Mai multe
De la: soraderazboi, la data 2010-07-11 22:50:52Pute incultura pe forumul asta de la sute de km distanta. Probabil ca n-ar mai trebui sa-mi pierd timpul cu oameni ca voi pe aici, chiar nu mai e nici macar distractiv. Oameni ca ei? Poate caricaturi ca ei ! Esti prea indulgenta ! |
||
|
Postat pe 12 Iulie 2010 21:26 |
||
|---|---|---|
De la: dindirel, la data 2010-07-11 10:37:27De la: scorpio67, la data 2010-07-10 19:32:54De la: kudika029282, la data 2010-07-10 18:14:22De la: scorpio67, la data 2010-07-10 17:42:52tineti gura duduie rautacioasa..o sa dovedesc ca duduia soraderazboi nu e intreaga la cap..daca vrei sa fii ca ea fa razboi cu cine vrei dar lasa-ne pe noi ca nu suntem ca voiDe la: kudika029282, la data 2010-07-10 16:37:14De la: dindirel, la data 2010-07-10 11:03:06bine zici dindirel..poate atat o ajuta mintea pe stimabila duduie care ii place sa faca razboi cu toata lumeaDe la: kudika029282, la data 2010-07-09 20:10:05De la: dindirel, la data 2010-07-09 15:12:12ma bucur dindirel ca ai puso la punct pe tata asta proasta care tot face razboi pe aici..si sa-si tina gura aia spurcata de atatea vitamine de la sex oral ca este mai proasta decat o gaina jumulita si injura ca in mahalaDe la: soraderazboi, la data 2010-07-09 13:48:12Faptul ca te lauzi ca l-ai citit pe Freud si, de fapt, habar n-ai (raspunsurile tale sint graitoare), arata ca esti doar un om ipocrit, suferind de impotenta la nivelul superior, care incearca sa-si umple golurile cu minciuni. Si mai arata, exact ca tzatza asta de kudika 282, care injura ca la mahala, ca esti ingrozitor de complexat. Ca suferi din cauza asta. Impotriva unora ca voi sigur nu are leac ! |
||
|
Postat pe 12 Iulie 2010 21:29 |
||
|
scorpio, chapeau bas. :) dindirel-cel-mititel, ia las-o tu balta, violator al limbii romane ce te afli. Daca ti-ar da un psiholog cu penisul sau intelept in cap, sigur te-ai destepta, dar nu vad cine ar strica bunatate de masculinitate pe tine.
|
||
|
|
||
|
soraderazboi Postat pe 12 Iulie 2010 22:48 |
||
De la: dindirel, la data 2010-07-12 20:03:33bine faci dindirel ca nu iti pui mintea cu nebuna aia isterizata "soraderazboi" cred ca si-a facut studiile la bordel de aia ii place sa suga si sa linga organe sexuale barbatestiDe la: soraderazboi, la data 2010-07-12 16:55:12dindirel-cel-mititel, tu chiar atit "naiv" esti incit nu-ti dai seama ca se vede cind dai copy-paste de pe site-uri unde te-a dus google?: |
||
|
kudika029282 Postat pe 12 Iulie 2010 23:40 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-07-12 21:26:02De la: soraderazboi, la data 2010-07-11 22:50:52Pute incultura pe forumul asta de la sute de km distanta. Probabil ca n-ar mai trebui sa-mi pierd timpul cu oameni ca voi pe aici, chiar nu mai e nici macar distractiv. Femeia decazuta e caricatura,care sta in fata lui cu dulcele "obiect in gura " !!!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 13 Iulie 2010 15:14 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-07-12 21:26:02De la: soraderazboi, la data 2010-07-11 22:50:52Pute incultura pe forumul asta de la sute de km distanta. Probabil ca n-ar mai trebui sa-mi pierd timpul cu oameni ca voi pe aici, chiar nu mai e nici macar distractiv. Femeia decazuta e caricatura,care sta in fata lui cu dulcele "obiect in gura " !!!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 13 Iulie 2010 15:14 |
||
De la: kudika029282, la data 2010-07-12 23:40:28De la: dindirel, la data 2010-07-12 20:03:33bine faci dindirel ca nu iti pui mintea cu nebuna aia isterizata "soraderazboi" cred ca si-a facut studiile la bordel de aia ii place sa suga si sa linga organe sexuale barbatestiDe la: soraderazboi, la data 2010-07-12 16:55:12dindirel-cel-mititel, tu chiar atit "naiv" esti incit nu-ti dai seama ca se vede cind dai copy-paste de pe site-uri unde te-a dus google?: Si asta e o meserie , mai ales ca se fac si studii !!!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 13 Iulie 2010 15:17 |
||
De la: dindirel, la data 2010-07-13 15:17:20ce fel de studii alea de pe centura sau din saloanele de masaje erotice..acolo se baga sexul in gura...De la: kudika029282, la data 2010-07-12 23:40:28De la: dindirel, la data 2010-07-12 20:03:33bine faci dindirel ca nu iti pui mintea cu nebuna aia isterizata "soraderazboi" cred ca si-a facut studiile la bordel de aia ii place sa suga si sa linga organe sexuale barbatestiDe la: soraderazboi, la data 2010-07-12 16:55:12dindirel-cel-mititel, tu chiar atit "naiv" esti incit nu-ti dai seama ca se vede cind dai copy-paste de pe site-uri unde te-a dus google?: |
||
|
kudika029282 Postat pe 13 Iulie 2010 16:25 |
||
|
Citesc si citesc si imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras... Nu va mai atacati, Dindirel si Kudika anti 69, ca deja se vede fumul de la neuroni. Don'soara, matale nu stii decat sa injuri, chiar daca ti se aduc argumente? Esti chiar penibila, ca sa nu mai spun ca mutilezi limba romana intr-un hal fara de hal. Ca sa fiu si on-topic: Sexul oral, la fel ca orice alt tip de sex, poate fi minunat sau dezgustator, depinzand aici foarte mult de partener. Eu am bafta ca prietenul meu (si singurul cu, care am intretinut relatii sexuale) si cu mine ne intelegem din priviri, stim ce ne place... Apropo, Dindirel, daca citesti Cartarescu "De ce iubim femeile" (ca tot te declari fan al lecturilor), vei vedea intr-un eseu de acolo ("Despre intimitate", am impresia ca se numeste), ca atunci cand faci DRAGOSTE (da, dragoste, nu sex), totul in jurul tau, oricat de frust si de pervers ar putea parea, este ferit de vulgaritate prin dragostea pe care si-o poarta cei doi parteneri. Deci da, intr-o relatie serioasa, in care exista incredere si reciprocitate intre parteneri, totul este admis in pat. |
||
|
goodbye_kitty Postat pe 13 Iulie 2010 20:25 |
||
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 20:25:30Citesc si citesc si imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras... Nu va mai atacati, Dindirel si Kudika anti 69, ca deja se vede fumul de la neuroni. Don'soara, matale nu stii decat sa injuri, chiar daca ti se aduc argumente? Esti chiar penibila, ca sa nu mai spun ca mutilezi limba romana intr-un hal fara de hal.nu este adevarat sexul oral este foarte scarbos pentru o femeie si nu are ce cauta intr-o relatie serioasa in care exista respect si incredere intre parteneri |
||
|
kudika029282 Postat pe 13 Iulie 2010 20:48 |
||
| Asta este parerea ta. Argumente? | ||
|
goodbye_kitty Postat pe 13 Iulie 2010 20:49 |
||
|
Oare de ce ma asteptam la o avalansa intreaga de argumente pertinente impotriva sexului oral? Ma asteptam sa imi dai exemple din filosofie, medicina, religie etc. etc. etc., dar vad ca ai tacut malc... E mai greu cand trebuie sa legi cateva fraze in care sa expui mai mult decat injuraturi, nu? P.S.: Te rog eu mult, foloseste cu incredere semnele de punctuatie. Concluzia: Gusturile nu se discuta... |
||
|
goodbye_kitty Postat pe 13 Iulie 2010 21:18 |
||
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 21:18:12Oare de ce ma asteptam la o avalansa intreaga de argumente pertinente impotriva sexului oral? Ma asteptam sa imi dai exemple din filosofie, medicina, religie etc. etc. etc., dar vad ca ai tacut malc... E mai greu cand trebuie sa legi cateva fraze in care sa expui mai mult decat injuraturi, nu?duduie daca nu iti convine parerea mea nu ai decat sa dispari de aici asta e parerea mea si parerile nu se discuta |
||
|
kudika029282 Postat pe 13 Iulie 2010 22:54 |
||
| Bag seama ca multi adora sexul oral. Sa va fie de bine. Inteleg de la unii ca tine loc de foame, dieta (carne alba), inlocuieste vitaminele si medicamentele de sinteza etc. Unul din cei doi, asta daca o fac in doi, se bucura de placere, iar celalalt de vitaminizare. Daca guvernantii ar cunoaste aceste discutii, cred ca ar rezolva o mare problema cu care se confrunta Romania si anume : de ce, mereu, acest spor natural negativ al populatiei? In primele cinci luni ale anului 2010, populatia a scazut cu 28. 362 de persoane, in timp ce pe parcursul anului 2009, cu 34.000 de persoane. Situatia ar fi mult mai grava daca nu ne-ar �ajuta� rromii. Si stiti de ce? Pentru ca fetele lor fac dragoste normal, pe cand ale noastre adora sexul oral si anal (ar fi sunat mai pe intelesul multora daca as fi vorbit ca un rrom). Sincer vorbind dupa cum se exprima unii si unele si-si argumenteaza parerile cred ca sunt nascuti in urma unui sex oral sau anal. Tineti-o tot asa si poate s-o indura Creatorul sa va dea urmasi pe gura sau pe anus. Si uite asa apar conditiile ca cea de a 3 � a gaurica a urmaselor Evei sa dispara. Pe moment functia ei (a se intelege a 3-a gaurica) este pe duca. Succesuri! | ||
|
Paunul Postat pe 13 Iulie 2010 23:02 |
||
De la: gouracristata, la data 2010-07-13 23:02:56Bag seama ca multi adora sexul oral. Sa va fie de bine. Inteleg de la unii ca tine loc de foame, dieta (carne alba), inlocuieste vitaminele si medicamentele de sinteza etc. Unul din cei doi, asta daca o fac in doi, se bucura de placere, iar celalalt de vitaminizare. Daca guvernantii ar cunoaste aceste discutii, cred ca ar rezolva o mare problema cu care se confrunta Romania si anume : de ce, mereu, acest spor natural negativ al populatiei? In primele cinci luni ale anului 2010, populatia a scazut cu 28. 362 de persoane, in timp ce pe parcursul anului 2009, cu 34.000 de persoane. Situatia ar fi mult mai grava daca nu ne-ar �ajuta� rromii. Si stiti de ce? Pentru ca fetele lor fac dragoste normal, pe cand ale noastre adora sexul oral si anal (ar fi sunat mai pe intelesul multora daca as fi vorbit ca un rrom). Sincer vorbind dupa cum se exprima unii si unele si-si argumenteaza parerile cred ca sunt nascuti in urma unui sex oral sau anal. Tineti-o tot asa si poate s-o indura Creatorul sa va dea urmasi pe gura sau pe anus. Si uite asa apar conditiile ca cea de a 3 � a gaurica a urmaselor Evei sa dispara. Pe moment functia ei (a se intelege a 3-a gaurica) este pe duca. Succesuri! fix din cauza sexului oral practicat de romani a scazut natalitatea la noi...
|
||
|
grasshopper Postat pe 13 Iulie 2010 23:05 |
||
as spune(in nume propiu ) ca e necesa
|
||
|
kudika228340 Postat pe 14 Iulie 2010 10:42 |
||
|
numai reciproc asa e corect si de fapt conteaza placerea amandoura ps poate chiar imi place sa fac sex oral partenerei |
||
|
kudika228340 Postat pe 14 Iulie 2010 10:52 |
||
|
da e mult mai fain atunci cand amandoi partenerii isi fac sex oral e mai incitant dar nu toata lumea intelege |
||
|
krysty2000 Postat pe 14 Iulie 2010 11:30 |
||
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 20:25:30Citesc si citesc si imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras... Nu va mai atacati, Dindirel si Kudika anti 69, ca deja se vede fumul de la neuroni. Don'soara, matale nu stii decat sa injuri, chiar daca ti se aduc argumente? Esti chiar penibila, ca sa nu mai spun ca mutilezi limba romana intr-un hal fara de hal. Daca e sa razi , de voi sa radeti cele care practica si se murdaresc cu acest mizerabil "sport" . Stii care e adevarul despre Kudika ? e o persoana curata spiritual , care poate sa mearga oriunde cu fruntea sus,nu se umileste nu-si murdareste gura cu sex barbatesc , gura are alt rol , nu sa suga sexe !!!de ce o jigniti ? ca va spune adevarul in fata ? - cinste ei !!!! Goodbye , se pare ca nu vezi realitatea , te autopacalesti in conceptii ; adica ;-eu de M. Cartarescu, am citit alte lucrari,[ o sa caut sa citesc si ce ai spus } , dar am citit alte lucrari psihologice despre dragoste , cuplu si sex !! Nu confunda dragostea cu sexul , dragostea e un sentiment , iar sexul e un instinct !! este impropriu spus " face dragoste " corect in L.Romana este " face sex " Doua persoane fac sex indiferent ca se iubesc sau nu, sau se pot iubii fara sex , sexul fiind instinct din nastere cu care se nasc toate vietuitoarele , [ toate animalele fac sex } logic ca e sex normal, atunci te intreb de ce nu a lasat Creatorul vietuitoarelor si sexul oral si anal un instinct ?ai vazut , caini, pisici , si alte animale facand sex oral ???? Cu ce te auto pacalesti ? cu ideea despre prietenul tau , care nu-ti e sot legitim [ am inteles ], esti sigura ca te vei legitima cu el ? si daca o vei face , pentru el nu esti decat un obiect de satisfacut placeri , !!Trebuie sa intelelegi ca daca partenerul admite , sau [si ] ii cere partenerei sa faca sex oral , e logic ca nu o iubeste,ca o are numai pentru sex si alte servicii, ca baiat nu poti sa iubesti o femele si in acelasi timp s-o umilesti bagandu-i sexul in gura , practic isi bate joc de ea!! Sexul oral nu este o dovada de iubire !!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 14 Iulie 2010 12:49 |
||
De la: gouracristata, la data 2010-07-13 23:02:56Bag seama ca multi adora sexul oral. Sa va fie de bine. Inteleg de la unii ca tine loc de foame, dieta (carne alba), inlocuieste vitaminele si medicamentele de sinteza etc. Unul din cei doi, asta daca o fac in doi, se bucura de placere, iar celalalt de vitaminizare. Daca guvernantii ar cunoaste aceste discutii, cred ca ar rezolva o mare problema cu care se confrunta Romania si anume : de ce, mereu, acest spor natural negativ al populatiei? In primele cinci luni ale anului 2010, populatia a scazut cu 28. 362 de persoane, in timp ce pe parcursul anului 2009, cu 34.000 de persoane. Situatia ar fi mult mai grava daca nu ne-ar �ajuta� rromii. Si stiti de ce? Pentru ca fetele lor fac dragoste normal, pe cand ale noastre adora sexul oral si anal (ar fi sunat mai pe intelesul multora daca as fi vorbit ca un rrom). Sincer vorbind dupa cum se exprima unii si unele si-si argumenteaza parerile cred ca sunt nascuti in urma unui sex oral sau anal. Tineti-o tot asa si poate s-o indura Creatorul sa va dea urmasi pe gura sau pe anus. Si uite asa apar conditiile ca cea de a 3 � a gaurica a urmaselor Evei sa dispara. Pe moment functia ei (a se intelege a 3-a gaurica) este pe duca. Succesuri! Si adica tigancile nu fac sex oral ? adica nicio piranda nu "canta " la "fluierul" lui Parpanghel ? Si asta sa fie cauza ca scade populatia ? si daca femeia ramanea gravida in gura sau in sezut, crestea populatia pamantului ??
|
||
|
Dindirel Postat pe 14 Iulie 2010 12:59 |
||
| ua ha ha ce tare | ||
|
dubiosu2001 Postat pe 14 Iulie 2010 14:06 |
||
De la: kudika029282, la data 2010-07-13 22:54:29De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 21:18:12Oare de ce ma asteptam la o avalansa intreaga de argumente pertinente impotriva sexului oral? Ma asteptam sa imi dai exemple din filosofie, medicina, religie etc. etc. etc., dar vad ca ai tacut malc... E mai greu cand trebuie sa legi cateva fraze in care sa expui mai mult decat injuraturi, nu?duduie daca nu iti convine parerea mea nu ai decat sa dispari de aici asta e parerea mea si parerile nu se discuta Madam, vad ca matale nu poti oferi argumente in afara de "Ewww, e scarbos." si injuraturi. Si, dupa cum am mai zis, foloseste naibii semnele de punctuatie. Urmatoarea chestie e pentru Dindirel, ca tu nu cred ca poti intelege. Dindirel, lasa-ma cu tratatele de psihologie, am citit indeajuns de multe. Daca tu "faci sex", este fix problema ta, eu "fac dragoste". Prin ce se deosebesc aceste doua notiuni? Prin faptul ca "facand sex" te "eliberezi" de o presiune fizica, eliberezi un instinct, pe cand "a face dragoste" inseamna a te contopi cu partenerul, a te cunoaste pe tine insuti prin intermediul lui, a ajunge o singura entitate, asa cum sunteti un singur suflet, sa fiti si un singur trup. Imi pare rau pentru tine ca nu poti sa faci diferenta, se pare ca toate acele carti pe care te lauzi a le fi citit nu te-au ajutat prea mult in a intelege ceea ce inseamna sa te legi complet de partenerul tau, sa intelegi ca atunci cand sunteti doar voi doi, orice urma de pudoare dispare, pentru ca esti tu si alter ego-ul tau, cealalta jumatate a ta, fata de care nu ai secrete, fata de care nu ai jena. Daca intelegi filosofia lui Barbu, precum ca pentru a te cunoaste pe tine trebuie sa treci prin dimensiunea umana, trupeasca, prin dimensiunea Erosului si prin dimensiunea mintii, iti vei da seama ce inseamna a te cauta pe tine prin celalalt. |
||
|
goodbye_kitty Postat pe 14 Iulie 2010 16:32 |
||
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-14 16:32:19 foarte frumos spus :) |
||
|
grasshopper Postat pe 14 Iulie 2010 16:45 |
||
kitty, daca-l iei la bani marunti pe dindirel, vezi ca a citit pe dracu'. Eu l-am intrebat niste chestii esentiale din Freud, pe care cica l-a citit, si s-a scarpinat cu stinga-n dreapta de vai si-amar.
|
||
|
soraderazboi Postat pe 14 Iulie 2010 16:51 |
||
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-14 16:32:19De la: kudika029282, la data 2010-07-13 22:54:29De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 21:18:12Oare de ce ma asteptam la o avalansa intreaga de argumente pertinente impotriva sexului oral? Ma asteptam sa imi dai exemple din filosofie, medicina, religie etc. etc. etc., dar vad ca ai tacut malc... E mai greu cand trebuie sa legi cateva fraze in care sa expui mai mult decat injuraturi, nu?duduie daca nu iti convine parerea mea nu ai decat sa dispari de aici asta e parerea mea si parerile nu se discuta Ce ai spus aici e teoretic, de ce nu intelegi ca intre sex si dragoste e diferenta !e impropriu " fac dragoste " , se mai poate spune "fac sex din dragoste , adica faci sex cu persoana iubita si asa este atunci intr-adevar se intampla intre parteneri ce ai spus in postarea ta ,dar retine ca dragostea nu se face , ci ea apare , se naste in sufletul unei persoane pentru alta persoana fiind doar un sentiment ! sunt cazuri , de persoane care se iubesc cu adevarat dar nu fac sex ,[ cazuri de handicap ] .Frumos ai spus despre dragoste si ce simti alaturi de iubit , dar repet , nu are legatura cu sexul !Si iar sa intelegi ca daca partenerul te iubeste cu adevarat , trebuie sa te respecte ca om , sa-ti respecte demnitatea de femeie, si sa refuze sexul oral [sa-ti refuze daca ai dorinta asta ] altfel esti pentru el doar un obiect de placeri , nu iubire !!!!! Presupune ca afla prietenii vostri , rudele, colegii vostri , nu ti-ai inchipuit cum te vor privi ?ce vor vorbi in spatele vostru , mai ales despre tine ???
|
||
|
Dindirel Postat pe 14 Iulie 2010 17:10 |
||
De la: deeanna, la data 2008-07-15 11:28:52Nu stiu in ce masura le place barbatilor sa faca sex oral ... dar am auzit un "copil" de 27 de ani plangandu-se ca ar fi prea aproape de anus [aici am folosit expresia dictionarului si nu cea argotica]. Deja pot sa spun ca o sa urasc definitiv pesoana aia !? Si am intalnit-o o singura data. ce dura ai fost "copil de 27 de ani"??? eu a-si spune un neeperimentat de 27 de ani ???
|
||
|
sorindoc_87 Postat pe 14 Iulie 2010 17:12 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-07-14 16:51:55kitty, daca-l iei la bani marunti pe dindirel, vezi ca a citit pe dracu'.: sml-confused0006: Nu vreau sa fac din topicul asta o dezbatere filozofica despre Freud , ti-am spus despre el ce era legat de tema, dar te asigur ca ,..cunosc mult mai mult. !Mai ai mult de invatat !!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 14 Iulie 2010 17:16 |
||
De la: dindirel, la data 2010-07-14 12:59:56De la: gouracristata, la data 2010-07-13 23:02:56Bag seama ca multi adora sexul oral. Sa va fie de bine. Inteleg de la unii ca tine loc de foame, dieta (carne alba), inlocuieste vitaminele si medicamentele de sinteza etc. Unul din cei doi, asta daca o fac in doi, se bucura de placere, iar celalalt de vitaminizare. Daca guvernantii ar cunoaste aceste discutii, cred ca ar rezolva o mare problema cu care se confrunta Romania si anume : de ce, mereu, acest spor natural negativ al populatiei? In primele cinci luni ale anului 2010, populatia a scazut cu 28. 362 de persoane, in timp ce pe parcursul anului 2009, cu 34.000 de persoane. Situatia ar fi mult mai grava daca nu ne-ar �ajuta� rromii. Si stiti de ce? Pentru ca fetele lor fac dragoste normal, pe cand ale noastre adora sexul oral si anal (ar fi sunat mai pe intelesul multora daca as fi vorbit ca un rrom). Sincer vorbind dupa cum se exprima unii si unele si-si argumenteaza parerile cred ca sunt nascuti in urma unui sex oral sau anal. Tineti-o tot asa si poate s-o indura Creatorul sa va dea urmasi pe gura sau pe anus. Si uite asa apar conditiile ca cea de a 3 � a gaurica a urmaselor Evei sa dispara. Pe moment functia ei (a se intelege a 3-a gaurica) este pe duca. Succesuri! fac si tigancile ce fac femeile....romance dar mai rar sa le creasca natalitatea
|
||
|
anamaria_brunetik Postat pe 14 Iulie 2010 17:16 |
||
De la: dindirel, la data 2010-07-14 17:10:07De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-14 16:32:19De la: kudika029282, la data 2010-07-13 22:54:29De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 21:18:12Oare de ce ma asteptam la o avalansa intreaga de argumente pertinente impotriva sexului oral? Ma asteptam sa imi dai exemple din filosofie, medicina, religie etc. etc. etc., dar vad ca ai tacut malc... E mai greu cand trebuie sa legi cateva fraze in care sa expui mai mult decat injuraturi, nu?duduie daca nu iti convine parerea mea nu ai decat sa dispari de aici asta e parerea mea si parerile nu se discuta Eu cred ca are foarte multa legatura cu sexul. Aceasta este, de fapt, expresia suprema a dragostei, gestul ultim, ceva care te lasa neajutorat, gol... "Ma dezgolesc in fata ta pentru ca am incredere in tine, am incredere ca nu ma vei rani, ca nu ma vei face sa sufar.". Este de fapt o simbolistica pentru a-ti dezveli sufletul. Singurele persoane care te-au vazut dezbracat, in afara de partenera, au fost parintii, nu ti se pare ca uniunea asta are ceva sfant? Nu mi-ar pasa ce cred rudele/ prietenii/ colegii. De ce sa imi pese, din moment ce nu fac lucrul acesta in public, ci in intimitatea mea, in intimitatea NOASTRA? De fapt, cred ca asta nu poti intelege, oricat te-ai stradui... Ca odata instalata intimitatea, nimic nu mai pare "scarbos" si "nedemn", atata timp cat stii ca il faci pe "celalalt tu" sa tremure de placere, sa realizeze ca doar de tine are nevoie... |
||
|
goodbye_kitty Postat pe 14 Iulie 2010 17:22 |
||
|
Excelent, kitty. Din pacate, nu are cum sa inteleaga, nu-l ajuta intelectul. Cit despre dragostea care este un sentiment, ei bine, de la Biblie la cartile moderne de psihologie si la filozofie, toate contrazic aceasta credinta populara. Dragostea implica afecte si emotii, dar implica si ratiune, vointa, actiune. Este, astfel, o stare care cuprinde intreaga fiinta umana, nu doar partea ei afectiva. Deci si sexul, care nu mai inseamna doar a baga un organ intr-altul, cum un alt mare si ilustru destept al forumului abereaza pe aici. Oricum, kitty, mi-ai cistigat tot respectul. |
||
|
soraderazboi Postat pe 14 Iulie 2010 17:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Boli Sexuale | 6 | De la: kudika_6313 1 Mai 2012 11:07 |
| Am aproape 21 ani,mi-am inceput viata sexuala acum o sapt.jumate si.... | 176 | De la: _dulcik_ 5 Martie 2009 20:56 |
| un pic de ajutor,va rog | 8 | De la: kudika070012 9 Decembrie 2009 01:17 |
|
|
||
| Cum iti dai seama daca te iubeste? | 18 | De la: anastasia_m 24 Iunie 2010 22:35 |
| Ma poate ajuta cineva? | 36 | De la: IngerashuPetru 4 Octombrie 2010 06:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.