Mai multe
scapa de primul .un om care te iubeste cu adevarat nu are nevoie de o pauza de 2 luni si nici sa se intoarca la prima iubire pt a si da seama.nu va merge .crede ma am trecut prin asaceva doar sa ne am despartit depa 4 ani.da o sansa baiatului pe care l ai cunoscut acum.dc nu vei regreta.parol
|
||
|
moldovan_filip Postat pe 6 Decembrie 2008 22:41 |
||
|---|---|---|
| Esti foarte confuza draga mea.Te contrazici singura, il iubesti pe actualul dar ai fluturi in stomac pt phoneboy.Tie iti cam place sa iti tina trena baietii astia si defapt ei nu iti fac decat pe plac, iar tie placandu-ti ai impresia ca iubesti...tu nu iubesti pe niciun unul iti zic eu.Iti place in ce situatie esti atata tot. Eu zic sa fii cinstita cu tine insati, si sincera fa o pauza de barbati, o sa iti prinda bine si ai sa stii ce vrei de la viata.Acum ai sa sari din relatie in relatie pana va aparea cineva mai bun si niciodata nu vei multumita si vei spune ca il vrei si pe ala si pe ala....ca dc iubeai fata mea, mai ales ca neavand nicio obligatie fata de niciunul tu stiai sigur in ce directie sa te indrepti, de asta esti in situatia ciudata ca nu esti sigura de sentimentele tale. | ||
|
ramona_elisa Postat pe 4 Martie 2009 23:51 |
||
| kiar k ciudat...nush c s ziq....alege pers in prezenta caruia t simti bn...shi dak l-ai inselat shi el la fel...eu cred k e normal...sincer...fiecare dintre noi vrem s incercam shi cv nou....dupa cum s zice:s nu murim prosti....dar dak nu tii la relatie...nu t mai incurca...eu cred k va amagiti degeaba...odata shi odata tot o s s termine...shi poate o s iasa sooper prost... | ||
|
|
||
|
anylssa_reyna Postat pe 15 Iulie 2009 11:46 |
||
De la: keep_going, la data 2008-08-23 13:31:39fata mea.. Fratilor, imi cer scuze ca ma bag si eu in seama, dar mai respirati in timp ce scrieti! Mai puneti un punct, o virgula... Doar vreti sa va fie citite comentariile, nu? Multumesc! |
||
|
krisla Postat pe 15 Iulie 2009 15:29 |
||
|
am impresia ca tu nu stii ce-ti doresti. nu stiu de ce te-ai mai impacat cu primu dk ai vazut ca n-a mers relatia de la inceput........ pe care il vrei pana la urma alaturi de tine? |
||
|
lorelay_pitik Postat pe 16 Iulie 2009 17:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Tine la mine sau ma minte? | 34 | De la: anastasia_m 13 August 2010 17:27 |
| nu mai pot | 12 | De la: aleera 2 Octombrie 2008 18:41 |
| O decizie foarte grea... | 28 | De la: my_chocolat 15 Februarie 2009 14:31 |
|
|
||
| mama ei de infidelitate... | 12 | De la: dulcycka 6 August 2013 15:34 |
| am nevoie de un sfat ...legat de primul meu prieten:):X | 29 | De la: kudika416887 4 August 2011 18:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.