Mai multe
|
Buna Etta! Imi pare bine ca ti-a mai trecut mijlocul! Daca nu iti trecea te invitam la mine pentru o cura cu namol! Dar si asa poti veni!
|
||
|
kristinaCT Postat pe 17 Iulie 2008 11:53 |
||
|---|---|---|
|
Da Mary! Am facut asa cum ai spus tu! Nu vazusem! Merci si pupici! Dar oricum e aiurea formatu'! |
||
|
kristinaCT Postat pe 17 Iulie 2008 11:54 |
||
|
vaaaaiiiii..stef ce-ai mai zis..ca ma rusinai toata....iote ca si transpirai deja...ptiuuuuu incep de acu numaratoarea inversa.... |
||
|
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 11:57 |
||
De la: kristinaCT, la data 2008-07-17 11:27:40Stef80. Nu ai ce face cu mine, baiete, ca iti sunt bunica cum e draga kristinaCT,te-ai lamurit..???? bunicuta mea..
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 11:59 |
||
|
kristinel la mine formatul e ok..poate acolo la tine in Constanta este alt format..deci... |
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 12:00 |
||
|
Mary si-a revenit si la mine! Abia acum am vazut eu ce Sultan in toata regula avem noi aici! Si eu care credeam.... Poti veni si tu cu Etta la o cura de namol daca nu ti-ai revenit cu mijlocu' Ce sa faci... La varsta noastra... Mai scartaim cateodata!
|
||
|
kristinaCT Postat pe 17 Iulie 2008 12:11 |
||
multumesc de invitatie !!"bunicuta mea"... GATAAAAA...., daca ma-nsuram la sase ani,aveam copii ca tine,pustoaico..
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 12:16 |
||
|
Acum da! Am vazut! Dar am si eu o fata destul de mare, ai vazut? Sunt tare mandra de ea!! Manca mama pe ea!
|
||
|
kristinaCT Postat pe 17 Iulie 2008 12:43 |
||
vazut ,comentat !! Sa-ti traiasca perla,e tare frumoasa..!!
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 13:11 |
||
ANUNT IMPORTANT:))Sultanul va informeaza,ca imi pierdui vreo doua ore,dar am castigat o noua Cadana si ma bucur de ea !!kristinaCT " bunicuta mea" i-am promis mai sus ca ma lipesc..
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 13:35 |
||
hello, ce mai faceti? s-au schimbat multe in ultimul timp. ma primiti si pe mine la o cafea?
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 13:50 |
||
eeeeheheeee,sultanelule,tu muncisi 2 ore,da' eu am deja "lipeala"cu Kristina facuta mai demult !!!!.....da' am mers pe tacute !!!.....eeeee.....cum mai e Kristinica ,draga ,cu "chimia " aia,ii dadusi de cap ???.......cat priveste cura de namol,sory,dar deja am fost la mare.....si nu am facut cura.......da' ce misto am fi noi doi,morcovelule,negri din cap pana in picioare.....dupa ce ca suntem urati,mai ne dam si cu maclavais de-alaaa......da' las'c-aluneca bine....iti dai seama ce serpisori am fi !!!!....... ... ....ce incarligaturi in negru ar iesi !!!!!....... ... ... ..... ... ... ...
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 13:52 |
||
anaphieleeeeeee !!!!....ce faci,draga mea????....ca de cand nu te-am vazuuuuttt/multa vreme a trecuuuutt !!!!.......nici nu stiam ce sa mai cred cand am vazut ca nu mai apareai deloc !!!!.....te pup dulce......
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 13:53 |
||
|
Etta, draguto, nu am lamurit-o cu chimia inca... Dar nici nu ma intereseaza in mod special. Am toata viata la dispozitie sa o lamuresc pana la urma! Orium ma bucur sa fac parte din cadanele Sultanului si am alaturi de mine cele mai tari muieri!
|
||
|
kristinaCT Postat pe 17 Iulie 2008 13:56 |
||
| asa e ,mai Kristina,pana la urma e grele cu chimia asta......decat vreun "experiment" care sa se soldeze cu fum si flacari,mai bine lipsa sau altu'n loc !!!....te pup...si bine ai venit in top WONDERFULL WOMEN !!!!......pai la asa sultaaaannn....... | ||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 14:37 |
||
etaaaaa!! o luasi razna? wonderful women? numai vedete pe-aci!
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 14:47 |
||
unde e mai fata clubu lu' casandra? ca tare am chef de un coktail, acu cand aflai ca nu sint bolnava cu inimioara! vreau sa beau... de bucurie!
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 14:49 |
||
De la: etta70, la data 2008-07-17 13:52:13 eeeeheheeee,sultanelule,tu muncisi 2 ore,da' eu am deja "lipeala"cu Kristina facuta mai demult !!!!.....da' am mers pe tacute !!!.....eeeee.....cum mai e Kristinica ,draga ,cu "chimia " aia,ii dadusi de cap ???.......cat priveste cura de namol,sory,dar deja am fost la mare.....si nu am facut cura.......da' ce misto am fi noi doi,morcovelule,negri din cap pana in picioare.....dupa ce ca suntem urati,mai ne dam si cu maclavais de-alaaa......da' las'c-aluneca bine....iti dai seama ce serpisori am fi !!!!....... ca doi draci...... gainusa mea...
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 14:51 |
||
|
onnyta....noooooo....fugi si mai fa un control draguta ca te-au mintit sau au gresit..cum tu cu tic-tacul probleme....nooooo.... |
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 14:53 |
||
Orium ma bucur sa fac parte din cadanele Sultanului si am alaturi de mine cele mai tari muieri! SI NOI NE BUCURAM !!! kristinaCT..
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 14:53 |
||
ONYTA!
|
||
|
alone Postat pe 17 Iulie 2008 14:54 |
||
ieeeeeee!! da ma fetelor am stat 3 zile ca pe ghimpi cu gandul ca am probleme cu inimioara! cand colo, facui viroza intercostala. de la ce credeti? de la aerul conditionat! ![]() a trecut!
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 15:01 |
||
nevragie intercostala?ouch!bee there,done that!nu am fumat 3 saptamani!
|
||
|
alone Postat pe 17 Iulie 2008 15:03 |
||
pai mai,cum sa ai tu probleme cu inimioara???
|
||
|
alone Postat pe 17 Iulie 2008 15:04 |
||
eeeeee! lasa ma ancuta ca d.p.v. afectiv inimioala mea e fericita. offffff, banatanu' meu mi-a furat-o! dati-mi o cafea sa ma destrabalez cu ea!
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 15:10 |
||
pai banatenii' sunt 'fruncea'!
|
||
|
alone Postat pe 17 Iulie 2008 15:28 |
||
si cand te muti in tm?
|
||
|
alone Postat pe 17 Iulie 2008 15:30 |
||
onnyta tocmai spuneam cuiva de aerul conditionat...este foarte periculos..ai grija draguta ca stii cum e?......noi nu simtim pe moment..si uite asa mai tarziu aflam ca aerul conditionat ne-a facut rau.........
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 15:35 |
||
in noiembrie ancuta! vin cu toate aerele mele de olteank! da mai maryam. chestia ciudata e ca nu e la mine in birou. e la 2 camere departare... |
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 15:39 |
||
te astept,impreuna cu deiuta!sa iesim la bericioaica!!!
|
||
|
alone Postat pe 17 Iulie 2008 15:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| PENTRU LAURA | 29 | De la: iulia069834 31 Ianuarie 2010 14:35 |
| Cafeneaua lui Femeie_Sabina | 281 | De la: Pisoiu3 5 Martie 2010 09:04 |
| castigi un ban in plus distrandu-te | 5 | De la: mikela_my 9 Martie 2009 15:19 |
|
|
||
| Sondaj - ce fel de cumparator sunt? | 11 | De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14 |
| Deseneaza si castiga! | 4 | De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.