Mai multe
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:46 |
||
|---|---|---|
si apropo blondo vezi ca nu ma dau la tine era doar un compliment....nu de alta da iar imi ies vorbe ca ma dau la oameni cred ca am cam dat de pamant cu tema initiala ca suntem cam foarte
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 12 Septembrie 2008 21:51 |
||
si daca te-ai da care ar fi problema? traim intr-o tara libera draga,fiecare zice si face ce vrea nu?
|
||
|
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:29 |
||
|
haoleu maica...ce`mi este dat sa vada ochii mei cristalini... Mai fiti cumintzi si nu va mai perversitzi in halul asta ! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 22:32 |
||
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:53 |
||
| ce ati visat aseara?:)))))))))))asta ca sa intreb........... | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:09 |
||
|
la cine te referi celia?:)) nu te-am mai vazut de mult pe forum...apropo eu sunt meblondy dar mi-am schimbat numele iti spun pt ca noi 2 am mai vb...
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:15 |
||
| am citi larisa pe forum ca ti-ai schimbat nick-ul.............poop........... | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:29 |
||
la voi toate ma gandeam ce ati visat aseara............intrebam si eu......aici se pun intrebari.............sau puteti masura iubirea pt partenerul vostru?
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:30 |
||
ok
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:31 |
||
eu de obicei visez foarte mult noapte si dimineata nu prea imi amintesc
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:56 |
||
De la: Larisa82, la data 2008-09-12 22:29:31si daca te-ai da care ar fi problema? pai nu prea am eu treaba cu ce zice lumea (in caz ca nu ai observat asta pana acum ) da nu ma dau la tine ca sunt arici cuminte si te-am vazut femeie maritata (sau gresesc) nu de alta da nu vreau sa ajung si distrugatoare de casnicii si pt celia: aseara am fost rupte de oboseala,,,nici nu imi aduc aminte cand am adormit,,,,stiu doar ca s-a facut dimineatza si a sunat nenorocita de alarma pare rau sa dezamagest audienta da dar nu avui nici un vis cu triplu X |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 13 Septembrie 2008 01:20 |
||
nu era vorba sa te dai la mine :) ci de ce ai zis tu la faptul ca zice lumea... de aia am scris eu mesajul ala eu cred ca ma duc la somnic... noapte buna
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:23 |
||
pai ti-am zis pe mine nu ma deranjeaza prea tare lumea da nu stiam ce parere ai tu despre ea,,,,hy hy hy]in cazul asta,,,,imi retrag cuvintele hy hy hy ma parasesti?? eu tot la munca sunt apropo,,,asta nu are chef sa se mai opreasca din scris :)) sunt la cafeaua nr 2,,,,cred ca ncii nu ma mai culc ca la 7 ma trezesc oricum sa ma duc la celalalt job
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 13 Septembrie 2008 01:26 |
||
mie niciodata nu prea mi-a pasat de ce zice lumea eu la tine ma refeream :P dumnezeule eu nu pot sa-mi dau seama ce munca faci tu si la ora 2 spor la lucru atunci ,eu ma pun in patut la tv :)pupi
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:30 |
||
|
vezi ca pe "orientare sexuala" te rugasem ceva. somn usor,,,,ce munca fac iti raspund intr-un mesaj privat
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 13 Septembrie 2008 01:59 |
||
| SI INTRBARILE UNDE SUNT?PARCA ERA UN FORUM CU INTREBARI FARA PERDEA SAU INTR TIMP A AVUT LOC O TRANSFORMARE?iubire sau sex care e diferenta la tineretul din ziua de azi? | ||
|
ramona_balanescu Postat pe 13 Septembrie 2008 21:46 |
||
|
daca vb de tineretul pana in 19--20 ani, eu zic sex mai mult. Prea putini mai sunt cei care o fac din dragoste. Dupa 20 ani incep sa se mai destupe putin, nu ca nu ar mai exista cei care fac doar sex, ca si cum ar fi un sport....depinde de la o persoana la alta. Intrebare: cand sunteti obositi, dupa o zi de munca grea, va mai arde de a face dragoste cu partenerul?Mai ales daca el are "chef"? |
||
|
angy8 Postat pe 14 Septembrie 2008 00:27 |
||
|
cand sunt extrem de obosit , da , ma relaxeaza o partida buna de sex chiar daca performantele mele nu sunt la nivelul asteptarilor ei. intrebare. ce preferati :sex normal , anal sau oral in cazul cand sunteti prea obositi? |
||
|
dancer Postat pe 14 Septembrie 2008 08:59 |
||
o tzar de preludiu urmat de unu oral la fel de scurt si apoi normal pana la capat
|
||
|
Cao32 Postat pe 14 Septembrie 2008 09:58 |
||
| aveti amant ( a )? de ce ? | ||
|
catylucia Postat pe 14 Septembrie 2008 13:52 |
||
|
1.n`am amant. 2. D`aia |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 13:56 |
||
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 14 Septembrie 2008 16:20 |
||
|
ai uitat intrebarea sabrina dar am sa pun eu intrebarea dupa ce dau un raspuns nu am amanta , dar mai ca as cauta una asa de ciuda neveste cati dintre voi ati fi in stare sa pastrati o casnicie daca a-ti afla ca sotul (sotia) va inseala de ani buni? |
||
|
dancer Postat pe 14 Septembrie 2008 16:20 |
||
|
Astia dintre mine...n`ar pastra casnicia nici un minut dupa ce afla ! Esti capapbil sa oferi persoanei iubite un streaptese in club, de fatza cu toata lumea? |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 16:26 |
||
sabrinuta mama,cum am plecat un pic de aicicum intrii numai pe topicuri cu prostii.....pana aici ti-a fost!te rog treci pe topicuri mai serioase intrebarea de mai jos e pt barbati sau si pt femei? |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 16:29 |
||
| e pentru d`astia 2 in 1 ...ca noi asa :)))))))) | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 16:30 |
||
Nu exista o reteta a fericirii si nici a unei relatii. Uneori orice ai face daca e sa se duca dupa alta tot se duce, fie si doar ca sa guste alta experienta sau sa varieze. Eu cred ca daca ne dam unul altuia libertatea de care avem nevoie ( a nu se intelege voie la inselat ) si incercam sa discutam despre ceea ce ni se intampla atunci cand trebuie fara certuri ci vorbind, lucrurile ar trebui sa mearga. Si evident fiecare sa puna de la el sa mearga lucrurile, nu unul hais si unul cea. Ce il face pe un barbat sa insele si de ce ar mai ramane alturi de sotia lui dupa ce a inselat? oferta promotionala 2 in 1
|
||
|
serenity575 Postat pe 14 Septembrie 2008 16:40 |
||
| pai de ce nu ar ramane?mai ales daca femeia il iarta.nu e vb de ramas problema e de ce a facut-o?eu cred ca asa cum zice o vb :"si soarece-le se satura de aceeiasi gaura..." | ||
|
mickyyo_parintele Postat pe 14 Septembrie 2008 16:53 |
||
|
am auzit zilele trecute o stire cum ca s-ar fi descoperit ca barbatilor le e genetica chestia cu uitatul dupa alta femeie. parerea mea este ca , daca este destept ,trebuie sa faca in asa fel incat sa nu isi schimbe comportamentul fata de sotie....copii..in rest , va trai el singur cu vina pe constinta . |
||
|
catylucia Postat pe 14 Septembrie 2008 17:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Caut doua pisici (ambele sexe) una birmaneza si una persana alba | 1 | De la: kudika984518 19 Iunie 2010 14:39 |
| Ajutor! Mi s-a rupt proteza, nu mai pot sa merg! | 2 | De la: Lucia1971 28 Septembrie 2008 21:09 |
| Heroina - cel mai scurt drum spre moarte | 18 | De la: Mikidutsa 23 Octombrie 2011 11:11 |
|
|
||
| Realizam lucrari de licenta, proiecte, referate, recenzii, comentarii | 1 | De la: LucrareaTa 25 Februarie 2009 22:07 |
| curiozitate feminina | 12 | De la: the_girl_with_smiley_face 8 Aprilie 2013 22:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.