Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

pai masliniu ca noi sultane........care e problema?????s-au te gindesti la putin ajutor din partea dominicana???????sint sigura ca ce am eu e cel mai bun.....si stii de ce??????? ca este al meu.........ha haha!si ne iubim in draci!dar hai cu bebelu!!!!!!

Postat pe 15 Iulie 2008 12:23
salutare ,dragii mei !!!!....eeeeiiiii...ia uite frate, ce de lume vesela,pusa pe fapte mari !!!.....plecari in concediu,facut de bebei !!!....sa ai parte si pofta,mai fratulico !!!......macar tu,ca iooooo....vai ,mama mea !!!!.....ca imi intepeni "cocarlita" si-s lata -n pat !!!!.....macar de-mi intepenea de prea multa........aspirina........da' de unde !!!!......batu-o-ar vina de vreme !!!.....ca transpirai peste noapte si ,dimineata, cand sa fac patu'.....poc !!!.....ma taie mijlocu' si ma lasa lata-n pat !!!....ca de-aia nici nu baui cafeluta cu voi !!!....parca mai imi ardea de ceva !!!.....si-acu' de-abia stau pe scaun......ca nu mai pot sa stau in pat........

asa ca fa bine,morcovelule, si fa rugaciuni la Doamne-Doamne,ca sa pot sa vin sambata la tine !!!....ca la cum sunt acumaaaaa.......no chance !!!!........

hai ,bine, va pup pe toti si va urez o zi frumoasa !!!..... ... .... ... ... ... ...

Postat pe 15 Iulie 2008 14:00
Doamne Dumnezeule,ma rog tie..,fa-mi tu gainusa bine ,pana sambata ce vine..!! sa-mi danseze din buric,sa-i pun banu' la batic.S-o masez cum se cuvine ,sa fac gainusa bine..!!

Postat pe 15 Iulie 2008 14:38
etta!
alone
Postat pe 15 Iulie 2008 15:02
o cafea merit si io???? am terminat de mazgalit peretii in baie si bucatarie ...ma duc acu sa am innoiesc .... cu mobila de bucatarie ca deh....pereti curati se cade si o mobila mai acatarii.....nu-i asa????
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Iulie 2008 15:28
bravo,ema!
sulte,ai muieri harnice,in harem!sa fi mandru!
alone
Postat pe 15 Iulie 2008 15:32
bravo emaaaaa!! fetica acusica meriti ceva de baut! hai noroc fetica harnicuta!

Postat pe 15 Iulie 2008 16:06
ema..........cind or vedea frantuzii ce vrednicuta esti nu or sa mai pridideasca cu cererile in casatorie!asa faceam si eu pe vremuri dar mia trecut!va pup pe toti si sper sa va gasasesc sanatosi!toate cele bune!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 15 Iulie 2008 16:30
eee mie nu mi-a trrecut pt ca am observat ca munca fizica imi prinde bine si la silueta(face pofta de mancare mai ceva ca un pumn de vitamine) si la psihic pt ca m-am distrat copios cocotata pe sus.am terminat asa de repede incat nici nu mi-am dat seama de cum a trecut timpul..... beau onnyta un paharel ca azi ma tine....
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Iulie 2008 17:01
am sosit si eu la caffe! dau eu o cafffe!

feeling
Postat pe 15 Iulie 2008 20:11
foarte buna la ora asta. Daca dai si un pic de lapte e si mai buna
amme22
Postat pe 15 Iulie 2008 20:27
mama for me..??????? o accept la orice ora. fataaaa..,coboara cu piciorele in cortul Sultanului..

Postat pe 15 Iulie 2008 22:59
meeeei ,fratilor,cine-i nebuna asta,de umbla pe pereti...??????? si ce cauta pe acolo... ema iordanescu..?????????? fataaa..,coboara cu picioarele in cortul meu,al Sultanului..

Postat pe 15 Iulie 2008 23:02
Hai buna dimineata....ca-s matinala foc astazi ... Am mers pe principiu ..ca...cine se scoala de dimineatza ..departe ajunge.. deocamdata am ajuns la cafea... poftiti ..poftiti...ca facui o bunatate de cafelutza...cu frisca asha... va dau si cu umbrelutza...
mia_mia
Postat pe 16 Iulie 2008 07:49
neatza!am sosit si eu la cafelutza!!!cine mai e, frate, si mamaforyou asta?o fi vreun literat undercover iarashi???

Postat pe 16 Iulie 2008 09:04

'neata!o zi frumoasa si spor la munca!
alone
Postat pe 16 Iulie 2008 10:02
si tzie la fel, dragutza!!! apropos, kand bem bericika aia?

Postat pe 16 Iulie 2008 10:20
buna dragilor. cine da o cioco calda?

Postat pe 16 Iulie 2008 11:41
ziua buna la toata lumea !!!!!.......am trecut sa va salut si sa va urez o zi frumoasa !!!!!.......ca si asa ,"in carje",nu pot macar sa nu va scriu 2 cuvinte......va pup pe toti si va iubesc mult !!!!..... ... ... ... ... ... ....

morcovelu' meu drag,la asa o rugaciune frumoasaaaaa.......nu am cum sa nu ma fac bine ca sa-ti dansez sambata din buric,pe masa, cu Ema !!!......pup dulce pe toti trei .....

Postat pe 16 Iulie 2008 11:55
sa ne destindem putin :))) http://www.youtube.com/watch?v=AHNAD30tJ3g
mihaelaapopescu
Postat pe 16 Iulie 2008 12:39
salut !!! voi, chiar o sa-mi dansati din buric pe masa..??? abia astept.. cred ca acum am sa beau o bere,doua,trei si-am sa imi imaginez cum o sa fie..

Postat pe 16 Iulie 2008 12:44
yup..... ma bag chiar daca e mizul zilei.nu strica o cafea..poate mai incolo va arat si cum se monteaza o mobila de bucatarie.....daca nu vin cretinii azi ca sa o montez si pe aia singura mai naspa cu atrnatul de pereti ca scule am da gauri nu ammai dat pana acu....acol' sama vezi...care are burgiu cu cap vidia?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Iulie 2008 13:11
ema,burghiu cu cap vidia??????
ce-i ala?
alone
Postat pe 16 Iulie 2008 13:36
ema,indiferent ce o fi,cred ca am si eu nevoie de unul,pentru ca in relatia mea,se cam simte infidelitatea.....
alone
Postat pe 16 Iulie 2008 13:44
pai ce sa faci u ancuta fata cu burghiu'??

Postat pe 16 Iulie 2008 13:49
pai cum ce? sa-i dea dobitocului o gaura in cap!!! k altceva nu cred k merita!! lasa, ancutza, nu pange!!! k mergem noi azi la bericika!!! si de-o fi prea frig, tzi-am zis eu:ne imbracam mai gros, ne ashezam p o terasa si ne-om incalzi cu o vodka!!!!sau doua, trei...vedem noi!!!poate mergem akas' in 4 labe!!!

Postat pe 16 Iulie 2008 13:53

sa 'gauresc' o pereche de outze.....
alone
Postat pe 16 Iulie 2008 13:54
onyta,vezi ca stie melindutza,'procedeul'.....
alone
Postat pe 16 Iulie 2008 13:58
Fetelor! Nu o mai gasesc pe etta70 la concurs!!!!!!

Postat pe 16 Iulie 2008 14:15
meeeei sa va explice ema ce ii aiai burghiu cu cap vidia....adica un burghiu care se foloseste la gaurit pereti dar acu aflu ca imi trebuie si o masina de gaurit ma speciala....si din aceea am pe undeva prin beci,no acu am tot tacamul complet dar draga mea ancuta ce ti-o facut baietu' ista de vrei sa ii dai gaurele cu burghiu cu cap vidia????
aaaa si ce vodka meeei fetele aiaiera prin liceu ....acu se poarta wiskianu' cu cola.....ca de ce puii mei doar suntem niste doamne!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Iulie 2008 14:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este adevarat k barbatii prefera femeile virgine intr-o casatorie? 45 De la: Dara 30 Iulie 2009 09:25
Exista 4 categorii de oameni. Tu la care te incadrezi ? 95 De la: Baiat_virgin 22 Decembrie 2016 19:02
RT Models Studio 1 De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40
despre parfumuri si nu numai 10 De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55
cafea in ramnicu valcea 2 De la: freakbabe 17 Mai 2010 16:33