Mai multe
| Credeþi cã fericirea unei femei este legatã exclusiv de existenþa unui bãrbat în viaþa ei sau nu? Fericirea poate avea ºi altã sursã în afara dragostei? Aºtept opiniile voastre. | ||
|
Postat pe 7 Iulie 2008 13:30 |
||
|---|---|---|
|
de ce numa' fercirea unei femei!? daca ar fi sa sintetizez, da. singuru' lucru din existenta femeii , care o face fericita, este un barbat! |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 11:11 |
||
|
Nu stiu ce spun altii, dar eu consider sa voi fi cu adevarat fericita, cand voi fi implinita pe plan profesional, cand am alaturi de mine pe toti cei pe care ii iubesc, cand voi gasi iubirea vietii mele; si asta e fericirea totala, pentru ca de fericiri partiale are parte toata lumea, de ex: un concediu la munte sau intr-o tara in care vrei sa mergi alaturi de persoana iubita (fericire care dureaza cateva zile), aniversarea unei rude foarte apropiate( frate, sora, mama...etc)...o nunta, pentru ca esti fericit pentru miri....etc. Fericirea este importanta pentru ca te face sa traiesti viata mai intens si cu mai multa "pofta"!! |
||
|
|
||
|
micky_ai Postat pe 11 Iulie 2008 11:59 |
||
| si inca ceva, nu doar barbatul din viata unei femei si dragostea oferita de acesta, ii da fericirea extrema | ||
|
micky_ai Postat pe 11 Iulie 2008 12:04 |
||
De la: , la data 2008-07-07 13:30:25Credeþi cã fericirea unei femei este legatã exclusiv de existenþa unui bãrbat în viaþa ei sau nu? Fericirea poate avea ºi altã sursã în afara dragostei? Aºtept opiniile voastre. da..fericirea poate avea si alta sursa in afara dragostei. tot ce faci si iti da puterea de a merge mai departe..de a zambi..de a privi inainte, de a savura fiecare clipa iti ofera fericire. app sunt de parere cu micky.. fericirea unei femei nu trebuie sa fie legata exclusiv de un barbat..pt ca altfel nu ne-am mai simti libere. ce tu nu te poti simti fericita pt ca poti savura o inghetata? ca traiesti? eu cred ca da..si asta tine de tine in special si de nimeni altcineva.. sau pe plan profesional.. sa fi independenta nu te-ar face fericita? ba cred ca da. mai gandeste-te :P |
||
|
luke_at_me Postat pe 20 Iulie 2008 02:16 |
||
|
Deci eu cred , si am si aplicat-o dar am avut si bafta , cred :fericirea este o combinatie , sa ai si pe cineva langa tine , sa fi si fericita/implinita profesional;de exempul atunci cand profesional nu iti merge bine/f.bine , acel cineva sa te sustina , sa fie alaturi de tine ,sa poti conta pe el/ea.Atunci cand sa poti sa-ti tragi de undeva seva de a merge mai departe si de a lupta. Cum am mai zis, cred ca am avut "noroc cu carul" cum se zice , si imi dau seama de asta tocmai din ceea ce se expune aici pe forum si si prin alte parti.Nu sunt de moda mai veche din punctul asta de vedere dar au batranii o vorba"asteapta,ce-a al tau e pud deoparte". Multa bafta tuturor si "noroc cu carul " , dar atentie , trebuie sa si meritati !!! |
||
|
ROXANNE17 Postat pe 21 Iulie 2008 10:13 |
||
Fericirea legata strict de existenta unui barbat? Fericirea este un ideal complex care are multe aspecte, nu trebuie privita unilateral. Cred ca e o suma, implinirea aspiratiilor din maimulte directii.
|
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 23:05 |
||
|
hello!! suntem diferiti. fiecare are propria parere dsp fericire. daca pe mine ma face fericita o masina, asta nu inseamna ca tot masina aia te face fericita si pe tine. avem scopuri diferite si actionam in mod diferit pt a atinge scopul. |
||
|
morticia_adams Postat pe 28 Iulie 2008 23:30 |
||
| Fericirea absoluta e un moft la fel cu cea proiectata in viitor.Fericirea e azi si aici sau niciodata FERICIREA = CALITATEA OMULUI DE A SIMTI ACEST SENTIMENTPe unii nu-i satura nimic .Aceia nu vor fi fericiti niciodata .Pe altii nu-i fac fericiti decat lucrurile pe care nu le au .Aceia nu se vor bucura niciodata de ceea ce poseda .Si atunci inseamna ca in fond nu au nimic daca toate aceste lucruri nu le dau nici cea mai mica satisfactie .Eu sunt fericita ca exist si viata e o sarbatoare:Am auzit ca exista cazuri rare de oameni ce nu simt durere .Foarte numeroase sunt cazurile celor ce nu pot simti fericirea | ||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 23:50 |
||
|
Eu nu cred k exista fericirea absoluta, adica cea care sa si dureze. Fiecare clipa in viata inseamna fericire sau tristete. Pentru mine fericirea inseamna sa am langa mine o persoana care sa ma iubeasca, familia si prietenii, o slujba buna care sa-mi aduca satisfactii si apoi, cand va veni vremea sa-mi intemeiez propria familie. Insa fericirea inseamna si o zi insorita in parc, un film bun la sfarsit de saptamana, sau un concediu mult asteptat. Fericirea e pretutindeni si in orice lucru marunt, trebuie doar sa poti sa o vezi si sa te bucuri de ea. |
||
|
EuBebelusa Postat pe 29 Iulie 2008 16:41 |
||
| Fericirea...........De ce toti cred ca fericirea vine din exterior????Ar trebui sa invatam ca fericirea vine din interiorul nostru, putem sa fim saraci lipiti pamantului, sa nu avem marea dragoste langa noi si sa avem o viata profesionala ratata.Aflandu-te in aceasta situatie, iti poti da seama daca esti cu adevarat fericit sau nu.Pentru ca fericirea adevarata vine din interiorul sufletului nu din lucrurile trecatoare din viata...Cand ai liniste sufleteasca, indiferent in ce situatie de afli, atunci poti spune ca stii cu adevarat ce-i FERICIREA.Cand vorbim de fericire trecatoare sau momente de fericire, atunci nu vorbim de fericire, vorbim de niste "momente de bine".Fericiti trebuie sa fim in fiecare zi!!! Invatati sa fiti fericiti....Numai bine pentru toti... | ||
|
alinamarchidan Postat pe 29 Iulie 2008 16:42 |
||
|
Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot. Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare feric(Al.Dumas) http://www.cugetari.ro/desprefericire |
||
|
m_cristina69 Postat pe 8 August 2008 03:41 |
||
|
Fericirea absoluta e un moft la fel cu cea proiectata in viitor.Fericirea e azi si aici sau niciodata FERICIREA = CALITATEA OMULUI DE A SIMTI ACEST SENTIMENTPe unii nu-i satura nimic .Aceia nu vor fi fericiti niciodata .Pe altii nu-i fac fericiti decat lucrurile pe care nu le au .Aceia nu se vor bucura niciodata de ceea ce poseda .Si atunci inseamna ca in fond nu au nimic daca toate aceste lucruri nu le dau nici cea mai mica satisfactie .Eu sunt fericita ca exist si viata e o sarbatoare:Am auzit ca exista cazuri rare de oameni ce nu simt durere .Foarte numeroase sunt cazurile celor ce nu pot simti fericirea Raporteaza abuz de limbaj BRavo!!!!!!Marinela....cred ca ai dreptate eshti o fata inteleapta;) |
||
|
irsha87 Postat pe 9 August 2008 11:41 |
||
depinde doar de felul in care privesti lucrurile...perceptia pe care o ai asupra lumii...fericirea poate deveni o stare fireasca pt oricine o vede asa...
|
||
|
Aleys Postat pe 10 August 2008 20:54 |
||
|
Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata , dar in cautarea ei trebuie sa lergi toata viata; spunea cineva. Dar mai spunea cineva fericirea e asemeni unui fluture : daca alergi dupa el s-ar putea sa nu-l prinzi , iar daca stai pe loc e posibil sa vina el sa se aseze pe tine. |
||
|
criss80 Postat pe 14 August 2008 21:09 |
||
|
Fericirea este o stare emotionala sau afectiva, caracterizata de sentimente de bucurie si satisfactie. Cateva stari asociate fericirii: bunastarea, placerea, sanatatea, siguranta, multumirea, si dragostea. Fericirea este adesea asociata cu prezenta unor circumstante favorabile, cum ar fi o casnicie fericita, stabilitate economica, o familie iubitoare. Atitudinea si perspectiva pe care o persoana le adoptata in aceste circumstante sunt factorii care influenteaza fericirea.
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 21:18 |
||
|
Ce este fericirea? Fericirea este iluzia de care avem nevoie in fiecare zi... |
||
|
mirela_busteni Postat pe 16 August 2008 22:28 |
||
| cred ca fericirea e formata dintr`o multitudine de lucruri marunte, aparent insignifiante , dar de fapt sunt cele mai importante. | ||
|
Kittynelle Postat pe 19 August 2008 13:19 |
||
| Intr-adevar fericirea e ceva ce vine din interior...Nu trebuie sa ai neaparat pe cineva langa tine pt a fi fericit? Hhmmm ma cam indoiesc...eu zic ca datorita persoanelor dragi,a celor ce te inconjoara.. ei au un mare impact asupra noastra...ei reprezinta o indemanare..ce ne 'stimuleaza' sufletul.. | ||
|
Postat pe 21 August 2008 20:55 |
||
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-16 22:28:25Ce este fericirea? subscriu! :) |
||
|
morticia_adams Postat pe 22 August 2008 15:32 |
||
| nu poti fi fericita in totalitate fara existenta unui barbat in viata ta. acesta face parte din intregul ce se numeste FERICIRE. | ||
|
lili_r Postat pe 22 August 2008 21:26 |
||
| "pluteste drept inainte si daca pamintul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigura ca Dumnezeu il va crea intr-adins pt a-ti rasplati indrazneala" - poti fi fericit/a si daca stii cui apartin aceste cuvinte si, mai ales...cui se adreseaza... | ||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 15:50 |
||
| doar cel care a simtit cea mai neagra nefericire, acela va sti ce inseamna adevarata fericire...cuvintele lui Al. Dumas.... | ||
|
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:33 |
||
ce e fericirea???????? fericirea e un lucru tare complex... daca ar incepe sa dezbata fiecare pers care da peste topicul asta, ar fi un subiect interminabil.... mai bine intreaba-te pe tine insuti, ce e fericirea pentru tine??? nu cauta raspunsurile altora la intrebarile pe care ti le pui in interiorul sufletului tau
|
||
|
Greenie Postat pe 15 Octombrie 2008 15:32 |
||
fericirea mea este... un cui
|
||
|
pupa Postat pe 23 Octombrie 2008 10:57 |
||
|
Asa ar trebui sa fim,FERICITE! Dar ,din pacate,foarte putine reusim.Cred ca este vina noastra.Ne complace in situatii care ne aduc in pragul disperarii si ne inconjuram numai de lucruri negative.Trebuie sa gandim pozitiv! Cand ne trezim dimineata sa mergem la job ,daca ne enervam si spunem "m am saturat" nu vom atrage decat nervi si negativism.Vom merge sa ne spalam pe dinti si poate pasta in loc sa cada pe periuta va cadea pe langa...alti draci,nu?"OFFF,NU MAI SUPORT ,LA DRAQ CU TOATE!" Va suna cunoscut?Vreau si stiu ca trebuie sa fiu optimista si sa alung gandurile rele din mintea mea asa ca ma trezesc energica si daca mi cade pasta pe jos incerc sa ma amuz! Ce rezolv daca incep o noua zi cu nervi?Probabil toata ziua voi ramane intr o stare deplorabila dar daca ma opresc putin si ma uit in jur voi descoperi o lume frumoasa!O lume asa cum mi o doresc! Toti avem probleme si griji,toti suntem mereu pe fuga,vrem bani si alergam dupa averi sau poate traim de pe o zi pe alta dar scopul este acelasi: lupta pentru supravietuire ! De ce sa nu incercam sa privim altfel lucrurile,sa ne amuzam de mici tampenii sa traim cu zambetul pe buze!? Oare nu mai sunt lucruri frumoase care sa ne bucure?Poate nu le mai observam...cu atate griji pe cap cred si yo dar hai sa incercam sa ne facem un bine singure! Sa incercam sa fim mai buni,mai intellegatori mai permisivi.Sa nu mai vedem doar partea urata a vietii!Daca acum nu ne este bine poate maine vom reusi sa readucem fericirea in casa si viata noastra!Nu exista NU POT ci NU VREAU! Esti intr o relatie si ai incercat sa faci b sa fie bine dar nu se poate? Treci mai departe! Meriti sa fii fericita!Daca oferi si nu ti se ofera incearca in alta parte ,poate nu ofereai cui trebuia!Daca in jurul tau vor fi oameni care nu sunt la nivelul tau vei ajunge si tu la fel dar daca vrei sa inveti ceva de la viata incearca sa ti creezi un anturaj care sa te ridice si nu sa te afunde.... Viata este scurta si fericirea greu de gasit dar daca nu o cauti .... Merita sa vrei mai mult de la tine,sa te apreciezi si sa ti cunosti limitele.Nu te lasa manipulata si incearca sa ti traiesti viata asa cum iti doresti.Nu regreta ce ai facut in viata ,gandeste pozitiv,invata din greseli si incearca sa ti aduici singura soarele in casa! POTI DAR TREBUIE SA CREZI IN TINE! |
||
|
danielafina1 Postat pe 26 Octombrie 2008 08:59 |
||
|
Asa ar trebui sa fim,FERICITE! Dar ,din pacate,foarte putine reusim.Cred ca este vina noastra.Ne complace in situatii care ne aduc in pragul disperarii si ne inconjuram numai de lucruri negative.Trebuie sa gandim pozitiv! Cand ne trezim dimineata sa mergem la job ,daca ne enervam si spunem "m am saturat" nu vom atrage decat nervi si negativism.Vom merge sa ne spalam pe dinti si poate pasta in loc sa cada pe periuta va cadea pe langa...alti draci,nu?"OFFF,NU MAI SUPORT ,LA DRAQ CU TOATE!" Va suna cunoscut?Vreau si stiu ca trebuie sa fiu optimista si sa alung gandurile rele din mintea mea asa ca ma trezesc energica si daca mi cade pasta pe jos incerc sa ma amuz! Ce rezolv daca incep o noua zi cu nervi?Probabil toata ziua voi ramane intr o stare deplorabila dar daca ma opresc putin si ma uit in jur voi descoperi o lume frumoasa!O lume asa cum mi o doresc! Toti avem probleme si griji,toti suntem mereu pe fuga,vrem bani si alergam dupa averi sau poate traim de pe o zi pe alta dar scopul este acelasi: lupta pentru supravietuire ! De ce sa nu incercam sa privim altfel lucrurile,sa ne amuzam de mici tampenii sa traim cu zambetul pe buze!? Oare nu mai sunt lucruri frumoase care sa ne bucure?Poate nu le mai observam...cu atate griji pe cap cred si yo dar hai sa incercam sa ne facem un bine singure! Sa incercam sa fim mai buni,mai intellegatori mai permisivi.Sa nu mai vedem doar partea urata a vietii!Daca acum nu ne este bine poate maine vom reusi sa readucem fericirea in casa si viata noastra!Nu exista NU POT ci NU VREAU! Esti intr o relatie si ai incercat sa faci b sa fie bine dar nu se poate? Treci mai departe! Meriti sa fii fericita!Daca oferi si nu ti se ofera incearca in alta parte ,poate nu ofereai cui trebuia!Daca in jurul tau vor fi oameni care nu sunt la nivelul tau vei ajunge si tu la fel dar daca vrei sa inveti ceva de la viata incearca sa ti creezi un anturaj care sa te ridice si nu sa te afunde.... Viata este scurta si fericirea greu de gasit dar daca nu o cauti .... Merita sa vrei mai mult de la tine,sa te apreciezi si sa ti cunosti limitele.Nu te lasa manipulata si incearca sa ti traiesti viata asa cum iti doresti.Nu regreta ce ai facut in viata ,gandeste pozitiv,invata din greseli si incearca sa ti aduici singura soarele in casa! POTI DAR TREBUIE SA CREZI IN TINE! |
||
|
danielafina1 Postat pe 26 Octombrie 2008 09:00 |
||
| Hello.Postari noi pe www.hainutecool.blogspot.com.hainute ieftine si funny.have a look | ||
|
_madalina_alexandra_ Postat pe 13 Noiembrie 2008 01:04 |
||
De la: _madalina_alexandra_, la data 2008-11-13 01:04:06Hello.Postari noi pe www.hainutecool.blogspot.com.hainute ieftine si funny.have a look care e linkul abscons cu topicul? |
||
|
sandra33 Postat pe 15 Noiembrie 2008 23:17 |
||
| Fericirea este o stare a mintii ... | ||
|
Postat pe 4 Decembrie 2008 21:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cat timp acorda ei unei relatii | 17 | De la: crazy_anca820 7 Mai 2009 23:28 |
| Scoala vietii vs. scoala ca institutie !!! | 108 | De la: marco918 13 Ianuarie 2010 12:52 |
| ce parere aveti despre tatuaje? | 61 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:54 |
|
|
||
| probleme cu sexul... | 119 | De la: sQmPiK_dUlCik 10 Octombrie 2011 12:57 |
| Ce cadouri ati facut iubitilor? | 22 | De la: gugulina74 9 August 2009 20:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.