Mai multe
De la: joana_rise, la data 2008-10-10 22:16:52cand fata e doar frumoasa. :)) am vazut si exceptii....multe
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 22:19 |
||
|---|---|---|
da asa este.... nu contest, doar ca rad de ma prapadesc la o chestie pe alt topic si acu mi-a venit in minte exact fraza asta ... ca si mutra amicului ...fooooarte serios cand spunea asta.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Octombrie 2008 22:20 |
||
| alinutaaaaaaaaaaaaaaaaa,ce treaba are frumusetea cu dragosteaaaaa???? | ||
|
|
||
|
crisaqua Postat pe 11 Octombrie 2008 17:00 |
||
De la: Luciana1, la data 2008-10-10 13:02:56 de ce urliiiii!!!! crezi cumva ca asa poti ajuta pe cineva sau esti surda din nascare??? ce de oameni..... si cata prostie omeneasca...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Octombrie 2008 20:02 |
||
De la: Luciana1, la data 2008-10-10 13:02:56 invata-ne tu in puii mei, inteligenta mica
|
||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 20:06 |
||
am cateodata o ciuda pe aste de se trezesc vorbind de dragul de a posta de imi vine sa una e cand te certi cu cineva si ajungi la chestii din astea si alta e sa intri ca mucea in fasole sa carai ca ciora de pe gard....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Octombrie 2008 20:12 |
||
|
pentru Luciana Draga mea, Se pare ca ai intrat pe forum din lipsa de ocupatie si din dorinta de a mai critica pe cineva. Esti genul de om care cauta nod in papura, sa stii ca n ai nimic de castigat. Decat as comenta mai bine mi a s vedea de treaba si as intelege lucrurile asa cum le au inteles si ceilalti. Multa bafta dra PERFECTIONISTA! :D |
||
|
lauryi Postat pe 13 Octombrie 2008 13:27 |
||
|
Multumesc. E adevarat ca de cele mai multe ori ne complacem in astfel de relatii. Dar..timpul nu e pierdut. :) |
||
|
lauryi Postat pe 13 Octombrie 2008 13:30 |
||
|
Presurile sunt facute pentru ati sterge picioarele nu pentru a le iubi.simti dorul sau imbratisa cand vor ele. buna, lume! Iris, cam dura comparatia cu presurile, dar cata dreptate ai!!!...brrr! mie nu-mi place sa fiu pres, cui i-ar placea?! |
||
|
annanna Postat pe 14 Octombrie 2008 09:51 |
||
|
suntem constiente ca gresim dandu le atata libertate si implict sentimentul ca nu poti trai fara el. E un cliseu, asta e problema, putem f bine s o ducem si fara ei.. dar ne lipseste curajul.Faza e ca tot noi suferim si sa nu REACTIONAM PREA TARZIU... Curaj Curaj e pacat de sufletele noastre..decat singuratate in doi mai bine sg si la propriu. O solutie ar fi sa i raspundem cu aceeasi moneda.TREBUIE ca altfel o sa plangem in pumni si raspunsul o sa fie : Tu ti ai facut o cu mana ta , draga mea. si de ce? pt ca am iubit in van si am refuzat sa acceptam realitatea. Sa nu fie mai cruda dupa aceea.... |
||
|
lauryi Postat pe 14 Octombrie 2008 16:03 |
||
| eu...am avut numai relatii de scurta durata....cea mai lunga a fost o relatie de 8 luni....cu cel kre a fost si primul...si la prima lui abatere i-am si dat papucii aku vb cu el numai in sictir si el e mort dupa mn si vrea sa ne impacam.....i-am spus k nu mai vreau si am tot tinut aceeasi placa sa vad cum se comporta.....si aku parerea mea e k dak m-as impaca cu el as putea sa fac ce as vrea io din el.....sau asta a fost impresia mea din discutiile avute cu el....poti sa renunti...numai k trebuie sa ai vointa....si cea mai buna arma e indiferenta......ea doare cel mai tare | ||
|
dEep_Inlove Postat pe 16 Octombrie 2008 12:58 |
||
|
on topic: crezi ca daca esti frumoasa (fizic) este destul ? crezi ca daca esti frumoasa, trebuie ca tipul sa iti cada la picioarele tale ? Roaga-te sa nu fie asa, asta si mai ales daca esti frumoasa ! Si stii de ce ? pt simplul motiv ca ar ajunge un.."baiat de treaba" care te-ar plictisii, n-ar mai reprezenta o provocare pt tine. asta ar duce automat si in mod NATURAL (!) la disparitia atractiei, a instalarii monotoniei, etc, iar end-ul este aproape inevitabil. |
||
|
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:05 |
||
| Draga mea, de cand exista reguli intr-o relatie? Cum e el acum din ce zici e foarte departe de ce iti doresti tu, poti sa protestezi, sa te dai cu fundu de podea, dar cat timp ii permiti sa se comporte asa, nu te respecti asa ca n-ai de ce sa te miri ca nici el nu te respecta. Referitor la frumusetea pe care ti-o elogiezi e posibil sa nici nu existe in ochii lui, poate sa te vada un milion de oameni ca fiind perfecta asta nu inseamna ca te vad toti asa. Si de cand relatiile frumoase se bazeaza pe frumusete fizica? | ||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 20:35 |
||
|
Uite o reteta: trebuie sa intorci situatia in favoarea ta....nu te vrea, aranjezi cat mai teatral lucrurile incat sa-l faci sa tanjeasca dupa poponetul tau iar apoi bagi nazuri cat cuprinde plus....pauzaaaa de indiferenta.....o saptamana. Il vei innebuni, zau. Nu am masterat in domneniu iar barbatii pot arunca in mine cu rosii...insa stiu ei bine cat de mielusei pot deveni in momentul in care este stimulat punctul slab. P.S. nu pleca de la premisa: il leg si e al meu...poate omul chiar are probleme ori e mai libertin din fire. Sau sau....poate ai facut vreo gafa la mare....desi pentru ei, pana si statul nasuc in nasuc 4 zile consecutiv este in sine o "gafa" generatoare de plictis. Stii ceva? (Iar replica iti vine din partea unei tipe suficient de modeste incat sa afirme ca suceste capete) Ia mai menajeaza-ti tu putin neuronii si testeaza piata....doar nu ti se taie fimul in fata unui mofturos. |
||
|
lorelay_me Postat pe 29 Octombrie 2008 10:37 |
||
|
De ce nu te gandesti ca poate parintii lui nu te plac, si l-au facut sa se indeparteze de tine, bineinteles ca nu ei ar fii de vina in cazul in care asta ar fi adevarat, pentru ca daca te-ar fi iubit nu ar fi facut asa ceva. Deci, parerea mea este ca nu ii pasa de tine, nu te iubeste, asa ca nu imi dau seama de ce vrei sa il determini sa ramana cu tine in conditiile astea.Lasa-l! si vezi-ti de viata ta. |
||
|
my_melody Postat pe 17 Decembrie 2008 11:23 |
||
| Uite ce e alunuta2 ,si eu am fost cu parinti prietenului meu la mare,dar m-am simtit super bine,si am stat si singuri ,chiar vreau sa spun ca am facut dragoste si cu ei in camera(pe balcon), si cand s-a incheiat vacanta vroiam amndoi sa stam cat mai mult impreuna.....Tine minte ca cu un asemenea baiat care pur si simplu s-a plictisit de tine,nu poti face o "casa" impreuna cu el....ca nu va dura mult ,trebuie sa iti faca placere sa stai cu persoana iubyta cat mai mult timp,,,,si bineinteles ca femeia are si mai mare responsabilitate ca daca vrea sa tina barbatul in "liba " dupa ea trebuie sa diversifice foarte mult activitatile de zi cu zi,si nu consta neaparat in frumusetea fizica pentru ca timpul va "umbla "foarte mult la acest aspect. | ||
|
simona_marinela1987 Postat pe 17 Decembrie 2008 13:06 |
||
| in primul rand iti place viata asta. un om care este jucator la aceste jocuri de noroc nu poate fi decat un analfabet. o spun din experienta. am avut si eu un prieten asemanator. in aceste locuri nu vei gasii deact oameni care injura si nu stiu sa isi respecte femeia de langa el. am o prietena insa care sta cu un astfel de betiv si jucator. ce urat ii vorbeste si cum o trateaza!!! eu nu as putea sa stau cu un astfel de gunoi oricat de mult l-as iubi. unde sunt idealurile lui in viata? la jocuri??? nu este barbat acesta ci din punctul meu de vedere gunoaie.sfatul meu gaseste-ti fata mea un barbat care are cultura si se invarte in cercuri cu oameni normali. | ||
|
mihaela26 Postat pe 17 Decembrie 2008 17:30 |
||
greu...greu cu exprimarea....draga laurita....mare efort am facut ca sa inteleg ce ai scris...si nici acum nu sunt sigura ca am inteles tot.. ...
|
||
|
roxu4 Postat pe 19 Decembrie 2008 10:18 |
||
De la: roxu4, la data 2008-12-19 10:18:34greu...greu cu exprimarea....draga laurita....mare efort am facut ca sa inteleg ce ai scris...si nici acum nu sunt sigura ca am inteles tot.. alta moda obositoare: sa scrii fara cratima...ce vrei? o fi mai cool
|
||
|
orkid Postat pe 19 Decembrie 2008 10:33 |
||
Deep In love...Nu e genul ala de baiat..i am facut asa. Am fost indiferenta....si nici nu l am mai zarit...pe internet sau..pe altundeva...chiar nu e genul sa raspunda la indiferenta....Cred k il voi ucide si gata...
|
||
|
alinuta2 Postat pe 19 Decembrie 2008 18:38 |
||
| crede-ma ca la mine merge perfect si acum e ca si un catelus care raspunde la orice comanda dau si suntem "amici" il joc pe degete cum vreau eu....il tin p jar pt ca nu vreau sa-i zic daca vreau sa ne impacam sau nu....s-a schimbat total...nu mei e baiatul ala care e nepasator...s-a schimbat roata si au trecut aproape 5 luni in care eu nu vorbeam cu el, ma suna, vorbea cu mine pe mess, si io ii ziceam numai pa, i-am dat si ignore la un dat....dak tu crezi ca baiatu asta e chiar asa special si merita atat de multa atentie din partea ta..nu stiu ce sa zic...daca e baiat destept isi va da el seama ca te-a pierdut...incearca sa ai incepi o alta relatie care sa-ti mearga foarte bine si sa ajunga la urechile lui treaba asta....poate atunci o sa-si dea seama.... | ||
|
dEep_Inlove Postat pe 20 Decembrie 2008 22:49 |
||
De la: alinuta2, la data 2008-12-19 18:38:59Deep In love...Nu e genul ala de baiat..i am facut asa. Am fost indiferenta....si nici nu l am mai zarit...pe internet sau..pe altundeva...chiar nu e genul sa raspunda la indiferenta....Cred k il voi ucide si gata...low reactivity sunt baietii mai indiferenti de felul lor (unii - aia care au avut esecuri sentimentale in trecut) dar uneori tot mai reactioneaza/se sperie/intra in panica/plang/tresar sau canta serenade sub geam daca vad ca se duce de rapa relatia....fac asta chiar daca nu iubesc ci doar ca sa simta ca mai pot controla situatia....dar al tau e prea de tot...nu am inalnit nici eu chiar asa!...asta chiar doarme pe el
|
||
|
orkid Postat pe 23 Decembrie 2008 18:37 |
||
De la: , la data 2008-10-17 00:05:11 perfect zis...haha .nu il cunosc pe tipul in cauza dar sincer il apreciez pentru modul in care a reusit sa scoata la iveala egocentrismul feminin tipic femeilor superficiale din ziua de azi.pana acum erai obishnuita probabil sa bati din palme si baiatul sa execute.asa ca un catzelush..."roll over!play dead!ham-ham!!" si dupa ce te pliktiseai,le dadeai papucii.si cum a aparut asta gata te-a vrajit si mai ales te-a intrigat pentru simplul fapt ca nu te pune pe un piedestal inalt cum faceau ceilalti si te trateaza ca pe o simpla persoana,de la egal la egal.fata draga,vorba cantecului...esti frumoasa dar esti pr.....prea naiva(ca sa fiu baiat finutz)
|
||
|
razz Postat pe 29 Decembrie 2008 01:39 |
||
De la: alinuta2, la data 2008-12-19 18:38:59Deep In love...Nu e genul ala de baiat..i am facut asa. Am fost indiferenta....si nici nu l am mai zarit...pe internet sau..pe altundeva...chiar nu e genul sa raspunda la indiferenta....Cred k il voi ucide si gata... :) cat timp ai fost indiferenta? ...plus, daca stateai indiferenta dar te gandeai la el non-stop , n-are efect indifernta. indiferenta = uita de el. ia-te cu lucruri care-ti plac, pers care-ti sunt dragi...anything . |
||
|
morticia_adams Postat pe 1 Ianuarie 2009 19:15 |
||
De la: razz, la data 2008-12-29 01:39:44De la: , la data 2008-10-17 00:05:11 ahhhhhhh mai, ce rau esti!!! de unde stii tu ca s-a comportat urat cu ceilalalti ?
|
||
|
morticia_adams Postat pe 1 Ianuarie 2009 19:16 |
||
De la: alinuta2, la data 2008-08-06 13:02:27Cum sa il fac sa ii fie dor de mine? Am fost la mare cu parintii lui...nu am petrecut aproape deloc timp noi2 singuri...A fost plictiseala. de cand ne am intors, nu a vrut sa ne vedem..a zis sa o als mai moale 2-3 zile, ca deabia ne am vazut acolo la mare. Imi zice cien si mie de cand AU ajuns BARBATII sa conduca in halul asta o relatie?? De udne pana unde a ajuns o fata frumoasa sa se roage de un tip, sa petreaca timp cu ea??? Deci chiar nu e nimic ami mult.. nu e nimic de facut? Am ajuns sa plang zilnic, nu e vorba ca nu il pot lasa, cred ca as putea, se tin o groaza de tipi dupa mine, dar ma intriga asa de tare comportamentul lui, si in ultima periaoda mi a scazut asa de mult increderea in mine, stiind cat am dat sa par cea mai bun in ochii lui, si el pur si simplu imi zice in fata: 'asteapta tu mult si bine sa imi fie dor de tine'.....S a angajat acum, lucreaza de acasa, isi face el progarmul, si chair ca ne vedem putin, dar daca ii zic sa isi faca timp macar acum cat mai e vara sa ne vedem seara de ami devreme...zice sa o als mai moale.DEci sunt un sac de nervi, asa ceva nu am ami pomenit..Jur ca i as zbura capul..Am nevoie de sfaturi cum sa ma razbun...pe chestiile astea pline de ooooo...da lasa-l in pace vreo saptamana, nu ii da nici un semn de viata si ai sa vezi ca o sa te caute el....si daca nu, sa fie sanatos.nu stiu dc te framanti atat, nu sunt alti baieti pe lumea asta?probabil ca nu ii pasa prea mult de tine sau a simtit ca tu il bagi prea mult in seama si dc sa nu faca ce vrea.nu il lasa sa faca ce vrea, spune-i clar ce vrei.si daca nu este atent la tine si la dorintele tale inseamna ca nu tine la tine destul.asa ca nu merita. |
||
|
mkdisk Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:16 |
||
| am citit mai bine acum ce ai scris...sa te razbuni????hmmmmmmmmdeci e o chestie de amor-propriu?nu-mi place. | ||
|
mkdisk Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:27 |
||
barbatii fac regulile relatiei cand au langa ei o fata "doar''frumoasa(dar goala pe dinauntru)pai baiatul iti spune finutz sa-l lasi in pace si tu tot visezi la iubire
|
||
|
o_inima_pustie Postat pe 6 Iunie 2009 12:09 |
||
| mai bn lasal..nu merita..dak iti vorbeste asa..cik"ast u mult si bn si o samie fie dor d tn"...totusi trb s ai deminitate..nu poti s te lasi calcata in picioare d unu care nu t merita...si qum ai zis..ai multi la picioare si poti s gasesti unu pe masura ta..:)dak nu isi schimba atitudinea e mai bn sal lasi..si poti s facu c vrei u:):) | ||
|
Rodyyyyyyyyy Postat pe 11 Iunie 2009 13:23 |
||
|
1.esti plasticifiata 2.esti mai mult ca sigur...''pitzi''(fataaaaaaaaa esti truuuu')=)) 3.esti o narcisista.....ce nu isi curata oglinda=)) 4.te crezi o diva....si o dai in depresii...cand vine unu'si iti spune in fata ca esti o leguma....sclipicioasa...oxigenata..(.sau negricioasa=)))...si daaa...foarte rozalieee=)) sper sa intelegi ce vreau sa spun....=))=))..aaaa.....si sunt foarte sigur=))ca suferi de flatuatii vaginale=))=))=)) |
||
|
Postat pe 13 Iunie 2009 01:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce sa aleg? | 11 | De la: kudika227120 9 August 2010 11:25 |
| cine are amant si dc? | 413 | De la: 20 Decembrie 2014 03:16 |
| Probleme in cuplu...sinceritatea... | 22 | De la: rramoramona 23 Septembrie 2013 16:48 |
|
|
||
| Cum sa lupti cu o fantoma? | 77 | De la: joy_18 10 August 2010 03:57 |
| poti iubi 2 barbati in acelasi timp sau 2 femei? | 206 | De la: mkdisk 29 Septembrie 2009 16:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.