Setari Cookie-uri

de ce nu ma cere in casatorie?

buna....cam aceeasi intrebare ma framanta si pe mine,doar k le mine situatia e putin diferita.sunt inpreuna cu prietenul meu de vreo 5 ani,de 2 ani stam impreuna si ne intelegem ft bine,ne iubin ft mult.doar k el a mai fost casatorit odata,are 2 copii de 11 respectiv 5 ani jumate,un baiat si o fetita,cu copii ma inteleg destul de bine,vacantele le petrcem impreuna,chiar dak fetita a fost incredinta mamei,este ft atasata de tatal ei deci o aduce ft des la noi....in fine avem o viata linistita,frumoasa,dar eu imi doresc mai mult...si ma tot intreb de ce nu face urmatorul pas,pt k eu imi doresc sa ne intemeiem o familie sa avem si un copil al nostru. aici nu se pune problema k fuge de responsabilitati pt k are o situatie financiara destul de buna,casa masini(el 2,eu 1)isi iubeste copiii,se ocupa de ei,este un barbat pe picioarele lui...si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca...
mentionez k el are 31 de ani iar eu 21....astept parerile voastre!
andreflo
Postat pe 1 Iulie 2010 09:25
De la: andreflo, la data 2010-07-01 09:25:18buna....cam aceeasi intrebare ma framanta si pe mine,doar k le mine situatia e putin diferita.sunt inpreuna cu prietenul meu de vreo 5 ani,de 2 ani stam impreuna si ne intelegem ft bine,ne iubin ft mult.doar k el a mai fost casatorit odata,are 2 copii de 11 respectiv 5 ani jumate,un baiat si o fetita,cu copii ma inteleg destul de bine,vacantele le petrcem impreuna,chiar dak fetita a fost incredinta mamei,este ft atasata de tatal ei deci o aduce ft des la noi....in fine avem o viata linistita,frumoasa,dar eu imi doresc mai mult...si ma tot intreb de ce nu face urmatorul pas,pt k eu imi doresc sa ne intemeiem o familie sa avem si un copil al nostru. aici nu se pune problema k fuge de responsabilitati pt k are o situatie financiara destul de buna,casa masini(el 2,eu 1)isi iubeste copiii,se ocupa de ei,este un barbat pe picioarele lui...si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca...

deci tu aveai 16 si el 26...l-ai preluat cand avea un bebe de 6 luni si altul de 6ani....nu-mi vine sa cred de fapt de ce nu recunosti ca iti place sa fi intretinuta? ...pt ca nu pot sa cred ca la 21 de ani iti doresti 3 copii din prea multa iubire
miss_darine
Postat pe 1 Iulie 2010 09:36
Barbie30
Postat pe 1 Iulie 2010 10:03
De la: andreflo, la data 2010-07-01 09:25:18buna....cam aceeasi intrebare ma framanta si pe mine,doar k le mine situatia e putin diferita.sunt inpreuna cu prietenul meu de vreo 5 ani,de 2 ani stam impreuna si ne intelegem ft bine,ne iubin ft mult.doar k el a mai fost casatorit odata,are 2 copii de 11 respectiv 5 ani jumate,un baiat si o fetita,cu copii ma inteleg destul de bine,vacantele le petrcem impreuna,chiar dak fetita a fost incredinta mamei,este ft atasata de tatal ei deci o aduce ft des la noi....in fine avem o viata linistita,frumoasa,dar eu imi doresc mai mult...si ma tot intreb de ce nu face urmatorul pas,pt k eu imi doresc sa ne intemeiem o familie sa avem si un copil al nostru. aici nu se pune problema k fuge de responsabilitati pt k are o situatie financiara destul de buna,casa masini(el 2,eu 1)isi iubeste copiii,se ocupa de ei,este un barbat pe picioarele lui...si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca...

a gresit odata ....din moment ce e divortat....vrea sa fie sigur probail de data asta, dar tu de ce esti asa grabita? ai doar 21 de ani....ai toata viata inainte pt casatorie si copii...
b_adelaid
Postat pe 1 Iulie 2010 16:47
poate pt ca nu te vrea de nevasta?
bebecso
Postat pe 1 Iulie 2010 16:51
BEBECSO
Cred ca am descoperit misterul acum!
Barbie30
Postat pe 1 Iulie 2010 16:59
De la: Barbie30, la data 2010-07-01 16:59:58BEBECSO
Cred ca am descoperit misterul acum!

at last!mwahahaha
bebecso
Postat pe 1 Iulie 2010 17:02
Next!
Barbie30
Postat pe 1 Iulie 2010 17:03
De la: andreflo, la data 2010-07-01 09:25:18si totusi nu inteleg de ce acum cand are de toate si avem o viata frumoasa impreuna nu se gandeste la acest pas ,iar cand avea 20 de ani si atat s-a grabit sa se casatoreasca...
mentionez k el are 31 de ani iar eu 21....

Pentru ca la 20 de ani era un copil si nu stia ce-l asteapta in casnicie. Acum e matur si probabil ca inca nu e pregatit sa-si asume acest risc. E comod sa stea cu tine fara sa fie stresat de actul care v-ar lega.Sau poate nu se vede in viitor alaturi de tine, adica nu te iubeste asa mult cum crezi tu.
tematoare
Postat pe 2 Iulie 2010 04:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sotul e edependent de jocurile video. Ma simt singura in relatie. Help!!! 62 De la: romanticbabe 30 Noiembrie 2013 10:57
Avem nevoie de nasi! 3 De la: kudika_1001565 4 Octombrie 2016 13:15
Eu am evoluat si vreu mai mult de la viata 13 De la: kudika134283 16 Martie 2010 14:15
OLECO Doresc sa salvez o relatie care dureaza de aproape 5 ani!!! 28 De la: kudika418682 28 August 2011 12:32
Unde v-ati cunoscut alesul? 10 De la: kudika_10344 10 Noiembrie 2013 14:18