Mai multe
sultan, de nu pui o cana de tulburel deoparte si pentru mine fac urat......... ![]() pup dinainte pentru el
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 21 Septembrie 2008 22:21 |
||
|---|---|---|
|
steeeeeef vreau must... opreste si tu macar o sticla de vin dion fiert ca vreau si io muuuust ...te rooooog deh mafiuto cand vii acasa .... o sa vezi poze cu niste exemplare intr-adevar magnifice de pesti. si daca nu il crezi pe fane pe tantica sigur o sa o crezi... am avut mai multe dupa-amieze sa le ascult povestiledin tinereti... doamne cat de mult mia placut ...sa ascult poveti de viata.... aia viata.... las' mai ca ma fac io mare .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 22:23 |
||
uite asa.. ,ema mi-a purtat noroc.. in timp ce vorbeam la telefon si barfeam ce era de barfit de pe forumul asta,am prins o stiuca .. de controlat ,nu am controlat-o sa-i vad sexul... hmmmm..,auzi intrebare:"daca era stiucoi..????
|
||
|
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:24 |
||
sultane sa-mi dai si mie din tulburelul ala sa vaz cum e....ce zici vad in ceata dupa ce beau tulbure???
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:24 |
||
dandanico...da accept la comentariul de la toamna c se face iarna...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:26 |
||
|
mafiuto strugurii erau buni....cand i-am gustat eu otirica necopti da' buni deci daca iese vinul pe masura strugurilor...mmmmm te lingi pe degete si iti tulbura vederea cat ai zice peste... mai sultane nu mai spune ca ti-am purtat noroc ca amu ma suna toti pescarii inraiti sa le port si lor....mmmmmmm
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 22:26 |
||
sper ca zilele astea sa postez la album, o parte din pozele cu pestii ce i-am prins.. va astept cu mare placere pe toti, la pastrama ,peste ,must si tulburel
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:32 |
||
sultaneee nu ma omor cu pestele dar cu pastrama.....yaaammmiiii...cat despre tulburel am sa-l incerc si am sa-ti spun de-mi place sau mai vreau... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:36 |
||
|
sa inchizi cortul in curte ca deja e frig seara.... nu mai e de stat toata noaptea afara...... si sa pui mana sa le postezi ..... ce deh merita..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 22:37 |
||
|
deocamdata sunt la degustarea berii..!! dupa cocoseeii din ograda proprie.. ,sacrificati azi de mana criminala a cadanei sefe,pregatiti de aceleasi maini pricepute in arte culinare si dupa ce-am degustat un efes pilsener..,ma lupt cu un peroni nastro azzurro.. locuinta mea de varaaaa...,e la tara.. acolo as vrea sa mor ... ce-mi place melodia asta..
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:50 |
||
|
eeeee si io ma delectez cu un vin fiert deja... fiecare cu ce-i place mai sultane.... tie berea mie vinul fiert!!! sau mai bine o palinca fiarta cu cuisoare mmmmm.... veni toamna ..... peste noi.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 22:58 |
||
dragii mei va doresc o seara placuta si somnic usuric.... maine la cafeluta....dar sa nu ma treziti cu noaptea-n cap....sunt in concediu si asa ca pot dormi si eu mai mult....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 21 Septembrie 2008 23:06 |
||
|
noapte buna mafia.... ne vb maine pe la pranz ca am si eu de lucru o gramada.... pupici de noapte buna dragilor, tutror.... vise placute. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 23:08 |
||
si de la mine pentru voi... noapte buna..!! |
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 23:09 |
||
va tuc da virusi nu va dau ok?sa imi treaca tusea si va cint,cum sa nu,una vesela,am inpresia ca va cunosc,vreau mesaj pe privat daca e asa cum spun eu,ma fac eu bine si va cint de numa numa
|
||
|
mari58 Postat pe 21 Septembrie 2008 23:49 |
||
|
stef, eu cred ca sar peste must si trec direct la tulburel... nu te superi, nu?
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:15 |
||
|
buna ziua tuturor! va pupik si sa aveti o saptamina frumoasa! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 22 Septembrie 2008 16:39 |
||
|
Sall, sall , ce mai faceti voi? Ce mai faceti dragi mei? Eu sunt bine, si va citesc mereu chiar daca nu postez. Steff, ce este ala tulburel? Va pupez dulce pe toti, incepand de la mafia, alinadanielalazar,luli_c,mari58 ( ca sa iti treaca tusea draga mea),steff, france ( pe care nu am mai vazut-o), si pe etta. Scuze pentru cei ce i-am uitat.
|
||
|
dragalaspui Postat pe 22 Septembrie 2008 18:21 |
||
puisor....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 22 Septembrie 2008 21:11 |
||
|
PUI IUBIT SI DRAGALAS...,mustul dupa cateva zile..,incepe sa "fiarba,fermenteaza", el sufera o transformare din must dulce in vinul placut si fin.. in aceasta perioada ..,care tine aproape doua saptamani se numeste tulburel si este minunat langa o pastrama de oaie si un peste la gratar.. acum am si eu o intrebare.. TU MA IUBESTI ...
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 21:30 |
||
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 21:30 |
||
noapte buna la toata lumea
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 22 Septembrie 2008 22:27 |
||
|
NOAPTE BUNA dienuta..!! sa beti cafeluta reala cu multa placere,sa va ramana amintiri cat mai placute si sa va doriti sa o beti cat mai des impreuna..!!!!
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:59 |
||
|
In aproape 24 de ore nu a mai intrat nimeni pe-aici? Offffffffffff... Salutare la toata lumea!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 23 Septembrie 2008 15:20 |
||
lucia ..sa ai o zi placuta... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 23 Septembrie 2008 15:21 |
||
salutare dragilor !!!.....scuzati lipsa ,dar asa e toamna ,cand e vremea zarzavaturilor.........nu v-am mai citit......dar am trecut sa va pupizez dulce,cum numai io stiu ........ sper sa aveti o zi buna in continuare......ca eu s-ar putea sa plec de acasa peste vreo juma' de ora ......
|
||
|
etta Postat pe 23 Septembrie 2008 17:53 |
||
Buna sa-ti fie inima, cucu bau-miau miau! Etta, ai sa obosesti, fata mea, daca mai scrii mult pe-aici . Mai tare decat ai obosit dupa toate activitatile casnice de pana acum! Na, sa-ti treaca!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 23 Septembrie 2008 18:27 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-22 21:30:13PUI IUBIT SI DRAGALAS...,mustul dupa cateva zile..,incepe sa "fiarba,fermenteaza", el sufera o transformare din must dulce in vinul placut si fin.. Multam de explicati. Stiam ca vinul fierbe o perioada, dar nu stiam ca ii spune asa. VREAU SI EU SA BEAU! VREAU SI MUST SI TULBUREL. Steff, sa sti ca nu imi place carnea d eoaie si cu atat mai putin pestele, asa ca mai bine tulburel
|
||
|
dragalaspui Postat pe 23 Septembrie 2008 23:44 |
||
De la: cuucu_baau, la data 2008-09-22 21:11:56puisor.... TE IUBESC ZANICA MEA! TE IUBESC ZANICA MEA! TE IUBESC ZANICA MEA! TE IUBESC ZANICA MEA! TE IUBESC ZANICA MEA! TE IUBESC ZANICA MEA! TE IUBESC ZANICA MEA! |
||
|
dragalaspui Postat pe 23 Septembrie 2008 23:47 |
||
|
noapte buna somnic pufos... si pe maine... puiut.... sa visezi frumos... stef nu ma uita nici pe mine cu mustul....mmmmmm abia astept daca si pisca putintel la limbuta... numa bine... no sara buna!!!1 |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 23:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Arsuri | 1 | De la: kudika003880 11 Iulie 2009 13:34 |
| M-a contactat Mos Craciun pe forum | 22 | De la: roz5blue6lila7 23 Decembrie 2010 11:02 |
| nou pe kudika | 6 | De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33 |
|
|
||
| Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? | 268 | De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42 |
| Blog de dragoste | 1 | De la: RoxannaST 28 Februarie 2012 18:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.