Mai multe
|
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:05 |
||
|---|---|---|
| mamaaaa...da' baiatul asta e o adevarata enciclopedie sexo-ambulanta... | ||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:36 |
||
|
inoooo ai notat si tu??? io am deja carnetelul pregatit pt urmatoare lectie.... si pt sfaturile evident folositoare , daca mai dau peste romeo sa avem e incerca nu de alta.... |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 21:38 |
||
| pai n-am zis pe celalalt topic ca le printez si i le pun barbatului pe perete spre luare aminte? asa ceva nu intalnesti in fiecare zi.. | ||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:48 |
||
|
si adi al tau ce zice??? "sa luam aminte... sfanta evanghelie... Doamne iarta-ma dar exact asa mi-a venit in minte ...si acu ma prapadesc de ras... sa luaaam aminteeee.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 21:51 |
||
|
stai ca am citit mai atent si am cel putin 2 nelamuriri... 1. ce-i aia/ala kitarist? 2. cum poti vedea ceva daca esti sub pasarica? |
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:53 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-02 21:51:02si adi al tau ce zice??? pai zice ca e musai sa le printez ca trebuie sa citeasca pe silabe ca sa inteleaga ceva... |
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:54 |
||
|
io cu minteam mea in colturi imi dau cu parerea ca e "clitoris" dar... nu sunt sigura... daca mai tin minte propria-mi anatomie...cred totusi ca la ala se refera cand scrie kitarist.... pai te vezi in oglinda de deasupra... aoooleu si iar imi aduc ainte de cea mai comica faza in pat..... las ca iti zic io alta data....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 21:58 |
||
| cand? | ||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:59 |
||
|
pai vrei si tu acuma??? stai sa ma opresc din istericalelel de ras si it povestesc ... da pe topicul ala cu fantezii |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 22:06 |
||
| am acea "ejaculare" sau cum s-o fi chemand de fiecare data cand fax dragoste cu sotul meu si sunt casatorita de 5ani si imi cunosc sotul de 6ani, dar pana la el nu am trait niciodata aceste clipe mult prea placute ca sa fie spuse in cuvinte | ||
|
biguta Postat pe 28 Octombrie 2008 14:27 |
||
|
dar de ejaculare feminina in locuri ciudate ce ziceti? |
||
|
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:42 |
||
Umm... Am citit tot ce s-a scris pe tema aceasta pana acum si am observat ca unele au zis ca au simtit acea senzatie de urinare, dar au reprimat-o... Now, my little question is, se poate asa ceva daca ar fi, intr-adevar, vorba despre aceasta "ejaculare feminina"? Fetele nu au dau prea multe detalii... Daca s-au oprit din actiune, evident orice orgasm din viitorul apropiat dispare , dar daca nu te opresti... Poti sa iti controlezi ejacularea? Sa o reprimi?
|
||
|
Scortisoara Postat pe 30 Octombrie 2008 16:57 |
||
asta l-ai copiat de pe yuppy.ro
|
||
|
ETE_EU Postat pe 30 Octombrie 2008 19:17 |
||
www.the-clitoris.com baietii ar trebui sa se informeze mai mult!! pacat ca foarte putini o fac..... dar pana atunci, macar raman fetele sa le arate drumul
|
||
|
Greenie Postat pe 31 Octombrie 2008 16:30 |
||
Nu sunt eu cine stie ce harmasar sau mai stiu eu ce...dar s-a intamplat sa cunosc 2 femei care aveau ca semn exteriorizat al ooorgasmului,secretia unui lichid.Cu prima a fost mai ciudat pentru ca am confundat ejacularea ei cu altceva ..si cred ca n-am reactionat tocmai cum trebuia.Cu cea de-a doua a fost in regula....deja urmarisem filmul ala cu female ejaculation . Oricum pentru un barbat e semnul ca ai facut treaba cum trebuie... si ca poti sa mergi la culcare.
|
||
|
samsonics Postat pe 9 Noiembrie 2008 17:51 |
||
| aia sa o crezi tu, si daca mai vrea odata? | ||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:05 |
||
| Daca mai vrea ...ma culc mai tarziu,da' tot ma culc | ||
|
samsonics Postat pe 10 Noiembrie 2008 05:20 |
||
| In tantra acest termen de "ejaculare feminina" asa cum l-ai descris tu poarta denumirea de KALAS-URI si sunt fluide incarcate cu energii specifice acelei femei si zilei in care se produce, pentru ca exista si o ejaculare femininadescarcare energetica care e resimtita ca atare de femeie, adica o epuizare | ||
|
all_the_love Postat pe 14 Noiembrie 2008 01:04 |
||
| daca nu ti-ai da drumul dupa acea ora de amor intens ai putea obtine mai mult decat o simpla ameteala! | ||
|
all_the_love Postat pe 14 Noiembrie 2008 01:06 |
||
| buna, eu am trait experienta extazului de curind, nu credeam ca exista asa ceva. am fost casatorita 11ani si am ajuns la concluzia ca sint frgida,dar se vede nu intilnisem persoana care sa ma faca sa simt.ma bucur de aceste momente de fericire si sper pt mine sa dureze. o sa am grija sa ma simt bine pt ca merit sa traiesc din plin placerile vieti,dragostei | ||
|
pandrea_simona Postat pe 25 Decembrie 2008 14:46 |
||
De la: pandrea_simona, la data 2008-12-25 14:46:29buna, eu am trait experienta extazului de curind, nu credeam ca exista asa ceva. am fost casatorita 11ani si am ajuns la concluzia ca sint frgida,dar se vede nu intilnisem persoana care sa ma faca sa simt.ma bucur de aceste momente de fericire si sper pt mine sa dureze. o sa am grija sa ma simt bine pt ca merit sa traiesc din plin placerile vieti,dragostei presupun ca n-ai simtit extazul alaturi de sotul tau!!! |
||
|
Postat pe 25 Decembrie 2008 15:14 |
||
|
Nu e singura,da conteaza foarte mult partenerul! Trebuie trait momentul,sa te pierzi in el. |
||
|
eclau Postat pe 27 Decembrie 2008 02:13 |
||
|
ejacularea feminina..MIT SAU REALITATE? SQURT-asa se mai numeste..cautati in google...se pare ca nu e doar un mit..din imaginile prezentate...numai ca tb sa ai langa tine barbatul care stie cum sa te aduca aici... |
||
|
liliana_b2007 Postat pe 28 Decembrie 2008 22:48 |
||
|
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! |
||
|
Cassey_Tarot Postat pe 31 Decembrie 2008 12:21 |
||
| http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-4.html | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 31 Decembrie 2008 14:25 |
||
| mgp167@yahoo.com | ||
|
Postat pe 31 Decembrie 2008 21:13 |
||
| Am trecut prin "ejacularea feminina" si trebuie sa va spun ca prima data a fost putin cam ciudat, dar partenerul meu a fost mai presus de orice si m-a ajutat sa trec peste moment.......ca si cand nu s-ar fi intamplat. Mai tarziu l-am intrebat de ce s-a purtat asa in mom ala si mi-a spus ca a vrut sa nu ma simt eu ...aiurea. Vedeti ce iubit am? Ce grija a avut de mine? oricum , de atunci trec mai mereu prin asa ceva si.........va spun ca-i realitate. Totul depinde de cei doi parteneri. | ||
|
iuli00 Postat pe 1 Ianuarie 2009 21:18 |
||
|
mai fetelor imi pae rau sa va dezamagesc dar nu exista asa ceva eu am o prietena medic gin si a zis k e imposibil din punct de vedere anatomic sau biologic ca nu scrie in nici o carte de medicina asa ceva si a studiat si in strainatate ceea ce cititi voi sunt mituri urbane. nu v-ati invatat pana acum ca nu tot ce scrie pe net se mananca k daca e sa dau google pe vampiri sau varcolaci si sigur iti vor aduce dovezi ca exista si iti vor spune unde sa ii si gasesti sau toate reclamele la pastile de marit sanii sau penisul cae iti garanteaza succesul dar de fapt nu au nici un rezultat pentru ca e imposibil din punct de vedere anatomic ma rog eu zic k daca in sec 21 dupa mii de ani de studii inca nu a aparut asa ceva in nici o carte de medicina din lume si nu s-au facut experimente credibile din punct de vedere stiintific nu are cum sa existe.da daca pe voi va multumesc niste informatii luate de pe net si va place sentimentul de a urina in timpul sexului efectul placebo e mai bun. noi avem 2 organe difeite unul pentu urinare si unul pentru secretii nu cred k atunci cand sunteti excitate clitorisul vi se "uda" ci vaginul si deci de acolo vor iesi toate secretiile care urmeaza momentului orgasmului. daca ati citit mesajele si alte "informati" ati observat ca "ejacularea" are un lucru in comun apare dupa lungi tatonari si dupa mai mult timp deci este normal ca clitorisul sa fie excitat la maxim si sa nu mai poata sa opreasca jetul de urina. la fel k de exemplu erectia babatilor dimineata se intampla pt k creierul nu mai are control asupra lui sau pesoanele care au disfunctii urinare nu mai au control asupra uretrei. asa se intampla si aici pentru ca clitorisul nu mai poate rezista la atata excitare sii presiune nu mai poate controla functia sa, pe multe fete le doare dupa mai multe acte pentru ca este solicitat prea mult deci fetelor este urina si are loc pt ca va f...teti prea mult. nu trebuie ca un act sexual sa dureze o ora - doua faceti si voi pauza la o jum de ora.sau mai devreme si o sa vedeti ca nu o sa mai urinati voi credeti k dc faceti in continuare o sa fie orgasmul mai mare si de aia, dar de fapt nu e asta. confundati orgasmul suprem cu nevoia oganismului de a urina asta daca nu credeti ca exista o conspiratie la nivel mondial a barabatilor care impiedica femeile sa aiba ejaculare si a fost interzisa studierea acesteia |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:13 |
||
De la: rainbowgaby, la data 2009-01-13 12:13:31mai fetelor imi pae rau sa va dezamagesc dar nu exista asa ceva unde era ascunsa sexperta de pe kudica? |
||
|
dancer Postat pe 13 Ianuarie 2009 17:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Posibila sarcina | 36 | De la: Shhh 19 Februarie 2010 18:56 |
| Caut o tipa open-minded pentru socializare | 1 | De la: kudika_1021035 18 Iunie 2019 11:53 |
| cand esti pregatita pentru sex? | 15 | De la: ilyescorina 13 Februarie 2009 20:24 |
|
|
||
| mesaj catre kudika! | 726 | De la: anca0704 17 August 2009 23:26 |
| ata | 19 | De la: pissy 7 August 2009 16:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.