Mai multe
De la: lourdess, la data 2009-04-21 20:48:10nu stau sa raspund la provocari la persoane atat de rele ca voi care nu vor sa accepte realitatea pe care totr voi a-ti facut-o eu vreau doar sa arat ce durere poate provoca un avort dar se pare ca cine se simnte se razbuna injurand deci ar trebui sa va vede-ti de treaba voastra si sa nu va mai baga-ti in seama pentru ca am tot dreptul sa imi pun pe site ce poze doresc eu valabil si pentru tine draga mea pentru ca in z de paste te apuca sa spurci oamenii; si mai ai si un copil de 3 luni. in loc sa te ingrijesti de el, sa citesti ceva pentru buna lui crestere, te doare de avortonii altora! stai linistita ca nu ma iau de baietelul tau!!! singura durere pe care mi.ai provocat.o cu pozele tale a fost una de cap si una de greata. si prin "pozele tale" nu ma refer ca sunt avortonii tai! deci calmeaza.te!!! in general CALMEAZA.TE! |
||
|
l_diana_c Postat pe 22 Aprilie 2009 08:12 |
||
|---|---|---|
|
Frannce ............ femeia asta imi aduce aminte de inchizitie.......... sigur ar fi fost perfecta acelei perioade...........ca prea striga.VRAJITOAREA............. partea proasta e....ea chiar crede in ceea ce spune............... de aceea e lumea asa stramba..........
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Aprilie 2009 08:14 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 20:31:52dracusorule ia vino sa te pupiccc de nu te vezi , france la fel , monicuta la fel , pisi la fel eiiiii............. vine fata............. pupaceala si la tine Blue..............
|
||
|
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Aprilie 2009 08:16 |
||
|
Buna, Stiu senzatia si ai sa mai ai traume foarte mult timp. Capul sus nu esti prima. Foarte putine femei vor sa recunoasca ca si ele au facut asa ceva. In primul rand ai grija de sanatate pentru ca este foarte importanta. Nu avem dreptul sa judecam noi. Incearca sa te impaci cu Dumnezeu si apoi cu tine. Pe viitor incearca sa fi atenta. Te pup |
||
|
Cami_12 Postat pe 22 Aprilie 2009 08:21 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 08:14:52Frannce ............ femeia asta imi aduce aminte de inchizitie..........sa stii ca nu indreptam noi lumea draga mea iar chestia cu inchizitia ........o fi fost vreun calau ceva in alta viata ca i se potriveste! ma gindesc ca in nebunia ei ne-ar arde pe rug daca ar putea! pe mine una ma oripilat si ma scos din sarite cind am primit mesaj pe mes de la o fata insarcinata care asteapta sa nasca ca i sa facut rau cind a vazut pozele! dar ce vrei sa faci ca unde nu e nici Dumnezeu nu cere! faptul ca ea crede ce spune e specific tuturor schizofrenicilor care in viziunea lor sint sanatosi ......si neintelesi de cei din jurul lor! asta este lumea in care traim din pacate plina de astfel de persoane!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 22 Aprilie 2009 09:43 |
||
| Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 22 Aprilie 2009 10:19 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-22 09:43:53De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 08:14:52Frannce ............ femeia asta imi aduce aminte de inchizitie..........sa stii ca nu indreptam noi lumea draga mea iar chestia cu inchizitia ........o fi fost vreun calau ceva in alta viata ca i se potriveste! ma gindesc ca in nebunia ei ne-ar arde pe rug daca ar putea! pe mine una ma oripilat si ma scos din sarite cind am primit mesaj pe mes de la o fata insarcinata care asteapta sa nasca ca i sa facut rau cind a vazut pozele! dar ce vrei sa faci ca unde nu e nici Dumnezeu nu cere! faptul ca ea crede ce spune e specific tuturor schizofrenicilor care in viziunea lor sint sanatosi ......si neintelesi de cei din jurul lor! asta este lumea in care traim din pacate plina de astfel de persoane! Nici nu am pretentia asta................ Nu avem puterea sa o facem , sunt doar............ nu gasesc cuvantul potrivit, nedumerita poate, cum unii pot crede ca au puterea sa o faca.. Am ramas shocata de ce am putut vedea la profilul ei, un om cu toata tigla pe acoperis nu ar face asa ceva............ Sunt diferite metode de a spune ceva , dar ea a depasit cu mult granitele normalului....Mi s-a facut rau pur si simplu............... |
||
|
sun_shine Postat pe 22 Aprilie 2009 10:21 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. E o gandire sanatoasa Lucia, dar ea numai sanatos nu gandeste.................. Parca ar avea creerul imbibat cu porcarii...................dar nu sunt eu in masura sa judec..... cineva acolo sus va avea grija si de ea...
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Aprilie 2009 10:23 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. in optica ei si a multora alora, pt ceea ce faci tu ai arde 3 vieti de acum incolo in focurile iadului . din pacate d-ra a uitat ca a nascut intr-un spital ajutata de aceeasi doctori care poate au facut si avorturi. pacatul este al ei ca judeca pe altul si nu gandeste. m-ar interesa daca ar fii ales sa nasca acasa singura doar sa nu fie atinsa de mani;e medicilor si a asistentelor ucigase de copii. offf greu la deal cu boii mici. noi sa fim sanatosi ca restu....se usuca si cade. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Aprilie 2009 10:38 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine.lasa mai Lucia ca ai ajutat la aducerea pe lume a copiilor si ai adus bucurie in casele oamenilor! faptul ca ai participat si la partea negativa a lucruriilor ti se iarta ca nu ai obligat pe nimeni sa faca avort!fiecare femeie decide singura ce sa faca cu viata si cu,corpul ei! oricum Dumnezeu ne da tuturor dupa suflet iar faptul ca ajuti oamenii sa le fie bine este un lucru extraordinar pe care multi nu sintem in stare sa il facem!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 22 Aprilie 2009 10:49 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 08:11:39De la: ScorpiutsA, la data 2009-04-21 18:42:15De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-21 18:03:09Buna, Scorpy............ neatsa monica, fetelor eu zic ca nu mai are rost sa va bateti capul cu ea....lasati-o in plata domnului ca va avea El grija de ea va tsuc dulce pe toate
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 22 Aprilie 2009 11:40 |
||
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 22 Aprilie 2009 13:15 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. la ce te referi ca ai lasat suflete sa moara ? esti medic ginecolog? |
||
|
lourdess Postat pe 22 Aprilie 2009 18:48 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-22 18:48:34De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. iar te bagi tu ma?
|
||
|
l_diana_c Postat pe 22 Aprilie 2009 18:51 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-22 10:38:47De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. eu nu am judecat pe nimeni doar am postat pe forum in contul meu niste poze care reflecta realitatea in care traim adica femei care isi omoara proprii copii eu nu am judecat pe nimeni,nu mi se pare ca judeci pe cineva doar daca postezi niste poze cu corpurile neansufletite si transate a unor copii nevinovati fara aparare si fara dreptul de a-ti putea spune ca Dumnezeu la trimis si pe ei asa cum le-a trimis si pe mamele lor acum cativa ani pe Pamant sa traiasca si sa isi duca pana la sfarsit viata dar se pare ca unii copii intra in pamant inca inainte de a se naste inca dinainte de a putea spune CUVANTUL"MAMA"pentru ca mama lui in loc sa il fereasca de rele mama lui lasa un strain sa ii opreasca inimioara din baiaia ei si sa il taie in bucati ar fi trebuit ca atunci cand spui cuvantul "MAMA" sa fie un lucru sacru sa fie fiinta care te alinta, te mangaie, dar in ziua de azi se pare ca MAMA mai inseamna si cauza MORTII tale datorita careia nu vei putea vedea niciodata lumina zilei si datorita careia ai plecat prea devreme pe lumea cealalta unde mai devreme sau mai tarziu oricum te duceai acolo unde toti ne vom duce dar macar noi ne vom duce dupa ce ne vom trai viata pentru ca noua ni sa dat dreptul la viata nu am fost ucisi printr-un "avort" P.S. nu am judecat si nu judec pe nimeni |
||
|
lourdess Postat pe 22 Aprilie 2009 19:04 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-04-22 18:51:44De la: lourdess, la data 2009-04-22 18:48:34De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. deja incepi sa devii enervanta am dreptul sa pun cui vreau eu intrebari daca persoana respectiva vrea sa imi raspunda bine,daca nu iar bine nu te mai baga in seama fara sa fi intrebata |
||
|
lourdess Postat pe 22 Aprilie 2009 19:13 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-22 19:04:12 ti-am promis ca iti bag pe gat toate porcariie pe care le debitezi.... fii atenta aici ca acu chiar m-ai scos din sarite.... De la: lourdess, la data 2009-04-17 23:03:32 asta era un raspuns pt izvolinschi ...http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/18711/quote/448918.html alt raspuns plin de intelepciune de la domnia ta.... De la: lourdess, la data 2009-04-17 23:16:16De la: anamaria2in1, la data 2008-10-27 17:17:52nu crezi ca era de ajuns sa spui ca este un pacat???? oare crezi ca toata lumea greseste sau pur si simplu se arunca asa ca vrea sa faca avort??? sincer ma deranjeaza faptul ca toata lumea care nu a trecut prin o intamplare nefericita trebuie sa acuze! DE CE ACUZI UN OM? TU NU STII CA NU ESTI IN STARE SI NICI NU ITI STA IN PUTERILE TALE DE OM SA ACUZI SAU SA CRITICI? ASTA TOT PREOTUL O SPUNE DACA NU STIAI!!! asa ca m-ai bine ai tace si ai lasa lumea care incerca sa isi vindece ranile in pace! nu cred ca vrei sa stii cat de mult intorci cutitul in rana unei femei care a facut avort!!! si nici nu iti doresc sa ajungi sa faci asa ceva.... Dumnezeu poate ca exista poate ca nu..dar Dumnezeu nu te pazeste sa nu ti se rupa prezervativul... iar daca ar fi sa facem cate un copil la fiecare act sexual....hmmm... urmeaza alte tampenii debitate ...tot de mataluta.... De la: lourdess, la data 2009-04-18 00:13:48De la: Xsandra, la data 2008-08-03 15:15:28asa cum afirmai u acum cateva zile k nu crezi in dumnezeu asa mi se intampla si mie cu doctorii mikela 4u,nu mai cred demult in ei.pot sa-mi spuna orice.m-au mintit de prea multe ori pentru a mai avea incredere in ei.desi merg vrecvent la ei,o fac doar de dragul mamei sau al prietenului meu,sa-i vad mai linistiti.la ultimul control asa mi s-a spus k nu o sa mai am copii.De ce nu-i cred,pt k exact acum 3 ani si 2 luni am venit distrusa acsa nu stiu cum am reusit sa ajung si acum aud claxoanele masinilor si vocea doctorei "din pacate nu o sa poti sa ai copii niciodata".Pt mine era ceva dramatic,pt mine insemna k nu am pt ce sa traiesc pentru cine sa muncesc,nu aveam un tel.Mai tarziu am aflat k de fapt pot sa fak copii adik in urma cu 5 luni si un pik,in clipa cand m-am dus la doctor pt k nu ma simteam bine vomam frecvent.nu stiam dak sa ma bucur sau nu.Cert e k 2 luni si 1 saptaman aam fost cea mai fericita si nu era clipa sa nu-mi mangai burtik.as mai fi stat mult timp asa dar din pacate burta crestea si cred k deja amnasem destul,am facut avortul la 2 luni jumate fiecare postare de a ta contine judecati si e plina ura, razbate ura din ceea ce postezi ca din cel mai negru intuneric.... stai asa ca nu am terminat... abia acum incepe partea frumoasa.... De la: lourdess, la data 2009-04-18 00:24:05De la: Bloody_minnie, la data 2009-04-17 23:57:40Mai femeie, esti zuzu ? Sau vrei sa il promovezi pe noul poet, Ilie Cleopatra...Bai cred ca sa aiba mare succes printre enoriase deci ...inca o judecata....nu cunosti persoana careia te adresezi dar spui ca "persoanele ca ea stiu doar sa stea cracite".... hmmm mai sa fie ... trecem mai departe???? sau te-ai saturat???? sti ceva singura criminala de pe topicul asta te dovedesti a fii tu ucizi in fiecare dintre cei care iti citesc postarile orice urma de compasiune orice urma de umanitate...faci sa iasa la suprafata bestia umana care suntem pe dinauntru si cel putin pe mine personal ma faci sa imi vina sa te torturez.... mai rau ca pe vremea inhizitiei.... mai urmeaza si alte mesaje scumpo...stai asa sa vezi tu aia care nu judeci ce sti sa debitezi, |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Aprilie 2009 20:08 |
||
Zmoala, hai?
|
||
|
Kathara Postat pe 22 Aprilie 2009 20:13 |
||
|
haide Dandi, da-o in plata domnului.................. Chiar nu merita osteneala........................uite de la fata un tzuc dulce..............
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Aprilie 2009 20:14 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-22 18:48:34De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. Nu e problema ta femeie.............. poate sa fie si popa ce iti pasa tie???????pricepusi?????????isuseeeeeeeee |
||
|
sun_shine Postat pe 22 Aprilie 2009 20:15 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-18 20:45:38De la: mikela_4u, la data 2008-06-24 14:31:41iti mai spun ca eu nu sunt credincioasa. nu cred in dzeu ,desi, sunt ortodoxa. am trecut peste fara dzeu. nu am o credinta anume. eu cred ce vad si ce simt. si nu l-am simtit pe dzeu pana acum alaturi de mine. pa-pa cine te crezi mataluta ,vreun preot ceva de genul???sau sfatul petru cu cheile raiului in mana???? De la: lourdess, la data 2009-04-19 01:02:20stii ceva distrusa dracu ce esti nu este doar o poezie tampita fara creer ce esti este o realitate gunoi impielitat si nu promoveaza dobitoaca ce esti cretina si jegoasa nimeni nimic catolic ce catolici visezi hmmm limbaj academic nu gluma... De la: lourdess, la data 2009-04-19 01:04:31De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ mda.. te transformasei in mama omida sau ce??? De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:41:40De la: FRANNNCE, la data 2009-04-19 18:44:53De la: lourdess, la data 2009-04-19 01:02:20stii ceva distrusa dracu ce esti nu este doar o poezie tampita fara creer ce esti este o realitate gunoi impielitat si nu promoveaza dobitoaca ce esti cretina si jegoasa nimeni nimic catolic ce catolici visezimai fetito.............mai maica..........tu cea care te crezi credincioasa........cum poti da la diavol in sfinta zi de Paste? sa te ierte bunul Dumnezeu .........ca sincer nu stii ce faci!;...................................vestea buna este ca paranoia poate fi tinuta in friu........;mergi la medic si te trateaza ca nu e de glumit! mergi si la biserica si aprinde o luminare pentru sufletul tau pierdut! ete fleosti iar dedesi cu mamaliga in geam ...ca sa nu spun cu mucii in fasole.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Aprilie 2009 20:17 |
||
|
monica eu as lasa-o in pace dar i-am promis fetii ca ii bag pe gat cuvintele... ma tin de cuvant acu...'tu-i ceapa ei de viata azi ca inca nu i-au sters astia contul.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Aprilie 2009 20:20 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-22 20:20:21monica eu as lasa-o in pace dar i-am promis fetii ca ii bag pe gat cuvintele... ma tin de cuvant acu...'tu-i ceapa ei de viata azi ca inca nu i-au sters astia contul.... Viata nu e perfecta puiule............... altfel ne-am plictisi de moarte.............. Cred ca sunt cam amare propriile ei hapuri......nu le digera prea bine , din cate vad.................
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Aprilie 2009 20:37 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-22 20:20:21monica eu as lasa-o in pace dar i-am promis fetii ca ii bag pe gat cuvintele... ma tin de cuvant acu...'tu-i ceapa ei de viata azi ca inca nu i-au sters astia contul.... |
||
|
FRANNNCE Postat pe 22 Aprilie 2009 20:43 |
||
Imi cer scuze ca ma bag asa, ca nesimtita, in discutia voastra, mai ales ca voi va stiti intre voi, iar eu nu am prea stat pe forumul acesta , insa azi aproape toata ziua am urmarit topicul, am nimenrit aici din greseala, ca mi-a aparut in casuta de jos un paragraf care m-a lasat muta. Eu sunt de parere ca ficare face ce vrea, e responsabil pt propriile decizii, dar vazand din afara discutia voastra, mi se pare ca ati ajuns sa va enervati prea mult. In fine, ce m-a oripilat a fost felul in care acea doamna lourdess se ia de femeile care fac avort. Ok, biserica intr-adevar condamna astfel de acte, insa fiecare face exact ce vrea cu propria viata si cu propriul corp. Nu prea inteleg de ce unii oameni blameaza intr-un asemenea hal, fara sa stie conjuncturile care le-au determinat pe acele femei sa faca un avort. Nu e de datoria noastra sa-i judecam pe altii. Dumneaei spune ca nu judeca, dar exact asta face... Si nu-mi dau seama cum poate o fiinta care a dat nastere unui copil sa injure asa, ca la usa cortului, fara sa-i pese de nimic, sa adune atatia nervi si atata patima si ura in suflet... Inca o data, imi cer scuze ca am intervenit asa si chiar nu vreau sa supar pe nimeni
|
||
|
Lallz Postat pe 22 Aprilie 2009 20:52 |
||
i-o-te..... mai vin ...dar o sa ma multumesc sa spicuiesc numai cele mai alese...imi permiti nu-i asa????a iti var pe gat injuraturile scoase de domnia ta de sub degetele????De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:44:20De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-20 15:42:33De la: lourdess, la data 2009-04-18 20:45:38De la: mikela_4u, la data 2008-06-24 14:31:41iti mai spun ca eu nu sunt credincioasa. nu cred in dzeu ,desi, sunt ortodoxa. am trecut peste fara dzeu. nu am o credinta anume. eu cred ce vad si ce simt. si nu l-am simtit pe dzeu pana acum alaturi de mine. pa-pa De la: lourdess, la data 2009-04-20 17:46:34 deci doamnelor... femeia o cere...cum spunea baietu' rezervat... violata si tot facea acel copil.... mai sa fie...zi zau cu limba scoasa si te cred De la: lourdess, la data 2009-04-20 22:54:13De la: katwoman, la data 2009-04-20 22:47:21Doamne fereste!!!!!! ce spuneai mai mami ca nu emiti judecati ca tu nu judeci pe nimeni???aoleoooooo da cand s-o fii schimbat analiza limbii romane de nu mai inteleg eu ce scrii mataluta pe acilea.... De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:24:31De la: dana_mv, la data 2009-04-20 22:30:41De la: ETE_EU, la data 2009-04-20 22:28:19am vazut pozele Loudressei si am ramas socataE BOLNAVA PSIHIC.oribil rau. mdea.... same "s h i t ".... new post... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Aprilie 2009 20:54 |
||
De la: Lallz, la data 2009-04-22 20:52:29Imi cer scuze ca ma bag asa, ca nesimtita, in discutia voastra, mai ales ca voi va stiti intre voi, iar eu nu am prea stat pe forumul acestastai linistita ca nu este nici o problema! a avut si niste poze singeroase la avatar si la profil cu avortoni morti..........care ne-a oripilat pe toate!...........................e bolnava clar! acu a impinzit si celelte topicuri despre avorturi facind pe justitiarul cu fetele pe acolo!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 22 Aprilie 2009 20:59 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-22 20:43:21De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-22 20:20:21monica eu as lasa-o in pace dar i-am promis fetii ca ii bag pe gat cuvintele... ma tin de cuvant acu...'tu-i ceapa ei de viata azi ca inca nu i-au sters astia contul.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Aprilie 2009 21:00 |
||
De la: Lallz, la data 2009-04-22 20:52:29Imi cer scuze ca ma bag asa, ca nesimtita, in discutia voastra, mai ales ca voi va stiti intre voi, iar eu nu am prea stat pe forumul acesta lallz, nu cred ca exista femeie care sa nu banuiasca ce anume inseamna un avort macar... dar sa pui poze la avatar cu asemenea oribilitati ,atrocitati si sa faci criinale si in ale felri alte utilizatoare mi se pare putin cam deplasat. nu m-ar deranja o campanie antiavort dar cu un sprijin real pt viitoarele mame, cu acordarea unor ajutoare, cu un bun psiholo care sa le ajute sa treaca peste diverse depresii si altele o adevarata campanie impotriva avortului nu se face in halul asta.... exista campanii in acest domeniu si diferite cabinete de plaining familial unde medicii de acolo dau sfaturi bune si pot ajuta . sa fim seriosi ca niste poze cu embrioni morti sunt doar oripilante , fac sa sara mustarul oricui.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Aprilie 2009 21:04 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 20:15:31De la: lourdess, la data 2009-04-22 18:48:34De la: Lucia1971, la data 2009-04-22 10:19:44Daca femeia care si-a facut una sau mai multe intreruperi de sarcina e pusa la zid, inseamna ca eu ar trebui sa fiu impuscata direct. Pentru ca nu numai ca am participat, dar am lasat si sa moara sufletele ... Oare ce ar trebui sa fac acum? Sa renunt la ceea ce mi-am construit in viata si sa ma sinucid? Sau poate sa ma duc sa ma calugaresc... Parerea mea: niciuna, nicialta. Incerc sa fac bine in rest si sa-i ajut pe altii sa le fie bine. Interesant modul in care ai pus problema ! Dar mai ales contine un mare adevar !!!!Cite sute de mii de femei nu au facut zeci de intreruperi de sarcina , si aici ma refer la cinstitele cu functii inalte dar fara barbati , mai exact necasatorite !, si cite sute nu au facut avort de nevoie , deoarece mai aveau acasa 3---4 copii , dar aveau destul de mult bun simt sa nu mai faca si rezervele echipei de fotbal pentru ca nu doreau sa-i vada ajunsi niste golani fara capatii sau niste bulevardiste !!!!Eu am facut destule avorturi , legale , in spital , din motive medicale , dar asta nu inseamna ca , asa cum se exprima o cretina pe forum am stat "cracita ", ci nu am avut alte "experiente sexuale " iar in familia mea nu se discuta in fata noastra , a copiilor, despre citi parteneri ar trebui sa ai , pentru a invata sa te feresti sa nu ramii gravida !!!! Aviz amatoarelor de sex cu toti cei pe care ii intilnesc la o "serata ocazionala "
|
||
|
twincle Postat pe 22 Aprilie 2009 21:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul | 871 | De la: mikela_4u 8 Mai 2014 23:39 |
| avort | 2 | De la: kudika_25462 9 Ianuarie 2013 09:57 |
| de ce mie? | 21 | De la: kudika336626 21 Aprilie 2011 22:43 |
|
|
||
| Urgenta avort! | 46 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| intrerupere sarcina bacau !! | 5 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.