Mai multe
sultaneeeee...am vazut de la prima ora cand m-am trezit.....INVIDIA... SULTANE...INVIDIA.....SA NU INCEP SA ZIC SI ALTELE...ca sa nu se mai trezeasca cineva sa spuna ca jignesc....
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 12:50 |
||
|---|---|---|
ADMINISTRATIE??????? care? unde? cine i-a vazut macar odata pe site?? am intrebat de nenumarate ori cine sunt administratorii acestui site dar fara raspuns...PACAT.....dar cand este vorba sa stearga vreo postare sau poza repede apar invizibil..... huuuuuuooooooo..
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 13:02 |
||
si eu sterg contul, stef!!!shtii bine k sunt alaturi d tine si la bine si la rau!!!dc asta e sa fie, asa sa fie, tzinem lagatura prin telefoane si atat, sau cautam alt site!!!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 13:04 |
||
|
hm..auzi continut nepotrivit...ce era asa nepotrivit sau chiar vroia cineva cu unghii sa ajunga pe primul loc?????? pudicilor....va daTi oameni seriosi aici pe site, si cand colo vai de voi..v-ati rusinat de cineva care nu facea altceva decat sa stea la plaja in costum de baie...asta este nepotrivit????????? Sultane, Melinduta si toti din cei ai Haremului va sustin sunt cu voi..deci s-a sters un cont, s-a sters si al meu..cu siguranta....nu este numai acesta locul unde putem comunica..din prieteni virtuali am devenit prieteni reali..si asta pare sa faca multa lume geloasa...aici....HUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOO........HUUUUUUUUOOOOOOOOOO... |
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 13:40 |
||
| MULTUMESC..!!! Va trebui sa inteleaga odata,toti cei de pe forumul asta,inclusiv cei din ADMINISTRATIA lui ,ca noi suntem MAI MULT DECAT PRIETENI !! OAMENI CU SUFLETE FRUMOASE..iar joaca noastra de aici,nu a facut decat sa lege aceste RELATII in VIATA REALA !! Am vb acum la telefon cu printesa noastra ema iordanescu,care transmite intregului HAREM,CELE MAI FRUMOASE GANDURI ,SENTIMENTE SI CEI MAI DULCI POOPICI... | ||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 14:01 |
||
|
emma multam de pupici si gandurile frumoase care vin dintr-o inima curata...de la o frumusete de fata si sa nu fii trista ca ti-au raportat poza..conteaza ca ai avut foarte multe vizitari la poza ta numai in cateva zile si asta denota ca ESTI FLOAREA ACESTUI SITE...ESTI SUPER SEXY...si dovada a fost invidia celor ce nu pot sa se uite nici in oglinda.... EMMA miii de pupici...
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 14:09 |
||
ema nu este suparata deloc.. !! ema este ema, asa cum este ea ..!! ema nu este o poza..,ema este reala si ne apartine.. !!
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 14:17 |
||
asa sultane,bine spus cine are urechi ,sa auda
|
||
|
mari58 Postat pe 26 Iulie 2008 19:22 |
||
De aia ma intrebai tu aseara daca stiu unde se afla pozele? nu am fost niciodata curioasa sa vad clasamentul pozelor, insa deoarece ai spus ca ema a ajuns pe locul 4 in scurt timp, ma gandesc la un lucru: e posibil ca acei asa-zisi "castigatori" sa fie alesi de la inceputul concursulurilor, prin urmare, in momentul in care au vazut amenintat candidatul(a) preferat(a) au sters concurenta. Simplu. Insa daca am dreptate, asta e cam aiurea.
|
||
|
amme22 Postat pe 26 Iulie 2008 19:36 |
||
in momentul de fata ar fi fost pe locul 2 ,la cele mai vizualizate poze,la diferenta f mica de locul 1 si pe locul 1 la cele mai comentate.. Dar ce mai conteaza..,important este faptul,ca magarii si invidiosii si-au aratat fetele murdare ca si sufletele lor..HUUUUUUUUUUOOOOOOO,URATELOR,NASOALELOR....
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 20:33 |
||
|
'seraaaa!!!! asa precum garcea va salut din departari albastre adica de la "gura portitei" si stau putintel ca acilea netu' e cu galeata si am un "jeg" de laptop care ramane fara "bacterie" cand imi e lumea mai draga.... deeeci sa incepem cu inceputul....mai intai de toate poza cu pricina am postat-o pe site pt placerea lui stef nu din orice alt motiv,chiar ne-am ciondanit bine ca eu personal nu vroiam sa fie postata poza aia,se pare ca el a vazut acolo ceva ce eu inca nu am vazut,pt mine e doar o poza si nimic mai mult.nu sunt suparata ca nu e cea mai votata poza,nu sunt bosumflata ca m-au scos din top pt ca nici nu am visat vreodata sa ajung in vreun top.ma repet inca o data, prieteni dragi ...aia e doar o poza!!!! daca ati vazut pozele de la ziua mea petrecuta la stef ati fii vazut o "cadana" cu sticla de wisky in mana,sau o cadana cu codite sau o cadana "atarnata" de gatul juniorului...etc.sa nu va mai aud ca va stergeti conturile pt o asemenea prostie.... nu are nici un sens. apoi...secondo.... cei care au avut ocazia sa ma cunoasca in realitate...stiu cu siguranta ca mie personal nu imi pasa de aspectul meu fizic nici cat negru sub unghie pt ca ma consider prea slabanoaga,fara forme, prea .....etc si pt ca mereu m-am vazut ca un baietoi....si de cele mai multe ori ma comport ca atare. pe urma...terzo....am spus in comentariu la acea poza ca ...e o dovada in plus ca nu toate femeile destul de inteligente nu sunt si frumusele....sau cel putin dragute. si nu in ultimul rand tin sa va multumesc voua tuturor prietenilor mei si celor care au postat comentarii la acea poza pt tot ceea ce ati spus. ce ceapa ei de viata ...una avem si merita traita....las sa vedem cine o sa aiba tupeul sa imi stearga poznele facute la "gura portitei" ca -pe alea de ciuda asa le pun ......hai capul sus si SA CURGA CAFEAUAAAAA!!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Iulie 2008 22:11 |
||
sa creada ei ,ca noi suntem invinsii !!Cadanelor ..,sa stiti ca nemernicii,au reusit sa stearga poza si comentariile noastre ...DAR Sultanul nu se lasa asa de usor si va rog sa treceti la vizionare si comentarii .. te poop draga ema ,virtual pana joi si pe celelalte cadane ..
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 23:50 |
||
| Neatza'!O cafeluta bea cineva cu mine?! | ||
|
allynna Postat pe 27 Iulie 2008 09:20 |
||
da. Azi e cu lapte si frisca. Cred ca am sa-mi mai fac una. Ce bine e duminicaaa... si ce lene am in miineee
|
||
|
amme22 Postat pe 27 Iulie 2008 09:47 |
||
| azi este duminica???... | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 10:42 |
||
| Buna fetelor, aveam doar un ochi deschis:) | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 10:43 |
||
| DA....si eu muncesc....:((( | ||
|
allynna Postat pe 27 Iulie 2008 10:44 |
||
| lasa, ca sa vezi ce o sa ne inobilam | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 10:48 |
||
| EI da...Ce sa spun?! | ||
|
allynna Postat pe 27 Iulie 2008 10:54 |
||
| Neatza !! da , duminica..,ce bine ca urmeaza joi . | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 10:58 |
||
| Cum e Stef?!Tot suparat ...?!Ai dat de administrator?! | ||
|
allynna Postat pe 27 Iulie 2008 11:01 |
||
Neata...dragutii mei..o cafeluta este bine venita va doresc o zi cat mai frumoasa
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 11:01 |
||
| urmeaza "Joi" scris cu auriu pe o Luna neagra, ca si cafeaua asta cu nari... | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 11:01 |
||
| iar cred ca mi-au facut-o...:)) sa creada ei..am dat un copy... dar sa bem cafeluta asta cu nari..,cum spune prietenul geo ieri seara, am pus a doua oara aceasta poza ,dupa ce stiti cu totii ca a fost raportata si stearsa !! Aseara deja avea 3 comentarii.Acum am deschis direct la poze si ce sa vad..??? poza si comentarii nu...:)) ramase doar titlul albumului !! Ei uite ca mai facui un efort si am pus-o iar...,ofticosilor...:)) si chiar va rog sa o raportati din nou,caci de data asta,o sa apara in albumele a zeci de utilizatori...!! sa va vad si atunci,oameni de NIMIC... | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 11:05 |
||
scz,m-am dat la vorba si nu v-am salutat..
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 11:06 |
||
| Sultan-man, eu nu sunt Geo:), iar daca te-a suparat cineva, putem rezolva...poate le batem site-ul in cuie:) | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 11:08 |
||
Va ajut si eu...promit sa tin bine cuiul..:))) Pe ei...invidiosi rai ce sunt.
|
||
|
allynna Postat pe 27 Iulie 2008 11:10 |
||
| sau poate ii scolim la o ruleta ruseasca sa vada si ei cum este cu trisatul | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 11:13 |
||
Poate ar trebui deschis un forum nou unde sa postam idei cu ce le-am putea face administratorilor de site.Deja doua sunt..
|
||
|
allynna Postat pe 27 Iulie 2008 11:18 |
||
buna dimineata...cam tarziu dar asta e, e duminica, nu?
|
||
|
claudia_s Postat pe 27 Iulie 2008 11:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| KudiKa de azi sau cea de altadata? | 61 | De la: kudika421339 21 Decembrie 2011 13:38 |
| anyFish_in_ur_coffee? | 55 | De la: agoldfish 25 Ianuarie 2009 13:31 |
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
|
|
||
| Ce faceti in pauza de cafea? | 33 | De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53 |
| Despre societate, politica, stiri | 2 | De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.