Mai multe
| Si parerea mea e ca acasa nu se merita sa te epilezi! Am incercat si eu odata dar dureaza mult! mai bine dau un milion la salon si ma face repede peste tot! | ||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 15:29 |
||
|---|---|---|
| buna fetele...eu am inceput cu ceara dar la un momendat nu am mai avut timp de ea si luam repede o lama numai ca nu inteleg cum unele dintre voi sustineti ca ar ramane pielea fina o saptamana sau doua dupa lama?!?!?! la mine nu ramanea nici 3 zile asa ca am revenit la ceara, a durut, am suportat dar rezultatul a meritata asa ca...oricum am trecut la epilator si nu am nici o problema cu nici o zona, nu doare decat foarte putin, pielea ramane fina mult timp si fiind destul de rar parul nu imi ia nici mult timp...din cand in cand ma mai duc la cate un salon asta dc nu vrau eu sa ma fac singura ca nu am chef sau... | ||
|
mirelacm Postat pe 15 Octombrie 2008 11:17 |
||
| Buna ! Observ ca mai toate avem probleme cu firele crescute sub piele. Exista o lotiune Folisan pe baza de acid acetil salicilic mai pe romaneste aspirina si glicerina . Eu am gasit-o in salonul unde obisnuiam sa ma epliez. Nu se gaseste in magazine . O sticluta costa cam 68 de Ron si ajunge cam 3 luni .De cand o folosesc face minuni . incetineste cresterea parului si firele crescute pe sub piele sunt aproape inexistente. Am renuntat la ceara de mai bine de jumatate de an si folosesc epilatorul si sunt extrem de multumita de combinatia epilator (braun) si Folisan . | ||
|
|
||
|
ruxandra_opritescu Postat pe 15 Noiembrie 2008 12:53 |
||
|
Eu o data pe luna merg la cosmetica, ma epilez cu ceara traditionala. Picioare (lung), inghinal total, axila, brate, mustata si pensat, ma ajunge cam un milion, cu tot cu spaga de rigoare. Sunt super multumita. Parul imi creste mult mai greu, mult mai rar si firele sunt mult mai subtiri. Am epilator, dar il umple praful. Nu am fost deloc multumita de el. M-am umplut de fire pe sub piele, ma durea mult mai rau decat cu ceara, ma iritam, parul imi crestea la cateva zile... Ce sa mai, groaznic. Il folosesc doar in cazul in care am vreun eveniment mai important (gen nunta) si am cateva fire pe picioare. Am incercat si cu ceara rece, dar a fost cam aiurea. Parul mi-a crescut mult mai repede (cam in doua saptamani), plus ca m-am trezit si cu vase de sange sparte pe sub piele, si a si durut. Probabil ca pentru mine ceara traditionala este cea mai buna solutie. Acasa nu am incercat niciodata sa ma fac, si sincera sa fiu nici nu sunt tentata sa incerc, pentru ca salonul de cosmetica e la 10 metri de mine, cosmeticiana e super ok si nu as avea de ce sa ma chinui singura, avand in vedere ca oricum nu voi avea aceleasi rezultate. |
||
|
Irinaenache Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:41 |
||
De la: lulutzz, la data 2008-07-05 12:52:49buna fetelor....vreau sa va intreb ceva:pe maini voi va epilati??io am mult par pe maini si mie frica sa nu imi creasca mai mult eu nu ma epilez pe maini si nici nu vreau sa fac asta, pt ca dupa aia creste mult par...o slutie ar fi sa te decolorezi.nu se mai vede asa tare parul. |
||
|
mkdisk Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:41 |
||
| cat despre epilatoare....am epilator si il folosesc, dar....cred ca tot ceara e cea mai buna metoda si tine cel mai mult.necazul e ca am pielea ff sensibila si se irita ff repede, asa ca trebuie sa aleg ceva mai bland ca ceara...adica epilatorul...este bun si epilatorul, dar tine mai putin.in zonele sensibile folosesc numai crema depilatoare.tine mai putin, dar e mai blanda si nu irita pielea. | ||
|
mkdisk Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:45 |
||
| daca vrei sa folosesti epilator, trebuie sa iti iei unul ca lumea, de la o firma buna....nu sunt f scumpe totusi. | ||
|
mkdisk Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:46 |
||
HELLO...da ma epilez pe mana desi sincer nu aveam par asa de mult.ma dispera ideea ca mana unei domnisoare sa fie cu par .eu ma fac cu epilatorul de la braun silk epil si imi creste la vreo 2 saptamani jumate cam asa.si nu doare absolut delok,si spre surprinderea mea nu cresc firele pe dedesubt,asa cum se mai intampla in restul zoneleor.
|
||
|
bubulika Postat pe 23 Noiembrie 2008 17:43 |
||
De la: motanik, la data 2008-10-02 15:29:00Si parerea mea e ca acasa nu se merita sa te epilezi! Am incercat si eu odata dar dureaza mult! mai bine dau un milion la salon si ma face repede peste tot! buna,nu stiu unde te epilezi tu dar mie sincer mi se pare cam multicel un milion doar epilat(lung +brate)unde lucrez eu e in jur de 50ron,cu ceara de unica |
||
|
eleonora_ro Postat pe 10 Decembrie 2008 23:15 |
||
|
in incercarea mea de a va lamurii in legatura cu "ceara versus epilator"va voi explica logic anumite fenomene(sunt cosmeticiana asa ca am vazut destule picioruse) avantajele epilarii cu ceara 1 parul iti creste mult mai rar 2 prin procesul de epilare iti e luat si un strat de piele care nu poate fii luat cu epilatorul 3 prin apicarea cerii porii se dilata si atunci firul iese mai usor 4pielea ramane mult mai fina dezavantaje 1 trebuie sa stai sa iti creasca parul(ceea ce e destul de neplacut asta mai ales cand esti la inceput de relatie cu cineva ,e destul de nasol sa ii zici"mai am de asteptat o sapt pana ma pot epila ca nu e paru destul de crescut 2 nu e prea comod sa stai sa iti faci programare,si asta mai ales cand ai o urgenta cu epilatorul te defrisezi cand vrei tu la orice ora,parul poate fii si mai scurt,etc dar marele dezavantaj al epilarorului este ca nu reuseste sa smulga parul cu tot cu radacina ceea ce duce la acele bubite care se infecteaza si trec f greu,pt ca nu are cum sa dilate porii si atunci radacina ramasa in piele e moarta si "putrezeste".cea mai proasta inventie sunt epilatoarele cu gheata...am vazut fete de-a dreptul mutilate pe picioare din cauza epilatoarelor... daca mai aveti intrebari sunt pe receptie si cu placere raspund |
||
|
eleonora_ro Postat pe 10 Decembrie 2008 23:33 |
||
| Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 30 Decembrie 2008 15:50 |
||
Sigur ca epilator..am auzit ca daca alternezi epilatorul si lama de ras ,firele de par cresc mai rar...nu am incercat...eu folosesc epilatorul ,are un rezultat frumos,chiar daca e putin dureros la inceput..pe parcurs te obisnuiesti
|
||
|
liza24_84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:43 |
||
|
buna,nu stiu unde te epilezi tu dar mie sincer mi se pare cam multicel un milion doar epilat(lung +brate)unde lucrez eu e in jur de 50ron,cu ceara de unica nu a spus doar epilat lung si brate...daca lucrezi in domeniu stii cat de mult difera preturile de la un salon la altul...si calitatea serviciilor la fel...iar daca ea e multumita, si cosmeticiana la fel, e ok pretul...la fel cum pt tine e ok si mai putin cat despre subiectul topicului, dau si eu un vot pt ceara...cea clasica...ceara de uunica folosinta da rezultate bune,din punctul meu de vedere, doar daca e aplicata cu o spatula si nu varianta rool-on... |
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:00 |
||
| eu folosesc ceara....iar pe timp de vara cand nu prea mai am timp apelez la ceara rece la cutie ...este in jur de 60 de lei si este super... | ||
|
cool_lol Postat pe 20 Februarie 2009 11:43 |
||
buna ! ce fel de ceara rece ,cum se numeste ?ca eu din pacate nu am auzit de ceara rece ,care sa se gaseasca in comert.
|
||
|
dalma Postat pe 21 Februarie 2009 00:31 |
||
De la: dalma, la data 2009-02-21 00:31:45buna ! ce fel de ceara rece ,cum se numeste ?ca eu din pacate nu am auzit de ceara rece ,care sa se gaseasca in comert. intrebi la orice magazin ce contine produse cosmetice sau in farmacii si gasesti ! |
||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 00:37 |
||
| Eu ma epilez la salon pe maini cu ceara si nu creste mai mult, nici mai putin. E un mit ca daca te epilezi creste mai mult par, nici cu lama nu creste mai mult, doar ca este mai inchis la culoare si creste repede daca epilezi parul de pe corp cu lama. Imi place ca pe maine ma epilez doar o data la 2 luni daca ma epilez pe maini. | ||
|
beatricea Postat pe 14 Martie 2009 16:19 |
||
| mai fetelor atunci cand te faci cu aparatul iti raman fire de par sub piele va recomand ceara | ||
|
PUREKKA Postat pe 14 Martie 2009 16:23 |
||
| fetelor dar nu v au aparut bubite,cosuri si fire sub piele de la braun.?...eu vreau sa va zic ca sunt plina de fel si fel de eruptii pe picioare,unele care trec altele...puncte negre de care nu mai scap....cred ca se numeste foliculita....si ncii nu stiu cum pot sa o tratez | ||
|
ancaface Postat pe 14 Martie 2009 17:13 |
||
|
crema de galbenele dupa orice fel de epilat calmeaza pielea.......e mai buna ca orice lotiune........ eu ador ceara, dar cea traditionala, si in cluj nu stiu pe nimeni care sa faca cu asa ceva, numai cu de unica folosinta, care nu-mi place...si la cosmeticiana mea din liceu ajung atat de rar........ daca stiti vreo cosmeticiana in cluj care lucreaza cu ceara traditionala.........vreau si eu....... |
||
|
_diana_ Postat pe 14 Martie 2009 17:33 |
||
De la: gratinic, la data 2008-07-02 14:09:23Mai fetelor, eu am un BrauSiklEpil din... 2001!!!! Fara capete de schimb sau alte minuni! Dar nu am probleme! Nu epilatoarele sunt de vina! Trebuie sa sti anumite trucuri cand le folositi! Oricum, de cand il folosesc refuz sa mai pun ceara pe mine! Desi eram experta! A-propos, eu m-am facut de vreo 3 ori in viata mea la cosmetica!!!! M-am rezolvat intotdeauna singura (de epilat e vorba!!!!!!!!!!) |
||
|
arink2007 Postat pe 12 Aprilie 2009 14:17 |
||
|
epilator in combinatie cu gomaj (scrub) corporal si nu mai creste nici un fir pe sub piele.... inghinal ceara rece de la veet... |
||
|
DayC Postat pe 26 Aprilie 2009 11:01 |
||
eu ma smuls si cu ceara si cu epilatorul,cand nam timp sami fac programare la salon ma smulg acasa cu epilatorul,si chiar sunt multumita,singura nemultumire sunt firele crescute p sub piele,nu sunt multe dar ma deranjeaza p mine
|
||
|
iony_roxxy Postat pe 4 Mai 2009 16:28 |
||
|
eu ma fac cu ceara o data pe luna si creste din ce in ce mai rar si dak am vreo urgentza ma fac cu lama asta e , am icnercat sa ma fac cu epilatorul care e O TAMPENIE dupa ce k doare , nici nu smulge bine firele de par si ma irita rau pe maini m-am facut intr-o vara cu ceara dar au inceput sa creasca firele foarte gros si am incetat sa ma mai fac , eu consider k un pic de puf e normal la fete pe maini , iar vara dak te bronzezi nici nu se mai vede . oricum ceara e cea mai buna alternariva , si chiar nu le inteleg pe fetele kre sunt blonde si nu au sunt asa paroase de ce se chinuie cu lama sau aparatul.....pt k ele dak s-ar face cu ceara chiar ar scapa de par ..dar asa suntem noi fetele ne place s ne complicam . oicum " baba sufera la frumusetze "
|
||
|
arynaaa Postat pe 4 Mai 2009 17:19 |
||
| EU MA IMPAC BINE SI CU EPILATORUL SI CU CEARA INSA EPILATORUL IL FOLOSESC MAI RAR PT CA IMI CRESTE PARUL SUB PIELE | ||
|
_dulcik_ Postat pe 4 Mai 2009 21:56 |
||
De la: _diana_, la data 2009-03-14 17:33:14crema de galbenele dupa orice fel de epilat calmeaza pielea.......e mai buna ca orice lotiune........ Salut fetelor!Diana sa stii ca in Cluj este o doamna care epileaza foarte bine, nu foarte scump si cu ceara traditionala!Este undeva pe Marinescu, straduta din spatele complexului Hasdeu!Eu vreo 3 ani cat am fost studenta in Cluj numai la ea m-am dus! In ceea ce priveste ceara vs aparat, eu le folosesc pe amandoua!Ceara traditionala pt inghinal total si pe restul aparatul!Si eu ma fac pe maini de vreo 3 ani deoarece nu suport parul pe maini, si sa stiti ca creste mult mai rar si mai fin! In ceea ce priveste bibitele, iritatiile, firele sub piele si chestii de genul asta, eu cred ca depinde si de tipul de piele al fiecareia, pe langa performanta aparatului! Si eu am Braun Silk Epil, de vreo 6 ani si e super! Si stiti cum e cu ceara, la inceput e mai greu, un pic mai dureros, dar dupa ce te obisnuiesti nu mai este asa rau! Si parerea mea este ca firul de par creste mai incet! Eu zic ca daca aveti posibilitatea sa le incercati pe toate si dupa aceea sa va decideti! Pt ca nu stiti cum este pana cand nu vedeti pe pielea voastra! |
||
|
Irinukl Postat pe 5 Mai 2009 09:42 |
||
ceara la salon.rezultatul este super,in timp parul se rareste,pe cand cu epilatorul iti cresc pe sub piele si mai rapid.eu alternam in anumite zone epilator,in altele ceara,dar de un an am dat in somaj epilatorul si folosesc doar ceara la salon.asa si durerea e suportabila,rezultatul e excelent,in timp se rareste si durata e max 40 min,pentru tot corpul.numai de bine de ceara,see?asa ca da-i batai...
|
||
|
mia79x Postat pe 5 Mai 2009 11:29 |
||
| buna | ||
|
Cassey Postat pe 15 Mai 2009 00:23 |
||
eu zic ca nimic nu intrece ceara intr'ale epilatului. dar atentie sa nu te lasi pe mana oricui. igiena este fff importanta in saloanele de cosmetica asa ca.. mare grija! oricum intre sedintele de cosmetica mai folosesc si epilatorul pt ca parul meu creste destul de repede si nu am cum sa ma duc la epilat la 2 saptamani.
|
||
|
the_she_devil Postat pe 20 Mai 2009 17:35 |
||
epilator
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Mai 2009 17:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| foliculita | 10 | De la: kudika138341 6 Martie 2010 19:03 |
| Kalil Aesthetic. | 5 | De la: GODZILA 15 Decembrie 2011 13:41 |
| Epilare definitiva cu tratamentul crema Epilar System | 4 | De la: wrummmmm 27 Octombrie 2011 05:31 |
|
|
||
| epilatul inghinal | 329 | De la: cristinutza012000 22 Iunie 2016 15:27 |
| Utilizati penseta la epilare inghinala? | 39 | De la: 18 August 2014 21:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.