
mikela_my
Postat pe 10 Februarie 2009 13:13

Este cea mai simpla si sigura afacere online, automatizata, in parteneriat cu firma americana. Ai acces 7 zile gratis sa te poti decidei, fara nici o obligatie. Materialele si instruirea asigurat gratuit !!!. Primesti ajutor profesionist, gratuit. Trebuie sa stii putin word si sa ai net.Eventuala cunoastere a limbii engleze constituie un avantaj major. Muncesti cand doresti 1sau 2 ore la domiciliu. Castigul se achita lunar prin fila de cec bancar sau PayPal. Detalii pe : www.solutiidecriza.com.
silviu_m74
Postat pe 29 Martie 2009 17:53
greu de spus ..oricum iti ofer o cafea
resemneaza-te...lume rea mereu gasesti la orice cotitura
pamela_1
Postat pe 6 Aprilie 2009 14:56

:
pamela_1
Postat pe 6 Aprilie 2009 15:21
sal lume e cineva pe aici sa ma serveasca si pe mine cu ceva
yumy
Postat pe 6 Aprilie 2009 18:34
De la: yumalai, la data 2009-04-06 18:34:16sal lume e cineva pe aici sa ma serveasca si pe mine cu ceva

uite aici un frappe

Postat pe 16 Aprilie 2009 18:21
De la: just_for_you, la data 2009-04-16 18:21:21
De la: yumalai, la data 2009-04-06 18:34:16sal lume e cineva pe aici sa ma serveasca si pe mine cu ceva

uite aici un frappe
dezgropasi mortii de dragul vremurilor bune? s-au intimplarea?...............ce se alese de cafeneaua mea........falimentul domle dar poate totusi merita reinvestit? poate o sa am si ceva clienti............................apai incercarea moarte n-are! ..........................................................................................................................................................LUME LUME................se redeschide cafeneaua lui frannnce!loc de voie buna,de beut cafele ,de birfa dar si de sfaturi practice............promit ca nici flaminzi nu va tin!
FRANNNCE
Postat pe 16 Aprilie 2009 18:31
.....

iote-maaaaaaaaaaaaa......sa ma inscriu in cartea clientilor !!!........ .........se pare ca in saptamana asta o sa reinvie multe topicuri !!........ ....ca doar se apropie Invierea !!.......
etta
Postat pe 16 Aprilie 2009 19:58
asa e soro .........se apropie invierea......si trebuie sa ne reinvie spiritul..........sa fim mai buni...........sa avem puterea de a ierta
FRANNNCE
Postat pe 16 Aprilie 2009 23:10
am vazut ca este cafeneaua ta si yumalai dorea sa o serveasca cineva...cu ceva timp in urma....so....in seara asta dau de baut eu ...freeeeee ......etta..... ...frannce

Postat pe 16 Aprilie 2009 23:12
De la: just_for_you, la data 2009-04-16 23:12:47am vazut ca este cafeneaua ta si yumalai dorea sa o serveasca cineva...cu ceva timp in urma....so....in seara asta dau de baut eu ...freeeeee ......etta..... ...frannce
am clienti............. si ce clienti de vaza
FRANNNCE
Postat pe 16 Aprilie 2009 23:15
buna dimineata tuturor! va astept la o cafeluta calda........cu ce ingrediente vreti voi.......am pregatit si un ceiulet de plante......un mic dejun de post cu piine prajita,margarina si dulceata.................alaturi de multi pupici o zi buna si spor la treaba celor ce incep pregatirile pentru Paste!
FRANNNCE
Postat pe 17 Aprilie 2009 09:54
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucuri...
Paste Fericit
Hristos a Inviat! Adevarat a Inviat
In aceste zile trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste.
Pace, bucurie si "tarie"
In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!
BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre.

pamela_1
Postat pe 17 Aprilie 2009 10:40
De la: pamela_1, la data 2009-04-17 10:40:03Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucuri...
Paste Fericit
Hristos a Inviat! Adevarat a Inviat
In aceste zile trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste.
Pace, bucurie si "tarie"
In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!
BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre.

multam de urari!la fel si tie!
FRANNNCE
Postat pe 17 Aprilie 2009 11:12

dragilor,vreau sa doresc Paste Fericit celor cu care nu mai am cum sa iau legatura pana dupa Paste.....celor care de azi intrerup poate legatura cu netul !!!........ .....deci dragilor,va doresc PASTE FERICIT !!!.......si fie ca sarbatorile pascale sa va aduca mai multa liniste in suflete.....iubire in inimi.......dragoste si respect pentru cei dragi.........si TOT CEEA CE E MAI FRUMOS SI BUN PE LUMEA ASTA !!!!.......sa aveti aceste zile pline de bucurie si fericire alaturi de prieteni si de cei apropiati voua !!!........ ..........HRISTOS A INVIAT !!!!..........

si va las aici si pupiceii pe ziua de azi !!!.......
etta
Postat pe 17 Aprilie 2009 12:51
va pup...o sa beau acum cafeaua..chiar daca s-a racit!etta,frannce,pam

Postat pe 18 Aprilie 2009 00:19
Va doresc Sarbatori fericite pline de pace si bucurii.

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului.

O zi frumoasa va doresc.
fluturas_
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:36
Paste ferict si tie etta ... Hristos a Inviat
Diavolyta_
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:41
Salutare,dragii meeeiiiiiiii.............. ............

In aceasta zi sfanta a Invierii,vreau sa va doresc PASTE FERICIT !! ......alaturi de cei dragi........ si pentru ca Hristos a patimit si a inviat intru fericirea noastra.......sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem, sa pretuim viata, sa iubim fara limite si fara a cere ceva in schimb, sa avem curajul sa fim noi in orice situatie......Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!..........HRISTOS A INVIAT !!!.......
etta
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:46
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-18 14:41:50Paste ferict si tie etta ... Hristos a Inviat

merci....vezi ca ai ceva pe mail !!.....
etta
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:47
helloooo 8-) , pacatoshilor... /:) dupa 12 noaptea se spune "Hristos a inviat!" ...
Gianna_on_Kudika
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:48
... deci Paste fericit!
Gianna_on_Kudika
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:51
De la: Gianna_on_Kudika, la data 2009-04-18 14:48:03 helloooo 8-) , pacatoshilor... /:) dupa 12 noaptea se spune "Hristos a inviat!" ...

nu-i nimic.....caci atunci cand o urare vine din suflet ....micile greseli sunt iertate !!!.......
etta
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:55
uite acu terminai bunatate de pasca si cozonaci care crescura mari ca sufletul meu.......(murira laudatorii).....si la noapte va invit la masa:oua rosii,oua umplute,salate de tot felul,drob,sarmalute in foi de varza si vita.......fripturica de miel la tava.......si mai sint dar de atita roboteala uitai ce preparai!.......pupici....... pentru toate fetele........si aoleu uitam mesajul:"Mintuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur.Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn.Fie ca in clipa vestirii intr-un glas al INVIERII CELUI FARA DE MOARTE ,sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta! PASTE FERICIT!"
FRANNNCE
Postat pe 18 Aprilie 2009 18:25
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-18 18:25:08uite acu terminai bunatate de pasca si cozonaci care crescura mari ca sufletul meu.......(murira laudatorii).....si la noapte va invit la masa:oua rosii,oua umplute,salate de tot felul,drob,sarmalute in foi de varza si vita.......fripturica de miel la tava.......si mai sint dar de atita roboteala uitai ce preparai!.......pupici....... pentru toate fetele........si aoleu uitam mesajul:"Mintuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur.Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn.Fie ca in clipa vestirii intr-un glas al INVIERII CELUI FARA DE MOARTE ,sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta! PASTE FERICIT!"

CE BUNATATURI....

Postat pe 18 Aprilie 2009 21:00
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii!
HRISTOS A-NVIAT!(o spun acum....si o pot spune mereu.....)

Postat pe 18 Aprilie 2009 21:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... 29 De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41
RT Models Studio 1 De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40
Premii 4 De la: rashela 13 Octombrie 2011 00:34
M-a contactat Mos Craciun pe forum 22 De la: roz5blue6lila7 23 Decembrie 2010 11:02
LA CAFENEUA VECHE : ) 762 De la: 31 Martie 2012 13:05