Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

De la: Barbie30, la data 2010-07-06 13:19:08
De la: dindirel, la data 2010-07-06 12:51:12
De la: Barbie30, la data 2010-07-06 12:34:32Eu nu mai inteleg nimic! Vorbesc cu nenea Dindinel si imi raspunde nenea Mitica
Sau nenea Mitica si nenea Dindirel e una si aceeasi persoana? Vreti sa ma derutati ca sunt mai mica?

Nu papusa scumpa cu ochisorii tai , sa-ti spuna nenea adevarul ca meriti sa-l stii ! Eu si cu nenea Mitica ne stim din toamna lui 2008 de pe niste topicuri de pe alt forum , de fapt suntem pe mai multe forumuri si cam in toate postarile ne potriveam in pareri [ nu ne contraziceam ], si userii ne confundau , el insa e mai bagacios mai " indraznet" pe topicuri , a mai fost pe Kudika si a fost exclus din cauza limbajului, sa zic ca suntem prieteni pe forum ! Daca vrei sa mai stii ceva sa ma intrebi !

Sa stii ca m-a suparat ca m-a trimis la papusi
Da matale de ce te certi cu oamenii astia pe aici?Eu nu stiu cum e cu sexul,dar e chiar asa o mare problema de va certati?Si tanti Dindirica e cu matale acolo?Ea de ce nu mai scrie?

Eu nu ma cert ingerasule cu nimeni, dar tantile de aici sunt rele,in loc sa ma intrebe cum sa se comporte cu nenea lor , , ele ma cearta pe mine . Le dau eu naa, naa !! Aici nu e nicio tanti cu mine. Dar talica nu faci somnica la ora asta ? ... !!!
Dindirel
Postat pe 6 Iulie 2010 13:29
De la: dindirel, la data 2010-07-06 09:28:45
De la: scorpio67, la data 2010-07-05 20:54:22
De la: dindirel, la data 2010-07-02 10:51:59
De la: scorpio67, la data 2010-07-01 21:33:48Dindi, ce ma bucur ca ti-ai gasit perechea ideala !!!!

Nu e perechea mea, dar e o persoana [din pacate cam putine ] care vede cum e normal sa fie , cu o gandire sanatoasa ! Am vazut aici ca multe o "ataca" fara sa tina cont ca sunt sub nivelul ei de gandire !!!!

Sorry, draga Dindi, ca sa ajungi sub nivelul ei de gandire ar trebui sa sapi un tunel pana in Japonia de adanc .Trage tu concluzia ! Ai o prisma foarte deformata prin care vezi ce este "sanatos "!

Eu ma refer la conceptia ei despre tema acestui topic, cum vede Kudika "sexul oral " ; Il vede din prisma unui om cu conceptie sanatoasa , o gandire de om serios, adica realitatea si normalitatea !! asa ca nu se compara cu cele care considera normal si decent sa-ti vinzi trupul sau sa se injoseasca in asa hal ca sa ia sexul in gura ,sa fie obiectul de terfeleala al baiatului, sa cunoasca "gustul vitaminelor " cu care sa-si umple gura [ e scarbos } !!!!! Placerea adevarata este in sexul normal !!!!!

imi place cand ma lauda cineva si mai ales ca parerea este a unui barbat care ma vede cu conceptii normale si cu vederi sanatoase.si stie ca in lumea asta nu toate femeiel sunt "curve care se prostitueaza" si mai ales imi place felul lui cum dispretueste aceste prostituate care au ajuns ultimele gunoaie ale societatii in care traim
kudika029282
Postat pe 6 Iulie 2010 16:46
Nenea Dindirel,iote ca a aparut si tanti Dindirica
Si ea tot de sex a venit sa vorbesca?
Barbie30
Postat pe 6 Iulie 2010 16:49
De la: , la data 2008-07-20 12:43:31nu multumirea mea trebuie s-o cauti ci a ta
sunt adeptu' sexului total , sau aproape total, cautand in primul rand satisfactia ei. si ce-i mai frumos si mai placut decat un preludiu luuuuuuuuuug , combinativ cu sex horal adus aproape la orgasm, sau cel putin doishpe juisari pe limba impunsa.
cea mai mare satisfactie a mea e sa-i vad chipul umplut de zambete, in prealabil zdruncinat de ceva zgaltaituri, ochii stralucind a dorinta, acel licar ce spune atat de multe, limba nemagasindu-si locu' in gura cautand sa-si umezeasca la fiece doua secumde, buzele......toate astea fac sa-mi produca un orgasm bubuitor
anamaria_brunetik
Postat pe 6 Iulie 2010 18:50
sexul oral este satisfacut pentru unele ,dar pent altele este o rusine,fa asa cu a lasat d-zeu,sa faci nu fiti ca animalele,rusine,
kudika101704
Postat pe 6 Iulie 2010 20:42
De la: kudika101704, la data 2010-07-06 20:42:52sexul oral este satisfacut pentru unele ,dar pent altele este o rusine,fa asa cu a lasat d-zeu,sa faci nu fiti ca animalele,rusine,
chiar sa le fie rusine la alea care o sug ca niste catele sunt mai josnice decat animalele...
kudika029282
Postat pe 6 Iulie 2010 21:20
De la: miss_darine, la data 2010-07-05 20:59:19
De la: scorpio67, la data 2010-07-05 20:57:16Scuze , mi s-a blocat calculatorul, nu sunt balbaita !

hello scorpiuta [/quote

Sal'tare ! Acu venii de la gradi ( serviciu ) ! Pup !

Postat pe 6 Iulie 2010 21:57
De la: scorpio67, la data 2010-07-01 21:33:48Dindi, ce ma bucur ca ti-ai gasit perechea ideala !!!!

Nu e perechea mea, dar e o persoana [din pacate cam putine ] care vede cum e normal sa fie , cu o gandire sanatoasa ! Am vazut aici ca multe o "ataca" fara sa tina cont ca sunt sub nivelul ei de gandire !!!!

Sorry, draga Dindi, ca sa ajungi sub nivelul ei de gandire ar trebui sa sapi un tunel pana in Japonia de adanc .Trage tu concluzia ! Ai o prisma foarte deformata prin care vezi ce este "sanatos "!

Eu ma refer la conceptia ei despre tema acestui topic, cum vede Kudika "sexul oral " ; Il vede din prisma unui om cu conceptie sanatoasa , o gandire de om serios, adica realitatea si normalitatea !! asa ca nu se compara cu cele care considera normal si decent sa-ti vinzi trupul sau sa se injoseasca in asa hal ca sa ia sexul in gura ,sa fie obiectul de terfeleala al baiatului, sa cunoasca "gustul vitaminelor " cu care sa-si umple gura [ e scarbos } !!!!! Placerea adevarata este in sexul normal !!!!!

Barbatul care cere sex oral fara sa tina cont de dispozitia partenerei, nu-i barbat , dupa umila mea parere . Bine a zis cine a zis ca sexul oral e doar o gaselnita a barbatilor , pe care de voie de nevoie au adoptat-o si femeile. Unora , e adevarat, a ajuns sa le placa , unora , nu.Nu-s de judecat nici unii , nici ceilalti .

Postat pe 6 Iulie 2010 22:00
De la: kudika029282, la data 2010-07-06 21:20:07
De la: kudika101704, la data 2010-07-06 20:42:52sexul oral este satisfacut pentru unele ,dar pent altele este o rusine,fa asa cu a lasat d-zeu,sa faci nu fiti ca animalele,rusine,

chiar sa le fie rusine la alea care o sug ca niste catele sunt mai josnice decat animalele...

Dindirel
Postat pe 7 Iulie 2010 10:01
De la: Barbie30, la data 2010-07-06 16:49:42Nenea Dindirel,iote ca a aparut si tanti Dindirica
Si ea tot de sex a venit sa vorbesca?

Nu stiu mai scumpete, ochisorii aia scumpi, aici toti nenea si tantile de sex vorbesc !!
Dindirel
Postat pe 7 Iulie 2010 10:04
De la: scorpio67, la data 2010-07-06 22:00:56

Barbatul care cere sex oral fara sa tina cont de dispozitia partenerei, nu-i barbat , dupa umila mea parere . Bine a zis cine a zis ca sexul oral e doar o gaselnita a barbatilor , pe care de voie de nevoie au adoptat-o si femeile. Unora , e adevarat, a ajuns sa le placa , unora , nu.Nu-s de judecat nici unii , nici ceilalti .

Barbatul care cere partenerei sex oral ,ori nu cunoaste placerea sexului normal, ori are probleme cu practicarea normalului , ori cauta sa -si arate masculitatea , sa fie admirat ca cine mai e ca el .Femeia care face de voie, face ca sa-si tina partenerul langa ea ,ca nu simte nicio placere !!!!!!!
Dindirel
Postat pe 7 Iulie 2010 10:15
De la: dindirel, la data 2010-07-07 10:15:22

Barbatul care cere partenerei sex oral ,ori nu cunoaste placerea sexului normal, ori are probleme cu practicarea normalului , ori cauta sa -si arate masculitatea , sa fie admirat ca cine mai e ca el .Femeia care face de voie, face ca sa-si tina partenerul langa ea ,ca nu simte nicio placere !!!!!!!
ai dreptate dindirel..eu cred ca acel barbat care are tupeul sa-i pretinda unei femei care stie ca nu e prostituata este un mare nesimtitcare vrea sa-si bata joc de acea femeie caruia ii cere sa-faca perversiunea asta de sex oral...parerea mea este ca nu merita sa fie numit barbat un astfel de om..este nedemn pentru o femeie sa-l mai cunoasca dupa ce a umilit-o cerandui sa-i faca sex oral pe care ea nu a dorit sa-l faca..in ce priveste masculinitatea nu as crede ca sexul oral il face sa fie admirat..din contra eu dispretuiesc barbatul care spune ca nu poate sa faca sex normal pana nu i se face prima data sex oral...sa le fie rusine pentru asemenea conceptii anormale la astfel de barbati
kudika029282
Postat pe 7 Iulie 2010 11:44
eu una nu fac sex oral daca nu imi place de partener... cand sunt intr-o relatie stabila si simt ca suntem compatibili si la pat si comunicam din priviri atunci ma bag eu cred ca daca iubesti cu adevarat si esti iubita atunci merge si satisfactiile sunt pe masura trebuie doar comunicare
bumbu83
Postat pe 7 Iulie 2010 14:17
De la: bumbu83, la data 2010-07-07 14:17:21eu una nu fac sex oral daca nu imi place de partener... cand sunt intr-o relatie stabila si simt ca suntem compatibili si la pat si comunicam din priviri atunci ma bag eu cred ca daca iubesti cu adevarat si esti iubita atunci merge si satisfactiile sunt pe masura trebuie doar comunicare

O pereche este compatibila la pat numai prin sex normal, spui ca "esti iubita ", barbatul care iti cere sex oral sigur nu te iubeste,nu te respecta ca om , pentru el esti doar un obiect de placeri sexuale, daca iubesti cu adevarat o femeie nu-i ceri asa ceva inseamna sa-ti bati joc de ea
Dindirel
Postat pe 7 Iulie 2010 15:20
De la: kudika029282, la data 2010-07-07 11:44:11
De la: dindirel, la data 2010-07-07 10:15:22

ai dreptate dindirel..eu cred ca acel barbat care are tupeul sa-i pretinda unei femei care stie ca nu e prostituata este un mare nesimtitcare vrea sa-si bata joc de acea femeie caruia ii cere sa-faca perversiunea asta de sex oral...parerea mea este ca nu merita sa fie numit barbat un astfel de om..este nedemn pentru o femeie sa-l mai cunoasca dupa ce a umilit-o cerandui sa-i faca sex oral pe care ea nu a dorit sa-l faca..in ce priveste masculinitatea nu as crede ca sexul oral il face sa fie admirat..din contra eu dispretuiesc barbatul care spune ca nu poate sa faca sex normal pana nu i se face prima data sex oral...sa le fie rusine pentru asemenea conceptii anormale la astfel de barbati

Asa este, dar tocmai aici considera barbatul ca poate arata cat e de barbat, adica are cu ce se poate lauda in cercul lui de prieteni sau crede ca e admirat de partenera, Daca un barbat cere asa ceva femeii e clar ca nu o iubeste, dar crezi ca pe el il mai intereseaza de ..." sa-i fie rusine " ??? sau ca o umileste in asa hal pe femeie daca tot nu o iubeste ? nuuu !! El si-a facut poftele si gata , femeia insa e un obiect fara demnitate . Ca si prostituata : barbatul face sexul , plateste si pleaca , dar femeia nu-si da seama ca in momentul acela s-a umilit , si a ajuns o decazuta !
Dindirel
Postat pe 7 Iulie 2010 15:32
dindirele tu daca ii ceri unei femei sa iti faca sex oral inseamna ca nu o respecti ,ca nu o iubesti?Dar daca ea iti cere sa ii faci ei cum e?inseamna ca nu te respecta?? Mie mi se pare un lucru normal si nu e deloc umilitor!
liliac_
Postat pe 7 Iulie 2010 15:47
De la: dindirel, la data 2010-07-07 15:20:29
De la: bumbu83, la data 2010-07-07 14:17:21eu una nu fac sex oral daca nu imi place de partener... cand sunt intr-o relatie stabila si simt ca suntem compatibili si la pat si comunicam din priviri atunci ma bag eu cred ca daca iubesti cu adevarat si esti iubita atunci merge si satisfactiile sunt pe masura trebuie doar comunicare

O pereche este compatibila la pat numai prin sex normal, spui ca "esti iubita ", barbatul care iti cere sex oral sigur nu te iubeste,nu te respecta ca om , pentru el esti doar un obiect de placeri sexuale, daca iubesti cu adevarat o femeie nu-i ceri asa ceva inseamna sa-ti bati joc de ea
dindirel ce parere ai de acel barbat care spune ca el nu poate face sex normal daca nu i se face prima data si sex oral..stiu ca e foarte oribil asemenea specie de barbat..dar din pacate eu am intalnist un asemenea om decazut si imoral..si din acel moment mi-a fosr scarba sa-l mai cunosc
kudika029282
Postat pe 7 Iulie 2010 19:00
Nu poate sa nu te apuce risul cind vezi cit de rahitici sint neuronii unora. Si cum se simt ei de intelepti si de drepti balmajind tot felul de aberatii pe forumuri si facind pe moralistii de ocazie. Bineinteles ca psihologia umana, ca stiinta, este pentru ei un fel de univers paralel.
Mai ca mi-e mila.
soraderazboi
Postat pe 7 Iulie 2010 21:54

Numeste ultima carte de psihologie citita de tine pe tema "sexul oral - perversiune degradanta", ca sa vedem pe ce-ti bazezi judecata cum ca aceasta este o "conceptie sanatoasa". Si poate aduci si argumente stiintifice cum ca "placerea adevarata este sexul normal".
Dupa care poate ne explici ce cauta toate acele poze cu gagici postate la profilul tau. Mai ales aceea cu o minora in camera de internat, imbracata intr-un combinezon transparent, prin care i se vad titele. Stii ca esti pasibil de pedeapsa prin lege daca acea poza nu a fost facuta publica de posesoara ei si nu ai primit acordul ei sa o faci publica?
soraderazboi
Postat pe 7 Iulie 2010 23:03
De la: soraderazboi, la data 2010-07-07 23:03:59

Numeste ultima carte de psihologie citita de tine pe tema "sexul oral - perversiune degradanta", ca sa vedem pe ce-ti bazezi judecata cum ca aceasta este o "conceptie sanatoasa". Si poate aduci si argumente stiintifice cum ca "placerea adevarata este sexul normal".
Dupa care poate ne explici ce cauta toate acele poze cu gagici postate la profilul tau. Mai ales aceea cu o minora in camera de internat, imbracata intr-un combinezon transparent, prin care i se vad titele. Stii ca esti pasibil de pedeapsa prin lege daca acea poza nu a fost facuta publica de posesoara ei si nu ai primit acordul ei sa o faci publica?
ia mai cara-te de aici mai duduie canumai razboi stii sa faci pe topicul asta..daca nu iti convine parerile lui dindirel nu ai ce cauta pe aici ca sa faci scandaluri si razboi.ca numai la asta te pricepi
kudika029282
Postat pe 8 Iulie 2010 11:02
De la: kudika029282, la data 2010-07-08 11:02:57ia mai cara-te de aici mai duduie canumai razboi stii sa faci pe topicul asta..daca nu iti convine parerile lui dindirel nu ai ce cauta pe aici ca sa faci scandaluri si razboi.ca numai la asta te pricepi

"daca nu-ti convine parerile lui dindirel" - tu ar trebui sa te "cari" inapoi la manualul de gramatica de clasa a VIII-a. Dar nu cred ca o poti face, esti irecuperabila. Neuronii odihniti prea multa vreme se atrofiaza si devin nefolositori.
soraderazboi
Postat pe 8 Iulie 2010 11:17
si uite cum de la topic se sare iarasi la neintelegeri
282-nu mai prelua frazele altora si nu mai posta exact vb aiurea, pe care nu le intelegi-degeaba ai o varsta, ca nu se vede.deloc, as putea zice.
daca le zici dudui(desi nu tuna) la toate care nu-s de acord cu tine, poate ar trebui sa te mai vezi si tu pe tine. crezi ca toata lumea tb sa fie de acord cu tine si dindirel?
si daca ceea ce zice soraderazboi e adevarat, nu ti se pare corect...?e aproape pedofile sau porno? si o da cu vitaminizarea desi si el a dat?
nu o dati pe sfintii ca m-am saturat sa vad postarile vostre cum va luati de toti.
ceilalti riposteaza ca-i jigniti, nu ca le place subiectul-la care si-au spus pctul de vedere.
asa ca mai taiati din ele si lasati pe altii sa-si spuna parerea.
iei apararea unui om pe care nu-l cunosti si las-o moarta.
am inteles de mult parerea ta si a lui.
dragon_fly88
Postat pe 8 Iulie 2010 11:25
De la: soraderazboi, la data 2010-07-08 11:17:51
De la: kudika029282, la data 2010-07-08 11:02:57ia mai cara-te de aici mai duduie canumai razboi stii sa faci pe topicul asta..daca nu iti convine parerile lui dindirel nu ai ce cauta pe aici ca sa faci scandaluri si razboi.ca numai la asta te pricepi

"daca nu-ti convine parerile lui dindirel" - tu ar trebui sa te "cari" inapoi la manualul de gramatica de clasa a VIII-a. Dar nu cred ca o poti face, esti irecuperabila. Neuronii odihniti prea multa vreme se atrofiaza si devin nefolositori.
duduie isterizata ia cara-te urgent de aici se vede ca nu esti intraga la cap..nu esti in stare sa scrii corect..numai sa te certi cu toata lumea daca ai nervi dute si da-te cu capu de pereti sau trageti vreo zece pumni in cap pana iti ies nervii din capul ala atrofiat de atata prostie..dute si fa razboi cu cine vrei da lasa-ne pe noi si vezi-ti de razboaiele tale care le faci cu oricine te certi
kudika029282
Postat pe 8 Iulie 2010 13:37
Incep sa cred ca individa aceasta este fie tzatza de la piata, fie un picut oligofrena, vreun fost copil abuzat sexual sau ceva de genul asta.
Pina la urma cel mai rau ar durea-o daca n-ar mai fi bagata in seama.

Cit despre dindirel, vad ca tace milc de cind au iesit la iveala pozele postate ilegal de el la profilul sau.
soraderazboi
Postat pe 8 Iulie 2010 13:44
De la: liliac_, la data 2010-07-07 15:47:51dindirele tu daca ii ceri unei femei sa iti faca sex oral inseamna ca nu o respecti ,ca nu o iubesti?Dar daca ea iti cere sa ii faci ei cum e?inseamna ca nu te respecta?? Mie mi se pare un lucru normal si nu e deloc umilitor!

Sexul oral este umilitor pentru femeie si nu e normal! Daca, sa presupunem ca ii cer asa ceva unei femei , normal ca nu o iubesc si nici nu o respect , practic mi-as bate joc de demnitatea ei !! Daca ea imi cere mie, nu conteaza ca ma respecta sau nu, dar conteaza daca as admite eu sau nu si asta e in functie de ce reprezinta, cine este ea pentru mine , !!
Dindirel
Postat pe 8 Iulie 2010 14:16
De la: kudika029282, la data 2010-07-07 19:00:25
De la: dindirel, la data 2010-07-07 15:20:29

dindirel ce parere ai de acel barbat care spune ca el nu poate face sex normal daca nu i se face prima data si sex oral..stiu ca e foarte oribil asemenea specie de barbat..dar din pacate eu am intalnist un asemenea om decazut si imoral..si din acel moment mi-a fosr scarba sa-l mai cunosc

Pai aici depinde de barbat,de caracterul lui, acel barbat ori are probleme cu impotenta , ori sunt barbati care nu tin cont de femeie ca e tot om , ca are si ea demnitatea ei , care nu stie ce e aia iubire, respect ,el considera femeia ca pe un obiect special facut pentru placeri , un obiect de terfeleala , in felul asta isi arata el masculitatea fata de ea si prietenii lui , oricum , e un om de nimic , un mizerabil ! !
Dindirel
Postat pe 8 Iulie 2010 14:31

soro...nu te pune cu prostii ca au mintea odihnita!!!
...am scris peste 100 de pagini cu si despre prostia lor........ignoranta ucide...
alina_constantin88
Postat pe 8 Iulie 2010 16:13
De la: soraderazboi, la data 2010-07-07 23:03:59

Ce mi-ai cerut e tare ciudat, parca trebuie sa citesti mare filozofie ca sa stii ca sexul oral e scarbos, ca si cum ai vrea sa te invete o carte cum sa duci painea la gura !!! E adevarat , pot sa zic ca s-a intamplat fara sa fac o pasiune din asta ,sa citesc legat de pericolul si psihologia sexului oral , lucrare interesanta de Gustave le Bon " Psihologia maselor " - " boli cu transmitere sexuala ". Apoi de Aurelia Moraru o lucrare foarte interesanta " Psihologia in relatia de cuplu " unde arata despre sex oral ,mai arata iar Freud in lucrarea"Psihanaliza " dar despre sex oral nu trebuie mare filozofie sa-ti dai seama ca nu e normal si e scarbos !!!! In legatura cu poza, asa e , e in internat, e o prietena de-a mea , dar nu stie ca e pusa alci [ nu e pe forum ] si nici nu cred ca ar deranja-o !!!
Dindirel
Postat pe 8 Iulie 2010 16:26

"

daca nu-ti convine parerile lui dindirel" - tu ar trebui sa te "cari" inapoi la manualul de gramatica de clasa a VIII-a. Dar nu cred ca o poti face, esti irecuperabila. Neuronii odihniti prea multa vreme se atrofiaza si devin nefolositori.

sml-love0049: Soraderazboi, trebuie sa stii si e valabil pentru toti, ca legea forumului arata clar ca pe topicuri nu conteaza greselile gramaticale, sau scapari de litere,sau semne ortografice , conteaza sa fii la subiect si sa fi decent in postari !!! Asa au cerut conducerile forumurilor !!! Asa ca......!!!!!
Dindirel
Postat pe 8 Iulie 2010 16:35
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-08 11:25:55si uite cum de la topic se sare iarasi la neintelegeri
282-nu mai prelua frazele altora si nu mai posta exact vb aiurea, pe care nu le intelegi-degeaba ai o varsta, ca nu se vede.deloc, as putea zice.
daca le zici dudui(desi nu tuna) la toate care nu-s de acord cu tine, poate ar trebui sa te mai vezi si tu pe tine. crezi ca toata lumea tb sa fie de acord cu tine si dindirel?
si daca ceea ce zice soraderazboi e adevarat, nu ti se pare corect...?e aproape pedofile sau porno? si o da cu vitaminizarea desi si el a dat?
nu o dati pe sfintii ca m-am saturat sa vad postarile vostre cum va luati de toti.
ceilalti riposteaza ca-i jigniti, nu ca le place subiectul-la care si-au spus pctul de vedere.
asa ca mai taiati din ele si lasati pe altii sa-si spuna parerea.
iei apararea unui om pe care nu-l cunosti si las-o moarta.
am inteles de mult parerea ta si a lui.

P.S. "duduie " nu e jignire,e un cuvant politicos , egal cu 'doamna , domnisoara . !! Si de ce trebuie " sa se vada pe ea " ??? s-a vazut din postari ca e o persoana cu conceptie sanatoasa de om serios , un om care vede ce e scarbos !!!!- si ce e rau in asta ????
Dindirel
Postat pe 8 Iulie 2010 16:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RASA MASCULINA 80 De la: monaram 27 Mai 2009 10:13
Cine a probat strap on? 61 De la: kudika148169 19 Ianuarie 2014 17:46
Cum vi se pare ca o fata pocaita sa nu se casatoreasca decat cu baieti pocaiti ? 5 De la: Baiat_virgin 22 Mai 2012 14:12
ejaculare rapida 21 De la: valita76 9 Iunie 2009 16:00
nu simt placere in timpul penetrarii desi nu sunt frigida 96 De la: milivanili 28 August 2014 11:08