Mai multe
De la: dana_3, la data 2008-09-20 23:01:22de ce v-ati suparat asa fetelor nu trebuie sa ma dati afara din clubul fetelor mi-am zis si eu parerea domnului care era curios sa afle ce preferinte sexuale am si mi-am dat si eu parerea ce va deranjat.Acum intrebarea mea ati fost vreodata parasite de iubit pentru ca nu ati facut cu el sex oral iar te bagi tu ca musca in ciorba sa nu zic ca musca in curul calului de fapt intrebarea nu iti era adresata tie, totul a inceput ca un joc cel care da un raspuns trebuie sa puna mai departe o intrebare. intrebare la care va raspunde cine si cum doreste, nu musai celui care i se raspunde |
||
|
dancer Postat pe 21 Septembrie 2008 20:03 |
||
|---|---|---|
| da tot n-am primit raspuns la intrebarea mea ce va e frica sa-mi raspundeti ia nu mai ocoliti subiectul cu limbaje colorate | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:02 |
||
| nu ............asta sa rasp eu ...............dar tu ai fost parasita daca nu ai facut sex oral? | ||
|
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:15 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-16 16:25:10nu puteam accepta asa ceva in primul rind este foarte nesanatos si neigenic sa faci sex la ciclu si nu cred ca vreun barbat ar accepta asa ceva............eu am facut si ai o senzatie..........oooooooo..........mai ales ca robinetul curge......pic-pic..............incearca dana
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:16 |
||
| tot nu am inteles dc e nesanatos?...........si nieigienic?...............ca doar te speli............nu?...............sau daca esti la ciclu stai asa ..........pana trece?.............. | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:18 |
||
da' este cineva care a fost parasit fiindca n-a vrut sa faca sex virtual?
|
||
|
googoodoll Postat pe 22 Septembrie 2008 18:20 |
||
| dana .............poate.....................sa rasp......... | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:24 |
||
O sa-i raspund eu danei pentru ca vad ca voi sunteti fete rele Nu am fost parasita pentru ca sexul oral intr-un cuplu este ceva normal de aici concluzia logica ....practic sex oralul (sper sa nu ma d-ati afara din club acum )As prefera sa-mi raspunda dana la intrebarea mea : ce fel de pozitii sexuale practici ? ce este permis cu tine in pat si ce nu ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 22 Septembrie 2008 18:28 |
||
| este treaba mea ce pozitii practic eu in pat da chiar va intereseaza in mod sigur nu fac sex oral in rest fac si eu ce fac si altele | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:22 |
||
| ce? anal?................faci anal?.................caineste | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:27 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-22 22:22:18 este treaba mea ce pozitii practic eu in pat da chiar va intereseaza in mod sigur nu fac sex oral in rest fac si eu ce fac si altele Hai mah danutza mah , daca ai intrat pe topicul asta tre sa raspunzi la intrebarile care ti se pun ce naiba , doar ai vazut ca toti raspund ? Doar nu o sa te pacalesc cu acadele acum nu ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 23 Septembrie 2008 00:32 |
||
| daca chiar sunteti asa de curioase sa stiti ca practic toate pozitiile care ma satisfac in limita decentei iar in pat imi permit tot ce imi place mie nu numai lui ca daca nu e placerea reciproca ies scintei ca mi s-a intimplat si mie sa nu imi placa ccea ce ii placea lui la nebunie si s-a terminat cu o despartire destul de grea | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:19 |
||
| Poti sa devolti te rog ,,limita decentei'' ? | ||
|
iris_4_ever Postat pe 23 Septembrie 2008 16:25 |
||
| amin! | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:28 |
||
poate ia aplicat cateva pliciuri peste buci.............sau o tragea de par(pubian oare?)
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:44 |
||
oare care era ultima intrebare? dar va adresez eu una... ati facut sex vreodata in balcon, iar vecinii sa va admire, iar voua sa nu va pese?
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:53 |
||
eu da ,dar nu in romania
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:01 |
||
larisa, intrebarea?
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:07 |
||
ntz ntz ntz ...nu mai exista pic de rusine pe topicul asta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 23 Septembrie 2008 18:08 |
||
De la: Larisa82, la data 2008-09-23 18:01:39eu da ,dar nu in romania Ei da, dar in Romania ar fi fost interesant
|
||
|
googoodoll Postat pe 23 Septembrie 2008 18:09 |
||
hihihhi,stiu,dar aici nu as avea curaj....de fapt nu pe balconul meu de acasa ,pe alt balcon....
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:14 |
||
eu nu am facut................dar am facut in padure se pune?........si ce mai treceau masinele....mama ...mama.........intrebare...........ati gasit pct g la barbat?.......si cum l-ati satisfacut?.............
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:54 |
||
| eu nu am gasit punctul g la nici un barbat nu sunt asa de experimentata in arta amorului si nici nu ma pricep sa satisfac vreun barbat ca sa il aduc in al noualea cer eu am facut o altfel de scoala nu m-am versat in arta sexului si a amorului ,intrebarea mea este ati reusit sa ii faceti un orgasm complet iubitului vostru? | ||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:59 |
||
ce-i ala orgasm complet ? Cum apare dana si ma baga mereu in ceata nu cred ca voi avea sanse sa descopar vreodata Si eu care credeam ca le stiu pe toate
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Septembrie 2008 17:12 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-09-23 22:54:25eu nu am facut................dar am facut in padure se pune?........si ce mai treceau masinele....mama ...mama.........intrebare...........ati gasit pct g la barbat?.......si cum l-ati satisfacut?............. da, pe la spate... de-ar vedea saracu' ce scriu aici...
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:08 |
||
celia,in padurea cu alune era zi sau noapte?
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:10 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-24 16:59:58eu nu am gasit punctul g la nici un barbat nu sunt asa de experimentata in arta amorului si nici nu ma pricep sa satisfac vreun barbat ca sa il aduc in al noualea cer eu am facut o altfel de scoala nu m-am versat in arta sexului si a amorului ,intrebarea mea este ati reusit sa ii faceti un orgasm complet iubitului vostru?...................ce scoala ai facut de maici?..........si noi ce scoala am facut dupa capul tau ala mik?..........a satisface un barbat nu trebuie sa fii experimentata.........ci doar sa te misti bn..........asta nu se invata ci se practica.................dar ce sa stie fetita?..........decat sa suga acadeaua
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:50 |
||
| seara..............dar nu avea alune padurea................ci multa iarba umeda ca nu am stat chiar in padure .....langa padure unde era si strada..............dar ar fi fost tare sa vina toate animalutele sa asiste la un show xxx............dupa ce terminam sa fi fost aplaudati de animalute............ | ||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:53 |
||
sau sa se satisfaca intre ele.............doamne ce imaginatie am............si eu ma minunez
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:53 |
||
intrebare:..............cu cati ati facut-o?
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cu ce spal geamurile de la cabina de dus? | 22 | De la: lauraflorina29 4 Septembrie 2015 10:55 |
| help | 20 | De la: Flowers 16 Iunie 2011 17:36 |
| wc-ul de la locul de munca | 32 | De la: mitura 18 August 2009 23:33 |
|
|
||
| semnati si voi petitia pentru infiintarea politiei animalelor! | 4 | De la: deya_22 13 Iunie 2009 22:53 |
| Castrat sau nu?...motanul | 42 | De la: maralupu 30 Mai 2021 22:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.