Setari Cookie-uri

prea mult folosita " feminitate"....

Traim intr-o lume in care "feminitate" nu prea inseamna nimic... , sau poate ca gresesc?! Inseamna ceva! Inseamna investitii in silicon, in clolagel si in vopseua " blond platinat".
Sunt satul sa aud " vai ai auzit ce se poarta vara asta ?" De ce? Foarte simplu.... :
Timp de 3-4 luni revezi obsesiv " aceiasi femeie " doar ca unele sunt mai mult sau mai putin ajutate de "mama natura " sau dupa caz, de plastician. Aceleasi haine, aceleasi sandale, aceiasi freza, aceiasi poseta... Fetelor creierul vostru a incetat sa mai gandeasca?
Aud in sus si in jos de romantism, iubire si alte cuvinte MARI, dar oare stiti ce inseamna?...
Din cate stiu eu nu inseamna Mercedes, BMW sau Audi si nici contul in banca sau banii de buzunar care in 95% din cazuri dati de taticul sau mamica...
" E un dragut m-a scos in X club( de fitze)/ mi-a luat un telefon nou/ bijuteri/ rochite/ fustite etc. ce mult il iubesc "
- cred ca va regasiti
" ai vazut ce maina are( daca nu e una din marcile de mai sus e degeaba poate sa fie si Ferrari :)) )"
- si aici va regasiti
Daca asta inseamna iubire atunci prefer sa nu fiu iubit!!!
In orice loc mergi si sunt mai mult de una bucata femeie vei auzii la un moment dat macar o remarca referitoare la inegalitatea dintre sexe si faptul ca nu e echitabil si ar trebui sa fie egalitate...
Cele mai mari discriminari din istorie se fac in momentul in care se incearca combaterea discriminarilor.... asa zisii oprimatori devin oprimati.
S-au creat foarte multe reiste pentru femei. In principiu nu e un lucru rau, doar ca in toate gasesti exact aceleasi lucruri si aceleasi exemple de "femeie"
1. femeia de cariera- un fel de femeia care tinde sa devina pradator distrugand orice urma de "uman" din sufletul ei,
un fel de "robot" cu chip angelic
2. femeia amanta- pe romanseste zis o "pitzipoanca" in general pana in 25 de ani care nu stie cum sa-si gaseasca un "IRI" care sa o intretina
3. femeia sentimentala- un fel de "asa NU" un fel de "paria" al sexului feminin, o invechita, o femeie nesigura pe ea , o ramasita a trecutului feminin care trebuie ori convertita ori ostracizata...
In general in revistele voastre atat de faimoase si de iubite scriu tot felul de " frustrate" care in viata lor nu pot ajunge FEMEI sau niste gay care ei se cred mai femei decat o femeie...
Nu inteleg de ce va plangeti ca barbatii vor de la voi doar sex... cand voi vreti de la noi doar bani... De la inceputul omenirii a existat comert( poate fiind chiar prima meserie, nu aceeea de prostituata) , iar in vremurile noastre moderne cu " femei moderne" ( COSMO GIRLS) acesta este un nou comert :iubire pe bani. O forma de prostitutie mascata si ce e mai grav ca e o prostitutie nu doar fizica ci si sufleteasca.

ice_me
Postat pe 25 Iulie 2008 17:44
asa e sunt si execptii dar f putin... vegot pe bani grei:P... mno ce vreo nevoia de bani si castig ieftin!

Postat pe 26 Iulie 2008 09:01
ice_me..nu cataloga toate femeile asa..alea de care vorbesti tu la inceput..cele pentru care dragostea inseamna club banbu:)) si bmw..sunt in general si cele mai dorite de barbati.asa cum ele cauta unul cu portofelul plin de carduri si daca se poate tanar si aratos, asa si voi cautati acelasi tipar de femeie:frumoasa fizic, blond platinat daca se poate (ca am vazut ca asta e piesa de rezistenta a verii:))), talie de viespe..:-@..si lista poate continua.asa cum pentru acele femei, de care vorbesti tu, un barbat care foloseste mijloace de transport in comun este aproape invizibil, asa si pentru un barbat o femeie care e mai romantica, mai dulce, mai cuminte..imbracata mai putin in fuste scurte sau decolteuri adanci si purtand mai putin tocuri ..e invizibila.pentru multi dintre voi femeia nu e femeie daca nu are picioare nush cum, sau nush c posterior..etc..stiti voi..asa ca nu t mai plange.singuri va alegeti soarta.alea care s urca in bmw stiu de ce o fac..dar voi?cei care le bagati in seama?stiti cum sunt si ar trebui sa va feriti.dar nu o faceti.si le lasati pe adevaratele femei sa treaca pe langa voi, dati la o parte tot ceea ce inseamna feminitate naturala in schimbul unui pachet de silicoane.voi sunteti de vina ca permiteti..nu noi:)
lil_mariuk
Postat pe 26 Iulie 2008 09:26
atractia fizica e foarte importanta si nu neg asta, doar ca acest lucru a ramas in picioare doar pentru barbati :)
femeile prefera cu totul altceva dar in foarte putine cazuri altceva-ul acela duce la o siguranta in general duce doar la tzepe pe care vi le luati in mod repetat...
ice_me
Postat pe 26 Iulie 2008 16:13
cred ca ai o problema.. sau mai multe. ori ai fost prea tare lovit de soarta si ti se pare ca ti s-s terminat viata( asta ar fi varianta optimista) ori esti invidios si "strugurii sunt prea acri".nu poti baga toate femeile in aceeasi oala. nu ai acest drept. nu le-ai cunoscut pe toate de pe fata pamantului...se pare ca esti prea plin de frustrari ca sa gandesti limpede...si sunt blanda cand spun asta.

Postat pe 3 August 2008 09:15
perfect spus inocica.. subscriu total!

Postat pe 3 August 2008 09:42
Exista si varianta doi: un barbat care vrea doar sex acasa, distractie in cluburi, si cat mai multe fite, ca de toate "femeile e moarte dupa mine".
De ce se intoarce capul..... dupa vecina x si de ce tv intereseaza daca vecina y are curu mai mare, de ce o femeie trebuie sa fie feminina doar in fusta si bluze decoltate, ce pantalonii nu mai sunt la moda, sau nu sunt suficientii de feminini.
La o terasa, intr-un cerc de prieteni la care mai participam si noi, damele, de ce vb despre masini, calculatoare, fotbal si mai nou despre situl X,Y, porno de altfel.
Astea sunt generalitati.

Postat pe 3 August 2008 09:46
ice_me dc a-i sa intalnesti o tipa f draguta,nu stiu.............sa-ti placa f tare, iesiti undeva......si ii spui toate astea .......nu stiu dc ai sa o mai vezi vreodata....asa si aici.....nu baga pe toata lumea in aceeasi oala,parerile sunt impartite....
myha_km5
Postat pe 3 August 2008 17:31
de bine de rau castig decent ( destl de bine pentru tara asta :) )
nu am o masina de fitze dar nici de aruncat nu e ...
si nici tare fizice nu am ... de nici un fel :)
chiar nu e vb de frustrare... cred... ci mai de graba de dezgust...
nu am nimic impotriva femeilor care se arajeaza sau " materialiste " dar am ceva impotriva comportamentului de "turma" si a prostiei duse la rang de " stil de viata "....
Da, nu cred in modestie dar cred in limitele bunului simt :)... asta apropo de a tinti asupro unei persoane anume despre care nu sti nimic ;)
ice_me
Postat pe 12 August 2008 01:35
Gresit, prietene. Catalogarea asta trebuie sa ia sfarsit. Poate ai avut relatii de genul celor descrise sau te-ai ars si sufli si in iaurt. Pai cauta-ti o fata bruneta, roscata. Nu suntem toate chiar asa. Uite pe unele din noi, chiar daca sunt blonde, ca ele ce au frate, le intereseaza si altceva nu numai moda si masinile si lovelele. Si blondele stiu sa citeasca, si sa nu crezi ca o bruneta nu e interesata de contul tatalui in banca X din Elvetia. Gresit. Trebuie sa gasesti persoana care te face fericit, chiar daca ai o amarata de bicicleta. Daca esti plin de bani, taci, nu-i dezvalui fetei cine e tata. Asa ai sa vezi daca tine la tine intr-adevar.
rosuveronika
Postat pe 18 August 2008 19:26
Mai exista bun simt sa stii. Uite eu spre exemplu prefer o reuniune de familie, un chef intre prieteni sau o iesire cu finii mei la un restaurant, decat sa merg cu "turma" la un club cu fite. Si mai cunosc o gramada de oameni care gandesc la fel ca mine. Poate nu umblii pe unde trebuie. Mai cauta. Bafta.
rosuveronika
Postat pe 18 August 2008 19:29
vai tu draga...ce dileme existentiale ai...stii cine moare de grija altuia?! dada...ala esti tu! te pomenesti ca ne plangi de mila, ne compatimesti , saracutele de noi...cum o dai cum n`o dai...pe placul tau mai greu o femeie! pai eu zic sa te ...reprofilezi ca poate-poate vreun travestit are mai multa feminitate ca o femeie get beget , si impacam si capra si varza..esti si tu multumit , iar noi , femeile scapam de unul ca tine !
Kittynelle
Postat pe 18 August 2008 21:26
draga "pufulici" imi pare rau ca te-ai ofesnsat atat de rau dar nush care dintre noi incearca sa atraga mai mult atentia EU sau tu care iti etalezi cu atata mandrie sanii intr-o poza pe net pentru a fi idolatrizata de toti frustratii si obsedatii sexuaeli... putina de decenta in comentarii fiindca daca nu ai prins ideea afirmatiile mele nu tinteau exact la persoana ta ( dar daca te simti asta e nu e vina mea)... ce sa-ti mai spun... pune mana si mai citeste o carte ... ( macar de bune maniere) ...cartea de telefon sau " pagini auri" nu se pun... sau pt tine draga nu se "pune" :))
ice_me
Postat pe 18 August 2008 23:27
Draga "frustratule"(am pus in ghilimele sa nu te simti iar) , reciteste postarea ta "inteligenta"...ca ai facut referire la absolut toate categoriile de femei. Evident ca nu ma simt la ce spune unul ca tine intr`un post menit sa incinga spiritele , insa uite ca am chef sa ripostez atat timp cat faci referire la sexul feminin din care fac parte (solidaritate femina- ai auzit de asa ceva?!?!) Cat despre pozele mele , asta sunt "dragutule" si sunt cat se poate de decente , nu sunt dezbracata...nowadays noi , femeile ne permitem sa purtam si decolteu , si o fustita mai scurta...si daca astia ciudosii ca tine care "nu ajung la struguri" cum a zis cineva mai sus au de obiectat nu poate decat sa imi intareasca convingerea ca esti pe invers , misogin sau ai ramas pe vremea lui nea` cescutza Si lasa tu cartile , ca sigur am citit mai multe ca tine , daca citeai tu mult ajungeai departe , faceai bani si nu te mai plangeai ca nu se uita femeile la tine , hai tschuss
Kittynelle
Postat pe 19 August 2008 00:49
si te rog sa mai fii putin invidios ca eu conduc masinile alea de mai sus si pe deasupra am terminat prima pe lista 2 facultati la stat deci cum e cu teoria ta cu femeile? haha...ofticatilor ca tine nici nu trebuie sa le raspunzi, ai dreptate , oricum "saptamana oarba" dureaza la tn o vesnicie !
Kittynelle
Postat pe 19 August 2008 00:57
Draga Ice-me, canta si tu ca altii: Imi vine sa-l strang de gat pe Dumnezeu!.Sunt si femei care au aceeasi parere despre barbati ca si tine despre femei. Si ele canta acelasi cantec.
PS: SUNT SI SACI NOROCOSI, CARE ISI GASESC PETICUL.
Loanacristina
Postat pe 19 August 2008 07:21
BRAVO....de trei ori bravo,ICE ME
Iata un barbat care are capul pe umeri ,nu in pantaloni.....
lilitunder2000
Postat pe 19 August 2008 08:25
mda....intr-adevar sunt multe femei de tipul descris de tine ice_me, blonde si "bune"....dar tu le vezi, si de fapt toata lumea le vede din cauza ca acestea ies in evindenta mereu, si s-a format astfel un stereotip, pe cand femeile normale, naturale, nu ies in evidenta asa de usor, pentru ca barbatii nu le vad pe acestea, si daca le vad, le critica.
imi pare totusi rau ca traim intr-o lume in care, ca femeie nu poti iesi pe strada nici macar intr-o fusta decenta, ca toti porcii incep sa comenteze. Mi se intampla asta zilnic, si nu din cauza ca as fi o tipa 90-60-90, sau ca as umbla dezgolita pe strada, chiar deloc, si totusi mi se intampla.
si noi ne-am saturat de acesti barbati sau mai degraba animale!
la fel cum nu toti barbatii sunt animale, la fel nici toate femeile nu umbla dupa bani si masini luxoase.
Eu nu am masina, si nici iubitul meu nu are decat o masina de munca, si nici plini de bani nu suntem, deci suntem niste oameni normali care se iubesc.eu cred ca asta conteaza mai mult! ma bucur asadar ca nu fac parte din categoria descrisa de tine.
Sa fiti iubiti!
micky_ai
Postat pe 19 August 2008 09:13
Nu cred ca ice_me a exagerat in ceea ce a spus si nici nu a generalizat. Nici nu stiu de ce ati sarit asa unele dintre voi. Vorbea pur si simplu despre o tendinta, despre o moda care trebuie sa recunoastem exista. Unele dintre lucrurile pe care le-a spus sunt atat de adevarat incat cred ca trebuie sa fii de pe alta lume ca sa nu le observi: fetele imbracate le fel pe strada, femeia de cariera, pitipoanca. Toate astea exista si le vezi in viata de zi cu zi.
Unele dintre voi ziceati ca femeia obisnuita care nu are nush ce decolteuri si fusta scurta si tocuri nu e observata...tocmai aia zicea si ice_me ca acea femeie normala, romantica e considerata o invechita, un asa nu.
Ideea acestui post cred eu ca era ca desi esti indemnat din muuulte mulllte parti sa devi o femeie cosmo nu o face. Ramai o fata simpla sau sofisticata, blonda sau bruneta, cu fusta scurta sau cu pantaloni, cu tocuri sau cu balerini, in concluzie asa cum esti tu
claudia_hatcu
Postat pe 19 August 2008 09:52
ICE ME, nu inteleg de ce te plangi, superficialitatea e egala in ambele tabere, fiecare vinde ceea ce cauta sexul opus. Din moment ce barbatii se uita doar la fizic, femeile se infometeaza, isi pun silicoane si isi dau toti banii pe fustite si pantofiori de firma. Toate astea costa, deci vor dori barbati cu bani. Nu conteaza dimensiunea burtii dumnealui, doar a portofelului. Si cum masculii nu pot umbla cu extrasul de cont bancar lipit pe frunte, isi cumpara masini de lux pentru a-si ilustra "valoarea" (la propriu). E un cerc vicios... Culmea e ca fiecare parte se plange de ce capata! Un barbat care isi face reclama la avere, bineinteles ca va atrage domnisoare care doresc exclusiv bani. La fel si invers, daca o femeie isi etaleaza in primul rand si cat mai ostentativ fizicul, va atrage barbati pe care nu ii intereseaza altceva decat fizicul ei. Apoi fiecare suspina ca nu e iubit pentru personalitatea si valoarea sa umana...
ctl
Postat pe 19 August 2008 09:55
probabil castig ceva mai bine ca tine :) dar nu era vb de loc de asta...cat despre solidaritatea feminina .... gai sa fim seriosi... n-am vazut doua femei sa se suporte ... doar daca ele cred ca pot avea ceva avantaj din prietenia dintre ele...
ice_me
Postat pe 19 August 2008 10:43
aici sunt aproape 100% de acord cu tine, ice-me

Postat pe 19 August 2008 11:30
mai.. hai sa fim seriosi, exista o GRAMADA de fete precum cele descrise de ice-me! Si nici eu nu le inghit, imi vine sa le bag botoxu' din buze in pleoape.. am fost de curand la mamaia, la bamboo.. si mi-a venit sa vars!!!

pai ce-i cu atatea figuri acolo meeeeiii? e incredibil de dezgustator, pe bune.. toate pipitzele siliconate.. alea care nu au fac bot de ala ,,sexi,, toata seara.. sa vezi ce miscari de dans (m-am prapadit de ras).. atata snobism la un loc mai rar!! sa nu uitam de purtatorii de astfel de ,, trofee,,..
plateau prostii vreo 200 de lei pe o punga de servetele cica sa faca atmosfera..
sa nu uit! ei nu isi fac poze intre ei.. isi duc fotograf ca sa-i pozeze pe fiecare in parte! am cunoscut un astfel de fotograf care mi-a spus ca atata ,,inteligenta,, in grup mai rar intalnesti.. cu toate facultatile si masinile lor.. fiecare pe rand avea impresia ca e cea mai frumoasa si mai invidiata de restul.. ce sa-ti povestesc.. sa vezi cum se masurau ,,rivalele,, din cap pana-n picioare.. fiecare era de parere ca ,,iubitul,, ei e cel mai vanat din club..
ar trebui sa scriu un mesaj de 2 m ca sa pot cuprinde macar un sfert din fitzele prezente acolo.. iar fetele alea din punctul meu de vedere, sunt exact alea descrise de ice-me.. iar barbatii care umbla cu ele sunt varianta lor in masculin deoarece sunt aproape la fel de penibili.. ce sa zic.. eu m-am spart de ras si multumesc lui d-zeu ca mi-a dat mai multa minte
dar.. sa nu generalizam.. mai exista si muuuulte altfel de fete (din fericire)

Postat pe 19 August 2008 11:41
ice_me... acu ma manca pe mmine sa iti raspund intr-o mainera mai putin ortodoxa... dar iti pun o intrebare simpla si directa..
de "celelalte" adica de femeile care nu au nevoie de silicoane ca sa fi frumoase,de alea care nu merg in cluburi de fitze ca sa se fie vanate si admirate de cele care pot sa faca exact ceea ce face un barbat din pct de vedere social,material ...etc ,de cele care se descurca singurele doar cu ce au in cap ...de ce fugiti mai fratilor ca dracu' de tamaie?????
un barbat se simte ca vanatorul cu un trofeu de gat ...cu o pitipoanca dupa el ...insa daca are una care il pune la treaba si il mai si ajuta sa isi repare motorul la masina,sau zugraveste casa sau repara ce e de reparat prin casa mai ceva ca el...aaaa vai draga ce putin feminina esti...daca ii place la muiere sa mearga la pescuit sa vb despre motoare(la modul in care o faceti si voi ,adica pistoane cuzineti cai putere modificari jogloare si alte alea.... taceti malca ca nu mai aveti cu ce sa pareti superiori...
daca va ia la bani marunti ca mai stie sa mai si gateasca ....si mai e si dragutica......
fugiti fratele meu alb cat e lumea de larga....pt ca nu are nevoie de mine nu e feminina e femeia ideala dar nu e pt mine....eeee acu sa nu imi vina sa iti spun si io vreo 2???
suntem pitipoance atunci cand trebuie unele dintre noi si sincera sa fiu chestia cu turma tine de personalitatea fiecaruia si de altfel de varsta.....
parerea mea ca si a celorlalte fete ...te-ai fript si acu sufli si in iaurt..mai cauta.....aaaa dar cauta in locurile potrivite....
dandanaua_reloaded
Postat pe 19 August 2008 12:06
are dreptate ice, au dreptate si fetele.
chiar ma intrebam pe ce criterii isi alege un baiat o fata. Mai ales ca si la tv vedem acelasi tipar de femei pe mai multe canale. E oare in spatele 'scenei' un barbat sau o femeie care impune aceasta 'imagine' a femeii?
Uite, ice, cum a facut politia romana campania 'stop accidentelor' cu femei frumoase dar cu rani pe corp (nu stiu daca are vreun efect) fa-i si tu ceva de genul si posteaza pe blog sau fa-te cunoscut :)
De exemplu esti intr-un supermarket si tocmai treci pe langa niste fete cucuiete care isi cauta vopsele(blond platinat)si inregistrezi conversatia :) Apoi un alt cadru pe strada unde vezi numai platinate cu fuste scurte si decolteu. Si niste fete normale care observa ca baietii se uita tot dupa celelalte. Si atunci ele hotarasc sa intre in supermarket, isi cumpara vopsele si hainute scurte si ies schimbate si zambitoare. Baietii deja le observa. Tu, nervos si neputincios in fata gandirii de turma intri in supermarket imaginandu-ti ca arunci cat colo cu toate produsele de vopsit de pe raft. Cand ajungi in locul cu pricina tocmai vezi o fata draguta si naturala care tocmai vrea sa se 'cosmetizeze' si ea un pic. Ii iei vopseaua din mana si o arunci cat colo, la fel faci si cu restul. Te intorci catre ea care a ramas muta, o iei frumusel de mana, o scoti furios din magazin si ii arati toate 'oile' care nu se deosebesc nici una de alta. Te intorci catre ea si o intrebi: Vrei sa fii ca ele?
Apoi un cadru pe ochisorii ei

Poate o sa aiba succes campania ta, poate nu o sa se piarda de tot feminitatea si vei stopa materialismul.


m5g
Postat pe 19 August 2008 12:14
De la: ice_me, la data 2008-08-19 10:43:51probabil castig ceva mai bine ca tine :) dar nu era vb de loc de asta...cat despre solidaritatea feminina .... gai sa fim seriosi... n-am vazut doua femei sa se suporte ... doar daca ele cred ca pot avea ceva avantaj din prietenia dintre ele...


Aici iar exagerezi...e adevarat ca e multa invidie intre fete, ai dreptate intr`un fel , dar hai sa fim seriosi , pot spune ca am prietene si nu vad niciun avantaj extraordinar , decat faptul ca ai langa tn un om pe care sa te bazezi.
Kittynelle
Postat pe 19 August 2008 12:36
m5g!
alone
Postat pe 19 August 2008 12:36
m5g..

Postat pe 19 August 2008 12:39
De la: oanna81, la data 2008-08-19 11:41:20mai.. hai sa fim seriosi, exista o GRAMADA de fete precum cele descrise de ice-me! Si nici eu nu le inghit, imi vine sa le bag botoxu' din buze in pleoape.. am fost de curand la mamaia, la bamboo.. si mi-a venit sa vars!!!

pai ce-i cu atatea figuri acolo meeeeiii? e incredibil de dezgustator, pe bune.. toate pipitzele siliconate.. alea care nu au fac bot de ala ,,sexi,, toata seara.. sa vezi ce miscari de dans (m-am prapadit de ras).. atata snobism la un loc mai rar!! sa nu uitam de purtatorii de astfel de ,, trofee,,..
plateau prostii vreo 200 de lei pe o punga de servetele cica sa faca atmosfera..
sa nu uit! ei nu isi fac poze intre ei.. isi duc fotograf ca sa-i pozeze pe fiecare in parte! am cunoscut un astfel de fotograf care mi-a spus ca atata ,,inteligenta,, in grup mai rar intalnesti.. cu toate facultatile si masinile lor.. fiecare pe rand avea impresia ca e cea mai frumoasa si mai invidiata de restul.. ce sa-ti povestesc.. sa vezi cum se masurau ,,rivalele,, din cap pana-n picioare.. fiecare era de parere ca ,,iubitul,, ei e cel mai vanat din club..
ar trebui sa scriu un mesaj de 2 m ca sa pot cuprinde macar un sfert din fitzele prezente acolo.. iar fetele alea din punctul meu de vedere, sunt exact alea descrise de ice-me.. iar barbatii care umbla cu ele sunt varianta lor in masculin deoarece sunt aproape la fel de penibili.. ce sa zic.. eu m-am spart de ras si multumesc lui d-zeu ca mi-a dat mai multa minte
dar.. sa nu generalizam.. mai exista si muuuulte altfel de fete (din fericire)


de acord , asta e o situatie cam penibila , exista multe femei , la fel ca si barbati , care nu au nimic in cap decat fite si sa cheltuie bani...insa corect , nu e nevoie sa generalizam...plus ca ice_me nu a facut referire numai la femei "gen Simona Senzual" ci si la femei de cariera , si la cele cuminti...la toate categoriile. Stiu prea bine ce este la Bamboo , o mare parte sunt cum ai descris , insa acolo merg si oameni ok...probabil ca nu au masa in fiecare weekend in Vip sector , dar eu am prieteni de cea mai buna calitate care frecventeaza astfel de localuri si nu au nici operatii estetice si nici nu vin sa epateze.Eu ma distrez oriunde bine...ca e Bamboo sau alt club...conteaza sa fiu cu oameni dragi mie...ce e la alte mese nu prea ma interesea , fiecare se simte bine cum poate :)
Kittynelle
Postat pe 19 August 2008 12:49
Vis a vis de efectul de turma in privinta a ceea ce se poarta sunt de acord cu ice me
Mie intotdeauna mi-a placut culoarea galben , am hainute galbene vechi de cel putin 6-7 ani pe care le-am purtat cu mare placere.
Anul asta se poarta galben in draci , peste tot prin magazine vezi galben , in piata am vrut sa-mi iau o pereche de papuci de casa ...galben si acolo ,am vazut-o pe una imbracata DOAR in galben ...

Acum 5 ani am iesit in oras cu o pereche de pantaloni galbeni,o bluza galbena evident si adidasi albi ....toata lumea se uita la mine de parca eram ciumata , fetele m-au intrebat daca sunt constienta de halul in care m-am imbracat ....culmea,ele se refereau strict la culoare .
Le-am inchis gura spunandu-le ca e una din culorile mele preferate si punct.

Anul asta am renuntat la galben pentru ca mi s-a urat de el
Se poarta si mov asa ca ....nu-mi inteleg reactia pe care am avut-o cand am vazut o d-ra cu :papuci mov,pantalon trei sferturi mov,curea mov,maieu mov si evident geanta mov ....
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 12:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
.....cind doi omuleti se indragostesc!!!! 50 De la: myRakoL 4 Decembrie 2010 17:28
o treaba intortocheata 6 De la: dandanaua_reloaded 12 Septembrie 2009 19:47
compatibilitate 4 De la: catyboy69 1 Aprilie 2010 19:42
help...... 11 De la: kudika380044 4 Aprilie 2011 23:20
Relatie stabila 136 De la: kudika_1001304 12 Februarie 2016 12:10