Mai multe
| un singur cuvant semnifica ce isi doreste fiecare in viata, nu e iubire si nu e nici speranta...o cautam, vrem sa o simtim si pt ea suntem in stare sa mintim...knd o avem nu stim sa o pretuim...iar knd dispare cu greu o regasim...knd vom putea spune este bine vom sti ce inseamna pt noi acel cuvant ce il descriem "fericire"! | ||
|
camy21 Postat pe 9 Decembrie 2008 11:41 |
||
|---|---|---|
| fericirea este o placere pe moment,o amintire de neuitat.. | ||
|
alina22a Postat pe 10 Decembrie 2008 16:54 |
||
| fericirea ...e un cuvant fara definitie ...si o stare ....relativa | ||
|
|
||
|
ninushk Postat pe 10 Decembrie 2008 21:16 |
||
| fericirea nu se cauta. din moment ce o cauti nu o vei avea niciodata. atunci cand iti este sete si bei un pahar cu apa esti fericit. asta este un exemplu. din lucrui marunte putem fi fericiti.fericirea nu o cautam ci trebuie sa stim sa fim fericiti. | ||
|
mihaela26 Postat pe 11 Decembrie 2008 21:08 |
||
| De curand am descoperit ca un prieten foarte bun care-ti spune o vorba buna si-ti este aproape la greu, te poate face extrem de fericit! | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Decembrie 2008 16:16 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-16 16:16:18De curand am descoperit ca un prieten foarte bun care-ti spune o vorba buna si-ti este aproape la greu, te poate face extrem de fericit! BRAVO ESTI TARE CA SPUI CE GANDESTI SI BINE FACI CA GASETI FERICIREA SI IN ACESTE LUCRUEI MARUNTE;;...... 111 mesajeMembru din: 12/09/2008 Oras: Galati Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:16 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde fericirea ...e un cuvant fara definitie ...si o stare ....relativa PT MINE A FI FERICIT INSEAMNA A FI MULTUMIT......ca sa ma fac mai bine inteles....sunt multumit cu ceeace sunt cum arat .....cum gandesc...sunt multumit cu mine insumi si impacat totodata....sunt multumit cu prietenii pe care ii am ....cu relatia in care sunt implicat....cu salariul pe care l castig ...desi e cam mic...gasesc fericirea in lucrurile pe care le privesc...le ating....si le simt....atunci cand pot ajuta pe cineva ,sunt fericit ca am putut sa o fac....sunt fericit atunci cand sunt acceptat de cei din jurul meu ,ca facand parte dintr o mare familie....dar cel mai important pt mine .....este impacarea cu DUMNEZEU....prin ISUS HRISTOS.....ACEASTA E ADEVARATA FERICIRE.........pt mine:):):):):)
|
||
|
gratuit89 Postat pe 17 Decembrie 2008 00:33 |
||
| NU stiu care este scopul unei femei dar eu pot sa spun ca nu mi-as fi gasit motivatia in viata fara sotia mea... | ||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 05:14 |
||
:sml-ashasi in anul care vine ...med0001: ...bucuria sa va insoteasca ..dragaostea sa nu se indeparteze de voi......si iubirea sa va umple sufletele de fericire ........LA ANUL SI LA MI MULTI ANI......FERICIT....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 31 Decembrie 2008 12:51 |
||
De la: constantin_padure, la data 2008-12-17 05:14:10NU stiu care este scopul unei femei dar eu pot sa spun ca nu mi-as fi gasit motivatia in viata fara sotia mea... Ma inclin in fata ta.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 13:14 |
||
imi dau si eu cu parerea De la: , la data 2008-07-07 13:30:25Credeþi cã fericirea unei femei este legatã exclusiv de existenþa unui bãrbat în viaþa ei sau nu? Fericirea poate avea ºi altã sursã în afara dragostei? Aºtept opiniile voastre. Pentru a raspunde la intrebarea deschizatoarei de topic: marea iubire a unui barbat este femeia, iar marea iubirea unei femei este copilul. Dar fericirea pentru mine sta in lucrurile marunte din viata: cei care stiu sa se bucure de ele sunt oameni cu adevarat fericiti. Mereu vor fi si lucruri mai putin bune in viata fiecaruia dintre noi si, pot sa spun ca sunt lucruri care nu-mi convin foarte tare acuma, dar pot sa spun de asemenea ca sunt fericita. Asta pentru ca am niste prieteni minunati, pentru ca printre norii de azi a mai aparut si soarele, pentru ca atunci cand ma duc sa vizitez bebelul prietenei mele, ma recunoaste si-mi zambeste, pentru ca parul imi sta extraordinar azi (azi!), pentru ca ma bucur de un cappuccino in timp ce scriu aici, pentru ca voi face curat in casa si ma voi bucura de o casa frumoasa si curata.... sa mai continui?
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Decembrie 2008 14:59 |
||
|
Fericirea apare atunci cand te iubesti pe tine suficient de mult si faci tot posibilul pentru a-ti face viata frumoasa... Si din pacate multi asteapta sa ii iubeasca cineva intai dupa care sa se iubeasca si ei si sa fie fericiti, ceea ce nu se prea intampla... |
||
|
my_melody Postat pe 2 Ianuarie 2009 15:04 |
||
| http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey.html Aici puteti vedea referinte despre mine. | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:43 |
||
la dracu ...fato sa moara veta de nu te roportez ca deja imi zgarii dracu retina cu placa asta stricata de mesaj... ma doare-n cot de ce vrei tu dar esti penibila deja ,intreci masura si ma calci pe nervi....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:48 |
||
| fericirea este o stare de beatitudine in functie de scopurile hai sa le numim visuru care odata implinite iti creaza acasta stare,de exemplu fericirea de a aduce pe lume un copil nu are grad de comparatie cu nimic altceva ,noi oameni alergam toata viata dupa acesta himera uneori epuizand cateodata toate resursele si asteptam in schim ca ,,fericirea sa dureze vesnic din fericire se pare ca telul ptr. care ne-am nascut este sa fim fericiti asa ca nu incetati niciodata sa fiti fericiti si nu uitati daca ati trait o daruiti-o cu fericire noaa voastra partenera de discutie lari | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 21:48 |
||
| Fericirea este o arma fierbinte. | ||
|
Postat pe 6 Ianuarie 2009 13:01 |
||
| Fericirea unui om este iubirea de orice fel..atunci cand iubesti daruiesti si ti se daruieste fericire..iubirea fata de animale,de frati,parinti,prieteni,iubiti,de sine,de Dumnezeu,natura..etc...Orice te face fericit trebuie conservat si "folosit" atunci cand simti ca te prabusesti,pt. a-ti reda viata... | ||
|
liza24_84 Postat pe 5 Februarie 2009 21:21 |
||
De la: liza24_84, la data 2009-02-05 21:21:51Fericirea unui om este iubirea de orice fel..atunci cand iubesti daruiesti si ti se daruieste fericire..iubirea fata de animale,de frati,parinti,prieteni,iubiti,de sine,de Dumnezeu,natura..etc...Orice te face fericit trebuie conservat si "folosit" atunci cand simti ca te prabusesti,pt. a-ti reda viata... teoretic totul e ok
|
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 21:23 |
||
De la: inger_calator, la data 2009-02-05 21:23:45De la: liza24_84, la data 2009-02-05 21:21:51Fericirea unui om este iubirea de orice fel..atunci cand iubesti daruiesti si ti se daruieste fericire..iubirea fata de animale,de frati,parinti,prieteni,iubiti,de sine,de Dumnezeu,natura..etc...Orice te face fericit trebuie conservat si "folosit" atunci cand simti ca te prabusesti,pt. a-ti reda viata... Si practic nu ...? |
||
|
liza24_84 Postat pe 5 Februarie 2009 21:32 |
||
fetelor fiti mai independente , nu aveti nevoie de un barbat ca sa fiti fericite , mai intai trebuie sa va inpliniti voi ca si oameni , si sa va simtiti bine in viata pe care o traiti , iar un barbat v-ar completa , si var aduce un bonus de fericere , dar nu e neaparat necesear cand eram mai mic, m-am gandit odata ce ar insemna sa fiu inplinit , si m-am gandit ca ar insemna 4 chesti , sa am libertate , sa fiu fericit , sa am bani , si sa reusesc sa mentin in continuu ceste trei chesti .... |
||
|
SweetDadyD Postat pe 5 Februarie 2009 23:21 |
||
fericirea este in general,o stare de bine pe care o simte o persoana,o satisfactie,o multumire.... bineinteles k sentimentele sunt diferite de exemplu knd te indragostesti si knd iei un examen..esti fericit in embele cazuri dar e o fericire diferita...eu cred k fiecare persoana dinn lume este fericita,cred k fiecare avem mcar un motiv pentru care sa zambim...nu pot merge toate atat de rau
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 5 Februarie 2009 23:53 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-03 18:48:57la dracu ...fato sa moara veta de nu te roportez ca deja imi zgarii dracu retina cu placa asta stricata de mesaj... ma doare-n cot de ce vrei tu dar esti penibila deja ,intreci masura si ma calci pe nervi.... na ca replica asta nu stiam ca am dat-o pe aici.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 23:57 |
||
| pentru mine e ceva ce nu exista | ||
|
kevin Postat pe 25 Februarie 2009 04:27 |
||
De la: geo32, la data 2008-07-10 11:11:56de ce numa' fercirea unei femei!? Si sa nu uitam geo ca fericirea este o notiune relativa.
|
||
|
habbie Postat pe 27 Februarie 2009 20:52 |
||
Viata m-a invatat ca fericirea e 99 % liniste sufleteasca plus 1% emotie si nebunie. In masura in care aceste doua coordonate depind de un barbat (sau de mai multi , cine stie...? ) ai raspunsul la intrebarea ta. Poti fi fericita de una singura - nu e o fericire intensa , dar e poate mai durabila. Atunci cand fericirea depinde de "el " , nu te astepta sa dureze o vesnicie ! Macar de-ar fi asa si nu vei ramane dezamagita ... ! Dar,sa lasam teoria si sa trecem la fapte - sa "luptam " pentru fericirea noastra ! Pentru a o gasi sau pentru a o pastra .
|
||
|
andaluzia Postat pe 17 Septembrie 2009 05:02 |
||
| fericirea nu are definitie , la fel cum iubirea nu are definitie .degeaba va chinuiti voi aici sa explicati ce este fericirea...si cum nu are definitie nu poate fi nici atinsa...asta e scopul nostru pe pamant , deasta ne nastem si murim in cautarea ei .ea ceva ce e doar in mintea noastra si care ne tine in viata , ea ne da sperante , ea ne face sa visam , ea ne facem sa mergem mai departe atunci cand esuam , ea ne da putere si noi nici macar nu stim ce sau cine e EA | ||
|
loveordie Postat pe 17 Septembrie 2009 11:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre relatiile virtuale | 8 | De la: Fahnell 29 Iunie 2010 11:03 |
| Ce parere au barbatii despre femeile cu care au avut o aventura? | 65 | De la: Metal_spell 13 Decembrie 2009 23:58 |
| fosta prietena a iubitului meu.. | 46 | De la: mely_10 2 Septembrie 2013 07:58 |
|
|
||
| El, Barbatul perfect! | 18 | De la: geo_reincarcat_iara 11 August 2010 20:04 |
| ce ati face... | 43 | De la: ralukutya 30 Mai 2009 14:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.