Setari Cookie-uri

Pastilele de slabit chinezesti, mit sau realitate in lupta impotriva kilogramelor???

daca erau aceleasi, tu ce crezi?
deelisha
Postat pe 1 Mai 2009 14:32
De la: deelisha, la data 2009-05-01 14:32:31daca erau aceleasi, tu ce crezi?
[poi draga io nu stiu ce sa cred ca sunt mai multe asa a.............
afrodytza
Postat pe 1 Mai 2009 18:18
pastilele se numesc capsula de slabit sau super slim intra pe sait si poti comanda sau la farmacii la noi in oras toate farmaciile sint pline si eu iau de 5 luni am slabit 20 de kg le-am intrerupt si cind vad ca depun iar beau am colega care bea de ani de zile succes daca nu gasesti contacteaza-ma la lacrimioarabota@yahoo.com
lacrimioarabota
Postat pe 1 Mai 2009 18:50
sint de 2 feluri capsula de slabit si superslim sint una si aceeas compozitia pretul porneste de la 75 ron pina la 130 ron depinde de unde le cumperi
lacrimioarabota
Postat pe 1 Mai 2009 18:53
o prostie sa slabesti cu pastile... slabesti iar dupa pui la loc kg, plus ca te si imbolnavesti...
_dulcik_
Postat pe 1 Mai 2009 23:46
Spune-mi, te rog,..., de unde ai tras tu concluzia asta? deoarece acum 2 luni, adik prin februarie spuneai ca pastilele au avut efect la tine... si pareai destul de multumita. As vrea sa stiu ce te-a determinat sa scrii asta, deoarece eu doar ce am inceput o astfel de cura. Fac sport, mananc cat mai multe fructe si legume proaspete si iau si pastilele ss, insa pana in prezent nu am avut probleme. Poti sa fi un pic mai explicita, deoarece, cu siguranta, mai sunt si altele in aceeasi dilema ca si mine. Este greu pentru fiecare dintre noi sa stim cum am fost, cum am ajunjuns, si cum am putea ajunge din nou in cazul in care luam acele pastilute "minune".
Addalex
Postat pe 9 Mai 2009 14:03
la mine e realitate am slabit cu apstilele de slabit chinezesti intr-o luna 19 kg dar eu nici nu mancam mai nik...nu e un sfat...celelalte persoane care au luat pastiele chinezesti pe care le cunosc io de unde am luat io...au slabit cam pana la 9 kg intr-o luna...io zik ca s adevarate.si nu m-am ingrasat ...;am mai pus pe mine depinde de cum aveam grija la mancare am dat jos si tot asa,dar m-or ajutat foarte mult .car leam luat se numeau super slim erau intr-o cutie verde cu ceva fructe rosii
kudika004737
Postat pe 9 Mai 2009 16:15
Buna seara fetelor,
Si eu am luat SUPER-SLIM si nu am slabit decat 3 kg.Nu am fost multumita de rezultat siNU SUNT ASA DE NATURALE.......ADICA NU SUNT NATURALE.
Sunt facute in China si nu stiu cat de adevarata este traducerea prospectului.Am sa va spun si de ce nu am incredere ,eu plec in China de 3 ori pe an iar acolo in cazul in care esti importator fabrica chinezeasa scrie pe cutie ce vrei tu .NU POATE NIMENI SA MA CONTRAZICA.
Nu vreau sa par rea pt ca nu am motive,nu reprezint concurenta ,deci sper sa fiu crezuta.Chiar la stirile PROTV s-a spus de faimoasele pastile chinezesti cat de mult rau au facut .
Acum fiecare face cum vrea......SUCCES LA SLABIT DAR PRIN ALTE METODE
b63msh
Postat pe 9 Mai 2009 21:04
puteti sa imi spuneti va rog si mie cum se numesc pastilele si de unde pot sa imi cumpar si eu va rog!
kudika029647
Postat pe 26 Mai 2009 12:25
Se numeste ''capsula de slabit'' si se gaseste la orice plafar. O recomand. Este avizata de ministerul sanatatii. Celelalte, adica super slim nu sunt avizate si prospectul este in chineza.Eu le iau de aproape o luna si am slabit 6-7 kg dar mai am de luat 9 pastile ca sa fac luna.Nu mi-e rau doar ca merg dupa fiecare masa la toaleta. Este bine sa iei pe langa ele si niste multiminerale care se gasesc tot la plafar si costa 6 lei.
craciunescu_1981
Postat pe 28 Mai 2009 09:37
buna fetelor
si eu am luat superslim si acum fac pauza, am dat jos 20 de kg dar acum de o saptamana, de cnd nu le mai iau, am o acum cand vad k bservat k incep sa pun la loc si nu fac exces de mancare. ma gandeam sa incep sa le iau din nou, dar dupa ce am citit aici despre ele si c ati patit voi, cam stau pe ganduri,
intr-adevar si eu m-am simtit ametita la inceput si foarte ciudat, ma simteam slabita, nu mancam cate 3 zile k nu mi-era foame si nu simteam nevoia dar in schimb apa la greu.
m-am bucurat cand am vazut k dau jos si ca aceste pastile chiar au efect dar acum cand vad k incep sa pun la loc nu ma mai prea incanta
plus ca am o prietena care a luat si ea si mi-a spus k o sa pun inapoi din kg dar nu am crezut, ea acum nu le mai ea si mai nou ia normoponderol, cate 3 pastile odata dk ai 70 kg si sub, iar dk ai peste 70 cate 4 dupa c nu mai mananci. tin sa spun k ea e multumita intr-o saptamana a slabit 3 kg, eu zic k e ok. nu?
Nazira
Postat pe 29 Mai 2009 19:32
realitate doar pentru proaste!!!!! mit pt cele care fac miscare!!!!
l_diana_c
Postat pe 29 Mai 2009 19:42
am 21 capsule de xenical de 120 mg,care expira in 06 2009,daca trebuiesc cuiva sa ma contacteze. 0766682755 sau pe site.
kudika031407
Postat pe 30 Mai 2009 00:10
De la: Nazira, la data 2009-05-29 19:32:00buna fetelor
si eu am luat superslim si acum fac pauza, am dat jos 20 de kg dar acum de o saptamana, de cnd nu le mai iau, am o acum cand vad k bservat k incep sa pun la loc si nu fac exces de mancare. ma gandeam sa incep sa le iau din nou, dar dupa ce am citit aici despre ele si c ati patit voi, cam stau pe ganduri,
intr-adevar si eu m-am simtit ametita la inceput si foarte ciudat, ma simteam slabita, nu mancam cate 3 zile k nu mi-era foame si nu simteam nevoia dar in schimb apa la greu.
m-am bucurat cand am vazut k dau jos si ca aceste pastile chiar au efect dar acum cand vad k incep sa pun la loc nu ma mai prea incanta
plus ca am o prietena care a luat si ea si mi-a spus k o sa pun inapoi din kg dar nu am crezut, ea acum nu le mai ea si mai nou ia normoponderol, cate 3 pastile odata dk ai 70 kg si sub, iar dk ai peste 70 cate 4 dupa c nu mai mananci. tin sa spun k ea e multumita intr-o saptamana a slabit 3 kg, eu zic k e ok. nu?


Buna, eu am inceput de cateva zile (asta este a 4 a) sa iau capsula de slabit. Am intr-adevar stari de moleseala, dar suportabile iar spre seara debordez de energie, nu stiu ce sa mai fac cu atat energie. Si inainte de pastile mancam cam la orice ora si orice, atat de rau se ajunsese. Imi placeau cu predilectie dulciurile. Acum mananc MAXIM de 2 ori pe zi si foarte putin. Mananc de gura mamei ca`mi zice ca ma anemiez daca nu mananc. Stiu cazuri care au luat capsula de slabit, au dat jos f mult si nu au pus la loc. Ce sa iti zic, poate depinde de organism.

Mult succes in continuare si tine-ne la curent!
cioxy
Postat pe 1 Iunie 2009 10:29
SALUTARE FETELOR,SI EU SUNT UNA DINTRE VOI CARE SUFERA DE KG. IN PLUS,DAR...CE SA FACEM?ASTA E....MANCARE-I BUNA,LENEA-I MARE CUCOANA ,ETC.
ACUM CEVA TIMP AM INCERCAT SI EU SUPERSLIM CARE SE GASESTE ACUM CAM IN FIECARE PLAFAR,SAU MAI NOU CAM IN TOATE FARMACIILE,NUMAI CA NU A AVUT EFECT DAR MI-A FOST SI FOARTE RAU SI AVEAM UN VUIET CONTINUU IN URECHI SI ASTA NUMAI DUPA VRE-O 3 PASTILE DUPA CARE M-AM LASAT.
MAI NOU IAU PASTILA DE SLABIT LUATA DIN FARMACIE CU RECOMANDAREA CALDUROASA A UNEI D-NE FARMACISTE CA-I APSOLUT NATURALA SI FARA EFECTE ADVERSE.
CONCLUZIA: MISCARE NU PREA FAC CA E JOB-UL DE-ASA NATURA SI CUM VA SPUNEAM MAI SUS SI LENEA E LA LOC DE CINSTE,AM DAT JOS VRE-O 2-3 KG. SI CAM ATAT INTR-O LUNA,AM INCEPUT-O PE A DOUA SI AU INCEPUT SI PROBLEMELE SI ANUME:O DURERE DE CAP SI-O AMETEALA APROAPE CONTINUA.MENTIONEZ CA CONSUM LICHIDE,CHIAR MAI NOU AM SI-O POFTA DE MANCARE NEOBISNUITA SI CHIAR SUNT IN CEATA SI NU MAI STIU CE SA FAC,DACA SA MAI CONTINUI SAU NU?
ARE CUMVA CINEVA O EXPERIENTA ASEMANATOARE?SAU A AVUT?SINCER MI-E CAM TEAMA.
dmo
Postat pe 2 Iunie 2009 22:42
totusi, cate kg poti slabi pe luna cu pastilele astea super slim? si nu inteleg sunt 2 feluri adica superslim si pastila de slabit sau cum?
Kitty_the_cat
Postat pe 3 Iunie 2009 12:29
De la: Kity_kat, la data 2009-06-03 12:29:49totusi, cate kg poti slabi pe luna cu pastilele astea super slim? si nu inteleg sunt 2 feluri adica superslim si pastila de slabit sau cum?


he he, cum ziceam si mai devreme pe alt topic, zice-se ca aceasta capsula de slabit te face sa dai jos cam 8-10kg/luna. Cunosc cazuri care au dat jos de la aceasta capsula minune. Eu o iau in continuare, ceva semne sunt..dar nu fabuloase (bine, nu am nici macar o saptamana de cand le iau). Ce-i drept scad pofta de mancare si dau o sete de neimaginat.
cioxy
Postat pe 3 Iunie 2009 17:05
eu sunt in a doua zi de reductil si nu am pofta de mancare!
dar nelamurirea mea cu pastila de slabit si superslim este ca nu imi dau seama daca este aceeasi chestie cu denumire diferita sau sunt doua produse diferite?
va rog care puteti sa ma lamuriti!!!
si a incercat cineva Lida Dai Dai Hua???
Kitty_the_cat
Postat pe 3 Iunie 2009 18:07
eu sunt deja la a 7pastila de super slim..am slabit apox 3 kg..eu le-am comandat de pe un site cu 55 ron cutia cu 30de pastile.pastile sunt jumatate verzi jumatate albe.mama mea a luat si ea akm o luna si a slabit 8 kg..dar pe ea o durea mereu "jos".eu nu am nici o problema,doar in primele zile aveam insomnii,si menstratia a fost putin cam abundenta.O prietena a luat si ea,dar ea are o problema cu inima si nu a slabit decat 2 kg intr-o luna.
baby_alexutzza
Postat pe 10 Iunie 2009 16:09
eu am luat oluna am dat jos 8 kg si nu am avut nici oreactie adversa,doar ca acum beau foarte multa apa eu nu beam mai deloc,le-am comandat dupa un site cu 45 ron cutia acum iar prima cutie am luat-o de la plafar cu 50 deron ,linga sf anton la p-ta unirii ,si inca ceva eu beau mult ness,dar nu am avut nimic cred ca depinde de organism
bddm
Postat pe 11 Iunie 2009 23:11
Buna, intru si eu in vorba si va spun ca saptamana trecuta au anuntat la tv ca aceste pastile contin droguri si au efecte negative asupra organismului...chiar nu a auzit nimeni de aceasta problema?
nelik
Postat pe 12 Iunie 2009 17:40
totusi cred ca depinde de organism:)... toate prietenele mele care au incercat au dat jos si nu au pus nimic inapoi!
Kitty_the_cat
Postat pe 12 Iunie 2009 19:31
buna e cineva pe aici ? vreau sa vb
kudika004559
Postat pe 14 Iunie 2009 11:56
da, eu iau de 23 de zile si sunt f ok, am slabit, nu am pofta de mancare, mananc numai ca trebuie si f putin
no_more
Postat pe 14 Iunie 2009 11:58
eu iau ;capsula de slabit;; mai am 2 pastile din 30 am slabit 7 kg .Nu mi-a fost rau de loc ,in prima saptamana am avut 4 nopti de insomni dar si sete ffff mare ,atat am sa continui cu inca o luna si sa vedem ce o sa mai fie cand le intrerup.Cunosc persoane care au luat si dupa ce le-a intrerut nu a mai luat in greutate ,dar conteaza de organism asa cum mie nu mi-a fost rau dar matusiii ia fost fff rau nu le mai ia .asa ca o sa vedem daca iau sau nu in greutate dupa ce nu mai iau capsula de slabit .
kudika004559
Postat pe 14 Iunie 2009 12:03
renunti la ele treptat. o prietena asa a facut si de un an nu a pus nici 1 kg inapoi
no_more
Postat pe 14 Iunie 2009 12:05
impotant e sa iti faci un program alimentar ,cu fructe si legume plus vitamine ca alt fel vei vedea urmari nu tacmai placute
kudika004559
Postat pe 14 Iunie 2009 12:07
si cum sa le reduc ,am auzit ca trebuie 1 pastila la 2 zile ,dupa care 2 la 3 zile dar cat timp nu stiu oricum sunt multumita la cat am slabit si mai vreau tinand cont ca am avut 2 sarcini la care am luat in greutate mult la prima am luat 17kg si la 2 am luat 22kg , ce sa zic diferenta intre ele e de 6 ani si 1 luna.
kudika004559
Postat pe 14 Iunie 2009 12:11
asa, le tot reduci pana ajungi sa nu mai iei, ideea sa nu le reduci brusc,ca iti revine pofta de mancare
no_more
Postat pe 14 Iunie 2009 12:14
De la: nelik, la data 2009-06-12 17:40:58Buna, intru si eu in vorba si va spun ca saptamana trecuta au anuntat la tv ca aceste pastile contin droguri si au efecte negative asupra organismului...chiar nu a auzit nimeni de aceasta problema?

am vazut si eu dar nu m-am speriat ,asa cum si tutunul si cafeaua poti foarte usor sa devii dependenta de ele si recunosc cu greu am reusit sa renunt la ele ,si am reusit sunt mandra de asta tinand cont ca am fumat 8 ani [cate 1pachet pe zi chiar si mai mult ]la cafea nu mai zic aveam o vb .....cand am sa mor la capul mormantului o sa c reasca un arbore de cafea la cat acafea beau .......si beeam nu gluma cam 3 cani pe zi
kudika004559
Postat pe 14 Iunie 2009 12:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cetona de zmeura, raspberry ketones, cat de bune sunt? 19 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:01
Reducere 15% la tratamente de slabit si nutritie in Cluj 2 De la: roz5blue6lila7 24 Februarie 2010 13:41
Superslim 32 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:12
Va rog,,,,,,, ajutati-l pe, Vladut, 1 De la: marygeo 3 Martie 2009 10:37
Bomba arderea grasimilor, capsula verde,fat-out guava extract,incendiary bomb 3 De la: luchianramona 11 Iulie 2011 09:50