Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

buna ziua,dragii mei !!!!!.......a dat domnu' sa apar si io printre voi!!!!!.....ca e tare grele astea cu sculatu' la mine !!!!!.....mai ales dupa chefuialele ce au trecut si noptile nu-prea-dormite!!!!!.....si dupa condusul de azinoapte spre casa ,unde am ajuns cam pe la orele 2,00 AM!!!!.....da' mi-am primit si rasplata pe masura eforturilor.....pe la ora 5,00 AM m-am trezit asaaaaaaaa..... cu ceva precum cafeaua care-mi place mie,MARE ,LUNGA SIIIII....VANATA........pe-undeva.....candva.....cumva.......eheeeeee.....precum zice sultanul nostru: dimineata pe nepipi!!!....... ......... ........... ......... .......... ..........in imagini,cam asta a fost experienta !!!!.....

buuuunnnnn.....acu' ca m-am trezit la realitate,vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine la marele eveniment prin care am trecut !!!!.....ati fost minunati si ne-ati facut ,pe mine si pe lionu',sa realizam inca o data ce fericiti si norocosi suntem !!!!!....va multumim tuturor si va dorim macar jumatate din ceea ce avem noi !!!!.....pentru ca si asa va asigur ca veti fi fericiti !!!!.......si va pupam ,din nou,asa virtual de milioane de ori!!!!...... ....

deasemenea,multumim tutror celor care NU au fost alaturi de noi in realitate,dar care si-au asternut pe "fata calculatorului" gandurile si urarile de bine la adresa noastra !!!!......este ceva mirific sa vezi cum oameni pe care nu-i "cunosti" decat "din scripte" sunt alaturi de tine si te apreciaza pentru ceea ce esti !!!......si pentru ceea ce vrei sa transmiti !!!!!.....si pentru ceea ce vrei sa simti alaturi de ei !!!!.......va multumim,dragii nostrii,si va promit ca nu am sa renunt la voi,indiferent de situatie.......pentru ca sunt o luptatoare si mi-am promis ca nimic nu ma va mai darama vreodata !!!!......pupici pentru toata lumea !!!...

Mafiotica mea....soro draga,te pupicesc de trilioane de ori pentru poezia pe care mi-ai dedicat-o !!!!......si de-abia astept sa te strang in brate !!!!....... .....

Postat pe 4 August 2008 12:46
mihai mersi la fel...sa ai o zi cat mai luminata de razele solare.....si lasa ca vine si concediul tau.... milioane de pupici de la mine....

etta...ce faci soro ca-mi fu tare dor de tine........ las ca avem noi timp sa stam la cafele reale nu virtuale.. poop dulce sora mea etta...

Postat pe 4 August 2008 12:54
unde se pun pozeleee? vreau si eu. eu sunt mic si nu stiu nimic
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 12:57
vas la profilul Sultanului pe pagina....eu sunt mic nu stiu mimic....

Postat pe 4 August 2008 13:13
saru'manaaaa mult.

la mine este lunch time , si pana nu mananc, nu pot gandi
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 13:21
cafeaaaauuaaaaa!!! cu sare ca de data asta ma doare capul mai rau decat dupa betia de vineri seara!!!!
mai vreau in concediuuuuuuu!!!!
nu vreau la muncaaaaa!!!!!
care se milostiveste si de mine cu o caefa ca imi fug oachele deja de la cate acte am revizuit....ceapa masii de "prima zi de munca"....
onnyta mamma unde umbli????
sultane merge merge????
hei gasca....vreau si io o cafea!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 August 2008 13:30
De la: vas25, la data 2008-08-04 13:21:42saru'manaaaa mult.

la mine este lunch time , si pana nu mananc, nu pot gandi

sa traiesti fugi de papa ceva ca sa ai timp de gandit...pofta mare..

Postat pe 4 August 2008 13:30
ooooo...pai cum asa nu dau eu cafeluta la io tu si cu noi.. pai dau...lasa nu fii trista ca ai inceput munca....

Postat pe 4 August 2008 13:33
mumoase poze!!!!!!!!!!!
tya103
Postat pe 4 August 2008 13:36
da f frumoase poze

Postat pe 4 August 2008 13:39
luna..tu de ce nu ai fost prezenta in PALATUL SULTANULUI...?????? aaaaaaa????

pozele sunt super deci nu ma mai gandesc la distractie ca mor de oftica..

Postat pe 4 August 2008 13:43
mafiuta noastra....o sa vii si tu...nu ne facem noi probleme...si abia steptam sa te intampinam...
tya103
Postat pe 4 August 2008 13:48
:(
ralukiss
Postat pe 4 August 2008 13:49
multam..tya..mda am sa vin eu..pai cum sa nu o sa vin sigur....ca daca n-au mai avut astia belete la beliscopter..auzi ce-mi zice: "nu avem belete s-au terminat , ce vreti sa stati in picioare??? la care vine raspunsul meu: nu stau in pecioare..stau pe ganduri" pai cum sa fac varicele pe piciaore stand 6 ore in pecioruse..hm...

Postat pe 4 August 2008 13:54
ahhhhhhhhhhhhhhhhh, ce bine este acum , dupa papa, da' m-a suparat TYA ca nu a ajuns la timp cu berea
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 14:16
iti dau eu o bere de nu o poti duce!!!!!!!!!
auzi dom'le...vrea bere!!!pai nu-ti ajunge cata beutura ai avut in cort la sultanu'?

de nu-ti arat eu tie bere....de nu o sa imi ceri sa am mila de tine!!!!
tya103
Postat pe 4 August 2008 14:33
E clar , sultanu o sa aibe ce face toata ziua ,se pare ca si-a pus in gand sa posteze toate pozele facute

Ema , vrei o cafea cu energizant ceva ? mai stiu eu pe cineva care si-a luat teapa si a acceptat crezand ca i se aduce redbull langa cafeluta si s-a trezit cu sticla de wiskey in loc

Hai tya , zi odata ca dai berea aia ca vrem la ploiesti :)
Vas,nu ma lasi de izbeliste aici nu ? ma iei si pe mine la bere cu Tya
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 14:49
claaaaarrrrr, se mai pune problema?

ii impingem o vizita lu' TYA de ne tine minte toata viata
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 14:55
poy...nu ma mai amenintati,fratilor atat.
bagati o plimbare la ploiesti ca sunteti aproape.
hai iris stai tu pe capu' lu vas ca asta da bir cu fugitii( ai grija pe care cap)
tya103
Postat pe 4 August 2008 14:59
da' mie iris cine mi-a inlocuit paharul de cola cu un pahar de JB?ca pe urma visam numai wc.
tya103
Postat pe 4 August 2008 15:01
cine?
cred ca tatuka lionu ca prea ne ametea de tot...
cereai redbull si iti aducea tarie...il rugai sa puna cola si tye trezeai cu campari
tya103
Postat pe 4 August 2008 15:07
mai fata, nu cumva tu mi-ai furat paharul de cola de-l cautam si nu stiam unde a disparut ?
Un deget de JB intr-un pahar de cola si poti sa pana la zi fara sa visezi nici un wc

Fantoma mea se pricepe la beuturi iar la cocteiluri e profesionist deja :)
Stai linistita ca intr-o seara te trezesti cu noi la usa
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 15:12
beeeeeei voi o trasarati sambata io mi-am furat-o vineri noaptea....
dar...am in plan sa continui sambata viitoare...la bv in schimb....nu la snagov,desi mi-ar fii placut sa fie tot la snagov.....
deci ....d-lor si d-relor so d-lor...va invit la cabana "piatra mare" adica in varfulet de munte....sambata viitoare cu siguranta voi lua si o portie de munte..cade soare si mare am avut parte cat pt la anul....sau nu cine stie....
tyaaaaa fericit-oooo auzi zici de mine ca buricaresc bine da coktailurile cine le facea mai bine ca tine?????eeeee
sa ii vezi cum stateau la coada mai ceva ca la paine calda.....

pup mai dragilor ca am o ziii cu dureri de cap nu alta....(nu de la beutura)
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 August 2008 15:12
De la: tya103, la data 2008-08-04 15:01:30da' mie iris cine mi-a inlocuit paharul de cola cu un pahar de JB?ca pe urma visam numai wc.

aoleuuuu, nici gustul nu-l mai deosebeai?
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 15:13
emma , dragutzo, poate ne si spui unde este " piatra asta mare ", ca eu stiu doar piatra arsa si piatra craiului, nu de altceva dar s-ar putea sa-ti imping si tie o vizita ( la cabana evident )
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 15:33
pai de , cine-i mic si bea laptic cand toata lumea se delecta cu alcool ? emma evident

ia uite la plimbaretul de vas...se apuca sa ia toata kudika la rand buna treaba vas
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 15:36
pai emma...tu crezi ca eu mai vedeam ce pun in pahare? turnam si eu acolo ce gaseam...d-aia cred ca ieseau bune!

si ce gust ma?

auzi ii impinmgi si emmei una?
dar numai la impins te pricepi?

stai sa vezi cand om incepe sa impingem si noi!

paharul tau era iris? n-am stiut...dar oricum mai conteaza?
tya103
Postat pe 4 August 2008 15:41
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-04 15:36:07pai de , cine-i mic si bea laptic cand toata lumea se delecta cu alcool ? emma evident

ia uite la plimbaretul de vas...se apuca sa ia toata kudika la rand buna treaba vas

pai de ce nu? o viata am, si peasta vrei sa o dorm?
siiii....tya, te oftici ca ii imping si emmei una ( o vizita )?
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 15:48
pai te tine vas mama,,,....
ca doar esti baiat vanjos....nu?
tya103
Postat pe 4 August 2008 15:51
vas..."piatra mare" e un varfulet de munte la vreo 3 ore de mers pe jos....de la mine de la bloc....si cand spun varfulet ma refer la defileul "7 scari" si privelisti de neuitat....
cat despre impinsul vizitei....ma repet nu voi fii acasa ci...in varf de munte.asa ca....vino daca te tin balamalele....apropo sper sa suporti dormitul alaturi de ursi si spalatul dimineata cu apa de te pipi cubulete numai cand te gandesti la ea....adica apa de izvor....
meeeei iris mama ma dregeam si io ca de dimineata ma incercat sa scot cuiul cu un gat de wisky dar sultanul asta care ma plimbat cu 140/h mi-a adus aminte de.... "plimbarica" din noaptea de vineri si....deh nu mai stiam cu ce sa ma dreg....
ma tya lasa baiatul ca nu stie la ce se inhama.... sti si tu chestia cu "sisif"????
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 August 2008 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Luptam sa fim fericiti sau.... ? 1 De la: innyy 5 Februarie 2011 10:10
Casa de Craciun 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12
ajutor 4 De la: candy25 28 Octombrie 2009 19:09
Am si eu o problema 6 De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23
Buna tuturor...o rugaminte...raspundeti, realizez o cercetare.multumesc 9 De la: mkdisk 24 Aprilie 2009 12:58