Mai multe
care se ard tot timpul....de asta recomand eu...neoane!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 29 Octombrie 2009 22:25 |
||
|---|---|---|
Mersi.
|
||
|
Kathara Postat pe 29 Octombrie 2009 23:12 |
||
De la: drakushorul, la data 2008-07-28 14:04:48Nu stiu cu ce sa incep....v-am povestitit de relatia mea cu actualul iubit de la munca,toate sunt foarte bune, totul merge bine intre noi....insa se intampla unele chestii foarte ciudate...mi-a povestit mama lui de una dintre iubitele lui de acum cativa ani, el avea 18 ani pe atunci...ea era cu 11 ani mai mare ca el avea si un copil, era jumatate tiganca jumatate romanca...ce i-a facut ce nu i-a facut...dupa ceva timp parca era nebun...se ducea acasa doar sa le ceara bani la ai lui,nu mai statea pe acasa,nu mai era baiatul ala bun pe care il stiau parintii lui...le facea numai probleme parca era drogat si facea numai ce ii zicea aia, pana intr-o zi, cand s-a trezit la ea acasa intins pe jos si in jurul lui erau numai lumanari aprinse iar pe pereti erau facute numai cruci din sange...s-a ridicat si s-a dus acasa si i-a povestit lu maicasa si apoi s-a culcat iar cand s-a trezit si l-a intrebat maicasa a zis ca nu mai stie nimik...ca nu e adevarat ca e nebuna ea...categoric da
|
||
|
|
||
|
adrianoo33 Postat pe 30 Octombrie 2009 00:51 |
||
| A vorbi despre posedarea demoniaca, despre vraji si alte lucruri care tin de paranormal, e ceva extrem de delicat. O echilibristica in care risti sa cazi intr-o parte sau alta. Am vazut aici oameni care cred orbeste in asa ceva si oameni care combat ideea de pe pozitii chipurile "stiintifice". Dragii mei, stiinta nu combate defel existenta paranormalului. Aud tot mai des savanti si oameni de stiinta care afirma ca materia nu este altceva decat: spirit condensat... sau: o imensa proiectie holografica... sau: un incantator joc al campurilor de forta... O privire simpla asupra felului in care este alcatuita materia ne reveleaza un lucru clar: soliditatea materiei,(in sensul de ceva compact, stabil si impenetrabil) este O MARE PACALEALA!!! Spatiul dintre nucleul atomului si primul strat de electroni este imens...SI E GOL!!! noi ne sprijinim pe podeaua de beton, e solida, (ASA O PERCEPEM NOI) dar, in realitate ne sprijinim pe niste particule care se misca bezmetic intr-un mare vid.!!! Un prieten fizician mi-a spus ca daca s-ar elimina spatiile goale dintre atomi si electroni, intregul Univers ar incapea intr-un metru cub!!! si ca, acolo, in nucleu, particulele sunt destul de rarefiate!!! In ultima instanta, particulele fiind si ele alcatuite din alte subparticule, se ajunge in final la...nimic... fenomenele paranormale sunt perfect posibile iar cheile de accesare a lor sunt o mare necunoscuta. Nu este neaparat nevoie de tot felul de tehnologii complicate pentru asta. e perfect plauzibil ca un anumit ritual, animite incantatii sa amorseze niste fenomene energetice care sa se "cristalizeze" in scurt timp, generand in planul fizic fenomenele ciudate de care ai pomenit. Eu am vazut si o citire a moliftelor Sfantului Vasile la o fata care era demonizata. fratilor, o tineau 8(OPT) barbati, cate doi de fiecare mana sau picior si II RIDICA DE LA PODEA!!! era sa-i arunce cat colo! ca sa nu mai spun cum isi schimbase glasul! Este posibil, fiziologic vorbind,ca o femeie cu un glas subtire sa vorbesca dintr-odata cu un glas extrem de gros? Stiu ca se vor gasi destui "destepti" care vor veni cu tot felul de ineptii ca sa explice CU CEEA CE CUNOASTEM ACUM DOAR, lucruri pe care urmeaza sa le cunoastem. ca sa explicam paranormalul, trebuie sa schimbam datele problemei... | ||
|
stardancer Postat pe 30 Octombrie 2009 16:04 |
||
| Daca vrei sa faci ceva pentru el, pregateste-te pentru o lupta, atat cu cei care ii vor raul,cat si cu tine... Daca crezi in Dumnezeu, roaga-te cat poti de mult. Si posteste. Sunt sanse mari sa realizezi ceva. Doamne ajuta | ||
|
stardancer Postat pe 30 Octombrie 2009 16:09 |
||
cel mai mult imi plac ,la un subiect aiurea, raspunsurile.....tipa aia care citise nush ce caz in revista m-a dat pe spate complet!!!!!!!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 30 Octombrie 2009 16:11 |
||
|
nici nu mai stiu daca e ironie sau prostie.. tipa cu nick dracusorul are un iubit posedat de diavol :) |
||
|
felixcat Postat pe 30 Octombrie 2009 21:43 |
||
|
Deci, daca e ceea ce cred eu, ca iubitul tau s-ar putea sa i se faca vraji, atunci e pe bune. De ce spun asta?pentru ca, cunosc un caz asemanator si chiar mai rau, al bunicului meu, care a fost vrajit, de o femeie care se ocupa cu porcarii de astea. nici eu nu credeam in astea, pana i s-a intamplat bunicului meu. Tind sa subliniez ca nu era vorba de nici o boala, de ce? Sa va spun..."bunicul meu, era cam fustangiu. o inselase pe bunica { saraca.. :| } cu o femeie din sat, care se zvonea ca cica ar umbla cu vraji, era o femeie frumoasa...dar nimeni nu lua in serios, aceasta acuzatie. bineinteles, ca bunicul s-a intors la casa lui. asta a fost si cauza de ce a fost vrajit. nu manca, nu bea, la fel nu mai mergea la biserica...pana cand l-a gasit bunica tarandu-se prin curte, fiind si foarte slabit...probabil va intrebati cum a scapat...ei bine, chemase bunica preotul acasa, i se facuse rugaciuni...il stropise cu apa sfintita, si intr-un final si-a revenit. Stiu doar ca, daca preotul nu venea, bunicul meu era mort acum." Stiu...poate ca pare absurd, si mie mi-a venit greu sa cred...dar a fost adevarat... Revenind la subiect, s-ar putea ca si iubitul tau sa fie vrajit...de acea fata... :| |
||
|
AlessIoana Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:01 |
||
De la: razz, la data 2008-12-15 00:32:01vraji,diavol,posedati?oameni buni...am iesit de mult timp din evul mediu dar unii inca mai traiesc in "intuneric".cum faceau aia dezgropau mortul,ii infigeau un tzarus in inima apoi ii ardeau inima si faceau limonada cu cenusha.my God!totul pt ca il credeau strigoi...Jesus... ha ha:)) nu crezi pana nu vezi, eu am vazut... si cred! ca exista oameni care pot fi posedati sau vrajiti. ce pot sa spune de faza cu tarusul, de arsul inimii sau mai stiu eu ce, astea deja sunt basme. |
||
|
AlessIoana Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:06 |
||
e clar ....astazi e zi voodoo.........
|
||
|
anastasia_m Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:07 |
||
| Sfatul meu e sa-si lasi partenerul de viatha in pace pt ca poti risca sa patesti si tu la fell.in cazul in care tie frica..iti spun aceste lucruri pt ca mi se intapla si mie acelas lucru ..povestea mea e asemanatoare precum a iubitului tau ...asa am patit si eu sotul meu patinti lui faceau vraji el era posedat si mi sa transmis mie ...in fiecare sarbatoare patesc sa-mi pierd controlul sunt ff irascibila ..simt ca si cum cnv locuieste in creieri mei ..si ma pune sa fac lucruri pe care nu mi le amintesc ..nu de mult am patit ca diavolul sa ma inpinga sa-mi ucid fetitha de 5 luni cand am asa sentiment ..il rog pe sothu sa scoata copilul afara de fapt sa iese din casa..sunt ff disperata ..locuiesc intr-o alta tara unde nu sunt preoti ..doar pastori dar aici nu se fac exorcizari...nu pot sa spun nimanui ce mi se intapla ..pt mie treama ca imi vor lua copilul cei de la protectia copilului...incerc sa ma lupt cu mine insami pt ami controla gandurile diabolesti..sunt disperata ma tot lui dmnz sa ma elibereze ..mie teama sa-numi ranesc familia | ||
|
kudika_947938 Postat pe 29 Decembrie 2013 14:31 |
||
De la: kudika_947938, la data 2013-12-29 14:31:45Sfatul meu e sa-si lasi partenerul de viatha in pace pt ca poti risca sa patesti si tu la fell.in cazul in care tie frica..iti spun aceste lucruri pt ca mi se intapla si mie acelas lucru ..povestea mea e asemanatoare precum a iubitului tau ...asa am patit si eu sotul meu patinti lui faceau vraji el era posedat si mi sa transmis mie ...in fiecare sarbatoare patesc sa-mi pierd controlul sunt ff irascibila ..simt ca si cum cnv locuieste in creieri mei ..si ma pune sa fac lucruri pe care nu mi le amintesc ..nu de mult am patit ca diavolul sa ma inpinga sa-mi ucid fetitha de 5 luni cand am asa sentiment ..il rog pe sothu sa scoata copilul afara de fapt sa iese din casa..sunt ff disperata ..locuiesc intr-o alta tara unde nu sunt preoti ..doar pastori dar aici nu se fac exorcizari...nu pot sa spun nimanui ce mi se intapla ..pt mie treama ca imi vor lua copilul cei de la protectia copilului...incerc sa ma lupt cu mine insami pt ami controla gandurile diabolesti..sunt disperata ma tot lui dmnz sa ma elibereze ..mie teama sa-numi ranesc familia iti recomand sa mergi de urgenta la un medic.
|
||
|
-Iulya Postat pe 29 Decembrie 2013 14:34 |
||
|
de ce?? sa ma duc la doctor?? |
||
|
kudika_947938 Postat pe 29 Decembrie 2013 14:41 |
||
De la: kudika_947938, la data 2013-12-29 14:41:59de ce?? sa ma duc la doctor??tu ,realizezi ce anume ai relatat mai sus ! "...te impinge diavolul sa-ti ucizi ,copilasul de 5 luni " accesle tale de furie nu au nimic in comun cu diavolul ,totul se petrece in mintea ta fara sa contientizezi.Mergi la un doctor de specialitate si povesteste ceea ce ai scris aici ! Nu-ti spun cu rautate ,e doar o parere.
|
||
|
-Iulya Postat pe 29 Decembrie 2013 14:48 |
||
De la: kudika_943488, la data 2013-12-29 14:48:19parerea ta este eronata,,aceste lucruri sunt de la draci iar prima optiune este preotul spovedania maslu,si dupa mediculDe la: kudika_947938, la data 2013-12-29 14:41:59de ce?? sa ma duc la doctor??tu ,realizezi ce anume ai relatat mai sus ! "...te impinge diavolul sa-ti ucizi ,copilasul de 5 luni " |
||
|
kudika_940065 Postat pe 29 Decembrie 2013 14:55 |
||
De la: kudika_947938, la data 2013-12-29 14:41:59de ce?? sa ma duc la doctor?? daca este adevarat ce zici,,cauta o biserica ortodoxa in tara in care esti si marturiseste te ,,iar dupa dute la un medic psiholog,,nu e o rusine nici una nici alta,,si continua sa te rogi |
||
|
kudika_940065 Postat pe 29 Decembrie 2013 14:58 |
||
| Mare Ti-e gradina, Doamne, dar multi sar gardul! | ||
|
kudika_944494 Postat pe 13 Ianuarie 2014 13:56 |
||
De la: kudika_947938, la data 2013-12-29 14:31:45Sfatul meu e sa-si lasi partenerul de viatha in pace pt ca poti risca sa patesti si tu la fell.in cazul in care tie frica..iti spun aceste lucruri pt ca mi se intapla si mie acelas lucru ..povestea mea e asemanatoare precum a iubitului tau ...asa am patit si eu sotul meu patinti lui faceau vraji el era posedat si mi sa transmis mie ...in fiecare sarbatoare patesc sa-mi pierd controlul sunt ff irascibila ..simt ca si cum cnv locuieste in creieri mei ..si ma pune sa fac lucruri pe care nu mi le amintesc ..nu de mult am patit ca diavolul sa ma inpinga sa-mi ucid fetitha de 5 luni cand am asa sentiment ..il rog pe sothu sa scoata copilul afara de fapt sa iese din casa..sunt ff disperata ..locuiesc intr-o alta tara unde nu sunt preoti ..doar pastori dar aici nu se fac exorcizari...nu pot sa spun nimanui ce mi se intapla ..pt mie treama ca imi vor lua copilul cei de la protectia copilului...incerc sa ma lupt cu mine insami pt ami controla gandurile diabolesti..sunt disperata ma tot lui dmnz sa ma elibereze ..mie teama sa-numi ranesc familia Daca simti macar o farama de iubire in tine pentru copilul tau, singura ar trebui sa-ti ceri internarea la psihiatrie. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:19 |
||
De la: kudika_940065, la data 2013-12-29 14:55:33De la: kudika_943488, la data 2013-12-29 14:48:19parerea ta este eronata,,aceste lucruri sunt de la draci iar prima optiune este preotul spovedania maslu,si dupa mediculDe la: kudika_947938, la data 2013-12-29 14:41:59de ce?? sa ma duc la doctor??tu ,realizezi ce anume ai relatat mai sus ! "...te impinge diavolul sa-ti ucizi ,copilasul de 5 luni " Daca taceai, filosof ramaneai. Ai multe, multe prostii in cap, si ce-i mai rau, ca le propagi si altora... |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:20 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-13 17:20:34De la: kudika_940065, la data 2013-12-29 14:55:33De la: kudika_943488, la data 2013-12-29 14:48:19parerea ta este eronata,,aceste lucruri sunt de la draci iar prima optiune este preotul spovedania maslu,si dupa mediculDe la: kudika_947938, la data 2013-12-29 14:41:59de ce?? sa ma duc la doctor??tu ,realizezi ce anume ai relatat mai sus ! "...te impinge diavolul sa-ti ucizi ,copilasul de 5 luni " esti sigura,,cf viorico unde ai fost |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:37 |
||
draga iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio, mesajele tale de doi bani, scrise doar pentru ca te plictisesti, nu ma intereseaza, dar tu agita-te in continuare, crezand ca esti centrul Universului... ignore tuturor prostilor!
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:40 |
||
draga viorica esti foarte simpatica si mi esti foarte draga daca un om are o urgenta sau nu,nu zice nimeni sa nu se duca la doctor doamne fereste,,insa adevarata salvare este la dumnezeu,,oo spui duhovnicului tau ce problema ai te rogi la dumnezeu cu incredere iti faci canonul si spri ca medicii si dumnezeu sa te ajute,,,doamne ajuta,.,sa fi iubita vioricoo am sa vb cu tn de cate ori te prind pe aici
|
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:48 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-13 17:48:12draga viorica esti foarte simpatica si mi esti foarte draga nu-i de nasul tau..
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:56 |
||
| Din pacate exista si asa ceva.Exista vraji si exista si oamenii posedati de diavol.Imi amintesc ca am mers cu bunica mea la o manastire pe langa Valcea, unde am vazut un barbat inconjurat de calugari si barbati care se zbatea si urla in timp ce preotul ii citea o slujba.Cu ajutorul lui Dumnezeu pot fi eliberati de aceste chinuri.Cel mai bine e sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva. | ||
|
anrya Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dileme... | 18 | De la: topsan91 2 Februarie 2009 18:55 |
| unde este limita dintre iubire si obsesie?!! | 14 | De la: alckimist 12 August 2009 22:50 |
| Ce nu vede nimeni altcineva decat noi... | 18 | De la: fata_healthy 7 August 2010 21:42 |
|
|
||
| parasita dupa prima noapte de amor | 44 | De la: ella_c 24 Mai 2009 20:23 |
| Am dubii | 31 | De la: kudika196009 11 August 2012 01:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.