Mai multe
|
Pentru dindirel Dindirel esti varza. Vrei sa pari cine nu esti. Cum nu mi-o vad eu uitandu-ma prin spate asa nici tu nu ai vazut �lucrari psihologice despre dragoste, cuplu si sex�, dar decum sa le mai si citesti. Sa admitem ca ai citit, dar... degeaba, nu ai inteles nimic. Pentru a le intelge iti recomand sa frunzaresti putin si DEX-ul si apoi sa postezi definitii despre dragoste, despre sex, si ai sa intelegi corect si ce posteaza cei cu care comunici, ai sa mai intelegi si cand esti la �mijloc�, ca sa nu spun altfel, ai sa mai intelegi si cand sunt si ironici, ai sa intelegi mult mai multe. De curiozitate, uitate-te la cele doua notiuni. Pentru babybel_smil - fix din cauza sexului oral practicat de romani a scazut natalitatea la noi...- Da, fix din acest motiv romancele nasc din ce in ce mai putin. Tu ce crezi ca prin astfel de practici pot sa ramana insarcinate si sa nasca? Poate, renuntarea la rolul si functia �pasaricii� si preluarea acestora fie de gura, fie de anus, este un proces de durata in evolutia femeii. Functia intretine organul, nemaifolosindu-l se atrofiaza, nu-si mai indeplineste rolul si dispare. Pana atunci trebuie sa �molfaiti� mult si sa va vitaminizati la fel de mult. Poate o data si o data o sa intelegeti si nu o sa va mai intrebati de ce nu ramaneti gravide, cu toate tratamentele pe care unele le urmeaza. Oricum, bucurati-va ca aveti, tot timpul, dezlegare la carne, molfaind cat mai mult va stimulati muschii faciali cu efect de revigorare asupra tenului, similar unui lifting natural. Un ten proaspat si luminos face cinste oricarei femei. Succesuri frustratilor, dezaxatilor si obsedatilor, care in general sunt adeptii acestui sport! Pentru krysty2000 si altii care simt placere practicand acest gen de sex. Dupa placerea cu care vorbesti, cred ca, in lipsa partenerii, v-o sugeti si singuri. |
||
|
Paunul Postat pe 14 Iulie 2010 18:01 |
||
|---|---|---|
|
mie mi s-a facut sex oral si la randul meu i-am facut si eu partenerei mele e extraordinar de placut,dar nu e obligata toata lumea sa incerce fiecare face ce doreste |
||
|
dubiosu2001 Postat pe 14 Iulie 2010 18:11 |
||
De la: gouracristata, la data 2010-07-14 18:01:32Pentru babybel_smil - fix din cauza sexului oral practicat de romani a scazut natalitatea la noi...- Da, fix din acest motiv romancele nasc din ce in ce mai putin. Tu ce crezi ca prin astfel de practici pot sa ramana insarcinate si sa nasca? Poate, renuntarea la rolul si functia �pasaricii� si preluarea acestora fie de gura, fie de anus, este un proces de durata in evolutia femeii. Functia intretine organul, nemaifolosindu-l se atrofiaza, nu-si mai indeplineste rolul si dispare. Pana atunci trebuie sa �molfaiti� mult si sa va vitaminizati la fel de mult. Poate o data si o data o sa intelegeti si nu o sa va mai intrebati de ce nu ramaneti gravide, cu toate tratamentele pe care unele le urmeaza. Oricum, bucurati-va ca aveti, tot timpul, dezlegare la carne, molfaind cat mai mult va stimulati muschii faciali cu efect de revigorare asupra tenului, similar unui lifting natural. Un ten proaspat si luminos face cinste oricarei femei. Succesuri frustratilor, dezaxatilor si obsedatilor, care in general sunt adeptii acestui sport! ma omorati cu zile frate... cum poti sa sustii asa ceva? sunt atatea tari occidentale in care exista chiar manuale de blow job si unde natalitatea este la cote bune. nu cred c-a sustinut cineva pe aici ca daca faci sex oral sau anal trebuie sa elimini sau sa inlocuiesti astfel pe cel clasic. ideea e sa diversifici si sa experimentezi. si most important: sa faci ceea ce te face sa te simti bine, atat pe tine, cat si pe partener. ne mai miram de ce dracu' se duce tara asta de rapa... |
||
|
|
||
|
grasshopper Postat pe 14 Iulie 2010 18:11 |
||
De la: gouracristata, la data 2010-07-14 18:01:32Pentru dindirel La naiba-n puii mei. Si eu care credeam ca natalitatea la romani scade din cauza avorturilor si a metodelor anticonceptionale. Mersi ca m-ai luminat. Iti raman datoare. Uite acum, la 20 de ani, fug sa ii spun iubitului meu sa o punem de-un plod. Da-o dracului de facultate de arhitectura, nu conteaza ca n-am cum sa il hranesc, cu ce sa il imbrac, cum sa il educ, natalitatea sa creasca in Romania, sa umplem tara de idioti crescuti de parinti incompetenti. Mataluta confunzi borcanele rau de tot, dar nu imi pot da seama daca din dorinta de a parea mai destept decat esti, din necunostinta de cauza sau din rea-vointa pur si simplu si sincer, refuz sa speculez pe tema acestor variante. |
||
|
goodbye_kitty Postat pe 14 Iulie 2010 18:12 |
||
De la: dubiosu2001, la data 2010-07-14 18:11:07mie mi s-a facut sex oral si la randul meu i-am facut si eu partenerei mele
|
||
|
dubiosu2001 Postat pe 14 Iulie 2010 18:14 |
||
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-14 18:12:31 good morning. bine te-ai trezit, treci la treaba, da?! ne ca***m in ele de job-uri, scoli si alte cele... pai ce atata. scopul nostru suprem pe aceasta planeta e sa facem plozi...ca degeaba or fi pline orfelinatele. mi-a venit o idee: haideti sa promovam sexul oral in famiile defavorizate. poate asa prevenim abandonul familial. |
||
|
grasshopper Postat pe 14 Iulie 2010 18:17 |
||
| ai si tu dreptate | ||
|
dubiosu2001 Postat pe 14 Iulie 2010 18:19 |
||
|
Buna babybel_smil, Te-am inteles foarte bine. Faci arhitectura dupa manualele de blow job aduse din vest in ideea de a ti recunoaste si aici diploma de arhitect. Felicitari! Bine gandit. Nu inteleg totusi de ce folosesti "blow job" si nu "muie", pentru ca practica o faci in limba romana? Hai ca te las, am vazut ca esti grabita sa-ti masezi muschii faciali. |
||
|
Paunul Postat pe 14 Iulie 2010 18:38 |
||
Individule, daca tu nu faci diferenta intre sex oral si m.uie, esti degeaba. Si inapoi la clasa a II-a cu tine, sa inveti sa citesti si sa intelegi un text. In drumul spre sala de clasa, ia-l si pe dindirel de minuta, puteti fi colegi de banca, dar sa va tineti miinile la vedere.
|
||
|
soraderazboi Postat pe 14 Iulie 2010 18:42 |
||
|
@ gouracristata: "Imi urmez idealurile si principiile, dar nu le impun celor din jur..." Hai zi sa mori tu... =)))))) Eu cred ca... He's just trolling. Mi-e greu sa cred ca poate exista cineva atat de idiot. |
||
|
goodbye_kitty Postat pe 14 Iulie 2010 18:55 |
||
|
eu zic ca esti un om foarte confuz. cred ca tu esti cam grabit, poate ti-am facut pofta, eu stiu, ca ai amestecat cam tot ce am spus eu cu ce a spus goodbye_kitty. nu sunt studenta, am fost candva, si nu la arhitectura. si nu ma mir ca ai confundat ideea de "blow job" cu muia... pentru ca probabil numai de astfel de "blow job" ai avut tu parte de la "fetitzele" de pe centura cine stie carui oras... cum spuneam, te las... probabil ca ti s-a facut pofta de una mica de pe la colt de strada, ca e clar ca n-ai gustat din calitatea unui sex oral facut de cineva care sa te si iubeasca... sper sa-ti ajute Dumnezeu sa faci o data cu adevarat dragoste, sa vezi ce inseamna cu adevarat pasiunea. vorbim apoi. |
||
|
grasshopper Postat pe 14 Iulie 2010 18:57 |
||
De la: dindirel, la data 2010-07-14 17:10:07ce bine le mai zici dindirel asta e foarte adevarat daca partenerul te iubeste trebuie sa iti respecte si demnitatea de femeie si sa refuze sexul oral pe care partenerul ii cere sa-l faca..altfel intradevar esti pentru el doar un obiect de facut placeri si atatDe la: goodbye_kitty, la data 2010-07-14 16:32:19De la: kudika029282, la data 2010-07-13 22:54:29De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 21:18:12Oare de ce ma asteptam la o avalansa intreaga de argumente pertinente impotriva sexului oral? Ma asteptam sa imi dai exemple din filosofie, medicina, religie etc. etc. etc., dar vad ca ai tacut malc... E mai greu cand trebuie sa legi cateva fraze in care sa expui mai mult decat injuraturi, nu?duduie daca nu iti convine parerea mea nu ai decat sa dispari de aici asta e parerea mea si parerile nu se discuta |
||
|
kudika029282 Postat pe 14 Iulie 2010 20:13 |
||
|
Pentru babybel_smile, soraderazboi si goodbye_kitty, In primul rand imi cer scuze lui babybel_smile pentru confuzia cu arhitectura. Oricum pentru tine facultatea, aia terminata despre care vorbesti, la cate aiureli debitezi, imi dau seama ca pentru tine a fost un vis nerealizat. Recunosc sunt in minoritate si cunostintele mele privind problema in discutie, in comparatie cu ale voastre capatate dupa manuale aduse din vest, sunt poate mai limitate, dar nici nu doresc sa mi le completez si cu atat mai mult sa le si practic. Doresc sa va prezint voua, care sunteti degeaba, ca sa citesc pe cineva, urmatoarea definitie a sexului oral �utilizarea buzelor, a gurii si a limbii pe si in jurul penisului (felatie). In argou este cunoscut ca: muie, limbi, supt etc. Stimularea anusului cu aceleasi mijloace, act sexual oral ce se numeste analingus, si stimularea cu aceleasi mijloace a a vulvei, act sexual oral ce se numeste cunnilingus. Asa ca draga soraderazboi nu este vorba de nici o diferenta intre sexul oral si muie, limbi sau supt, fapt pentru care, drumul catre clasa a II- a, de manuta cu dindirel, colegul tau de banca, iti este liber. Fa-ti rost de manuale din vest. Nu va inteleg de ce va jenati pentru ca asta faceti: muie, supt sau limbi, indiferent cu cine si pentru ce o faceti. Pentru goodbye_kitty cred ca you're stupid, born oral sex between two idiots. In ceea ce te priveste babybel_smile, o parte din cele de mai sus iti sunt si tie adresate. Pentru confuzia cu arhitectura mi-am cerut scuze, pentru a doua confuzie de care ma acuzi ti-am raspuns. In rest, cred ca pofta iti apartine, este ceea ce iti doresti si nu ai avut parte. Sunt dorinte specifice frustratilor. To remove the embarrassment, but I do not think your question is if, and to enjoy the taste and smell will recommend vitaminizarii Sweet Release. Beware of risks B.T.S. and human papilloma virus (HPV), the principal complained of cervical cancers and oropharyngeal. |
||
|
Paunul Postat pe 14 Iulie 2010 21:31 |
||
|
B.T.S.-uri poti lua prin absolut orice tip de contact sexual, daca nu folosesti prezervativul, asta ca sa stii si tu. Se presupune ca prin sexul oral se iau mai usor pentru ca se presupune ca nu se foloseste prezervativ in timpul lui. Lu' madam Kudika 123927138264723 nu ma mai obosesc sa ii raspund, pentru ca nu face decat sa descrie sexul oral in noi si noi cuvinte (fantezii neimplinite de pe vremea cand era barbat, deh)... Sper sa iti revii usor dupa operatia de schimbare de sex. Si cu asta, nu ma mai obosesc sa raspund decat oamenilor care aduc argumente normale, m-am coborat destul la nivelul intelectual al unora... Ura si la gara! |
||
|
goodbye_kitty Postat pe 14 Iulie 2010 21:47 |
||
|
Gura-sparta, tie tocmai ti s-au scurtcircuitat incheieturile miinilor si ai continuat sa tastezi asa cum faci cu cele doua minute ale tale cind te afli in baie si mamica ta e plecata de acasa? Altfel, nu pot sa-mi explic cum ai putut trage o labareala atit de insipida incit citirea ei ar trebui introdusa drept metoda de torturare pentru orice om cu intelectul dezvoltat. Cum nimeni nu sta cu pistolul la timpla mea sa citesc, cu siguranta n-am s-o fac. Labareala placuta in continuare. N-ai avut parte nici macar de cele 15 minute de faima pe care orice individ le poate avea. |
||
|
soraderazboi Postat pe 14 Iulie 2010 21:58 |
||
|
Для soraderazboi дерьмо глазами, Может отказаться от социальных, более человеческая ошибка, более embrionule Обратите внимание, что, чем согласиться с labareala сосать и лизать. |
||
|
Paunul Postat pe 14 Iulie 2010 22:46 |
||
De la: gouracristata, la data 2010-07-14 22:46:23Для soraderazboi дерьмо глазами, si acum traducerea...ca mis curioasa! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 14 Iulie 2010 22:52 |
||
| wow, stim sa folosim Google traduceri... pai cred ca doar atat e de capul tau, omule. | ||
|
grasshopper Postat pe 14 Iulie 2010 22:57 |
||
Indivizii care au nevoie de google ca sa injure cred ca-s cei mai mari idioti. Scuzati-mi duritatea, doamnelor. |
||
|
soraderazboi Postat pe 14 Iulie 2010 23:21 |
||
De la: anamaria_brunetik, la data 2010-07-12 18:01:19De la: , la data 2008-07-20 12:43:31nu multumirea mea trebuie s-o cauti ci a ta ti-ar place si nu ai cu cine? poate ma ofer eu |
||
|
kudika228340 Postat pe 15 Iulie 2010 10:30 |
||
ti-ar place nu ai cu cine ma ofer eu serios |
||
|
kudika228340 Postat pe 15 Iulie 2010 10:31 |
||
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-14 17:22:23De la: dindirel, la data 2010-07-14 17:10:07De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-14 16:32:19De la: kudika029282, la data 2010-07-13 22:54:29De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 21:18:12Oare de ce ma asteptam la o avalansa intreaga de argumente pertinente impotriva sexului oral? Ma asteptam sa imi dai exemple din filosofie, medicina, religie etc. etc. etc., dar vad ca ai tacut malc... E mai greu cand trebuie sa legi cateva fraze in care sa expui mai mult decat injuraturi, nu?duduie daca nu iti convine parerea mea nu ai decat sa dispari de aici asta e parerea mea si parerile nu se discuta Frumos ai spus aici, numai ca ideea asta face parte din preludiu inaintea comiterii actului sexual , arata increderea in partener, demonstreaza ca il iubesti, ..."Ma dezgolesc in fata ta pentru ca am incredere in tine, am incredere ca nu ma vei rani, ca nu ma vei face sa sufar.". si nu actul sexual ! Faptul ca faci sex doar cu iubitul , chiar singura spui, .."Este de fapt o simbolistica pentru a-ti dezveli sufletul. " . adica gestul ,ca sexul in sine este doar o dorinta trupeasca , un instinct pe care il au toate vietuitoarele pamantului,neavad legatura cu dragostea, nici o vietuitoare de pe pamant nu iubeste cand face sex cu exceptia omului ca el are sentimentul !!Si referitor la tema topicului , creatorul vietii a lasat acest instinct numai in sex normal , sexul oral , anal, este o dorinta voita din diferite motive specifica numai omului [ nu fac asa ceva celelalte vietuitoare ] . Da , trebuie sa tii cont si de reactia celor din jur, apropiatilor ca nu traiti in jungla,ca pentru multi dintre ei asa ceva li se pare oribil si atunci cum o sa te priveasca ???
|
||
|
Dindirel Postat pe 15 Iulie 2010 12:38 |
||
o sa revin pe la pagina 500 de discutat thoamne..ce de analize pe text
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 15 Iulie 2010 12:41 |
||
De la: anamaria_brunetik, la data 2010-07-14 17:16:54De la: dindirel, la data 2010-07-14 12:59:56De la: gouracristata, la data 2010-07-13 23:02:56Bag seama ca multi adora sexul oral. Sa va fie de bine. Inteleg de la unii ca tine loc de foame, dieta (carne alba), inlocuieste vitaminele si medicamentele de sinteza etc. Unul din cei doi, asta daca o fac in doi, se bucura de placere, iar celalalt de vitaminizare. Daca guvernantii ar cunoaste aceste discutii, cred ca ar rezolva o mare problema cu care se confrunta Romania si anume : de ce, mereu, acest spor natural negativ al populatiei? In primele cinci luni ale anului 2010, populatia a scazut cu 28. 362 de persoane, in timp ce pe parcursul anului 2009, cu 34.000 de persoane. Situatia ar fi mult mai grava daca nu ne-ar �ajuta� rromii. Si stiti de ce? Pentru ca fetele lor fac dragoste normal, pe cand ale noastre adora sexul oral si anal (ar fi sunat mai pe intelesul multora daca as fi vorbit ca un rrom). Sincer vorbind dupa cum se exprima unii si unele si-si argumenteaza parerile cred ca sunt nascuti in urma unui sex oral sau anal. Tineti-o tot asa si poate s-o indura Creatorul sa va dea urmasi pe gura sau pe anus. Si uite asa apar conditiile ca cea de a 3 � a gaurica a urmaselor Evei sa dispara. Pe moment functia ei (a se intelege a 3-a gaurica) este pe duca. Succesuri! Cu mai rar ca se inmultesc mai mult ca noi !!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 15 Iulie 2010 12:42 |
||
De la: gouracristata, la data 2010-07-14 18:01:32Pentru dindirel Te asigur ca am avut ocazia sa citesc atat cat sa stiu eu ce ma intereseaza din carti despre relatia de cuplu si despre dragoste si cunosc bine ce defineste DEX-ul ! Dar nu inteleg de ce sa ma uit din curiozitate, sunt postari ale userilor parerile lor care trebuiesc respectate !!! Posteaza ceva legat de tema topicului si nu mai venii cu alte teorii !!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 15 Iulie 2010 12:48 |
||
De la: dubiosu2001, la data 2010-07-14 18:11:07mie mi s-a facut sex oral si la randul meu i-am facut si eu partenerei mele Scuza-ma dar .."mie mi s-a facut sex oral " si cu "i-am facut si eu partenerei mele" este una si acelasi lucru , se mai spune si tot aia e !!! Dar ce a fost extraordinar de placut ? mai placut ca sexul normal ? nu cred !!!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 15 Iulie 2010 12:57 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-07-14 18:42:11Individule, daca tu nu faci diferenta intre sex oral si m.uie, esti degeaba. Si inapoi la clasa a II-a cu tine, sa inveti sa citesti si sa intelegi un text. In drumul spre sala de clasa, ia-l si pe dindirel de minuta, puteti fi colegi de banca, dar sa va tineti miinile la vedere. Nu inteleg, de ce sa fiu eu coleg de banca in clasa II-a ??? nu vad ce vrei sa spui !!!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 15 Iulie 2010 13:02 |
||
De la: dindirel, la data 2010-07-15 13:02:25nu merita sa-ti racesti gura degeaba mai dindirel..lasa-le pe femeile astea fara minte..nu vezi ca ele o tin una si buna pe a lor...nu vor nici in ruptul capului sa renunte la supt bucata de carne in gura ca doar se vitaminizeaza cu ea...nu....!!!De la: soraderazboi, la data 2010-07-14 18:42:11Individule, daca tu nu faci diferenta intre sex oral si m.uie, esti degeaba. Si inapoi la clasa a II-a cu tine, sa inveti sa citesti si sa intelegi un text. In drumul spre sala de clasa, ia-l si pe dindirel de minuta, puteti fi colegi de banca, dar sa va tineti miinile la vedere.
|
||
|
kudika029282 Postat pe 15 Iulie 2010 13:15 |
||
De la: dindirel, la data 2010-07-15 12:38:15 Sexul este incununarea iubirii, altfel, daca ar fi sa ne conducem doar dupa "instinctul" pe care il proclami, de ce am folosi metode anticonceptionale? De ce nu l-am face doar ca sa perpetuam specia? Nu... In actul de "a face dragoste" intra atat preludiul, actul in sine, cat si momentele de dupa. Una este sa platesti o prostituata sa iti ofere tot ce vrei si cu totul altceva este sa faci aceste lucruri cu fiinta iubita. Ti-am zis ca nu imi pasa ce cred cei din jur, nu pentru ca sunt salbatica, ci pentru ca am prostul obicei de a practica "arta iubirii" doar in intimitate. Daca tu obisnuiesti sa te expui... Apropo, te vad mai dezghetat oarecum decat Kudika69, iti recomand sincer Kama Sutra. Nu este un "manual de pozitii", ci este chiar filosofie, "arta iubirii", cum am mai zis. Vei vedea ca exista un capitol dedicat relatiilor sexuale "bucale", iar Kama Sutra nu este chiar "recenta". Sa stii ca iti schimba perceptia si poate, citind-o, vei descoperi diferenta intre "a face sex" (a urma o nevoie pur fiziologica) si "a face dragoste" (a ridica nevoia fiziologica respectiva la rang de arta, de ritual sacru).
|
||
|
goodbye_kitty Postat pe 15 Iulie 2010 18:27 |
||
De la: kudika029282, la data 2010-07-15 13:15:21De la: dindirel, la data 2010-07-15 13:02:25nu merita sa-ti racesti gura degeaba mai dindirel..lasa-le pe femeile astea fara minte..nu vezi ca ele o tin una si buna pe a lor...nu vor nici in ruptul capului sa renunte la supt bucata de carne in gura ca doar se vitaminizeaza cu ea...nu....!!!De la: soraderazboi, la data 2010-07-14 18:42:11Individule, daca tu nu faci diferenta intre sex oral si m.uie, esti degeaba. Si inapoi la clasa a II-a cu tine, sa inveti sa citesti si sa intelegi un text. In drumul spre sala de clasa, ia-l si pe dindirel de minuta, puteti fi colegi de banca, dar sa va tineti miinile la vedere. asa danutzo zi-le mancati-as cu sugatoarele de sex!
|
||
|
size_back Postat pe 15 Iulie 2010 18:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau un sfat de la fete | 43 | De la: shery 6 Ianuarie 2009 08:49 |
| Diva SLIM ... | 3 | De la: felixcat 25 Martie 2011 13:30 |
| TEL SEX | 42 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:46 |
|
|
||
| dc e atat de importanta relatia fizica? | 13 | De la: danyella_c 22 Decembrie 2009 23:20 |
| Baiat tanar femeie matura | 5 | De la: Vlad_Andrei_2 30 Aprilie 2016 11:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.