Mai multe
De la: anka00, la data 2008-10-23 16:32:40Nu cred in fidelitate! Am crezut si am fost inselata,l-am iertat,ne-am impacat si iar am fost inselata. Ne-am impacat din nou si m-a facut sa cred ca ceea ce a facut a fost cea mai mare greseala a lui si k de acum o sa-mi fie fidel pt todeauna...doar k de data asta nu m-a prea convins...asa ca il insel eu cu un coleg de-al lui...si nu o fac ca sa ma razun.. Deci nu EXISTA FIDELITATE...odata si odata unul tot calca stramb. Si recunosc ca sant infidela!! Ok,deci esti infidela-ai spus-o tu cu gurita ta-de ce esti infidela?E un soi de razbunare sau?? |
||
|
sweetpink Postat pe 24 Octombrie 2008 17:03 |
||
|---|---|---|
| pai daca intri in hora, tre sa joci...gata, te-ai resemnat, uiti ca defapt poti sa scapi fara sa te complaci. | ||
|
lauuua Postat pe 24 Octombrie 2008 17:53 |
||
| (sweetpink) Femeia sau barbatul,inseala cand ceva nu merge in relatia de cuplu si nu exista suficienta comunicare, dar exista "suficient" egoism. O zi frumoasa,tuturor! | ||
|
|
||
|
Cassey_Tarot Postat pe 25 Octombrie 2008 16:51 |
||
De la: Cassey, la data 2008-10-25 16:51:14(sweetpink) Femeia sau barbatul,inseala cand ceva nu merge in relatia de cuplu si nu exista suficienta comunicare, dar exista "suficient" egoism. O zi frumoasa,tuturor! oare? crezi ca singurul motiv este ca ceva nu merge?!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Octombrie 2008 16:34 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-10-26 16:34:02De la: Cassey, la data 2008-10-25 16:51:14(sweetpink) Femeia sau barbatul,inseala cand ceva nu merge in relatia de cuplu si nu exista suficienta comunicare, dar exista "suficient" egoism. O zi frumoasa,tuturor! Pai...am zis in primele pagini motivele,dar le repet:Eu nu cred in fidelitate pt ca nu cunosc cupluri in care cel ptin unul din parteneri sa nu insele.La urma urmei 99% din mamifere nu sut monogame in timpul vietii -omul de ce ar fii?Dar pentru ca asa cum am mai spus in alte mesaja sunt mai idealista si visatoare,am gasit o cale de mijloc si zic asa:Nu inseli atunci cand te ti de mana cu altul sau cand te saruti cu altul sau cand te culci cu altul-astea sunt acte fizice...care pot fi numite si greseli.Momentul in care inseli e acela in care esti cu sot(ui/ia)/prieten(ul/a) si te gandesti ca ce bine ar fi sa fii cu celalalt/cealalta,cand nu mai auzi ce ti se spune...intr-un cuvant cand simti...cand te indragostesti.Si la urma urmei de ce nu s-ar insela oamenii?Amanta nu face scandal,e mereu sexy si dornica de sex in locuri cu decor schimbat, e mereu entuziasmata de el si nu mai stie cum sa il resfete(la fel si amantul)pe cand sotia/sotul e mai neingrijit,nu e mereu dornic de sex face scandal...dormitorul...iara dormitorul?Planurile nu sunt de risipire a banilor in Caraibe ci de economisire pt viitorii copii.Ce e mai atractiv?As mai adauga la asta faptul ca omul e in permanenta cautare de diversitate si ar mai fii faptul ca din cand in cand,mai ai nevoie sa te simti frumos/frumoasa,in sensul ca vrei sa vezi ca poti sa atragi si pe altcineva decat pe el/ea care te iubeste pt tot ceea ce esti si te-ar iubi si daca ai avea 200 de kg si ai fii cheala...(evident ca exagerez-sper ca ati inteles ideea... Dar in principiu imi sustin inca parerea ca "de prea mult bine" nu inseli!De ce ai face-o?
|
||
|
sweetpink Postat pe 26 Octombrie 2008 21:28 |
||
unele persoane inseala de prea mult bine!e relativa chestia asta cu fidelitatea si optionala pina la urma! nici eu nu prea cunosc cupluri in care sa nu se desfasoare evenimente de acest gen...
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 27 Octombrie 2008 23:28 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-10-27 23:28:17unele persoane inseala de prea mult bine!e relativa chestia asta cu fidelitatea si optionala pina la urma! nici eu nu prea cunosc cupluri in care sa nu se desfasoare evenimente de acest gen... In ce sens de prea nult bine???Poti oare sa inseli daca ai gasit tot ce cauti si daca esti fericit si nu iti lipseste nimic??? De ce?
|
||
|
sweetpink Postat pe 28 Octombrie 2008 01:46 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-10-28 01:46:32De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-10-27 23:28:17unele persoane inseala de prea mult bine!e relativa chestia asta cu fidelitatea si optionala pina la urma! nici eu nu prea cunosc cupluri in care sa nu se desfasoare evenimente de acest gen... eu nu dar cunosc tipe care nu duc lipsa de nimic acasa si totusi o fac pt ca asta face parte din natura lor !probabil ca ,dupa o perioada ,intervine plafonarea si atunci cauta o schimbare!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 28 Octombrie 2008 23:27 |
||
Sau sunt balante glumesc!Oricum lipseste ceva,adica sunt convinsa de asta!
|
||
|
sweetpink Postat pe 29 Octombrie 2008 02:13 |
||
| Psihologii spun ca oamenii nu sunt facuti sa fie monogami si ca monogamia nu aduce in nici un caz fericirea. Eu cred ca trebuie sa iubesti extrem de mult o persoana ca sa poti fi fidel, iar atata timp cat a fost demonstrat ca, din pacate, dragostea nu tine mai mult de 4-5 ani...aici apare infidelitatea. Oamenii au mereu nevoie de ceva nou, de ceva nou, de ceva care sa le faca adrenalina sa creasca, sa simta ca traiesc. Si, in cele mai multe cazuri, asta se numeste infidelitate. Si este valabil atat la femei cat si la barbati. | ||
|
carla21 Postat pe 29 Octombrie 2008 17:32 |
||
De la: dia_toma, la data 2008-10-29 17:32:23Psihologii spun ca oamenii nu sunt facuti sa fie monogami si ca monogamia nu aduce in nici un caz fericirea. Eu cred ca trebuie sa iubesti extrem de mult o persoana ca sa poti fi fidel, iar atata timp cat a fost demonstrat ca, din pacate, dragostea nu tine mai mult de 4-5 ani...aici apare infidelitatea. Oamenii au mereu nevoie de ceva nou, de ceva nou, de ceva care sa le faca adrenalina sa creasca, sa simta ca traiesc. Si, in cele mai multe cazuri, asta se numeste infidelitate. Si este valabil atat la femei cat si la barbati. Of dia,dar tu esti chiar pesimista!In privinta asta nici eu nu sunt grozav de optimista dar tu ma intreci!Adica o banui pe bunica ta de infidelitate? Glumesc.De fapt sunt mai multi factori...nu se rezuma doar la studii si demnstratii.E vorba si de convingeri vointa etc.
|
||
|
sweetpink Postat pe 29 Octombrie 2008 20:28 |
||
De la: dia_toma, la data 2008-10-29 17:32:23Psihologii spun ca oamenii nu sunt facuti sa fie monogami si ca monogamia nu aduce in nici un caz fericirea. Eu cred ca trebuie sa iubesti extrem de mult o persoana ca sa poti fi fidel, iar atata timp cat a fost demonstrat ca, din pacate, dragostea nu tine mai mult de 4-5 ani...aici apare infidelitatea. Oamenii au mereu nevoie de ceva nou, de ceva nou, de ceva care sa le faca adrenalina sa creasca, sa simta ca traiesc. Si, in cele mai multe cazuri, asta se numeste infidelitate. Si este valabil atat la femei cat si la barbati. vrei sa fi noutatea mea!? ca ma mananca adrenalinaaaa, de iese pe urechi! |
||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 21:46 |
||
De la: geo32, la data 2008-10-29 21:46:42De la: dia_toma, la data 2008-10-29 17:32:23Psihologii spun ca oamenii nu sunt facuti sa fie monogami si ca monogamia nu aduce in nici un caz fericirea. Eu cred ca trebuie sa iubesti extrem de mult o persoana ca sa poti fi fidel, iar atata timp cat a fost demonstrat ca, din pacate, dragostea nu tine mai mult de 4-5 ani...aici apare infidelitatea. Oamenii au mereu nevoie de ceva nou, de ceva nou, de ceva care sa le faca adrenalina sa creasca, sa simta ca traiesc. Si, in cele mai multe cazuri, asta se numeste infidelitate. Si este valabil atat la femei cat si la barbati. Si pe tine,Brutus?
|
||
|
sweetpink Postat pe 1 Noiembrie 2008 07:14 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-10-29 02:13:44Sau sunt balante
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 1 Noiembrie 2008 19:35 |
||
|
||
|
Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:24 |
||
| NU la puterea o suta | ||
|
lorelay_me Postat pe 6 Noiembrie 2008 17:51 |
||
|
eu cred. cel putin in a mea
|
||
|
morticia_adams Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:12 |
||
| fidel ?? unul la 1 milion ... | ||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 16:19 |
||
De la: amme22, la data 2008-08-03 22:24:14oana, fidelitatea ar trebui sa aiba ca inceput dragostea, dupa aceea respect, intelegere, empatie, etc fidelitatea are ca inceput constiinta.si simtul datoriei.si dupa aia celelalte, ca iubirea si respectul. |
||
|
mkdisk Postat pe 17 Decembrie 2008 16:23 |
||
De la: Loveliness, la data 2008-08-03 22:48:19eu mereu am fost fidela.. si asta nu inseamna ca nu m-am gandit niciodata in alte parti.. dar am ales sa-l respect pe cel de langa mine si mai ales pe mine. Si nu-mi pare deloc rau, in privinta asta am constiinta foarte curata si asta te face sa te simti foarte bine! Sunt de parere ca in momentul in care simti nevoia sau dorinta sa inseli, te gandesti bine.. si daca chiar nu te poti abtine inseamna ca e momentul ca relatia in curs sa ia macar o pauza, daca nu chiar sa se incheie. Va pup pe toti.. plec sa vad un film si sa mananc un pepeneeee rece
|
||
|
mkdisk Postat pe 17 Decembrie 2008 16:26 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-03 20:54:28Fac un referat pentru scoala si este despre fidelitate.Nu vreau sa trec decat parerea mea ca e...prea radicala sa pun asa.Deci vreau sa va intreb,gandindu-va asa la cuplurile pe care le cunoasteti...credeti in fidelitate absoluta?Si daca nu,cand considerati ca o persoana inseala? In urma aprox. o luni credeam in fidelitate absoluta. Dar nu credeam ca sunt eu in stare de asa ceva ci credeam ca sotia mea este. Acum nu stiu ce sa mai cred. Doar ca exista si vor exista cupluri in care se nu fie inselati. |
||
|
Ice1 Postat pe 17 Decembrie 2008 20:20 |
||
De la: dia_toma, la data 2008-10-29 17:32:23Psihologii spun ca oamenii nu sunt facuti sa fie monogami si ca monogamia nu aduce in nici un caz fericirea. Eu cred ca trebuie sa iubesti extrem de mult o persoana ca sa poti fi fidel, iar atata timp cat a fost demonstrat ca, din pacate, dragostea nu tine mai mult de 4-5 ani...aici apare infidelitatea. Oamenii au mereu nevoie de ceva nou, de ceva nou, de ceva care sa le faca adrenalina sa creasca, sa simta ca traiesc. Si, in cele mai multe cazuri, asta se numeste infidelitate. Si este valabil atat la femei cat si la barbati. In cazul asta trebuie sa propunem un proiect de lege prin care sa se stipuleze la casatorie ca valabilitate este de max 4ani. Prelungirea "contractului " se face numai la cerere! |
||
|
Ice1 Postat pe 17 Decembrie 2008 20:27 |
||
| Cred ca psihologii aia erau barbati si-si cautau singuri o scuza. Si apoi daca dragostea tine 4, 5 ani, nu inteleg cum poate sta cineva o viata intreaga langa un om pe care nu-l iubeste. Ma rog ar fi motive ( banii, multi bani si mai multi bani ) Nu pentru mine, dar se poarta acum. | ||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:35 |
||
De la: rami_ramo, la data 2008-12-17 20:35:25Cred ca psihologii aia erau barbati si-si cautau singuri o scuza. Si apoi daca dragostea tine 4, 5 ani, nu inteleg cum poate sta cineva o viata intreaga langa un om pe care nu-l iubeste. Ma rog ar fi motive ( banii, multi bani si mai multi bani ) Nu pentru mine, dar se poarta acum. hai sa fim seriosi..bunicii mei se iubesc si acum dupa 45 de ani de casat...... sau e vb de bani?! ce face democratia din oameni......asa e frumos..sa fugim de responsabilitati..sa ne intretina x si y.... |
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:38 |
||
| nu, nu e frumos, dar se poarta. Ehe ce dragoste traiau bunicii nostri. Bunicul meu a murit la 93 de ani, si bunica cu vreo 35 inaite. El nu s-a mai casatorit, a zis ca asteapta sa o intalneasca dincolo. | ||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:44 |
||
|
se poarta pt unii/unele.......care au caracter oribil.....nu au constiinta....dar .......cat va tine baza materiala? sau frumusetea exterioara? |
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:46 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-12-17 20:46:59se poarta pt unii/unele.......care au caracter oribil.....nu au constiinta....dar .......cat va tine baza materiala? pe unii o viata pe altii deloc...... |
||
|
alina_luminita Postat pe 18 Decembrie 2008 00:47 |
||
| Probabil cei care aleg sa-si imparta viata cu o persoana doar pentru ca are bani sunt fericiti la inceput, dar dupa un timp isi dau seama ca banii nu sunt totul si sufera deoarece sufletul le este gol. | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 08:40 |
||
| Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 30 Decembrie 2008 15:50 |
||
|
Eu una am fost foarte contra inselatului dar mi-am cam schimbat opinia. Depinde foarte mult cum esti tratat in relatia pe care deja o ai. Daca vezi ca sotul nu te mai prea observa din cauza ca stie ca vei fi mereu acolo si dak tu incerci sa-i atragi atentia fara nici un rezultat pai normal ca dak apare cineva care te trateaza ca pe o printesa simti furnicaturi. Io zic ca atunci cand inseli vina este pe jumatate a partenerului pt ca nu a stiut sa te pretuiasca si sa te pastreze numai pt el.Si cred ca fiecare simte nevoia sa insele la un moment dat macar cu un sarut |
||
|
romanticbabe Postat pe 2 Ianuarie 2009 14:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va rog raspundeti-mi | 3 | De la: Titanika 22 Februarie 2012 22:41 |
| heeey :) o sugestie va rog? :D | 11 | De la: Flowers 16 Martie 2011 13:56 |
| silita sa intru intr-o relatie | 69 | De la: Flowers 12 Mai 2011 19:02 |
|
|
||
| Sa iert ...? | 15 | De la: little_curly 2 Ianuarie 2010 07:16 |
| fidelitate | 16 | De la: healthy017339 10 Februarie 2014 07:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.