Setari Cookie-uri

E posibil ca iubitul meu sa fie posedat de diavol???

De la: chibritzel, la data 2008-09-16 20:20:38cred ca stie fata ce stie, din moment ce a trimis-o la babe si e din familie de preoti.

Rele mai sunteti fetelor
Sigur nu va trebuie si voua un tratament
romanticbabe
Postat pe 12 Decembrie 2008 17:07
Pai, eu zic sa-l dai pe mana lui Korgogeanu.
Poate ai auzit de Calugarul Corgogeanu si Maicutele de la Vaslui ce au exorgizat o tinara pana si-a dat duhul.
Acest Corgogeanu, ca si voi de altfel, cred cu tarie ca oamenii pot fi posedati de ,,Dracu".
Personal cred ca singurul ,,drac" de pe pamant este omul. Omul cu tot ceea ce are in propria-i carcasa. Faptul ca tigancile-ti pot da sa ingurgitezi ori ce fara sa stii, poate fi o cauza a unor boli provocate cu buna stiinta de catre concubina sa de etnie rroma. Au astfel de inclinatii. Priviti ce fac acele presupuse ,,Vrajitoare" ce-ti prevestesc viitorul sau te ajuta chipurile in dragoste.
Singura scapare de acest sarlatanism este, asa cum se intimpla in antichitate, Rugul si inchizitia. Nustiu cat de dur ma credeti insa, personal iubesc munca cinstita si urasc sarlatanismul de ori ce fel inclusiv cel politic din zilele noastre.
IancuJianul
Postat pe 13 Decembrie 2008 17:37
Pai....poate imi spuneti si mie ce poate sa insemne un lucru un pic asemanator. M-am casatorit si dupa cateva saptamani imi spune ex-soacra ca defapr eu am luat un baiat foarte norocos. NOROCOS ??!! Ce m-am bucurat, dar nu a durat mult si adauga ca s-a nascut cu caita ( placenta) pe cap si este un om insemnat !! Ea nu mai povestise la nimeni aceasta chestie, dar eu am spus la o cunostinta mai veche si acea cunostinta mi-a spus ca de fapt nu este un " norocos" si ca de fapt este invers !! eu sunt o norocoasa daca voi scapa de el...dupa o casnicie foarte dificila am reusit sa termin divortul, dartot ma hartuieste. Acum stau si ma gandesc la ce mi-a zis acea cunostinta" oare eu chiar nu voi scapa de acest "om" care-mi face viata amara si acum dupa divort ??
january
Postat pe 13 Decembrie 2008 18:57
De la: geo32, la data 2008-12-12 13:46:26
De la: mkdisk, la data 2008-12-12 13:43:50nu`s ce sa zic, nu prea cred in chestiile astea.....

de ce-ai mai zis , daca nu stii ce sa zici!?

ca sa ma bag in seama...
eu nu cred, dar persoana respectiva da...asa ca ma adaptez la convingerile ei...
mkdisk
Postat pe 14 Decembrie 2008 12:39
De la: geo32, la data 2008-12-12 13:46:26
De la: mkdisk, la data 2008-12-12 13:43:50nu`s ce sa zic, nu prea cred in chestiile astea.....

de ce-ai mai zis , daca nu stii ce sa zici!?

si cand ziceam ca nu`s ce sa zic puneam sub semnul indoielii povestea in sine....mie mi se pare neverosimila, dar persoanei in cauza nu, asha ca....nu puteam rade de ea, ar fi fost o rautate din partea mea.
mkdisk
Postat pe 14 Decembrie 2008 12:42
mie mi se pare ca te bagi in seama prea tare.la ce ai intrat pe forumul asta, daca nu esti in stare sa dai nici un sfat.!vezi-ti de treaba ta si nu mai cauta nod in papura la altii.nobody`s perfect!!!!!
mkdisk
Postat pe 14 Decembrie 2008 12:45
Eu cunosc o situatie asemanatoare ca a ta.Daca tipa nu se mai vede cu el atunci din cauza vrajii facute nu mai poate avea relatii lungi si nici o viata fericita Eu zic ca ar trebui sa te gandesti la tine si sa mergi mai departe pt.ca cu o pers.careia i-i sau facut vraji nu vei avea o viata normala ai mai bine grija sa nu iti puna si tie cutitul la gat pt.ca va fii schimbator acu e bine peste cateva minute se poarta tare ciudat asa ca parerea mea e ca nici la vrajitori sa nu apelezi ca toate lucreaza cu necuratul si cu biserica nu vei reusi .Eu zic sa mergi mai departe
RebecaRebela
Postat pe 14 Decembrie 2008 13:48
De la: papadia67, la data 2008-12-13 18:57:01Pai....poate imi spuneti si mie ce poate sa insemne un lucru un pic asemanator. M-am casatorit si dupa cateva saptamani imi spune ex-soacra ca defapr eu am luat un baiat foarte norocos. NOROCOS ??!! Ce m-am bucurat, dar nu a durat mult si adauga ca s-a nascut cu caita ( placenta) pe cap si este un om insemnat !! Ea nu mai povestise la nimeni aceasta chestie, dar eu am spus la o cunostinta mai veche si acea cunostinta mi-a spus ca de fapt nu este un " norocos" si ca de fapt este invers !! eu sunt o norocoasa daca voi scapa de el...dupa o casnicie foarte dificila am reusit sa termin divortul, dartot ma hartuieste. Acum stau si ma gandesc la ce mi-a zis acea cunostinta" oare eu chiar nu voi scapa de acest "om" care-mi face viata amara si acum dupa divort ??

Nu cerceta aceste legi ca esti sau devii nebun /nebuna de le intelegi . .
Traditiile din popor vechi spun adevarul de multe ori si de citeva ori mai si mint... dar treaba cu "caita" e cam adevarata ....
Remediu ? curata-te si pe tine si casa si cauta-ti un barbat serios si fara prostii pe cap sau in alte locuri

Postat pe 14 Decembrie 2008 13:58
Pom Pom :)) or fi si tigani si tiganci care fac vraji ca si preoti care deschid tot felu` de cartulii vechi si se astea fac nu numai la tara cum ziceau citeva persoane de pe aci ci si prin orasele mari dar nu are sa ti spuna nimeni ca :Maaaa io am facut sau am vazut . Sunt si bune si rele pe lumea asta sunt si nebuni si prosti, care nu stie ce sa mai faca . Fata o fi adevarat ce zici tu nu contest , dar daca e asa , lasa familia lui sa isi faca treburile cu el ce vor ei cum vor ei, iar tu vezi de treaba ta si nu te lega la cap cu nebunele din astea , ca te bagi intro hora cu niste "dansatori " si cu o "muzica " pe care nu stii sa dansezi si nu ai sa faci decit sa ti faci vreo "fractura " pe undeva . .

Treci la pasul urmator in care sa uiti si sa stergi tot si sa te duci mai departe . Sarbatori fericite si linistite sa ai

Postat pe 14 Decembrie 2008 14:08
vraji,diavol,posedati?oameni buni...am iesit de mult timp din evul mediu dar unii inca mai traiesc in "intuneric".cum faceau aia dezgropau mortul,ii infigeau un tzarus in inima apoi ii ardeau inima si faceau limonada cu cenusha.my God!totul pt ca il credeau strigoi...Jesus...
razz
Postat pe 15 Decembrie 2008 00:32
probleme la mansarda, frate...
ko_man
Postat pe 15 Decembrie 2008 00:42
cam asa ceva...
razz
Postat pe 15 Decembrie 2008 03:06
De la: mkdisk, la data 2008-12-14 12:45:28mie mi se pare ca te bagi in seama prea tare.la ce ai intrat pe forumul asta, daca nu esti in stare sa dai nici un sfat.!vezi-ti de treaba ta si nu mai cauta nod in papura la altii.nobody`s perfect!!!!!

si eu cred ca te ataci cam mult si degeaba

Postat pe 15 Decembrie 2008 13:58
Nu se poate! Fata draga, tu chiar CREZI ceea ce scrii aici, sau e doar asa de bascalie??
Auzi, da' ce zici de cei care nu s-au nascut cu nici un fel de caita, si nici "insemnati" in vreun fel nu sunt, dar au terminat ucigandu-si sotiile? Sau le bat la trei coaste? Sau la criminalii in serie, care nici ei n-au coarne, cozi, caite sau cine mai stie ce "semne"?
Asta e ca-n evul mediu, frate! Daca nu e ca ceilalti, tre' ars pe rug.
Draga mea! Caita nu are nimic de a face cu caracterul infect. Ce simpla ar fi viata asa: ne-am feri de cei nascuti "insemnati"...
Auzi, aici intra si cei nascuti orbi, de exemplu? Si-aia sunt insemnati si rai? Unde exact se trage linia asta?
Dor_a
Postat pe 15 Decembrie 2008 14:07
vedem dupa ce murim cum sta treaba:)
morticia_adams
Postat pe 16 Decembrie 2008 13:16
Draga mea, insusi biserica e foa-arte reticenta in a mai declara pe cineva "posedat".
Dor_a
Postat pe 16 Decembrie 2008 13:18
ce ma irita unele chestii.
printre care:
bai oameni buni, fiecare are adevarul lui. dar nimeni nu detine adevarul absolut sau adevarul adevarat cum vreti sa ziceti. suntem prea "simpli" sa stim asta.
asa ca mai bine nu va mai bateti capul cu chestii din astea.
o sa aflati dupa ce muriti si gata.
singura problema sa n-aveti un soc.
stii vba aia nu?...
"daca nu exista Dumnezeu n-am pierdut nimic, daca exista, am pierdut TOTUL" .
morticia_adams
Postat pe 16 Decembrie 2008 13:30
mi-a si trecut!!!!
mkdisk
Postat pe 17 Decembrie 2008 16:17
eu una cred in farmece.dar s-a rezolvat situatia?ca a trecut ceva timp
roscatika23
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:40
Buna, din intamplare am vazut abia acum mesajul tau daca mai este de actualitate si mai vrei ajutor, eu te pot ajuta.
scrie-mi pe e-mail. astral_confessor@yahoo.com

nu trebuie sa platesti nimic inainte, dupa rezolvarea problemei vei plati.
AstralConfesor
Postat pe 3 Aprilie 2009 08:36

Postat pe 18 Mai 2009 13:13
Nu stiu daca mai e de actualitate mesajul asta...
Ce pot sa spun este ca am avut si eu un prieten care la inaintea mea aumblat cu o tiganca (cam 3-4 luni) si m-am gandit si eu ca i-ar fi putut face vraji, dar nu am vrut sa ma alimentez cu asta.

Ceea ce am observat eu f ciudat la el si in relatia noastra, ca la fiecare cearta o tot amintrea pe ea, si tot spune ca ea facea aia sai aialalta mai bine, sau ca era mai buna, etc... la inceput nu mi s-a parut ciudat, dar fazele astea au devenit tot mai dese in ultima perioada a relatiei. Si tipul asta avea iesiri violente, necontrolate din senin...

Can ne-am despariti mi-a zis ca si-o aduce inapoi pe tiganca lui. Eu sincer ma bucur ca am iesit din cercul ala vicios. Ce pot sa spun este ca eu sunt o persoana credincioasa si am simtit lupte spisrituale in casa aia... si ceva nu prea e in regula acolo. Nici el nu vrea sa auda de mers la biserica, il injura pe Dumnezeu, deci ce sa zic, ar fi cadrul perfect sa se prinda vraji de el. Eu am auzit de la cineva ca i-ar fi facut sa nu fie multumit de nici o alta fata... si ar cam avea sens.

Ma rog, Dumnezxeu sa aibe mila de el, eu mi-am dat seama ca nu il pot ajuta si ma bucur ca am iesit de acolo, asa ca poate nu ar fi rau sa faci si tu la fel.

pisicuta_trista
Postat pe 18 Mai 2009 13:48
prea vechi topicu'....
Diavolyta_
Postat pe 18 Mai 2009 13:51
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-18 13:51:06prea vechi topicu'....

Cred ca da, fata probabil si-a rezolvat problema de nu mai cauta feedback....
pisicuta_trista
Postat pe 18 Mai 2009 14:07
Se poate interveni terapeutic numai daca si persoana vizata este de acord si doreste cu adevarat sa rezolve situatia in care se afla. Si cred ca sunt sanse bune de succes.
snowstorm
Postat pe 6 Octombrie 2009 01:01
Da biserica nu-l poate ajuta dar D-zeu da.............terminati-va cu babele cu desfacutul-incurcatul smadp.DIn pacate sunt o gramada de pacatosi pe lumea asta care in loc sa se roage la Dz-eu care e Singura cale de a te salva ...apeleaza la tot felulri de tampenii.Sfatul meu este sa te rogi ptr el si tu si mamam lui, si sa aveti incredere in D-zeu ca-l va ajuta.Puterea celui de sus e mai presus de orice e pe pamant asa ca....Eu am inceredre in cel de sus si stiu ce poate face asa ca va doresc sa fiti puternici si sa aveti incredere in puterea lui ca totul va fi bine....
jeanpierre
Postat pe 29 Octombrie 2009 19:23
De la: drakushorul, la data 2008-07-28 14:04:48Nu stiu cu ce sa incep....v-am povestitit de relatia mea cu actualul iubit de la munca,toate sunt foarte bune, totul merge bine intre noi....insa se intampla unele chestii foarte ciudate...mi-a povestit mama lui de una dintre iubitele lui de acum cativa ani, el avea 18 ani pe atunci...ea era cu 11 ani mai mare ca el avea si un copil, era jumatate tiganca jumatate romanca...ce i-a facut ce nu i-a facut...dupa ceva timp parca era nebun...se ducea acasa doar sa le ceara bani la ai lui,nu mai statea pe acasa,nu mai era baiatul ala bun pe care il stiau parintii lui...le facea numai probleme parca era drogat si facea numai ce ii zicea aia, pana intr-o zi, cand s-a trezit la ea acasa intins pe jos si in jurul lui erau numai lumanari aprinse iar pe pereti erau facute numai cruci din sange...s-a ridicat si s-a dus acasa si i-a povestit lu maicasa si apoi s-a culcat iar cand s-a trezit si l-a intrebat maicasa a zis ca nu mai stie nimik...ca nu e adevarat ca e nebuna ea...
Femeia s-a dus la preot si i-a zis ca ii facea vraji...ii vindea sufletul la diavol...ei bine si de atunci iubitul meu la fiecare sarbatoare se intampla sa se enerveze din orice prostie...dar se enerveaza atat de tare incat e in stare sa te stranga de gat.
Mi-a povestit maicasa ca nici o relatie dupa fata aia nu a mai durat mai mult de un an, ba chiar o data i-a pus cutitul la gat uneia dintre fete.
Ieri dimineata de exemplu ne-am intors de la o nunta si era f nervos ca se certase cu mirele care e prieten f bun cu el si seful nostru in acelasi timp...asa de tare s-a enervat incat s-a dus la firma si a sters totul din calc si a zis ca isi da demisia, iar maicasa l-a vazut plecand si m-a intrebat de ce s-a dus la firma,iar cand i-am explicat m-a rugat sa merg cu ea...am ajuns acolo si el deja pleca, ne-a vazut, iar cand am ajuns acasa s-a luat de maicasa,ca de ce a venit la firma mai avea putin si dadea in ea daca nu ma bagam in fata lui...culmea culmilor duminica a fost sarbatoare...a fost Sf. Pantelimon...si chiar cu cateva zile inainte imi spunea maicasa de ce i s-a intamplat lui cu tiganca aia...ca de atunci asa se intampla la fiecare sarbatoare.
Ea banuieste ca aia inca nu-l lasa in pace...inca ii face vraji...se intampla ceva...preotul i-a spus ca tre sa mearga si el la biserica sa se roage sa se inchine...dar cand i-a spus maicasa el o face nebuna ca nu e adevarat asa ceva...ce sa fac ca eu chiar il iubesc si vreau sa fiu fericita cu el....
Stiti cazuri asemanatoare?

intr'o seara eram q prietena mea...si i'au luat foc spoturile..un fum ingrozitor in ksa ...flacari p tavan... ne'am bagat intr'un colt si dupa am gasit cerceii kre erau p pat la baie.. si nu iesisem din kmera .. iar dupa 10 min spoturile erau k noi sincer dak nu pateam asta t credeam paranoik, nebuna dar nush sincer biserik cred k e singura solutie la kzuri dastea iar in leg q psihicul psihologul e bun BFT!
JustMe05
Postat pe 29 Octombrie 2009 21:54
De la: JustMe05, la data 2009-10-29 21:54:01
intr'o seara eram q prietena mea...si i'au luat foc spoturile..un fum ingrozitor in ksa ...flacari p tavan... ne'am bagat intr'un colt si dupa am gasit cerceii kre erau p pat la baie.. si nu iesisem din kmera .. iar dupa 10 min spoturile erau k noi sincer dak nu pateam asta t credeam paranoik, nebuna dar nush sincer biserik cred k e singura solutie la kzuri dastea iar in leg q psihicul psihologul e bun BFT!

evitand pe cat posibil vreo referire la sensul si forma mesajului, nu-mi pot abtine o larga curiozitate infantila: tu ai pat in baie!!?
geo_xx
Postat pe 29 Octombrie 2009 22:04
Ce sunt alea SPOTURI? Fara misto!
Kathara
Postat pe 29 Octombrie 2009 22:12
De la: Kathara, la data 2009-10-29 22:12:35Ce sunt alea SPOTURI? Fara misto!

spoturile sunt niste lumini incadrate in perete.
geo_xx
Postat pe 29 Octombrie 2009 22:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietena mea are 25 de ani si e virgina... 101 De la: animallover 30 August 2011 11:18
Simplu si usor 3 De la: liza24_84 9 Februarie 2009 15:44
imi este dor de mama!!!! 22 De la: adina_black 20 Octombrie 2009 23:03
Nu mai stiu ce imi doresc... 10 De la: kudika058051 19 Noiembrie 2009 23:23
hmm... 7 De la: uitarea_aducerii_aminte 13 Mai 2009 10:20