Setari Cookie-uri

am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul

De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-21 17:15:54
De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:44:20
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-20 15:42:33
De la: lourdess, la data 2009-04-18 20:45:38
De la: mikela_4u, la data 2008-06-24 14:31:41iti mai spun ca eu nu sunt credincioasa. nu cred in dzeu ,desi, sunt ortodoxa. am trecut peste fara dzeu. nu am o credinta anume. eu cred ce vad si ce simt. si nu l-am simtit pe dzeu pana acum alaturi de mine. pa-pa

nu ai credinta degeaba traiesti esti un suflet pierdut

Femeie.tu esti bolnava psihic..................

dar nici macar femeie nu te pot numi............... cina drak esti tu mai sa faci acuzatii si sa arati pe toata lumea cu degetul??? Cine iti da dreptul asta???

Du-te mama la un control ca esti dusa rau si nu faci decat sa-i inebunesti si pe altii............

Ai mintea bolnava si diabolica frate................... ca un om nortmnal nu ar gandi in colturi ca tine....

tu diavol ce esti dupa ce ca nu crezi in Dumnezeu mai ai si tupeul sa injuri si sa o spui cu un tupeu fantastic mergi si te spovedeste si nu iti mai da tu draga tampa cu parerea eu nu am facut decat sa imi spun parerea despre faptul ca a pus dracu stapanire pe tine

femeie esti dusaaaaaaaaaaa............rau de tot..........

singurul diavol de aici esti tu .............
Cat despre credinta...................cred ca am mai multa ca tine..................nu esti decat o muiere cu biblia in mana si diavolul in san...............

pleaca mama si te controleaza..............

HOLERA voi ati inceput sa ma jigniti vazand pozele care le-am postat de ce oare?va simntiti cu ceva?am dreptul sa pun ce poze vreau eu
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 17:56
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:56:25
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 10:43:01
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:35:56
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 02:04:12am si eu o intrebare lourdess...tu iti suporti poza de la avatar?

nu, normal ca nu suport poza imi da lacrimile de cate ori vad aceste poze, MI SE RUPE SUFLETUL MIE care nu le-am facut asta dar trebuia sa se gandeasca acele femei care i-au omorat inainte de a o face si acum aceste poze nu ar mai fi existat iar acesti copii ar fi fost si ei oameni alaturi de famillile loru aruncati la gunoi

ti se rupe sufletu pe dracu.....
sa-mi fie iertata iesirea dar muierea asta ar scoate din pepeni si un sfant.
nu sunt crimele tale, nu tie iti apartin acele pacate ,nu esti tu cea care a facut avort, dar continui sa te eijezi in purtatoare de cuvant a unora care nu ti-au cerut sa fii
daca nu ai facut un avort cum iti permiti mai femeie fara minte sa vorbesti macar despre asta????
daca experienta ta de viata nu iti permite sa sti ce inseamna un avort cum poti tu sa iti permiti sa condamni sau sa judeci pe cineva pt ce a facut????
unde e mai biblia aia sa iti dau cu ea in capul ala sec?????
ca ma enervezi deja

DACA AI FI ACUM IN FATA MEA TE-AS FACE PRAF eu am zis doar ca nu sunt de acord cu crima JEGOASA NENOROCITA SI HOLERA CE ESTI eu nu am criticat crimele nimanui

Femeie , cine bunica esti de vb asa??

Macar o cunosti de iti perimiti sa dai din gura aia suprcata???

Este de o mie de ori mai femeie decat ai sa fii tu vreodata..................

mai tine-ti gura.....................
sun_shine
Postat pe 21 Aprilie 2009 17:57
Mai femeie, daca as avea eu puterea asta ti-as lua copilul, saracul nu a gresit cu nimic sa te aiba pe tine drept mama.
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 17:57
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-21 17:31:00
De la: lourdess, la data 2009-04-21 09:59:38
P.S. in general femeile se imbolnavesc in functie de pacate dar cancerul de col uterin apare mai ales dupa avorturi , si soacra mea a avut cancer de col si ea a facut multe avorturi dar sa operat si a scapat

tocmai ai revolutionat medicina

Repede, sa anuntam la Stockholm!
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 17:58
Buna, Scorpy............

ma primesti si pe mine??
sun_shine
Postat pe 21 Aprilie 2009 18:03
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-21 18:03:09Buna, Scorpy............

ma primesti si pe mine??

buna monica....cu cea mai mare placere, haideti mai fetelor n-o mai bagati in seama pe respectiva nu vedeti ca nici macar nu stie ce vorbeste. Veniti aici la pupaceala si la 'iubareala' ca eu impart pupici si iubire in stanga si-n dreapta.....deci, mie cine imi da inapoi?
......va dau si niste floricele
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 18:42
ce faceti mai aici fara mine............;;unde e nebuna sa ma razbun pe ea ca imi taie stomatologul gingia sa caute radacinile implantate ...............si baga acolo niste suruburi cica sa instaleze dintii pe ele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! concluzie:sint femeia ideala ca sint muta(dar am degete)pupici fetelor si nu mai bagati diavolul in seama!
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:12
De la: wolfy, la data 2009-04-21 15:38:03
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:54:00[cine esti tu jegoasa penala SA MA CRITICI PE MINE vezi-ti obosit-o de lungul nasulu iCIUMA HOLERA CARE ESTI

Mamaaaa, asa vorbeste o credincioasa? Asta spune o credincioasa in zile de sarbatoare?

P.S. Se scrie "obosito" nu "obosit-o". In concluzie, nu mi se pare in ordine ca o agramata ca tine sa le faca pe fete proaste. Ai inteles doamna "crede si nu cerceta?"

P.P.S. Am vazut ca ai facut-o pe France urata, grasa, nedorita de nimeni, etc. Sa stii ca e o femeie frumoasa si implinita.
lasa ma nebuna sa creada ce vrea!poate asa e si ea fericita si scapa de rautate!pupici
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:15
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 19:12:47pupici fetelor si nu mai bagati diavolul in seama!

exact asta ziceam FRANNCE..... te pup mult mult mult sa nu te doara gingia
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:16
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-21 17:15:54
De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:44:20
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-20 15:42:33
De la: lourdess, la data 2009-04-18 20:45:38
De la: mikela_4u, la data 2008-06-24 14:31:41iti mai spun ca eu nu sunt credincioasa. nu cred in dzeu ,desi, sunt ortodoxa. am trecut peste fara dzeu. nu am o credinta anume. eu cred ce vad si ce simt. si nu l-am simtit pe dzeu pana acum alaturi de mine. pa-pa

nu ai credinta degeaba traiesti esti un suflet pierdut

Femeie.tu esti bolnava psihic..................

dar nici macar femeie nu te pot numi............... cina drak esti tu mai sa faci acuzatii si sa arati pe toata lumea cu degetul??? Cine iti da dreptul asta???

Du-te mama la un control ca esti dusa rau si nu faci decat sa-i inebunesti si pe altii............

Ai mintea bolnava si diabolica frate................... ca un om nortmnal nu ar gandi in colturi ca tine....

tu diavol ce esti dupa ce ca nu crezi in Dumnezeu mai ai si tupeul sa injuri si sa o spui cu un tupeu fantastic mergi si te spovedeste si nu iti mai da tu draga tampa cu parerea eu nu am facut decat sa imi spun parerea despre faptul ca a pus dracu stapanire pe tine

femeie esti dusaaaaaaaaaaa............rau de tot..........

singurul diavol de aici esti tu .............
Cat despre credinta...................cred ca am mai multa ca tine..................nu esti decat o muiere cu biblia in mana si diavolul in san...............

pleaca mama si te controleaza..............
mai Monica .........;ce biblie in mina? ca sigur nu a deschis in viata ei una! asta e setata pe o placa si atit! draci in schimb are peste tot...........
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:18
De la: ScorpiutsA, la data 2009-04-21 19:16:37
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 19:12:47pupici fetelor si nu mai bagati diavolul in seama!

ce sa fac .........rabda baba la frumusete!......sa vezi ce dinti o sa am..........pun poze cu ei la sfirsit......ca sigur arata mai bine decit alea cu avortoni!
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:20
trebuie sa treci peste...sunt multe persoanecare critica femeilecare fac avorturi dar nu se gandesc k poate acele femei nu au avut incotro...si eu sunt de parere sa mergi sa stai de vb cu un preot
annnna19
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:23
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 19:20:18

ce sa fac .........rabda baba la frumusete!......sa vezi ce dinti o sa am..........pun poze cu ei la sfirsit......ca sigur arata mai bine decit alea cu avortoni!

asa sa faci frannnce draga....si daca mai raspunde nu-i mai ziceti nimic, va vedea ca nu are cu cine si va termina intrun final
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:25
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 19:20:18

"arata mai bine decat alea cu avortoni" sa te fereasca dzeu sa ai parte asa ceva...dar de atat te duce capul
annnna19
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:26
Mai draga, ar trebui sa-ti pui si tu poze cu copii morti la avatar. E mai sic asa.
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:19
asa am patit si eu, m-a urmarit o viata intreaga,trebuie sa mergi la un psiholog, sau eu am fost la biserica, am vorbit cu parintele, am dat un nume la copil si de atunci il trec in rugaciunile mele pentru morti. asa sunt unele organi. sme mai sensibile, sufera mai mult, altele trec mai usor peste asa ceva
kudika014634
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:23
tot n`o disparut "nebunatica" ?? vad ca poza si`o schimbat`o de la avatar... ma mirrr
Diavolyta_
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:24
dracusorule ia vino sa te pupiccc de nu te vezi , france la fel , monicuta la fel , pisi la fel lev everyone , love not hate
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:31
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 20:31:52dracusorule ia vino sa te pupiccc de nu te vezi , france la fel , monicuta la fel , pisi la fel lev everyone , love not hate

pup si eu pe tine blue
Diavolyta_
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:32
Revin mai tarziu , ma duc sa ma uit la un film despre biohazard :) sa fiti cuminti si va rog no more fighting :)
ci pupici si voie buna
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:35
P.S .in loc sa fim uniti si sa numai uram atata , mai rau ne instrainam :) think about it lourdness
in alta ordine de idei , sunt ff pupacios :) cu pisi , scorpi , heavn , dracusor , monica , teo_33 si toti cei care au intrat aici
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:37
Imi pare rau sa e anunt, dar nu ai dreptul asta. De-aia si exista buronul RAPORTEAZA ... duh
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:54
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 20:37:42P.S .in loc sa fim uniti si sa numai uram atata , mai rau ne instrainam :) think about it lourdness
in alta ordine de idei , sunt ff pupacios :) cu pisi , scorpi , heavn , dracusor , monica , teo_33 si toti cei care au intrat aici

locul tau pt mister univers e asigurat
matracucu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:56
De la: lourdess, la data 2009-04-21 20:48:10nu stau sa raspund la provocari la persoane atat de rele ca voi care nu vor sa accepte realitatea pe care totr voi a-ti facut-o eu vreau doar sa arat ce durere poate provoca un avort dar se pare ca cine se simnte se razbuna injurand deci ar trebui sa va vede-ti de treaba voastra si sa nu va mai baga-ti in seama pentru ca am tot dreptul sa imi pun pe site ce poze doresc eu
P.S valabil celor care in lipsa de ocupatie se apuca sa jigneasca

Ia uite dom'le cine vorbeste! Da mata n-ai injurat? Ba chiar ai dracuit, desi sustii ca esti credincioasa! De unde tragem concluzia ca tu, spre deosebire de ele, esti foarte buna!

P.S>: "sa va vedeti de treaba voastra, sa nu va mai bagati in seama". Nu am putut sa ma abtin.

A propos, oricine are dreptul sa se bage in seama atat timp cat nu o/il depaseste subiectul.

A, si sa stii ca am citit poezia postata de tine. Am ras cu lacrimi! Cred ca si eu o sa ard in flacarile iadului fiindca vreau numai placerea si refuz durerea( a se citi - folosesc metode contraceptive ca sa nu ajung la durere).
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Aprilie 2009 21:04
De la: lourdess, la data 2009-04-21 20:48:10nu stau sa raspund la provocari la persoane atat de rele ca voi care nu vor sa accepte realitatea pe care totr voi a-ti facut-o eu vreau doar sa arat ce durere poate provoca un avort dar se pare ca cine se simnte se razbuna injurand deci ar trebui sa va vede-ti de treaba voastra si sa nu va mai baga-ti in seama pentru ca am tot dreptul sa imi pun pe site ce poze doresc eu
P.S valabil celor care in lipsa de ocupatie se apuca sa jigneasca

no apai cucoana... singura care a jignit pe aici cum s-a demonstrat deja fusasi mataluta... las-o moarta-n papusoi cu victimizartea ca pute de a o posta...
nu-i frumos sa faci pe victima si la gura ta se spurca porcii mai ceva ca-n hazna.
fii cumintica si vezi de copilasul ala poate vrea o sticluta de laptic ceva....

iti promisesem ca iti bag pe gat toate injuriile...fii atenta acilea ca ma apucai de copy paste ca sa vezi tu ce campanie sti sa duci....ma apuc eu acu de o campanie, antihabotnice nu de alta dar e clar ca esti dusa sau posteaza vreo 2 persoane de pe contul tau... sau suferi de personalitati multiple

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 21:05
pupici laura :)
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 22:16
buna seara tuturooooor

vai vai....un pic va las singuri si sunteti rai, gata cu injuratu si cu rautatea pe seara asta......toti iubaretii treceti la pupacit si la 'iubareala'
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 22:42
De la: lourdess, la data 2009-04-21 17:35:45
De la: rashela, la data 2009-04-21 16:38:14ati facut-o sa planga pe lourdess!
Ati scos-o din minti.. (care minti?¿)

pe mine m-ati facut sa rad ...

tu de ce te bagi in seama gaylord?

In naivitatea ta... esti chiar simpatica. Esti ca un banc sec.. si de-aia rad.
Apropo, cate fete de aici ai convins sa nu (mai) faca avort?
rashela
Postat pe 21 Aprilie 2009 23:29
multumesc celor care au mai raportat pozele.
l_diana_c
Postat pe 22 Aprilie 2009 08:07
De la: ScorpiutsA, la data 2009-04-21 18:42:15
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-21 18:03:09Buna, Scorpy............

ma primesti si pe mine??

buna monica....cu cea mai mare placere, haideti mai fetelor n-o mai bagati in seama pe respectiva nu vedeti ca nici macar nu stie ce vorbeste. Veniti aici la pupaceala si la 'iubareala' ca eu impart pupici si iubire in stanga si-n dreapta.....deci, mie cine imi da inapoi?
......va dau si niste floricele

vine fata ...........

uite si de la mine o portie buna de pupaceala si iubire...........
sun_shine
Postat pe 22 Aprilie 2009 08:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum pot infrunta o asemenea tagedie??? 12 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:24
HELP!!!! 14 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:26
botezarea unui copil ..... 11 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58
vreau sa aflu daca o sa am un frate de 17 ani 13 De la: Barbie30_ 24 Martie 2011 20:10
URGENT! Efecte adverse Postinor 6 De la: mibell 12 Aprilie 2011 17:50