Setari Cookie-uri

Credeti in fidelitate?

exista fidelitate...tot mai putina in ziua de azi.
dana_mv
Postat pe 10 Iunie 2009 09:31
Da. eu cred in fidelitate.Dar din pacate sunt putine cazuri in lumea asta

Postat pe 10 Iunie 2009 09:54
De la: amme22, la data 2008-08-03 22:03:42nu cred in fidelitate, sau mai bine spus nu cred in puterea altora de a ramane fideli intr-o lume a tentatiilor, o lume ce pune prea mult pret pe "trairea clipei", pe partea materiala, o lume ce a uitat sa-si hraneasca sufletul. Nu poate fi fidelitate intr-o lume care a uitat de Dumnezeu, unde bietii oameni se considera ei insisi mici zei.
Fidelitatea a existat odata, in trecut. S-au bucurat de iubire adevarata si fidelitate bunicii nostri, chiar si unii din parintii nostri. Nu stiu daca cea mai mare parte a generatiei actuale va avea parte de acest dar de pret. Iar cei carora li se va oferi o vor putea ei pretui oare? Azi e la moda bataia de joc, calcarea celuilalt in picioare, distrugerea sufletului aproapelui tau. Sunt la moda viciile, drogurile si dragostea in afara casatoriei.
In conditiile astea, mai poate cineva crede in acel basm frumos numit fidelitate?

Spui asa pt ca esti fin observator al vremurilor pe care le traim si nu spun ca nu ai dreptate,dar eu inca mai cred in fidelitate si chiar sunt adepta ei.A ras cineva cand eu am spus ca "nu-mi insel iubitul nici in gand",probabil e si greu de crezut pt fetele care pica pe banda rulanta daca unul le flutura muschii sau portofelul !!!
Deci DA-cred si sunt fidela 100%omului pe care-l iubesc si principiilor mele,nu efectului de turma !!!
luyyzz
Postat pe 10 Iunie 2009 17:21
Exista..... dor tot mai rar
o_mica_raza
Postat pe 15 Iunie 2009 09:30
eu cred k nu exista barbat cre sa nu insela macar odata in viata lui..indiferent cat de mult tear iubi...eu am o relatie de 5 ani si iubitul mau a mai calcat stramb...dar il iub si lam iertat...pt k nu exista barbat care sa reziste unei femei...mai ales dak e se da la el..k mais unt si dinastea
dyana_dolly
Postat pe 18 Iunie 2009 09:33
De la: dyana_dolly, la data 2009-06-18 09:33:22eu cred k nu exista barbat cre sa nu insela macar odata in viata lui..indiferent cat de mult tear iubi...eu am o relatie de 5 ani si iubitul mau a mai calcat stramb...dar il iub si lam iertat...pt k nu exista barbat care sa reziste unei femei...mai ales dak e se da la el..k mais unt si dinastea

Mda... dar el te-ar ierta?
Eu cred in fidelitate, cred ca exista, dar tine de caracterul fiecaruia!
InDark
Postat pe 18 Iunie 2009 21:56
sunt prea putine persoane pe lumea asta care nu inseala,trebuie sa te consideri norocos dak gasesti o asemenea persoana,in ziua de azi orice baiat ar putea cadea tentatiei,dar cand iubesti cu adevarat o persoana eu zic ca nu ar trebui sa o inseli,eu una dak am crezut vreodata in fidelitate acuma nu mai cred ca un baiat mai poate fi fidel dar acuma depinde foarte mult si de baiat.
ingerash_ul_tau
Postat pe 3 Iulie 2009 20:19
ultima relatie care am avut-o a fost cu un ti de 16 ani si eu am 13.el a facut primul pas. o prietena de a mea (fara ca el sa stie de eexistenta ei)i-a facut un test(fara ca eu sa stiu).si ce credeti.a venit la mine si mi-a spus toata faza.deci chiar exista fidelitate.
dolcik1
Postat pe 5 Iulie 2009 12:51
Fidelitatea este o calitate a celui care iubeste ...care iubeste cu adevarat...crezi in ea..dar cand dispare,spui ca nu exista
liza24_84
Postat pe 5 Iulie 2009 14:56
De la: dolcik1, la data 2009-07-05 12:51:07ultima relatie care am avut-o a fost cu un ti de 16 ani si eu am 13.el a facut primul pas. o prietena de a mea (fara ca el sa stie de eexistenta ei)i-a facut un test(fara ca eu sa stiu).si ce credeti.a venit la mine si mi-a spus toata faza.deci chiar exista fidelitate.

Dolcik1...fidelitatea nu se descopera asa usor...si nu doar in urma unui simplu test...fidelitatea se castiga pe parcurs...si este in stransa legatura cu respectul si iubirea fata de cel la care tii.
liza24_84
Postat pe 5 Iulie 2009 14:58
cred ca exista fidelitate dar e fff rara. eu nu am intalint persoane fidele...cauzele fiind unele stiute sau nestiute. daca exista iubire adevarata exista si fidelitate, altfel nu.
SunShadow
Postat pe 5 Iulie 2009 17:20
normal ca mai exista persoane care sunt loiale pana-n.. varful unghiilor! din pacate, sunt o specie pe cale de disparitie.
DirtyDianna
Postat pe 5 Iulie 2009 17:28
da cred in fidelitate , din pacate cum a zis si forever sunt oameni din ce in ce mai putini fideli
blue07scorpion
Postat pe 6 Iulie 2009 14:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PANA UNDE POATE DUCE TICALOSIA UNEI FEMEI? 120 De la: FRANNNCE 9 Septembrie 2009 10:24
Ajutoor 11 De la: Tharr 29 Aprilie 2011 22:25
Am si eu o problema psobil infantila 3 De la: miss_darine 2 Noiembrie 2009 21:45
m-am indragostit de amant 27 De la: STEFYIO 15 Aprilie 2010 12:56
nu stiu cum sa procedez.....:( 50 De la: mobilemaimai_no1 4 Octombrie 2011 03:15