Setari Cookie-uri

sunt intr-o situatie ciudata rau...

sunt cu acest baiat sa zicem d 1 and zile ne cunostem dar am fost despartiti doua luni d zile pt k rel noastra mergea din c in c mai prost iar el a ales calea cea mai simpla o fosta iubire...l-am iertat si am considerat k orice om merita a doua sansa....el s-a schimbat mult si acum tzine enorm la relatie...insa eu nu prea...si el omul pe care nu am crezut k pot sa-l insel vreodata am facuto...prima data doar fizic dar acum e altceva nici macar nu a existat un contact fizic intre noi ne-am vazut o singura data si d atunci vb la tel insa ma simt indragostita de el k la 15 ani.si cred k sentimentul e reciproc.dar ink il mai iubesc pe omul pe care l'am iertat.sper k celalalt sa fie doar o indragosteala d moment:)
roselynifree
Postat pe 20 Iulie 2008 06:05
Eu zic sa fugi de prima relatie si sa incerci unde zici k simti fiorii. K daca nu, o sa vrei sa faci asta mai tarziu si o sa fi mult mai atasata de primu iar dc el te va lasa o sa fie groaznic. Fa ce-ti zice inima acum si nu te uita inapoi.
EuBebelusa
Postat pe 22 Iulie 2008 17:04
mmm...complicat. primul te`a inselat,eu sunt de principiul ca 'daca a gresit o data greseste si a doua ora', sunt sceptica atunci cand vine vorba de schimbari ale oamenilor.oricum, daca spui ca al doilea te atrage extrem de mult ma indoiesc ca mai poate fi vorba de iubire adevarata fata de primul.
Kittynelle
Postat pe 23 Iulie 2008 19:12
Daca primul te-a insela, tu l-ai inselat pe el, crezi ca mai exista iubire? Si eu am trecut prin asa ceva, sunt inca casatorita cu cel care m-a inselat si stiu sigur ca nu-l mai iubesc. de cemai suntem impreuna? Pentru ca la mijloc e un copil, dar tu nu ai o asemenea responsabilitate. Daca se ajunge la infidelitate nu cred ca mai exista dragoste. Tu ce simti? Cu cine-ti doresti sa fi?
mikha3la
Postat pe 28 Iulie 2008 10:05
Alo alo?in ce lume traim?
Fa ce simti fara sa te uiti inapoi!Ia o decizie inteleapta si rupe relatia cu barbatul din prima relatie!Pt ce sa mai stai cu un astfel de om...?faptul ca l-ai iertat dupa ce te-a inselat ii da lui o mare incredere de sine:esti slaba in ochii lui!!!si cu prima ocazie te va insela, din nou!
Da frau sentimentelor si intra in valtoarea iubirii ca la 15 ani!Poate iese ceva frumos...si daca nu...e plina lumea de barbati!SUCCES
copilfrumos
Postat pe 28 Iulie 2008 10:11
daca te-a inselat odata o va face si a doua oara....iti spune un baiat asta. Iar tu daca l-ai inselat sau ai fost cu altcineva si afla nu va avea incredere niciodata in tine. Relatia poate fi...in jos tare. Eu iti urez multa bafta si sa alegi ce e bine.

Postat pe 30 Iulie 2008 10:44
De la: gbrgeorge, la data 2008-07-30 10:44:46daca te-a inselat odata o va face si a doua oara....iti spune un baiat asta. Iar tu daca l-ai inselat sau ai fost cu altcineva si afla nu va avea incredere niciodata in tine. Relatia poate fi...in jos tare. Eu iti urez multa bafta si sa alegi ce e bine.

e ok!! la fel si ea poate insela a 2 oara din punctul lui de vedere..

Postat pe 30 Iulie 2008 11:02
parerea mea e ca nici tu nu stii exact ce simti si pentru cine anume.ar trebui sa-ti analizezi sentimentele departe de cei doi( fara tel si fara contacte) si abia apoi sa iei o decizie. lasa-ti un timp doar pt. tine....
symyna_28
Postat pe 30 Iulie 2008 17:21
o relatie prin tel nu e totusi o relatie.prima legatura pe care o ai cea de 1 an e mai reala.nu te imbata cu apa .
albinutza8
Postat pe 8 August 2008 22:38
daca nu simti mai nimic pt iubitul tau nu are rost sa mai stai cu el,decat din obisnuita si respect... e clar k nu el e alesul din moment ce un altul iti da fluturasi in stomac. O viata avem si nu ne permitem sa stam din obisnuita cand ai putea cu adevarat sa simti ceva.
daca nu-l mai iubesti... incearca ceva nou.

Postat pe 8 August 2008 23:02
Eu zic sa alegi fluturasii din stomac! Este greu sa simti asa ceva ...si daca ii simti , alege-i pentru ca merita ! Nu alege obisnuinta pentru ca nu merita !
Raky
Postat pe 12 August 2008 13:45
cand barbatul inseala,aduce cearta acasa,cand femeia inseala aduce divortul,pierde mintiile,simte fiori,fluturasi,un barbat face dus si uita,se intoarce acasa.urmeaza fluturasii ca nu mai merge cu primul.....nu mai are rost

Postat pe 13 August 2008 04:45
esti confuza...si doar atat....nu stii ce sa faci....nu stii pe cine sa alegi...itzi e si pootina teama sa nu regretzi k l-ai lasat...pe cel kre nu trebuia...dar un lucru e sigur...fa ce-ti dicteaza inima fara sa regreti...nu trebuie sa te uitzi inapoi...mergi inainte...si deschide bine ochii...zici k te simti "indragostita"....poate chiar esti...si chiar dak nu esti sigura...potzi sa te convingi....de un lucru sa fii constienta....baietziii sunt multiiii in lumea asta....si unul va fi si pt tine...mai devreme sau mai tarziu....asa k ascultatzi inima si fii fericita...chiar dak asta inseamna cateodata sa-i dezamagesti pe cei de langa tine....
cata18
Postat pe 13 August 2008 14:02
ma minunez!!
parca as citi din revista GIRL.
sfaturi de la pustoica la pustoaica!

Postat pe 13 August 2008 14:04
De la: geo32, la data 2008-08-13 14:04:48ma minunez!!
parca as citi din revista GIRL.
sfaturi de la pustoica la pustoaica!
.....ma doare mintea frate

Postat pe 13 August 2008 16:29
Ce ne mai place sa ne complicam viata!!! Cind e atit de frumoasa si scurta si...simpla!! Asculta-ti inima, doar iti inchipui ca-l iubesti pe cel cu care esti de 1 an.
incepator32
Postat pe 14 August 2008 08:52
draga mea...spune i tipului cu care ai fost un an de zile pa si pusy...ce te tot complici atata??esti tanara ce naiba !!!vrei sa ramai cu el pana la adanci batraneti...??eu zic k nu..pt k ii plina lumea de barbati..care saliveaza dupa tine .TRAIESTE MOMENTUL LASA TRECUTUL!!TAKE CARE

Postat pe 19 August 2008 21:18
Daca te-a inselat n-o sa mai ai incredere in elniciodata?Dar te-a inselat?Ai spus ca ati avut o problema si el a ales sa se intoarca la o fosta iubita.Erati despartiti atunci?
claudea69
Postat pe 19 August 2008 21:49
daca este ceva ce condamn cel mai mult este infidelitatea.Daca spui ca el te-a inselat atunci tu nu ai sa mai poti avea incredere deplina in el.Daca intradevar "fosta iubire" a venit in cele 2 luni cat ati fost despartiti atunci nush daca asta se numeste infidelitate.Parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti foarte bine la ceea ce vrei si la ceea ce simti.Sa-ti asculti inima dar cu cap....fluturasii astia din stomac pot pleca dupa un timp si poate ca o sa vina altii.....ce faci atunci...?Daca intradevar vrei o relatie de durata trebuie sa fii pregatita pentru asta.Invata sa stii ce vrei.
gabrielasofronea
Postat pe 20 August 2008 11:58
RENUNTA LA RELATIA ACTUALA. MEREU O SA TRAIESTI CU TEAMA K TE VA INSELA. DC E CEVA DE CONDAMNAT IN GRESELILE UNUI PARTENERI ATUNCI INFIDELITATEA ESTE PE PRIMUL LOC IN TOPUL MEU. SI DC MAI SI AI CERTITUDINEA K TI A FOST INFIDEL.... RENUNTA PANA NU ESTE PREA TZ. NU TE COMPLACE IN ACEASTA POSTURA DE INSELATA. IN TP O SA VREI SHI TU SA FACI ACELASHI LUCRU PT K TE CONSIDERI INDREPTATITA. IN TP O SA PIERZI TOT RESPECTUL FATA DE EL, APOI FATA DE TINE SI TOT ASHA. CREDE-MA, DC CINEVA INSEALA O DATA ... O VA FACE IN CONTINUARE. D C? PT K DC NU A SUPORTAT NICIO CONSECINTA A FAPTEI SALE, STIE K ASHA VA FI MEREU. D C? PT K ACESTE PERS CRED K ULCIORUL LOR MAI MERGE LA APA DE CATEVA ORI BUNE
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 21 August 2008 12:28
fata mea..
baiatul cu care vorbesti la telefon se va purta frumos pana in momentul cand va locui in inima ta. cand vei ajunge sa`l iubesti situatia se va intoarce va fi opusul prezentului tau in ceea ce priveste relatia ta cu phone-boy. Actualul tau prieten s`a schimbat complet te respecta pentru ca i`ai oferit o alta sansa dar daca tu il vei inlocui cu phone-boy v-a incepe sa fie ceva de genul atunci tu te vei indrepta cu totul spre baiatul de la telefon in acelasi timp faci un pas gresit. prietenul tau cu care ai fost 1 an v`a fi retras numele tau numai poate sa dispara din mintea lui ii va trebui multa vreme sa se redreseze, iar tu iti vei da seama ca ai gresit si te vei intoarce la el, dar pentru ca un baiat ca el este orgolios nu stiu daca te va primi inapoi chiar daca te iubeste te considera folosita si imaginea ta se va schimba in ochii lui.
daca vei face cum am zis mai sus este clar ca pierzi cateva luni importante din viata ta degeaba. Eu zic ca viitorul tau se intersecteaza cu viitorul baiatului cu care ai fost 1 an.

Niciodata nu am mai intervenit in astfel de discutii nici nu stiu cum am gasit acest site(mi`am facut id nou, cont pe acest site pentru a te ajuta) am simtit nevoia sa intervin si sa incerc sa deviez un viitor dezastru intr`unul fericit. Sunt foarte sigur de ceea ce spun

Mario, 16 ani

In ciuda varstei mele iti voi da motive sa ma crezi. Depinde de tine

Postat pe 23 August 2008 13:31
ce final dezastros !! sa nu dramatizam atat!!
Daca ai vrea sa-l inseli si nu faci lucru asta pt k e impotriva principilor... desparta-te de el si totul va merge cum iti doresti! inseamna k nu-l mai iubesti! dovada: atunci cand iubesti pe cineva si merita nici cu gandul nu te uiti dupa altu, asa suntem noi femeile... nu avem nevoie de comparatie:P
deci lasa-l k nu e de tine... cu siguranta k nu esti incantata cand te gandesti ca o sa-l vezi si k veti sta impreuna , o faci din obisnuita...
tre sa ai curajul sa fi independenta si sa poti spune cu voce tare ce-ti doresti si sa lupti pt asta!! nu sa lasi lucrurile zilnice sa-ti acapareze personalitate!!
nu-ti refula dorintele adevarate decat k sa fi in rand cu lumea!!adik de a-ti continua relatia k "ar fi serioasa" cand defapt e decat obisnuita!
Nu te mai simti bine cu el!!! LASA-L sa nu-ti para rau mai tarziu cand o sa-ti dai seama k poate ai pierdut o partida buna cu un tip care putea sa-ti ofere mai multe! dc sa ai regrete!!!?????

Postat pe 24 August 2008 16:50
zuza imi place de tine gandesti cum trebuie:P.si ai mare dreptate in privinta asta
colombiana
Postat pe 29 August 2008 23:48
Mai bine il lasi...

Postat pe 5 Septembrie 2008 14:07
Eu am o cunostinta apropiata care e casatorita, are un copil, si are fluturasi in stomac cand o suna iubitul ei din tinerete....
Se mai intalnesc uneori , isi inseala sotul, dupa care zice ca simte ca traieste si ca nu poate sa renunte la sotul ei...

Niciodata nu stie ce vrea, e mereu confuza, mereu ascunde telefonul...

Nici eu nu as stii ce sa fac, dar sunt sigura ca as alege persoana care imi da mai multa incredere in mine, si pentru care stiu ca as risca orice...
Sabrina_Nede
Postat pe 5 Septembrie 2008 14:28
De la: roselynifree@yahoo.com, la data 2008-07-20 06:05:14sunt cu acest baiat sa zicem d 1 and zile ne cunostem dar am fost despartiti doua luni d zile pt k rel noastra mergea din c in c mai prost iar el a ales calea cea mai simpla o fosta iubire...l-am iertat si am considerat k orice om merita a doua sansa....el s-a schimbat mult si acum tzine enorm la relatie...insa eu nu prea...si el omul pe care nu am crezut k pot sa-l insel vreodata am facuto...prima data doar fizic dar acum e altceva nici macar nu a existat un contact fizic intre noi ne-am vazut o singura data si d atunci vb la tel insa ma simt indragostita de el k la 15 ani.si cred k sentimentul e reciproc.dar ink il mai iubesc pe omul pe care l'am iertat.sper k celalalt sa fie doar o indragosteala d moment:)

Crezi , dar nu crezi. Ar trebui sa te hotarashti intre timp , sa incerci oriunde itzi zice inima , dar in acelashi timp sa nu afle unul de celalalt , shi vezi ce shi cum ... daca spui ca il iubeshti pe anteriorul , gandeshte-te bine cand spui asha ceva pentru ca : DRAGOSTEA ADEVARATA DOAR ODATA VINE . Shi dupa un anumit timp , vei asuma de care te simtzi apropiata cu adevarat , shi "indragosteala" asta care o numeshti tu acum , ori se va transforma in scrum , ori in bucurie.
Dangereux
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:04
Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul.

Eram sceptic, totusi...

In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei.

Surpriza!...

Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000. In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?...

PASUL 1:

Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1) Stan Catalin,str. Nanterre Nr.41 bl I 10 sc.2 ap 6 Craiova,Jud Dolj,cod 200491

2)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4 ap 3 ,jud iasi

3)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea

4)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc. A apt.25. sector 2.

5)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.206;sc.b;ap.20

6)Dubina Cristian, str-la Canta, nr 3, bl 458, sc A, et 1, ap 6 iasi jud Iasi

PASUL 2:
Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3:

Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu 'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA! Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!

Calcule...

Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai departe....
Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!

Postat pe 8 Septembrie 2008 20:19
De la: roselynifree@yahoo.com, la data 2008-07-20 06:05:14sunt cu acest baiat sa zicem d 1 and zile ne cunostem dar am fost despartiti doua luni d zile pt k rel noastra mergea din c in c mai prost iar el a ales calea cea mai simpla o fosta iubire...l-am iertat si am considerat k orice om merita a doua sansa....el s-a schimbat mult si acum tzine enorm la relatie...insa eu nu prea...si el omul pe care nu am crezut k pot sa-l insel vreodata am facuto...prima data doar fizic dar acum e altceva nici macar nu a existat un contact fizic intre noi ne-am vazut o singura data si d atunci vb la tel insa ma simt indragostita de el k la 15 ani.si cred k sentimentul e reciproc.dar ink il mai iubesc pe omul pe care l'am iertat.sper k celalalt sa fie doar o indragosteala d moment:)

Scuze, poate sunt eu c-am ancrasata pentru acest secol, XXI dar imi permit totusi o intrebare?

CE ANUME TE ATRAGE PE TINE LA UN BARBAT (in afara de Sex) ???

Uite, si eu m-am simtit extrem de indragostita de o persoana, la distanta, exact ca si tine.
Dar (!) am niste principii, de exemplu NU m-as intoarce inapoi la un barbat care NU STIE CE VREA, cum a fost cel CU CARE sustii ca ESTI IN CONTINUARE.
Si apoi CE ANUME TE ATRAGEA LA EL, la cel cu care esti inca, DIN MOMENT CE NU VA INTELEGEATI? Ce anume aveati in comun? Sunt aceste "lucruri" atat de valoroase pentru tine?

CE ANUME ARE VALOARE PENTRU TINE, intr-o relatie?
CE ANUME CAUTI TU LA CELALALT?

Verifica aceste CALITATI, si NU FACE RABAT de la ele !!!
Tot timpul avem tendinta de a ne multumi CU PUTIN. Si nu este bine! Ne trezim dupa o viata ca "am pierdut-o", NU am realizat poate chiar NIMIC din cate am fi putut face !?

CE-TI DORESTI TU CU ADEVARAT DE LA VIATA? Dar DE LA TINE INSATI?
Apoi vezi si CUM TE POTI COMPLETA CU CEL CU CARE TI-AR PLACE SA-TI PETRECI RESTUL ZILELOR TALE pe cat posibil, daca este posibil, iar de NU-i posibil, lasa-l LIBER. Pe tine te vei elibera si-ti ve-i oferi posibilitatea de a REALIZA CEVA cu viata ta. NU te crampona in relatii neconstructive pentru CEEA CE-TI DORESTI TU DE LA (PENTRU) VIATA TA.

Te VEZI pe tine insati CUM ??? in urmatorii 5 ani? dar in urmatorii 10 ani?

Simply_i
Postat pe 4 Octombrie 2008 10:04
Iti inteleg perfect nevoia de a fi alaturi de cineva, de a-ti impartashi cineva sentimentele, dar NU trebuie neaparat sa fii intr-o relatie cu cineva, cu oricine, odar pentru ca nu cumva sa fii singura. Nu!
Mai bine cauta SA TE CUNOSTI PE TINE INSATI in tot ceea ce faci, in fiecare relatie a ta,
si nu doar sa vezi CE-TI POATE OFERI CELALALT !?!
CE POTI SI CE STI TU SA OFERI ???

Nu folosesc "cuvinte mari" de dragul de a le folosi. Iti vorbesc din experienta unei vieti (44 ani), din experienta mai multor generatii.
O femeie ESTE STALPUL CASEI / AL CAMINULUI. Ori ce om isi cladeste proprii sai "stalpi" (propria viata). NU trebuie sa-i intrebi pe altii CE AR TREBUI SA FACI in anumite situatii, DOAR PE TINE INSATI intreaba-te.
Daca pornesti la drum in viata fara sa stii pe ce cai umbli, si ce cauti, CE FEL DE "CASA" (viata) VREI SA-TI CONSTRUIESTI ???
Simply_i
Postat pe 4 Octombrie 2008 10:22
eu zic sa nu te arunci in fata fara sa gandesti lucrurile in profunzime...pe tipul asta care zici ca-l iubesti ca la 15 ani nu-l cunosti foarte bine
gandeste-te ca s-ar putea sa nu fie chiar asa cum ti-l imaginezi acum...poate ca in viata de zi cu zi e un dezastru,iar tu acum risti sa pierzi si ceea ce ai, mai ales ca v-ati acordat cea de-a 2-a sansa...fii putin egoista dar nu risca prea mult...
diana_md
Postat pe 12 Noiembrie 2008 23:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poti iubi doi barbati de odata? 103 De la: kudika082532 12 Noiembrie 2009 08:47
sunt o amanta? 397 De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:55
probleme mari cine ma ajuta si pe mine????? 45 De la: Flowers 13 Martie 2011 14:13
silita sa intru intr-o relatie 69 De la: Flowers 12 Mai 2011 19:02
Iubire in exil de Donna V 1 De la: vivacedonna 10 Decembrie 2011 10:11