Mai multe
|
buna....cam aceeasi intrebare ma framanta si pe mine,doar k le mine situatia e putin diferita.sunt inpreuna cu prietenul meu de vreo 5 ani,de 2 ani stam impreuna si ne intelegem ft bine,ne iubin ft mult.doar k el a mai fost casatorit odata,are 2 copii de 11 respectiv 5 ani jumate,un baiat si o fetita,cu copii ma inteleg destul de bine,vacantele le petrcem impreuna,chiar dak fetita a fost incredinta mamei,este ft atasata de tatal ei deci o aduce ft des la noi....in fine avem o viata linistita,frumoasa,dar eu imi doresc mai mult...si ma tot intreb de ce nu face urmatorul pas,pt k eu imi doresc sa ne intemeiem o familie sa avem si un copil al nostru. aici nu se pune problema k fuge de responsabilitati pt k are o situatie financiara destul de buna,casa masini(el 2,eu 1)isi iubeste copiii,se ocupa de ei,este un barbat pe picioarele lui...si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca... mentionez k el are 31 de ani iar eu 21....astept parerile voastre! |
||
|
andreflo Postat pe 1 Iulie 2010 09:25 |
||
|---|---|---|
De la: andreflo, la data 2010-07-01 09:25:18buna....cam aceeasi intrebare ma framanta si pe mine,doar k le mine situatia e putin diferita.sunt inpreuna cu prietenul meu de vreo 5 ani,de 2 ani stam impreuna si ne intelegem ft bine,ne iubin ft mult.doar k el a mai fost casatorit odata,are 2 copii de 11 respectiv 5 ani jumate,un baiat si o fetita,cu copii ma inteleg destul de bine,vacantele le petrcem impreuna,chiar dak fetita a fost incredinta mamei,este ft atasata de tatal ei deci o aduce ft des la noi....in fine avem o viata linistita,frumoasa,dar eu imi doresc mai mult...si ma tot intreb de ce nu face urmatorul pas,pt k eu imi doresc sa ne intemeiem o familie sa avem si un copil al nostru. aici nu se pune problema k fuge de responsabilitati pt k are o situatie financiara destul de buna,casa masini(el 2,eu 1)isi iubeste copiii,se ocupa de ei,este un barbat pe picioarele lui...si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca... deci tu aveai 16 si el 26...l-ai preluat cand avea un bebe de 6 luni si altul de 6ani....nu-mi vine sa cred de fapt de ce nu recunosti ca iti place sa fi intretinuta? ...pt ca nu pot sa cred ca la 21 de ani iti doresti 3 copii din prea multa iubire
|
||
|
miss_darine Postat pe 1 Iulie 2010 09:36 |
||
|
||
|
|
||
|
Barbie30 Postat pe 1 Iulie 2010 10:03 |
||
De la: andreflo, la data 2010-07-01 09:25:18buna....cam aceeasi intrebare ma framanta si pe mine,doar k le mine situatia e putin diferita.sunt inpreuna cu prietenul meu de vreo 5 ani,de 2 ani stam impreuna si ne intelegem ft bine,ne iubin ft mult.doar k el a mai fost casatorit odata,are 2 copii de 11 respectiv 5 ani jumate,un baiat si o fetita,cu copii ma inteleg destul de bine,vacantele le petrcem impreuna,chiar dak fetita a fost incredinta mamei,este ft atasata de tatal ei deci o aduce ft des la noi....in fine avem o viata linistita,frumoasa,dar eu imi doresc mai mult...si ma tot intreb de ce nu face urmatorul pas,pt k eu imi doresc sa ne intemeiem o familie sa avem si un copil al nostru. aici nu se pune problema k fuge de responsabilitati pt k are o situatie financiara destul de buna,casa masini(el 2,eu 1)isi iubeste copiii,se ocupa de ei,este un barbat pe picioarele lui...si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca... a gresit odata ....din moment ce e divortat....vrea sa fie sigur probail de data asta, dar tu de ce esti asa grabita? ai doar 21 de ani....ai toata viata inainte pt casatorie si copii... |
||
|
b_adelaid Postat pe 1 Iulie 2010 16:47 |
||
poate pt ca nu te vrea de nevasta?
|
||
|
bebecso Postat pe 1 Iulie 2010 16:51 |
||
|
BEBECSO Cred ca am descoperit misterul acum!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 1 Iulie 2010 16:59 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-07-01 16:59:58BEBECSO at last!mwahahaha
|
||
|
bebecso Postat pe 1 Iulie 2010 17:02 |
||
Next!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 1 Iulie 2010 17:03 |
||
De la: andreflo, la data 2010-07-01 09:25:18si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca... Pentru ca la 20 de ani era un copil si nu stia ce-l asteapta in casnicie. Acum e matur si probabil ca inca nu e pregatit sa-si asume acest risc. E comod sa stea cu tine fara sa fie stresat de actul care v-ar lega.Sau poate nu se vede in viitor alaturi de tine, adica nu te iubeste asa mult cum crezi tu. |
||
|
tematoare Postat pe 2 Iulie 2010 04:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sotul e edependent de jocurile video. Ma simt singura in relatie. Help!!! | 62 | De la: romanticbabe 30 Noiembrie 2013 10:57 |
| Avem nevoie de nasi! | 3 | De la: kudika_1001565 4 Octombrie 2016 13:15 |
| Eu am evoluat si vreu mai mult de la viata | 13 | De la: kudika134283 16 Martie 2010 14:15 |
|
|
||
| OLECO Doresc sa salvez o relatie care dureaza de aproape 5 ani!!! | 28 | De la: kudika418682 28 August 2011 12:32 |
| Unde v-ati cunoscut alesul? | 10 | De la: kudika_10344 10 Noiembrie 2013 14:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.