Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Alooo fetellleee , lasati baiatu in pace , acum l-ati vazut singur si va luati de el ?

Da Tya,eu-s cu whiskey + cola/pepsi daca se ramane fara redbull si nu esti prima persoana care crede ca bea cola si dupa aia se intreaba de ce o doare capul

Pai nu trebuia sa-si ia cadana ? 140 km/ora e putin daca stam sa ne gandim la ce cadana a adus acasa :)
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 16:14
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-04 16:00:49vas..."piatra mare" e un varfulet de munte la vreo 3 ore de mers pe jos....de la mine de la bloc....si cand spun varfulet ma refer la defileul "7 scari" si privelisti de neuitat....
cat despre impinsul vizitei....ma repet nu voi fii acasa ci...in varf de munte.asa ca....vino daca te tin balamalele....apropo sper sa suporti dormitul alaturi de ursi si spalatul dimineata cu apa de te pipi cubulete numai cand te gandesti la ea....adica apa de izvor....
meeeei iris mama ma dregeam si io ca de dimineata ma incercat sa scot cuiul cu un gat de wisky dar sultanul asta care ma plimbat cu 140/h mi-a adus aminte de.... "plimbarica" din noaptea de vineri si....deh nu mai stiam cu ce sa ma dreg....
ma tya lasa baiatul ca nu stie la ce se inhama.... sti si tu chestia cu "sisif"????

hmmm...sper sa am timp sa ajung, si ai sa vezi ca suport mai mult de atat. dar tot nu m-ai lamurit unde este, si nu mi-ai zis cand pleci. si apropo, ma gandeam si eu ca piatra mare nu este la tine acasa

_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 16:16
Doooaaamnee,bine ca am terminat !!!!....de 2 ore stau ca sa va pun poze !!!!!.....sa va "arat" detaliat toata petrecerea care a trecut !!!!......deci puteti sa va delectati cu ele de acum incolo !!!!.....distractie placuta ......va pup ca inchid ....ca mai are si omu' si alta treaba ,nu ???....

Postat pe 4 August 2008 16:17
Clar , si eu care vroiam sa va anunt ca ma duc la somnic a aparut acum etta cu vestile ei ....nici acasa nu mai pot dormi de voi fratilor ?
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 16:19
doamneeeeee, cat de bine ma simt cand vad ( am vizionat pozele postate de la MAREA CHEFUIALA... ) ce prieteni minunati am. si ce bine imi pare ca am reusit sa intru ( sper sa nu fiu dat afara ), in marea familie a sultanului si a cadanelor sale. la cat mai multe fratilor...
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 16:50
frumos, tareeee frumos... zau sunteti de invidiat. ne-am uitat(eu si sotul meu) cu mare drag la voi.(si oftand din rarunchi). tare-i bine sa ai prieteni...

Postat pe 4 August 2008 16:58
cam liniste pe aici ....unde-s cadanele ca sultanul sigur doarme la ora asta :)
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 18:02
ma trezii eu un pic... stai sa-mi beau cafeaua si ma trezesc mai bine... iti pot oferi si tie o cana?

Postat pe 4 August 2008 18:55
Sultanul v-a mai pus poze,acum am postat 177..:)iar maine vin cu noutati,cele facute aseara si cu voi toate cadanele in jurul meu.. acum a plecat si melinduta.. sa crape dusmanii Haremului...

Postat pe 4 August 2008 19:03
cred ca au crapat deja... sa aveti parte de bine toata viata

Postat pe 4 August 2008 19:09
inocica,spune-mi te rog tu cum ma vezi aici pe cafenea..??? Sultan sau lotus..?

Postat pe 4 August 2008 19:12
SULTAN, in toata splendoarea lui..

Postat pe 4 August 2008 19:16
vreau sa va spun ca am avut deosebita placere sa vizionez pozele de la CHEF DE CHEF LA SULTAN...in Palatul Haremului......cu toate ca mi-am oprit treburile casnice nu-mi pare rau....desi sunt destul de multe poze la stef si etta....sunteti formidabili....deosebiti...sunt niste poze care chiar sunt de invidiat...daca stai si te gandesti la realitate..oofff asta da viata....ma bucur pentru voi dragii mei....este o placere sa va stiu ca sunteti uniti si cu simtul umorului....o familie de invidiat...

tot respectul si stima mea pentru toata lumea....

Postat pe 4 August 2008 19:23
poooop mafia mult.. eu aici ma vad tot lotus...??? la avatar sunt Sultan..

Postat pe 4 August 2008 19:31
inchide calculatorul, lasa-l 5 minute sa se odihneasca si totul revine la normal...

Postat pe 4 August 2008 19:36
hai mai sultane , ca esti sultan cu tot tacamul, roba ( sau cum io spune lu aia), turban, ce mai , adevarat sultan

_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 19:43
asa-i spuneam si eu... dar daca el vede altceva... o fi de la chef?!

Postat pe 4 August 2008 19:45
Frumoase poze, frumoasa distractie. Bravo voua! Sa traiti frumos si sa fiti fericiti mereu!
amme22
Postat pe 4 August 2008 19:46
gataaaaaa....,acum ma vad si aici...amme22..sa nu uiti niciodata ca ai fost PRIMA MEA CADANA..

Postat pe 4 August 2008 20:01
vas25...te saluta fratele tau...

Postat pe 4 August 2008 20:02
sultan omega, nu te lasi deloc, asa e?
e pt toti nu numai pt tine
amme22
Postat pe 4 August 2008 20:04
buna,va tuc de nu va vedeti nu am avut curent,doar teaim in RO iubitii mei,va multumesc pt primirea facuta,pt faptul ca ma iubiti asa cum sunt,pt cadourile primite,si chiar daca nu am dormit de simbata pina luni,o clipa macar,credetima, a meritat micutule,ai s[us sa nu mai spun aia,alta,si uite,nu mai spun vasi,iti multumesc pt ca ai renuntat sa papi,si ai venit cu mine sa ma duci,si doamne ce neam mai plimbat,ca nu mai gaseam motelu,esti un dragut,miesti drag,si ce are,asa e cucu ii plac barbatii vasi,ai vz ce nervos era soferu,am intirziat,tu ai spus sa nu ma mai tuc atita,dar,nu am putut sa ma deslipesc de ei relu,micutul trandafir,ce mi lai dat la plecare,se va usca,dar va fi mereu linga inima mea,acolo unde lai pus tu emma,eta,lion,va multumesc pt dragostea ce iati aratato la cucu iris,am baut cola speciala,din al tau pahar,si uite,nu am murit,mrss iris,pt ca ma iubi mult iris,azi miam cumparat colac,pai la strand voi fc ce am fc la snagov sultane,nu mai sunt sing noaptea,sunt cu plingacioasa aia de portelan
mari58
Postat pe 4 August 2008 20:28
acum merg sa ma uit la poze,vasiiiiii,spunele tu,cum imi venea sa pling dupa ei si,cum ai schimbat tu melodia,ai spus ca de la muzica mi se trage,dar nu era asa si tu stii asta bine imi venea sa pling dupa voi dragi mei,dar ma ajutat vasi sa nu o fac
mari58
Postat pe 4 August 2008 20:32
ma bucur ca ti-am putut fi (macar un pic) de ajutor cucule. si poate o data si o data om ajunge si noi la tine
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 20:42
dragii mei este placut sa citesc povestirile voastre de la chef...si deoarece eu nu am nimic deosebit sa va povestesc azi..ma retrag la patutul meu...poate am sa revin sa va povestesc ce am visat....iar cum astazi nu ma simt in largul meu.... ....va doresc o seara placuta...

Postat pe 4 August 2008 20:47
Bine ai venit mariuca , ma bucur tare mult ca am reusit sa-ti explic cum e treaba cu,cola iar despre colac ce sa zic....toata stima si respectul iar ca sa-si dea lumea seama despre ce e vb o sa povestesc aici de ce te cred asa extraordinara.

Am fost cu totii sa inotam dupa cum bine se vede din poze , doua barcute stateau legate frumos de ponton iar eu am avut nesansa sa ajung printre primele persoane pe ponton.

Evident ca primul lucru pe care l-am cautat au fost serpii , evident ca am vazut un serpisor speriat care inota speriat langa barca sa se ascunda repede in stufaris.Logic ca eu am stat pe ponton cu inima cat un purice si nu am intrat in apa :(

Mari,ne anunta ca ea nu stie sa inoate asa ca ia colacul si desi nu stie sa inoate a avut marele curaj de a se balaci impreuna cu Lionul sef....pleaca unii spre casa si altii se urca in barca sa se duca la nuferi/lotusi ce-or mai gasi prin zona .

La intoarcere mariuca mai vrea inotat si ramane sa se balaceasca impreuna cu lionul junior in timp ce eu supravegheam de pe ponton.
La cat de bine se simtea tipa in apa nu-mi venea sa cred ca ea chiar nu stie sa inoate asa ca o mai intreb odata :
- Mari , tu chiar nu stii sa inoti ?
- Nuuuu , nu stiu sa inot si asa imi este o frica de apaa,,,,,

Sa-mi pice fata fratilor cand am auzit-o spunanad asta in timp ce ea inota mai bine decat o sirena ...e adevarat,avea colacul dar pana mea....

De ce apreciez atat de mult asta ? pentru ca am cunoscut o multime de persoane care nu stiu sa inoate si care daca ajung in apa la o adancime mai mare de juma de metru incep sa tremure ca mine cand vad un sarpe....asa ca mari...toata stima si respectul pentru tine,esti o luptatoare si sunt convinsa ca in scurt timp vei invata sa inoti fara colac

Hai ca mai am un pic si termin pagina
Pentru necunoscatori , am salvat 3 fetite de la inec , inot de la varsta de 4 ani cand m-a aruncat tata in balta ca cica....asa invata copilu' sa inoate
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 20:53
mai, nu ma mai satur sa ma uit la pozele voastre. Sunteti superbi.
Mari, banuiam eu ca esti o luptatoare. Dupa cum spune iris ai si dovedit-o. Sa nu uiti asta
amme22
Postat pe 4 August 2008 20:59
iris, pai si acum spui ca stii sa inoti? ieri faceai pe nestiutoarea de m-ai bagat in ceata

amme, ai grija sa nu te muste sarpele cand te uiti la poze
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 21:26
De la: stef80, la data 2008-08-04 20:02:39vas25...te saluta fratele tau...

salutare sultaneeeee!!! I love you much, very much
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 21:27
ms omule..,noi doi o sa ne vedem des..,atunci cand vei vrea tu..

Postat pe 4 August 2008 22:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
important !!! 2 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19
vrei sa fii reprezentant AVON?? 3 De la: taiko_delia 15 Ianuarie 2010 19:25
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33
Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:15
Confort la cele mai mici preturi 2 De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32