Mai multe
|
kristinel cafeluta o dau eu...apai acu vrei si tortulet...pai ce este ziua mea???? aaaaaa???? ancuta haide iesi lainterval cu tortuletul........ deci cafeluta este numai pentru kristina........ancuta astept tortul................. |
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:18 |
||
|---|---|---|
| mai dau si eu...a href="http://smileyjungle.com"> | ||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:21 |
||
Merci Mary!! Buuuuuuuuuuna cafeluta faci!!!Astept tortulet, ca mor de pofta si foame!! Hai Ancuta!!! Ce faci? Sau inca ornezi la el?
|
||
|
|
||
|
kristinaCT Postat pe 24 Iulie 2008 13:22 |
||
sultanee,da vreau eu inge,adao incoace sa dau si eu o limba,la inghe,da,nu te ghindi la prostioare
|
||
|
mari58 Postat pe 24 Iulie 2008 13:23 |
||
meliii,mam trezit si mam intors,mam trezit la 9,ora care trebuia sa fiu la munca,uite poate mi se trage de la vreme iubitele mele,mari nu bea stiti nu,dar beau ceai,apa,ce areeeeeee
|
||
|
mari58 Postat pe 24 Iulie 2008 13:25 |
||
haide mary gata ca dau eu un ceai....si gata nu mai dau nimic ......ca eu ce am primit????? aaaaaa????? |
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:35 |
||
dar ce draguta maryam, pupicii mei ce au? na! ete ca primisi.... ia si o bere ca sa nu mai fi suparata!
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:42 |
||
va pup dulce si pufos, acu vine schimbu si ma duc la hotel meu de 5***** ,ca trebui sa termin curatenia dupa zugravi
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:43 |
||
|
mihai ce faci? ce zici ca termini? curatenia???? ufffff.... si cata munca..... onnyta...mersi de bere...
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:51 |
||
mary saru'mana de incurajari, da si dupa sed ca o doamna
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:53 |
||
bine iubita,hai ada ceaiu ala,oauuuuu e bun ca e din tot sufletul aloo ati observat ca incetut,incetut isi revine cucu,vedeti ce nebunatica sunt sultanee,tu ma placi oricum nu
|
||
|
mari58 Postat pe 24 Iulie 2008 13:55 |
||
uitati,cine primeste si da,de la cucu pt voi cu tot dragu
|
||
|
mari58 Postat pe 24 Iulie 2008 13:59 |
||
Sultanu' te place mult mari58 si tu stii asta bine...
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 14:41 |
||
Ziua buna ... Uite ca fusei plecata...dar niciodata nu-i tarziu pentru un La multi ani!!! Asha ca ...din partea mea..pentru Lionu'...Etta sa-ti traiasca...sa fiti fericiti ..si sanatosi .. Ancutza...e si ziulica ta??? Te pup ..pe-un obrajor...de la multi ani ... iti doresc si tie tot binele din lume.. Acum ca au fost spuse urarile de rigoare...care da o cafea??? Va pupacesc pe toti ... si vorba lu' Stef..sa aveti o zi frumoasa...
|
||
|
mia_mia Postat pe 24 Iulie 2008 14:48 |
||
he,he,he..,mia noastra draga,venisi cu bici sau fara bici... ???
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 14:57 |
||
.........DRAGII MEI PRIETENI,AM TERMINAT SURPRIZA PENTRU VOI SI E POSTATA LA BLOGUL MEU !!!!.....INARMATI-VA CU RABDARE SI CU TIMP SI VA INVIT SA O SAVURATI !!!!.....SI SPER SA VA PLACA,PENTRU CA ACOLO ESTE SUFLETUL MEU PENTRU VOI !!!!!........pup pe toti..... ......
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 15:48 |
||
bai fratilor,ce e mai cu voi,v-ati imbatat la chef la Ancuta si v-ati bagat la somnic ????......uite,io acu' petrec din nou,la finii nostrii acasa.....mai devreme am iesit la o pizza si acum continuam cheful de ziua lionului......si stiti ceva ?????.....finu' imi canta ,acum ,la orga melodia "ANI DE LICEU".......ce vremuri !!!!.....atunci l-am cunoscut pe lionu',prin clasa a-X-a ......si l-a primit finu cu "la multi ani" si cu alte melodii de petrecere.......ca e mare cantaret in fanfara armatei....deciiii....le are si cu orga !!!!!.....uite acu' ba`ga` o sarba !!!!......si acu canta "hai...hai...dorule,hai".......hiiiiiiiii......hiiiiiiiii.......hiiiiiiii.......si...hiiiiiiii.......hhiiiiiiiii........hiiiiiiiiii........ce veselie e aaiiiiiciiii !!!!!!......... ......... ........ . ..........
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 23:30 |
||
opreste-teeeeee femeieeeeeee...,sau vrei sa devii balerina ???????? sa stii ca daca e asa ,eu n-o sa te mai iubaresc... DISTRACTIE PLACUTA FRATILOR..!! si noapte aspirinizata ,cu OZONLION..
|
||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 00:32 |
||
ANCUTA...LA MULTI ANI..CU PUTINA INTARZIERE DAR NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU...TOT CE-TI DORESTI IN VIATA SA TI SE INDEPLINEASCA..SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI SA FII IUBITA...LA MULTI ANI!!!!!!
|
||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 01:19 |
||
buna dimineata,ancu,meli,fuga la pozele mele,sunt imbracata,ca de,nu toata lumea stie sa coseasca iarba cafeaua vo dau acuma,sa o aveti cind va treziti,mica si tare nu de alta dar e tirziu si daca dorm iara
|
||
|
mari58 Postat pe 25 Iulie 2008 03:21 |
||
o cafea pt voi din fuga dau eu dimineata asta. O zi minunata sa aveti!
|
||
|
amme22 Postat pe 25 Iulie 2008 06:39 |
||
e o dimineata oribila si ploua cu galeata, deci faceti cat mai multa cafeacu si inarmativacu cat mai multa rabdare
|
||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 08:57 |
||
doamne!!!!!!!!!ce greu e sa te trezesti!!!!!!!as dormi si-n apa dar dace amme da cafeaua...nu refuz.multumesc amme. buna diminaeta si voua scumpilor si o vineri cat mai scurta ...nu de alta dar in ''viichend'' vreau sa ma destrabalez in clubul ettei ,sa ma gadil la buric in haremul sultanului si sa ma balamucesc pana cad lata impreuna cu voi!
|
||
|
tya103 Postat pe 25 Iulie 2008 08:59 |
||
| mari draga, am sa ma uit akum la pozele tale, dar nu sunt in stare sa mai scriu nik azi... asa k...va rog sa ma scuzatzi astazi, dar fff trista si nu am sa mai scriu!!!va pupicesc si va doresc o zi mult, mult, mult mai insorita decat a mea!!! | ||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 09:20 |
||
|
buna dimineata :) mai aveti cafea? moca! lasa draga , ca la mine e insorit si tocmai bine de plaja! ioiiiii, ce-mi vine sa stau ca rama la soare! |
||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 09:43 |
||
asa ma geo si la mine toarna cu galeata, nu avem cafea deca ness in dimineata asta
|
||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 09:46 |
||
| nu e vb numai de timpul d afara, dragilor!!!dar asa cum plang norishorii atunci cand ploua, asa plange si sufletzelul meu in momentele astea! :((( | ||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 09:55 |
||
|
melindutza,ce ai patit papusel,de ce esti trista?!daca-ti dam toti cate un pup iti mai trece un pic?! apropo..neatza la toata lumea
|
||
|
criss_a Postat pe 25 Iulie 2008 09:58 |
||
sunte alaturi de tine melinduta
|
||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 09:59 |
||
un ceiut cald si bun?!..ma doare burtica rau
|
||
|
criss_a Postat pe 25 Iulie 2008 10:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| masca argila rosie anti ride clalrins si dior | 1 | De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54 |
| Cafenea de vara | 349 | De la: caty31 4 Mai 2010 10:48 |
| De ce in manele, e motiv de mandrie faptul ca ai plecat "descult de acasa" si "ai ajuns unde nu-s multi" ? | 29 | De la: Thais13 18 Iulie 2011 19:35 |
|
|
||
| cartea | 37 | De la: kentfarafiltru 7 Decembrie 2009 18:50 |
| important !!! | 2 | De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.