Setari Cookie-uri

cum fac sa il recuceresc?

Voi scrieti povestile la acelasi indigo si acestea difera numai din cauza semnaturii?
kudika023770
Postat pe 11 Mai 2009 08:30
Eu spun ca nu trebuia sa stie ca l-ai inselat, atat timp cat nu au insemnat nimic pt tine acele 2 aventurii. Gandeste-te ca poate si el te-a inselat dar tu nu stii nimic. Si totusi, nu inteleg de ce ai facut`o. Poate iti era prea bine alaturi de el.
Pacat, acum ce ai de facut este sa te abtii in a-l stresa cu telefoanele iar atunci cand va intalniti sa dai ce ai mai bun din tine, ca sa il faci sa isi aminteasca ce erai...persoana de care s-a indragostit.
DolceGinu
Postat pe 6 Iulie 2009 20:18
Toate povestile seamana intre ele.Singurele care se deosebesc in povesti, sunt persoanele.
kudika023770
Postat pe 7 Iulie 2009 19:23
De la: ioanageorgiuADY, la data 2009-01-16 18:55:47si ce dak ai gresit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e normal e omeneste,s-a intamplat,life goes on
sa se obisnuiasca cu idea dak nu poate el pierde tu esti valoroasa nu te lasa ,dak el nu vede asta si nu poate trece peste greselile tale sa fie sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar adevarata iubire iarta,eu asa cred!!!!!!!!!!!!!!!!
dragonfly_ad
Postat pe 14 Iulie 2009 12:37
De la: dragonfly_ad, la data 2009-07-14 12:37:45
De la: ioanageorgiuADY, la data 2009-01-16 18:55:47si ce dak ai gresit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e normal e omeneste,s-a intamplat,life goes on
sa se obisnuiasca cu idea dak nu poate el pierde tu esti valoroasa nu te lasa ,dak el nu vede asta si nu poate trece peste greselile tale sa fie sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar adevarata iubire iarta,eu asa cred!!!!!!!!!!!!!!!!

valoroasa o femeie care insala? si una care nu face asta, si daruieste tot, si se implica total si are grija sa nu strice nimic in relatia si iubirea ei.... o astfel de femeie cum este daca aia care insala e valoroasa... voi femeilor egoiste, care ajungeti sa stricati relatii cu gandirea asta.... ca voi sunteti valoroase .... si ce daca stricati o familie.. si ce daca inselati.... si ce daca altii sufera din cauza voastra... voi sunteti valoroase.... sa sufere toti pt voi....

pt tine draga mea, care ai postat mesajul.... da, poate meriti inca o sansa... dar sincer... cel mai bine este sa-l lasi in pace, el pare un om capabil sa iubeasca si sa daruiasca...daca este cu prietenii lui acum gandeste-te ca asta se intampla pt ca atunci cand tu te culcai cu altii ei ii erau alturi... deci, sterge-ti lacrimile, capul sus si... cauta unul ca tine... sa vedem atunci cum iti va fi , sa intelegi de ce nu te-a iertat...
dragonfly_ad
Postat pe 14 Iulie 2009 12:43
Iarta-ma, dar este proasta.In viata poti darui tot, dar in rate.
kudika023770
Postat pe 14 Iulie 2009 16:20
a fost un fraier cand te'a iertat si tu ai fost o fraiera cand ti'ai dat seama ca il iubesti cu adevarat
felixcat
Postat pe 14 Iulie 2009 18:54
O sa-l recuceresti cu varza aia din viata ta cand o face plopu pere!Mai bine lasa omul in pace ca l-ai inselat destul.Ai impresia ca uita vreodata .M-ar mira.Sa nu ti-o furi cand iti va fi lumea mai draga.

Postat pe 14 Iulie 2009 21:10
De la: kudika023770, la data 2009-07-07 19:23:45Toate povestile seamana intre ele.Singurele care se deosebesc in povesti, sunt persoanele.

Cata dreptate ai .Aceeasi prostie alta fufa.

Postat pe 14 Iulie 2009 21:11
Altfel, cum s-ar repeta istoria?
kudika023770
Postat pe 15 Iulie 2009 15:12
Fata asteapta sfaturi, nu sa o jigniti voi ! Daca nu ati citit tot.. Situatia e stabila, oamenii s-au maturizat.. si cam atat :)
Voiam sa mai scriu cat de enervanti sunt cei care se baga in seama numai pt a jigni..dar, ce rost ar mai avea? :)
Pt persoana care a deschis topicul: nu sunt de acord cu ceea ce ai facut, insa sper sa fie bine pt VOI si mai departe!
kudi_onutsa
Postat pe 27 Iulie 2009 08:23
De la: buburuza22, la data 2008-07-09 15:16:32este culmea cum abia acum ti-ai dat seama cat de mult il iubesti,asa-i? :))
daca esti asa sigura pe iubirea ta de data asta, se rezolva cu rabdare si respect,lucruri pe care nu le-ai invatat pana acum. nu ti-e clar cat d importanti sunt prietenii pt el? atunci respecta-i, si in acelasi timp si pe el.daca-ti mai vine o data sa-l inseli, atunci pleaca si lasa-l sa-si vada de viata,ar fi trebuit sa inveti macar atat pana acum.si ai rabdare,da-i timp si spatiu,ca-l merita.
poate nici el nu e perfect,dar tu ai facut greseala majora si tot tu il vrei.asa ca multumeste-i sincer si lasa-l sa vada ca apreciezi ca te-a iertat,e mare lucru pt un barbat!!!plus ca asta e dovada clara ca te iubeste!!
bafta!!sa ne mai anunti cum stau lucrurile
blue_moonbutterfly
Postat pe 27 Iulie 2009 10:02
Buna.Eu una sunt de parere ca nu trebuie sa stai sa o judecati atata pe biata fata care probabil nu avea ceea ce si dorea langa ea..probabil ca isi daduse seama ca nu este ceea ce cauta,dar probleme de acasa au indemnat o sa "suporte"prezenta lui si sa locuiasca in continuare langa el.Nu inteleg ce ii faceti atata tam tam ,ea si a dorit altceva,,,daca si el a inselat o pe ea,si ea habar nu are?Ar trebui sa stim cum sa ne traim viata,clipa,existenta.
Iar tu fata draga,chiar nu ai de ce sa iti faci atatea griji,iar daca te iubeste cu adevarat te ar fi inteles,fiindca sincer,,ce facea el si ce face el in continuare cu prietenii este doar o RAZBUNARE!
Sfatul meu fiindca si eu(27 de ani) am trecut printr o relatie de 5 ani am locuit 6 luni impreuna ,,,concluzie arogant,ironic etc,,,batjocoritor...am decis sa ma despart....NU MERITA sa stai langa el...Nu stiu daca sa cred sau nu ca il iubesti,tu stii mai bine !Dar sper sa iti fie bine ,tine ma la curent,si nu te lasa calcata in picioare fiindca nu meriti!
cory82cory
Postat pe 27 Iulie 2009 17:42
si e chiar adevarat ca daca esti indiferenta cu el..il va durea si te va cauta el? (acum e o pranteza de lla subiectu ei)...doar o curiozitate...si eu il stresez cu telefoane si mesaje pe fostul meu prieten..si ma evita din ce in ce mai rau...pana ne-am certat cu adevarat f tare..iar acuma nici macar nu ne mai salutam ...:( si ma doare ca ne purtam ca doi necunoscuti...oare ce as putea face?? tin mult la el...da cum sa-l fac sa ma caute el...:|
MitzyMik
Postat pe 28 Iulie 2009 23:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce faci daca te indragostesti de amant? 190 De la: kudika_nikole 17 Noiembrie 2011 17:07
buna... 10 De la: cristi_nne 30 Aprilie 2009 08:45
vi se pare normal? 24 De la: kudika369746 9 Noiembrie 2013 14:22
nush ce sa cred despre el... 16 De la: geo_x 25 August 2009 22:06
Scrisoare catre sotul meu 45 De la: kudika324144 15 Octombrie 2010 17:04