Setari Cookie-uri

Intrebari si raspunsuri fara perdea

da e acelasi prieten daca va intereseaza si totusi a venit la mine si m-a rugat cu lacrimi in ochi sa ma intorc la el si sa fim din nou prieteni mi-a spus ca nu mai are nimic cu fosta si a terminat orice relatie cu ea ba chiar a sters si nr.ei de telefon ce ziceti va vine sa credeti sau sunteti suspiciosi

Postat pe 27 Septembrie 2008 19:29
sa mor io daca imi vine sa cred
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 19:32
De la: dana_3, la data 2008-09-27 14:50:38nu i-am stricat casnicia care era deja stricata inaintea mea poate de alta,daca tot va intereseaza cum am reusit sa il fac pe prietenul meu sa se intoarca la mine si s-o lase pe fosta lui nevasta am si eu o curiozitate daca ma puteti lamuri intrebarea mea este ati reusit sa va recuceriti fostul iubit sau prieten dupa o lunga despartire?
daca tot bati toba si ceri pareri uite ca nu pot sa ma abtin.prima chestie:pentru cit timp sa reintors la tine? crezi ca daca a sters numarul nevestei a sters si ce are in suflet?(pun pariu ca il stie) gustul ciorbei reincalzite este mai bun decit gustul barbatului care a inselat (mai ales cu fosta nevasta ceea ce denota ca mai are ceva pentru ea) faptul ca sa intors la tine nu inseamna ca esti perfecta(este posibil sa fi luata in calcul ca varianta deoarece fosta ia dat papucii) la final te intreb daca tot nu suporti scirbosenia asta de sex oral de ce esti prezenta pe toate topicurile cu teme sexuale?(in adincul tau cauti raspunsuri si ai curiozitati neimplinite!) bafta in ceea ce faci si nu mai jigni fetele pe toate topicurile deoarece la asa intrebari primesti raspunsuri pe masura!

Postat pe 27 Septembrie 2008 19:42
de ce te deranjeaza ca sunt prezenta pe toate forumurile asa vreau eu si nu mai fiti invidioase ca l-am recucerit pe prietenul meu fiti linistite ca nu o sa-l mai las sa se intoarca l-a fosta nevasta oricum ceea ce a scuipat odata nu e bine sa mai linga o data o casnicie care nu a mers de prima data nu va merge nici a doua oara asa ca fosta n-are nici o sansa cu el

Postat pe 27 Septembrie 2008 22:14
pai si pe tine te scuipa si acum te linge ca tu spui ca timp de sase luni ai fost parasita!nu e nimeni invidios pe tine ca nu are pe ce!si nu mai jigni pe alte topicuri ca barbatii fug de sfintele cu vocabular de mahala!

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:03
De la: dana_3, la data 2008-09-27 22:14:57de ce te deranjeaza ca sunt prezenta pe toate forumurile asa vreau eu si nu mai fiti invidioase ca l-am recucerit pe prietenul meu fiti linistite ca nu o sa-l mai las sa se intoarca l-a fosta nevasta oricum ceea ce a scuipat odata nu e bine sa mai linga o data o casnicie care nu a mers de prima data nu va merge nici a doua oara asa ca fosta n-are nici o sansa cu el

si daca te pune sa-i faci sex oral iar, ii faci?

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:07
De la: geo32, la data 2008-09-27 23:07:48
De la: dana_3, la data 2008-09-27 22:14:57de ce te deranjeaza ca sunt prezenta pe toate forumurile asa vreau eu si nu mai fiti invidioase ca l-am recucerit pe prietenul meu fiti linistite ca nu o sa-l mai las sa se intoarca l-a fosta nevasta oricum ceea ce a scuipat odata nu e bine sa mai linga o data o casnicie care nu a mers de prima data nu va merge nici a doua oara asa ca fosta n-are nici o sansa cu el

poate o fi invatat intre timp o noua tehnica de sex oral , sa nu puna gura foloseste un pai
dancer
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:22

Daca el a fugit la nevastasa pt ca ii facea oral si tu ba....ce zici de asta ? ce fel de barbat crezi ca este ? Parerea mea este ca nu trebuie sa fii atat de entuziasta pt inceput si sa il testezi, sa il urmaresti, sa vezi cum este acum dupa ce a revenit la tine, pt anu te parasi din nou...daca gaseste una care este dispusa sa faca sex oral si te paraseste din nou ?

Postat pe 28 Septembrie 2008 01:00
De la: dancer, la data 2008-09-27 23:22:13
De la: geo32, la data 2008-09-27 23:07:48

poate o fi invatat intre timp o noua tehnica de sex oral , sa nu puna gura foloseste un pai

Cunosti vreo tehnica cu paiul ?

Postat pe 28 Septembrie 2008 01:03
pai e simplu..storci bine in borcanel si apoi bei cu paiul..elegant, pe indelete..

Postat pe 28 Septembrie 2008 01:06
doamne ce am mai ras, e clar ca fata asta are o problema
mmodellino
Postat pe 28 Septembrie 2008 09:33
nu mi-am pierdut capul dupa el dar daca chiar va interreseaza sa stiti ca nu am fost parasita din cauza sexului oral ci din cu totul alte cauze independente de noi si sa nu credeti ca de aia s-a intors la fosta pentru ca ii facea sex oral din contra fosta nevasta a divortat de el pentru ca a inselat-o nu stiu daca e adevarat dar el mi-a spus ca el a fost cel inselat de fosta nevasta

Postat pe 28 Septembrie 2008 10:29
eu cred ca totusi ti-ai pierdut capul, astfel ai citi ce ai scris chiar tu.
mmodellino
Postat pe 28 Septembrie 2008 10:44
inca nu sunt sclerozata ca sa uit ce am scris pe forum ati dat cu bita in balta de aia nu prindeti peste si va temeti de barbati

Postat pe 28 Septembrie 2008 23:22
pai in loc de peste prindem rime..........
kudika1993
Postat pe 28 Septembrie 2008 23:24
deci ?
iris_4_ever
Postat pe 29 Septembrie 2008 00:04
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-07-08 18:27:35sultane,pai la asta ma raspuns..la 19 ani impliniti ....
cel mai intens orgasm...boh...nu pre imi amintesc unul mai deosebit decat altul,daaaaar adrenalina din timpul unuia din tinerete ma face sa cred ca ala a fost al naibii rau...acu vreo 5 ani in urma un fost iubit(o relatie de 3 ani) intr-un internet cafe.pt detalii cred ca prefer sa raspund pe privat daca cineva e chiar atat de curios...
ce imi place sa mi se faca in timp ce fac sex....cum imi place pe la spate ....imi place cand ma trage de coada(ca doar am par nu gluma)...
intrebarea...

ce mancare preferati inainte de o partida indelung planuita(din aia cu preludiu de vreo 2 ore si continuari multiple)...???
p3rla4u
Postat pe 29 Septembrie 2008 10:53
pai cam greu cu preludiul de 2 ore ca dupa nici cateva secunde din momentul in care se apropie de mine e hop si sus
intrebare : cum credeti ca ati reusi sa remediati treaba cu preludiul ?
p3rla4u
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:01
pai nu prea as avea ce face, ca daca il tin prea mult, poate termina inainte de a incepe
vi s-a intamplat sa va surprinda cineva in timpul actului?
mmodellino
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:40
mie nu mi s-a intimplat serios sa ma surprinda cineva la o partida de amor pentru ca am avut grija sa o facem cu poarta inchisa si cu jaluzele trase ca altfel aveam curiosi intrebarea mea este daca faceti cu iubitul proba orala ca preludiu si cum v-ati simtit dupa aia?

Postat pe 29 Septembrie 2008 13:49
offtopic : dana fix tu teai gandit sa intrebi ceva legat de sexul oral ??
ontopic : nu
remus22
Postat pe 30 Septembrie 2008 02:15
se pare ca are si ea o curiozitate, la care i s-a rasp de n ori.......
mmodellino
Postat pe 30 Septembrie 2008 07:41
pt dana.saraca de tine...toti te alunga si t critica.dar nu ma intereseaza sa te critic si eu. Eu iti raspund la intrebare.
Da, fac deseoric proba orala inainte de actul sexual cu prietenul si ma simt ff bine, in sensul ca mi se pare ceva cat se poate de normal,important e finalul.

Intrebarea mea:Ati imghitit vreodata sperma?
si daca da, c gust are?in sensul este cumva influentata de dieta alimentara?
sper ca nu e prea indrazneta intrebarea si sa nu fiu criticata pt ea.pa pa
ceraselamari
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:54
De la: ceraselamari, la data 2008-09-30 10:54:18pt dana.saraca de tine...toti te alunga si t critica.dar nu ma intereseaza sa te critic si eu. Eu iti raspund la intrebare.
Da, fac deseoric proba orala inainte de actul sexual cu prietenul si ma simt ff bine, in sensul ca mi se pare ceva cat se poate de normal,important e finalul.

Intrebarea mea:Ati imghitit vreodata sperma?
si daca da, c gust are?in sensul este cumva influentata de dieta alimentara?
sper ca nu e prea indrazneta intrebarea si sa nu fiu criticata pt ea.pa pa

nu, nici macar nu am simtit-o pe alta parte a corpului meu decat in vagin
ai facut vreodata sex oral intr-un loc public?
mmodellino
Postat pe 30 Septembrie 2008 11:49
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ar fii chiar culmea......cita ...nici nu am cuvinte sa spun .eu vreau sa fac sex si e valabil si pt altii....sper .doar in intimitate.intrebarea mea este ...ce preferati ca si decor pt o cina romantica?sau mai bine zis unde v-ati dorii sa se intimple si cit de des?
ramona_balanescu
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:42
pai nu chiar dar era cat de cat de cateva ori si a fost foarte aiurea
p3rla4u
Postat pe 30 Septembrie 2008 22:00
mi se intampla f des.............si decoru sa fie unic..........asa cum e de fapt..............

Postat pe 30 Septembrie 2008 22:46
De la: ramona_balanescu, la data 2008-09-30 20:42:27nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ar fii chiar culmea......cita ...nici nu am cuvinte sa spun .eu vreau sa fac sex si e valabil si pt altii....sper .doar in intimitate.intrebarea mea este ...ce preferati ca si decor pt o cina romantica?sau mai bine zis unde v-ati dorii sa se intimple si cit de des?

asta e un topic cu intrebari si raspunsuri FARA PERDEA, fiecare intreaba ce-i trece prin cap, nu trebuie sa ti sa para..............
mmodellino
Postat pe 1 Octombrie 2008 10:18
raspuns pentru alayna1: sperma are un gust cam fad-salciu, ca sa ma exprim asa, putin iute si intzeapa la limba. mie personal nu imi place gustul, senzatia in sine e... ciudata. sa simti cum ti se umple gura de ceva cald, in schimb simti pulsand acel ceva in gura ta, si asta e formidabil. de inghitit... am incercat de cateva ori si de fiecare data am avut o puternica senzatie de greata. nu e ceva ce as recomanda... really
si intrebarea... pentru ca asa se cere, nu?
Pe vremea cand erati elevi sau studenti, v-ati masturbat vreodata iubitul/iubita in timpul orei?
floaredeiris
Postat pe 1 Octombrie 2008 11:39
De la: florr74, la data 2008-10-01 11:39:28raspuns pentru alayna1: sperma are un gust cam fad-salciu, ca sa ma exprim asa, putin iute si intzeapa la limba. mie personal nu imi place gustul, senzatia in sine e... ciudata. sa simti cum ti se umple gura de ceva cald, in schimb simti pulsand acel ceva in gura ta, si asta e formidabil. de inghitit... am incercat de cateva ori si de fiecare data am avut o puternica senzatie de greata. nu e ceva ce as recomanda... really
si intrebarea... pentru ca asa se cere, nu?
Pe vremea cand erati elevi sau studenti, v-ati masturbat vreodata iubitul/iubita in timpul orei?

draguta intrebarea asta a pus-o ceraselamari, oricum merci de informatii acum sunt sigura 100% ca nu am sa incerc nici moarta asa ceva
nu
a-ti facut vreodata amor in grup? cu cati?
mmodellino
Postat pe 1 Octombrie 2008 11:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un oras de locuit 14 De la: Lucia38 9 Iulie 2010 21:17
buna 3 De la: Barbie30_ 30 Mai 2011 02:31
Cand ai fost ultima data la pizza? 39 De la: Loredana_Best4You 4 Iulie 2013 08:27
AVETI O ZI EXCELENTA ? 1 De la: kudika_11198 4 Iulie 2012 08:42
Ce parere aveti despre moldovence 135 De la: kudika_1042501 23 Septembrie 2021 19:48