Mai multe
probabil pt ca nu este un topic despre infidelitate.. deschide tu unul
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 13:34 |
||
|---|---|---|
De la: oanna81, la data 2008-08-15 00:38:13mai geo.. eu sunt de acord cu cleo.. de ce sa nu se poata? Te poti uita la un barbat frumos si sa-ti spui ca e frumos.. trebuie sa fii absurd sa nu recunosti cand cineva e frumos.. dar asta nu inseamna nicidecum ca iti doresti sa te culci cu el sau ca te gandesti la asta.. de acord cu tine oana. noi,desi barbatii nu vor sa recunoasca nu intoarcem capul dupa fiecare bunaciune pe care o vedem pe strada si nici nu ne gandim mai departe. pur si simplu zicem ca e frumos,simpatic sau cum o fi si cam atat. noi daca inselam inselam din alte motive decat fizice.sau doar fizice. in schimb barbatii..cand vad o pasarica buna pe strada..parca aia e mai buna decat cea care o au langa ei. |
||
|
ionica_andreea Postat pe 18 August 2008 16:17 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-03 20:54:28credeti in fidelitate absoluta?Si daca nu,cand considerati ca o persoana inseala? nu. a doua intebare nu o inteleg. chiar intr-un articol pe kudika scrie ca se pare ca este in firea omului sa insele, sa aiba mai multi amanti/amante. cand inseala? cand se plictiseste de relatia sexuala cu partenerul/partenera oficiala. si cand simti nevoia de divertisment, adica... oricand. |
||
|
|
||
|
Luan4 Postat pe 18 August 2008 19:12 |
||
Posturile lui Puffilici, Oana si Cleo sunt de admirat. Felicitari fetelor.
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 03:31 |
||
|
ma pregatesc sa merg la job..dar nu inainte de a mi spune parerea!(PE CARE PRESUPUN K MIO STITI) simplu si la obiect:NU CRED IN FIDELITATE!
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 08:45 |
||
| a ta sau a altora!? | ||
|
Postat pe 21 August 2008 09:06 |
||
eu una cred in fidelitate...cel putin a mea ca sa nu ma intrebe geo si pe mine ..si daca ofer asta vreau la fel..cum zicea geo intr-un mesaj "cine se aseamana se aduna"..
|
||
|
beem Postat pe 21 August 2008 09:41 |
||
De la: geo32, la data 2008-08-21 09:06:18a ta sau a altora!? geo...atat a mea cat si a altor persoane!! sa fim sinceri nu cred k exista pe lumea asta persoane care sa fie fidele de cand se nasc si pana mor!!eventual aratati-mi voi o persoana si at o sa imi schimb sexul vb f serios!!!
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 15:39 |
||
| Eu am fost, 22 ani, ceea ce poate sa reprezinte o viata de om. De ce am incetat? Fiindca n-am mai vrut. De ce n-am pus punct relatiei ca sa fie "etic"? Fiindca n-am vrut. | ||
|
googoodoll Postat pe 22 August 2008 23:22 |
||
De la: rasfatatasorina, la data 2008-08-21 15:39:03De la: geo32, la data 2008-08-21 09:06:18a ta sau a altora!? descrie-mi fidelitatea si-ti voi arata omul. |
||
|
Postat pe 23 August 2008 10:03 |
||
super replica... cred insa ca e imposibila descrierea pt ca nu exista o definitie unica...
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 10:15 |
||
| In tonul panseurilor de mai sus, as zice ca daca merita, ramai fidel, evident ca avem etaloane diferite, dar cam asta e ideea care strabate ca un fir rosu :D | ||
|
googoodoll Postat pe 23 August 2008 11:51 |
||
|
cred ca ar trebui sa admitem ca toti ignoram posibilitatea infidelitatii la inceputurile oricarei relatii. nici macar nu ne punem problema .... in acea perioada suntem in categoria : 'da, cred in fidelitate' . cu timpul, devenim fie realisti si luam in calcul si infidelitatea , fie idealisti si ne amagim ca nu vom fi inselati sau nu vom insela .... niciodata .... probabil ca din ultima categorie se recruteaza apoi pacientii ... psihologilor. eu, sunt realista ...normal ca am trecut si prin faza 'da, cred in fidelitate' , pana la proba contrarie peste care am trecut ,insa . cu bine... fara psihologi... |
||
|
sandraescu Postat pe 24 August 2008 22:52 |
||
De la: rasfatatasorina, la data 2008-08-21 15:39:03De la: geo32, la data 2008-08-21 09:06:18a ta sau a altora!? cred ca ar trebui sa incepi sa lucrezi la asta .. |
||
|
morticia_adams Postat pe 25 August 2008 00:40 |
||
Cata fidelitate...hmmm Oare toti anii si exemplele cunoscute sa ma fii insealat asa de tare.Nici nu mai stiu ce sa cred!
|
||
|
sweetpink Postat pe 25 August 2008 16:30 |
||
Fidelitate absoluta n-a existat si nici nu cred ca va exista vreodata. Depinde ce intelegi prin fidelite. Daca e vorba doar de sex atunci nu exsta in lume nici un cuplu perfect, iar daca sentimentele sint la mijloc atunci e altceva. Interesanta tema s-ar putea de vorbit.....
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 15:50 |
||
| ce drastica esti in exprimare!! | ||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 15:58 |
||
|
Eu cred ca tine si de principiile persoanei.Daca ea gandeste ca atunci cand e cu cineva e doar acea persoana, iar in cazul in care apare alta isi rezolva problemele cu partenerul,sau macar incearca,si daca nu merge pa si pusi si se poate dedica persoanei nou aparuta in viata ei.Unele persoane sunt asa:TOTUL sau NIMIC. eu una nu ma pot multumi cu jumatati de masura. |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 2 Septembrie 2008 12:55 |
||
|
hai sa-ti zic cv .. am un ex coleg , e cu pr de 5 ani, deci ...e de durata!! motivul lui : sunt barbat! ...oricum daca nu stie, n-o doare! aaaaaaaaa era sa uit. mai zice ca o iubeste. in felul lui, desigur. chestia e ca el a avut numai rel de durata, deigur ca le-a inselat pe toate, la ce va ganditi?! ... tin sa adaug ca baietelu a spus ca face asta pana se insoara. cand se insoara, gata! ....
|
||
|
morticia_adams Postat pe 28 Septembrie 2008 21:22 |
||
| raspuns clar:NUUUUUUUUUU! | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 28 Septembrie 2008 21:29 |
||
|
mai crede lumea in fidelitate absoluta ? Ce frumos e sa visezi ....
|
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:42 |
||
| am crezut in fidelitate...acum nu mai cred! am avut o relatie de 3 ani, in care baiatul cu care eram imi arata, la inceput, cat de mult ma iubeste...asta se intampla zilnic..eram un copil...nici acum nu inteleg de ce mi-am petrecut atat timp stand cu el...practic mi-am pierdut din adolescenta, in care trebuia sa ies si eu cu prietenele, si sa ma distrez, ceea ce insa nu faceam, din prea multa....fidelitate! in momentul in care am inceput facu;ltatea, am venit amandoi in bucuresti...ce bine insa k nu am stat impreuna....aici vine partea interesanta! nu el mi-a aratat k nu e infidel... nici unul nu a fost infidel. insa am rupt relatia, pt k simteam k stam impreuna doar pt k ne obisnuisem asa. am cunoscut un coleg de facultate, cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat... suntem si acum impreuna, insa in fidelitate nu mai cred...desi iubitul imi este fidel...intotdeuna cand cineva ajunge sa insele, este din vina ambelor parti. ar trebui sa existe comunicare, ar trebui k tot ce se intampla in acea relatie sa fie pt amandoi. eu una cred k femeia este vinovata in majoritatea cazurilor in care barbatul insala... asa k... aveti grija fetelor, incercati sa comunicati cat mai mult, pt a fi sigure k barbatul de langa voi nu ajunge in patul alteia!! | ||
|
cretulina Postat pe 17 Octombrie 2008 11:03 |
||
De la: cretulina, la data 2008-10-17 11:03:57am crezut in fidelitate...acum nu mai cred! am avut o relatie de 3 ani, in care baiatul cu care eram imi arata, la inceput, cat de mult ma iubeste...asta se intampla zilnic..eram un copil...nici acum nu inteleg de ce mi-am petrecut atat timp stand cu el...practic mi-am pierdut din adolescenta, in care trebuia sa ies si eu cu prietenele, si sa ma distrez, ceea ce insa nu faceam, din prea multa....fidelitate! in momentul in care am inceput facu;ltatea, am venit amandoi in bucuresti...ce bine insa k nu am stat impreuna....aici vine partea interesanta! nu el mi-a aratat k nu e infidel... nici unul nu a fost infidel. insa am rupt relatia, pt k simteam k stam impreuna doar pt k ne obisnuisem asa. am cunoscut un coleg de facultate, cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat... suntem si acum impreuna, insa in fidelitate nu mai cred...desi iubitul imi este fidel...intotdeuna cand cineva ajunge sa insele, este din vina ambelor parti. ar trebui sa existe comunicare, ar trebui k tot ce se intampla in acea relatie sa fie pt amandoi. eu una cred k femeia este vinovata in majoritatea cazurilor in care barbatul insala... asa k... aveti grija fetelor, incercati sa comunicati cat mai mult, pt a fi sigure k barbatul de langa voi nu ajunge in patul alteia!! Iti doresc multa bafta in noua relatie!Si totusi nu inteleg ceva-zici ca nu crezi in fidelitate,dar ca partenerul tau este fidel.Ce te face sa spui asta?Daca nu crezi in fiedlitate...cum de nu te indoiesti de (caut un cuvant sa nu ma mai repet... )loialitatea sa?
|
||
|
sweetpink Postat pe 18 Octombrie 2008 18:36 |
||
| cred k la un momendat in viata,iti doresti sa incerci si altceva...iar din punctul meu de vedere, acest lucru este valabil mai mult pt barbati! cred k femeile sunt fidele intr-o proportie mult mai mare decat barbatii, insa nu exclud faptul k sunt si femei care insala. de-asta spun k nu cred in fidelitate! cu prietenul meu ma inteleg foarte bine, imi este fidel, insa nu stiu daca in viata ma va insela sau nu... nu poti fi sigur de cineva, chiar daca stai toata viata cu acea persoana. poti fi sigur de tine, si de buzunarul tau:), poti avea incredere, insa acea incredere iti poate fi spulberata intr-o secunda! | ||
|
cretulina Postat pe 19 Octombrie 2008 17:07 |
||
De la: cretulina, la data 2008-10-19 17:07:33cred k la un momendat in viata,iti doresti sa incerci si altceva...iar din punctul meu de vedere, acest lucru este valabil mai mult pt barbati! cred k femeile sunt fidele intr-o proportie mult mai mare decat barbatii, insa nu exclud faptul k sunt si femei care insala. de-asta spun k nu cred in fidelitate! cu prietenul meu ma inteleg foarte bine, imi este fidel, insa nu stiu daca in viata ma va insela sau nu... nu poti fi sigur de cineva, chiar daca stai toata viata cu acea persoana. poti fi sigur de tine, si de buzunarul tau:), poti avea incredere, insa acea incredere iti poate fi spulberata intr-o secunda! Pai,de fapt eu asta te-am intrebat-ce te face sa fii asa de sigura ca momentan el nu te inseala?
|
||
|
sweetpink Postat pe 20 Octombrie 2008 15:06 |
||
| suntem impreuna 24/247 zile din 7, suntem la aceeasi facultate, suntem prea mult timp impreuna, k sa mai aiba timp sa ma si insele... | ||
|
cretulina Postat pe 20 Octombrie 2008 21:00 |
||
De la: cretulina, la data 2008-10-20 21:00:11suntem impreuna 24/247 zile din 7, suntem la aceeasi facultate, suntem prea mult timp impreuna, k sa mai aiba timp sa ma si insele... Asa am crezut si eu...ca nu are timp-ai ramane surprinsa...Dar poate ai dreptate si la tine e altfel. |
||
|
sweetpink Postat pe 21 Octombrie 2008 03:07 |
||
| Nu cred in fidelitate! Am crezut si am fost inselata,l-am iertat,ne-am impacat si iar am fost inselata. Ne-am impacat din nou si m-a facut sa cred ca ceea ce a facut a fost cea mai mare greseala a lui si k de acum o sa-mi fie fidel pt todeauna...doar k de data asta nu m-a prea convins...asa ca il insel eu cu un coleg de-al lui...si nu o fac ca sa ma razun.. Deci nu EXISTA FIDELITATE...odata si odata unul tot calca stramb. Si recunosc ca sant infidela!! | ||
|
anka00 Postat pe 23 Octombrie 2008 16:32 |
||
|
salut! in opinia mea exista fidelitatea dar asta se intampla rar deoarece sunt si ocazii ca sa zic asa , fete usoare sau c...e , baietii mai ales care nu-i diferentiezi de animle cand vine vorba de sex , ei se cred super tari dar de fapt sunt foarte infecti (majoritatea) la adoua intrebare a ta cand consider ca inseala , pai iti dai seama imediat ca te inseala daca esti destept inca de la cele mai mici atitudini ale partenerului mai ales femeile simt de obicei cand ceva nu e in regula de exemplu ea observa ca sotul ei da foarte multa importanta la felul cum arata ceea ce in mod obisnuit nu prea avea grija si multe altele , si de ce se ajunge la tradare eu aici nu gasesc nuci o scuza la cei care o fac pentru ca in momentul cand apare un conflict in cuplu exista COMUNICARE asta e parerea mea insa subiectul asta despre fidelitate este mult mai complex decat pare . te-am pupat! |
||
|
cacat Postat pe 24 Octombrie 2008 14:21 |
||
| ai dreptate dar ai spus ca femeile sunt de vina pentru ca barbatul cade in patul alteia chestia asta nu este deloc adevarata in opinia mea daca el nu ar vrea sa faca pasul de a se culca cu altcineva nu oface si cauta solutii pentru a ajunge la un verdict de ce se pune tot in seama femeii, el ce face , nu trebuisa contribuie si el la imbunatatirea relatiei oare? ce sunt ei printi ? motivele pentru care ajung barbatii sa tradeze sunt pur si simplu MOTIVE de a se distra . corecteaza-ma! | ||
|
cacat Postat pe 24 Octombrie 2008 14:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Familia mea | 25 | De la: sadora 27 August 2009 23:46 |
| nu vreau sa afle ca l-am inselat | 78 | De la: kudika052198 17 August 2009 11:21 |
| despre o Marie cu o alta palarie... | 57 | De la: Marryzza 2 Februarie 2012 14:08 |
|
|
||
| cate femei poate sa tina un barbat???? | 46 | De la: stardancer 13 Noiembrie 2009 00:07 |
| iertarea | 13 | De la: kudika_21905 24 Noiembrie 2012 08:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.