Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

De la: stef80, la data 2008-08-04 22:07:13 ms omule..,noi doi o sa ne vedem des..,atunci cand vei vrea tu..

hmmm....pai daca ar fi dupa mine every day cum zice rusu
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 23:00
De la: vas25, la data 2008-08-04 21:26:54iris, pai si acum spui ca stii sa inoti? ieri faceai pe nestiutoarea de m-ai bagat in ceata

amme, ai grija sa nu te muste sarpele cand te uiti la poze

pai decat sa ma trezesc aruncata in lac si voi cu o lesinata de frica langa...mai bine fac pe nestiutoarea

Eram mult prea afectata de vederea sarpelui incat sa pot trece peste...daca nu-l vedeam eram prima care sarea in apa
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 23:22
iris te tuc de nu te vezi vasi,iris nu a intrat in apa de frica sarpelui,mie nu mia fost frica,daca ma papa muream fericita,darrrrrrrrrrr,ce nu a spus iris,spune cucu,asa pofta iam fc,ca sa aruncat in apa imbracata,si iris,te intreb acuma,nu era mai bine sa intri de la inceput,ma invatai tu iubita si pe mine nu
mari58
Postat pe 4 August 2008 23:29
cucule...,te poopik fata...,pe obraz si pe buric

Postat pe 4 August 2008 23:36
De la: mari58, la data 2008-08-04 23:29:22iris te tuc de nu te vezi vasi,iris nu a intrat in apa de frica sarpelui,mie nu mia fost frica,daca ma papa muream fericita,darrrrrrrrrrr,ce nu a spus iris,spune cucu,asa pofta iam fc,ca sa aruncat in apa imbracata,si iris,te intreb acuma,nu era mai bine sa intri de la inceput,ma invatai tu iubita si pe mine nu

Paiii....cum pana mea sa rezist cand tu te balaceai nevoie mare in apa aia numa buna de scaldat iar eu transpiram toata pe ponton ? o fi fost frumoasa plimbarea cu barca dar totusi ...

Si da, am sarit in apa dar am iesit imediat nu vazusi ? saracu lionul junior s-a speriat cand i-am spus sa vina sa ma ia la mal ca am obosit ......sa inot singura atata distanta catre ponton exista riscul sa dau de vreun sarpe si daca venea ala mic il speria la cat de tare batea apa baiatu'......
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 23:37
aaaaa uite ca v-am pregatit o surpriza!!! savedem care mai zice ceva.....ma distrz de minuneeee!!! fetele somnic usor sper sa nu aveti un soc!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 August 2008 00:27
apropo... e un misto cu subanteles foarte subtil asa ca nu va intrebati ce ,cum si de ce..... totusi ...m-am distrat facand poza....m-am distrat cand mi-a venit ideea de a o pune ca avatar dar cel mai tare am ras cand am pus si semnatura.... daca se prinde lumea e bine daca nu.... la naiba pt mine e hilar.

sultane.... nu e pt tine....ca tu ai o zana buna langa tine nu ai nevoie sa pupi o broscuta.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 August 2008 00:37
emaaaaaa,ce surpriza?stii ca eu inteleg mai greu merg sa fac nani,nb va doresc,trebuie sa recuperez nu?va tuc de nu va vedeti
mari58
Postat pe 5 August 2008 00:46
sa va fie somnul lin...

Postat pe 5 August 2008 01:21
ce coincidenta Ema !!!!....ca si io mi-am schimbat avatarul !!!!.......sa ziceti voi ca nu e asa cum "zice" asta nou (avatarul)!!!!......ingeras pervers arzand in flacari !!!!.....uuuuuu.......plec sa-mi iau aspirina ca se-ncinsera lucrurile !!!!......noapte buna !!!

aaaa...si vedeti ca v-am pregatit cafeluta !!!......aste pe masa !!!!......si acum e fierbinte !!!!....sa vedem cine o-ncalzeste de dimineta !!!!.......

Postat pe 5 August 2008 01:48
o incalzesc eu ca si asa am de lucru o gramada..... de dimineata devreme.....ce ma mai distreaza sa fiu ca o broscuta.... hmmmm abia astept sa vad o reactie.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 August 2008 02:01
Sper ca e inca fierbinte cafeluta emei pentru ca mie asa imi place
Neata all,cafeaua mea e gata iar eu-s inca adormita , o sa lipsesc vreo doua zile de pe aici ,presimt ca voi avea jde pagini de citit la intoarcere deja
iris_4_ever
Postat pe 5 August 2008 06:09
ardeeee,abia am luat-o de pe foc..hai la cafea toata lumea...o zi placuta sa aveti mai fetelor si bajetilor!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 August 2008 08:46
mmmm....'neata all...buna cafea emma...si de tucat, te-as tuca ca sa te preschimbi , dar mai asteapta pana sambata. si apropo, tot nu mi-ai raspuns

_fantoma_
Postat pe 5 August 2008 09:58
buna dimineata!beau cafeluta ettei cu voi ca nu mai termina cu aspirinizarea!profo!!!!!!!!!facui cum ma invatasi si confundara astia paiul cu chestiunea raportind pozele!vroiam sa pun ceva nuduri dar cind vazui perversitatile voastre cu sultanelul ma lasai pagubasa!fug la treaba si va urez o zi cu mult soare in suflet!

Postat pe 5 August 2008 10:17
Bancul zilei: Cum sa-i emotionezi pe toti cititorii

Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!"

Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare...
_fantoma_
Postat pe 5 August 2008 10:34
neatza..vreau si eu o cafeluta..se poate?!?
criss_a
Postat pe 5 August 2008 11:07
ziua buna ,dragilor !!!!!!!!.......ca numa buna nu mai e pentru mine dupa ce vizionai pozele din Caraibele lu' France!!!!!..........ca plansei cu lacrimi de crocodil de ciuda !!!!.......asa ca dadeti-mi si mie oleca de cafeluta ,sa ma mai intremez un pic !!!!!!!!!......de care-o fi ..........ca nu mai am pofta nici de de-aia lunga,tare si neagra !!!!!!!!......... ............

pupici si va doresc o zi frumoasa si plina de caldura sufletesca !!!!!!!!!!...........

Postat pe 5 August 2008 11:34
neata-ziua buna....dragii mei...am nevoie de o cafeluta...si ceva medicamente ca de ieri nu ma simt bine...

va doresc o zi frumoasa...

Postat pe 5 August 2008 11:56
sper sa te simti mai bine , cafeaua o dau io, ca ma pun pe picioare

Postat pe 5 August 2008 12:17
aoluuuuuuuuuu, mafiot mic inseamna ca ai pus mana

Postat pe 5 August 2008 12:18
pe ce ,.mai Miha ???....poate pe piatra de la rinichi pe care poate c-o are....si care-o cam chinuie ,saracuta !!!!......oameni buni,hai cu mic cu mare sa-i strigam de sanatate lu' Mafia noastra,ca o doare tare-tare !!!!......MULTA SANATATE MAFIOZO DRAGA !!!!.....FA-TE REPEDE BINE,CA E CAM PUSTIU FARA TINE PE-AICI !!!!......PUPICEI DULCI,DRAGA MEA !!!!.......SI VEZI CA TE ASTEAPTA AVIONU' CATRE ROMANICA!!!!,,,,SI NOI PE LANGA EL !!!!!.......

Postat pe 5 August 2008 12:29
mafia,sa te faci bine!
pe mine nu ma mai lasa clientii,parca s-au intors din concediu cu chef de termopane.....
am vazut pozele....
alone
Postat pe 5 August 2008 12:35
etta superbe poza, MULTA SANATATE MAFIOT MICSI DULCE ancule io olteneste

Postat pe 5 August 2008 12:38
pai vine sezonul rece si le ingheata, mai ancule

Postat pe 5 August 2008 12:40
mafiosooooo ce ai patit mai mami draga???? iti trece pana ajungi la noi ????
vasiii te bumbacesc, la ce sa iti raspund???ca ieri de nervi am si uitat ca tre sa mai si raspund la ceva mesaje??? deeeci mai pune odata...intrebarea...
etta.... lasa mai draga poate ajungem si noi acolo candva...in viata asta...
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 August 2008 12:52
ema,unde depun cererea pentru sarut?
alone
Postat pe 5 August 2008 12:57
ah.miha....
sa vezi faza......am o batranica,si de vreo 8 luni....apare periodic in magazin si ma intreaba acelasi chestii:fata mea,ai usa la 1600 lei?ca asa mi-a spus o vecnia ca-i buna....ii spun ca nu...apoi ma intreaba:dar tu nu ai stat la mine in chirie...???ii raspund normal,ca nu....apoi ma intreaba:dar nu ai umblat tu cu baietul de la motoare???iar spun :nu...
si pleaca.... treaba asta se intampla cam de 2 ori pe saptamana,cu mici exceptii.....
alone
Postat pe 5 August 2008 13:02
eeeeeee ancule ai mare noroc, io am "domni respectabili" care ma intreaba de geaca piele cu..........MANSARDA, si domnisoare ca intreba de pantaloni de .......TRENING ELEGANTI

Postat pe 5 August 2008 13:09
ziua buna.
mai aveti un loc liber in cafenea?
mirela_busteni
Postat pe 5 August 2008 13:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salutare! 27 De la: kentfarafiltru 7 Noiembrie 2009 10:41
Ce ziceti de niste banuti de sarbatori? 3 De la: rashela 24 Noiembrie 2009 13:55
bointer.net - pentru cele care au afacerile lor si nu numai 1 De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:35
cum fac? 6 De la: pufffer 21 Noiembrie 2009 09:46
Polemici fel de fel... 9 De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53