Setari Cookie-uri

De cand fac Barbatii regulile relatiei, cand au o fata frumoasa langa ei

Cum sa il fac sa ii fie dor de mine? Am fost la mare cu parintii lui...nu am petrecut aproape deloc timp noi2 singuri...A fost plictiseala. de cand ne am intors, nu a vrut sa ne vedem..a zis sa o als mai moale 2-3 zile, ca deabia ne am vazut acolo la mare. Imi zice cien si mie de cand AU ajuns BARBATII sa conduca in halul asta o relatie?? De udne pana unde a ajuns o fata frumoasa sa se roage de un tip, sa petreaca timp cu ea??? Deci chiar nu e nimic ami mult.. nu e nimic de facut? Am ajuns sa plang zilnic, nu e vorba ca nu il pot lasa, cred ca as putea, se tin o groaza de tipi dupa mine, dar ma intriga asa de tare comportamentul lui, si in ultima periaoda mi a scazut asa de mult increderea in mine, stiind cat am dat sa par cea mai bun in ochii lui, si el pur si simplu imi zice in fata: 'asteapta tu mult si bine sa imi fie dor de tine'.....S a angajat acum, lucreaza de acasa, isi face el progarmul, si chair ca ne vedem putin, dar daca ii zic sa isi faca timp macar acum cat mai e vara sa ne vedem seara de ami devreme...zice sa o als mai moale.DEci sunt un sac de nervi, asa ceva nu am ami pomenit..Jur ca i as zbura capul..Am nevoie de sfaturi cum sa ma razbun...pe chestiile astea pline de
nepasare ale lui.
alinuta2
Postat pe 6 August 2008 13:02
alinuta, esti sigura ca te iubeste???
simte '' golul'' in stomac atunci cand va intilniti?? eu sunt sigura ca tu il simti, dupa cat esti de afectata!! incearca sa stati putin de vorba, sa discutati...te-ai gandit ca ar putea fi altcineva (o ''alta'') intre voi??
alina_marian2
Postat pe 6 August 2008 13:09
cred ca cel mai bine ar fi s-o termini cu el!! nu te merita!
alina_marian2
Postat pe 6 August 2008 13:10
cred ca ar trebui sa te calmezi si sa nu mai insisti tu sa va vedeti..parerea mea
beem
Postat pe 6 August 2008 13:17
frumusetea e o arma destul de ruginita cand vrei sa cuceresti un barbat. exista metode sa devii fluture din pupa, si culmea, am cam aflat si noi asta. daca doar frumusetea nu-i ajunge ... e foarte posibil sa vrea altceva, mai mult, mai profund. marea majoritate a barbatilor considera femeile frumoase si dichisite ca fiind superficiale. ex equo si atitudinea ignoranta. nu spun ca e cazul tau: spun ca e o posibilitate care trebuie analizata.

daca esti superficiala si s-a prins ... tzeapa ta.

daca nu esti, si nu s-a prins ... probleme de comunicare sau prostie densa din partea lui.

daca nu esti, si s-a prins ... pur si simplu nu esti pe placul lui.

discuta cu el si ce-o fi o fi. zi-i verde adevarul, nu-i reprosa nimic, spune-i cum te simti si ofera-ti chiar tu ajutorul in a rezolva dilema. daca nu contribuie si el substantial ... asta e, o fi considerand ca nu meriti efortul.
paultinichigiu
Postat pe 6 August 2008 13:43
discuta k el,spune-i tot ceea ce ai pe suflet si vezi cum reactioneaza si dc isi schimba comportamentul.nu ai ce sa faci tu k sa ii fie dor dc el nu se gandeste la tine si nu vrea sa fie k u.nu il mai cauta tu,lasa-l sa vezi dc el o va face.poate dc vede k esti indiferenta se va trezi si te va cauta sau poate nu.dc este asa,inseamna k nu tine la tine si cel mai bine pt u e sa termini relatia k el.nu ai de ce sa suferi in mod gratuit si mai ales dc nu ai pt cine
acy_mik
Postat pe 6 August 2008 14:40
De cand fac Barbatii regulile relatiei, cand au o fata frumoasa langa ei


Ti-am raspuns si la celalat subiect deschis pe aceasi tema asa ca acum o sa ma rezum la a raspunde doar la intrebarea asta :

Fac regulile cei care stiu ce vor ,indiferent ca e vb de un barbat sau o femeie ,conteaza daca tu accepti aceste reguli sau nu.
Daca nu-ti convin regulile le schimbi daca stii cum sa o faci , nu este suficient sa fii frumoasa ca sa ai la picioarele tale un barbat, iti mai trebuie si un strop de inteligenta.

Presurile sunt facute pentru ati sterge picioarele nu pentru a le iubi.simti dorul sau imbratisa cand vor ele.
iris_4_ever
Postat pe 7 August 2008 10:36
varianta cea mai viabila ar fi sa aveti o discutie cat mai serioasa iar daca nu poti sa nu mai fi asa insistenta cu el sau cum spui si tu "sa nu mai tragi de el" poti si tu f bine sa-l tratezi la fel, adica cu indiferenta cu toate ca orgoliul tau nu prea te lasa,incearca sa-ti canalizezi atentia catre alte lucruri, asa cum face si el, de ex,pur si simplu nu il mai suna si nu-i mai da nici un semn de viata,ptr ca la un moment dat,singur va realiza ca ii este dor de tine,daca vei continua cu insistentele cu siguranta ca el te va respinge in continuare!
alb_bastru
Postat pe 7 August 2008 11:33
Urat din partea barbatiilor, urat rau ca nu mai stiu sa se poarte cu fetele..decat poate la inceput, eu sunt cu el de peste 2 ani...si eu in acesti 2 ani l-am stresat cred cu vorba"cand ne vedem"...poate l-am sufocat uneori..asa suntem noi, stiu ca ma iubeste , adica se vede, dar e schimbator azi e topit dupa mine, maine zici ca ma uraste..parca as fi o fraiera uneori asa ma face sa ma cred!Iar eu il iubesc enorm si de aceea i-am suportat mereu atatea...dap daca unui barbat ai arati ca poate sa faca c vrea din tine atunci asta va face pana la capat..!
iubi7a_lui
Postat pe 18 August 2008 23:14
Eu zic sa ii raspunzi cu aceeasi moneda...intri in jocul lui si incearca sa fii mai distanta...sa vedem daca lui o sa ii mai convina. Comportamentul lui fata de tine se numeste superficialitate , din pacate sunt multe cazuri de fete pe care multi barbati le vor si "pica pe mana" unuia care habar n`are sa se comporte.De multe ori relatiile devin o lupta de orgolii pentru a detine "suprematia" in cuplu..e pacat , insa nu trebuie sa te complaci sa fii la dispozitia partenerului mereu.
Kittynelle
Postat pe 19 August 2008 00:05
Va multumesc mult pentru sfaturi :*
alinuta2
Postat pe 19 August 2008 16:46
parerea mea ar fii sa-i faci ceti face el....sa nu al cautzi u...sa te caute el....si atunci sa-i dai replica...."iao mai usor".....raspundei cu aceiasi moneda...dak kiar ai de gand sa pierzi timpul cu el...dar yo cred k nu te merita....cel mai bine...dar fii sa o termini cu el...si sa gasesti alt baiat kre stie sa te aprecieze....:P ai grija de u....:)
cata18
Postat pe 19 August 2008 21:31
ce mult ma recunosc in povestea ta...asa am patit si eu...se pare k cei care roiesc in jurul nostru nu sunt buni,ji ne incurcam cu ala kre nu ne merita...dar asta e viata.,alinutza...nu te mai consuma tu pentru reltia asta...daca el nu se streseaza tu de ce ai face-o? eu zik k el a observat slabiciunea ta: si aceea slabiciunea pt el si se foloseste de ea...lasa-o mai moale..arat-i ca si u poti trai fara sa va vedeti si mai ales,opreste-ti mana in momentul in care vrei sa-l suni..gandeste-te k nu merita sa te injosesti pt o pers care se pare k nu are aceeasi intensitate in sentimente ca si tine...chiar vrei sa fii persoana care va da cel mai mult dar nu va primi nimik in schimb decat nijte cuvinte"s-o lasam ma moale?" gandeste-te k in felul cum se poarta el nu duce decat la despartire,akum totul depinde de tine daca vrei sa pierzi vremea ca sa constati mai tarziu un lucru pe care deja il stii deja :nu te merita.take care !
dydy88
Postat pe 20 August 2008 13:14
exista o regula de aur....barbatul prin natura sa e vanator...daca prada ii cade singura in brate,atunci ce gust mai are vanatul????cred ca il sufoci cu atentia ta si cu necesitatea de a fi langa el.....si crede-ma 99% din barbati sunt asa....isi pierd interesul cand nu mai au ce cuceri.....datoria ta acum e sa-l faci sa se simta din nou vanator....nu-l suna,nu-l cauta....nu-i cersi timp....si vei vedea cum in scurt timp te va cauta el,cum te va ruga sa va intalniti.....iar atunci cand o va face,tine-l pe foc,zii ca esti ocupata si nu poti sa il vezi azi,oricat de mult ai vrea,stapaneste-te...si vei vedea schimbarile....pozitive daca exista iubire si interes din partea lui...si negative,daca nu-l interesezi si nu te mai iubeste....in orice caz...lumea e plina de barbati,cu siguranta vei gasi unul care sa savureze fiecare clipa petrecuta in bratele tale...bafta

Postat pe 28 August 2008 21:47
Eu cred ca problema nu e cu felul lui de a se purta ci din contra.El te-a citit ca te-ai cam chinuit sa PARI cea mai buna pentru el,si apoi cred ca nici nu-l iubesti prea mult ci mai mult te doare cum de poate sa te respinga pe tine O FATA ASA DE FRUMOASA.De multe ori vezi cate un cuplu in care ea arata asa si asa (sa nu spun urata pentru ca fiecare are frumusetea lui)si te intrebi fara sa vrei cum Dumnezeu de sta cu ea,si uite ca se poate pentru ca femeia aceea stie sa se faca iubita,stie sa ofere ,stie sa fie recunoscatoare pentru ceea ce primeste intr-o relatie.Nu prea aveam de gand sa ma bag in seama comentand postarea ta dar mi s-a parut ca pui problema putin cam superficial.Cel putin asa am simtit eu din ceea ce ai scris tu.Poate ma insel si daca te-au deranjat spusele mele imi cer scuze.
marianarascanu
Postat pe 10 Septembrie 2008 00:03
fiind din "celalta specie" :-)) - poate ca nu am judecata neintinata;
Dar pun urmatoarele intrebari:
1. Vacanta impreuna cu parintii? ( eu- de la clasa a 8-a nu am mai mers cu parintii....poate era eu mai "emancipat? )
2. Razbunare?La ce bun? cui foloseste? Tie?
3. Fata/femeie frumoasa? Cine stabileste ca o femeie frumoasa trebuie tratata cu diferenta fata de celeleate; Prin ce te deosebesti? Stii sa vorbesti mai frumos? Ai trasaturi mai slefuite? OK, si chiar daca- de ce crezi ca meriti mai mult? Ti-ai pus intrebarea?
Asa cum spunea cineva mai sus- poate nu-i suficient sa fii frumoasa ( am vazut o "frumoasa" de curand la emisiunea lui Razvan si Dani- a castigat si castingul- dar- daca reusesti sa scoti din ceatza din creierul ei macar o fraza coerenta- inseamna ca ti-ai dat doctoratul in pshihanaliza! Tipii au ales-o pt ca se paote face foarte usor haz pe seama ei- si pentru ca e prezentza care vinde bine o emisiune de dimineatza;

Si -ca sa-ti raspund la intrebarea topicului:" De cand fac barbatii regulile relatiei, cand au o fata frumoasa langa ei"
a. Dintotdeauna ( vezi raspunsurile pe care ar trebui sa ti le dai la intrebarile mele)
b. Cand nivelul de unitati monetare in contul cardului respectivului este mai ridicat IQ-ul respectivei, iar nivelul de apetenta al "fetei frumoase" pentru distractie, cadouri si alte asemenea "incentives" cu mult pentru norma bunului simt ( vezi noile modele de viata a fiecarei tinere/tanar de la clasa a 8-a in sus- care-si doreste sa fie nevasta lu` mutu si a lu` chivu ( si as mai adauga dar nu mai stiu);
Aici e ca in orice alt business: investesti putin - capeti putin; si Nimic nu e gratis;
G_I_JOE
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:47
alinuta 2 DACA e un cuceritor nu prea mai ai ce face vei fi doar un nume an agenda lui,DACA sunte-ti la varsta pubertatii unde parerile fiecaruia sunt mai importante si tot ce face fiecare este ideal ,sau poate din prea multa dragoste pt. el l-ai lasat pe el sa domine an relatia voastra ,E TIMPUL SA FACI O PAUZA 2,3 SAPTAMANI SA NU VA VEDETI SI POATE ATUNCI...

Postat pe 10 Octombrie 2008 10:29

Poate are impresia ca tu esti ceea care ii "conduce" viata.Prin atitudinea asta "noua" are impresia ca e "barbat" si se simte bine,relaxat,stapan pe situatie...asta pentru ca tu ii faci jocul rugandu-l sa petreaca timp cu tine.Serveste-i o portie de indiferenta si chiar atunci cand iti propune sa va vedeti explica-i ca nu ai timp ..."o lasam pe alta data,imi pare rau".Daca nici lucrul asta nu il face sa se schimbe atunci pune capat relatiei,pentru ca in acest caz e clar ca nu te iubeste si cu sau fara tine pentru el e tot una.
BUM27
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:02
Buna,
Eu intru destul de rar pe forum dar sui cand citesc mesajele, conversatiile voastre imi dau seama ca mai am mult de invatat. Cep putin, din acest raspuns inteleg ca asa ar trebui si eu sa reactionez.Dar mi e greuu.....
Mai bine va zic pe scurt povestea mea: Am 24 ani, am o relatie de 4 jumate cu un baiat din Bucuresti, eu sunt din provincie dar am studiat aici si am ramas datorita lui mai mult. Il iubesc f mult, la inceput n a fost asa si el tanjesa, suferea dupa mine pt ca eu inca nu mi revenisem din fosta relatie, prima iubire lalallalala. Ei, s a intors roata la 2 ani de zile ; un an mi a facut viata un cosmar: a u=inceput sa iasa iar cu raii de la bloc, cu prietenii cu care fusese certat pt ca i au facut nush ce, cu care facuse cele mai mari prostii posibile in gloata. Ei ei ei s a repetat povestea de la 15 16 ani : baute, bairamuri, cluburi, femei, mare munte baute baute farse care mai de care mai mizerabile, poste, hai la femei, tragem o M, un H, Ecs.., ne destrabalam cum nu se paote mai tarr prt ca asa suntem interesanti.Cel putin lui ii placea f mult rolul asta de face pe toata lumea sa rada, marele x, aplaudat, agreat, peste tot el e in centru atentiei pt e genial in prostiile lui.Nu l recunoastem, nu mi venea sa cred ca nu mai sunt dulxcik cu care vroia sa sti petreaca toata viata, fata visrilor lui, sufletul bun si inocent pe care rar il gasesti in ziua de astazi, trala;lalallala eram o japita pt ca nu eram de acord cu casino urile, poker ul serile peteecute in cluburi bairamuri , pt ca nu eram de acord ca ziua se schimbase in noapte si invers. Radea la orice, il distra orice, intelegeti... facea glume din ce in ce mai porxoase evident cu prietenul lui bun.. cel mai rau din cei mai rau dar un diplomat si un baiat f bine educat p fata..Evident ca stiind ce facea cu prietenii nu puteam sa i sufar prietenii. Cum as putea? E INFLUENTABIL SI PAREREA LOR CONTA F MULT PT EL, NU VROIA SA FIE LUAT DE "AGARICI", D PRSTUL NEVESTII, DE NU MAI STIU CUM GANDEAEL. Eram terorizata, nu mi venea sa cred, eram zero in fata lui, numa mai atragi, nu ma mai interessezi, eram comunista pt ca nu eram de acord cu activlor.E drept ca periada asta a durat cat n a mai lucrat, isi daduse demisis mai mult nevoit. El numeste aceasta perioada DE GLORIE.
incet incet si a revenit cand iar dl cel mai bun prieten si a aratat din nou fata de asa zis prieten. Asta a fostr sansa mea si air promisiuni, parerei de rau cu toate ca eu in tot timpul acesta trasesem de relatia asta la gre, 6 luni am fo despartiti dupa care tot eu l am sunat sa ne vedem ca urmare ne am impacat. nu ma asteptam dar s a intamplat ca acum cand ne certam sa mi reproseze ca a fo un prost ca s a vazut atunci cu mine ca daca nu m ar fi vazut nu ne am fi impacat.
Acum, dupa ce am stat aprox 6 luni impr la o ruda de a lui IAR m am mutat singura asa cum nu era prevazut in cazul in care nu e bine cu cine stam. Ma lasat iar sg iar sa stau cu nush cine sa i suport fiecarui a fitele, norocul e ca am gasit exact la un loc distanta de el dar PROBLEMA E CA EL NCEPE DIN NOU CU PRETENTII SA IASA SG NUMAI CU BAIETII , SI ACUM NOI IESIM CU PRIETENII LUI CU CARE FACSE TOT CEFACUSE DAR IESIM IMPREUNA SI NE SIMTIM F BINE IN CIUDA A ACEEA S A INTAMPLAT. AM FACUT ACEST COMPROMIS, STAU LA MASA CU OAMNEII CU CARE MI A FACUT VIATA AMARA, MA PORT F OK DAR ACUM DEJA IMI CERE PREA MULT. PETRECE F MULT TIMP CU EI EU MA DSIMT DIN NOU NEGKIJATA SI TIMPUL PETRECUT IMPR SMT CA E F MIC IN COMP CU TIMPUL PE CAR L PETREECE SI CARE VREA EL SA L PETREACA . CONTEAZA DIN NOU PAREREA LOR,. CHIAR IERI NE AM DESP CA APOI SA L SUN SI SA L INTREB CE FACEM NE CEETASEM PT EXACT MOIVUL ASTA, ATENTIA PE CARE MI O ACORDA SI DREPT RASPLATA CA L AM SUNAT IMI SPUNE te iubesc dar vreau sambta sa ma duc cu baiertii la ziua lu x, pe care l a vz de 3 ori in viata lui si e prieten de poker cu prietenul sau bun, y . y nu si resp prietena dar ea inca i accepta toate magariile si dra lui e mereu laudata ca uite ca ea intelege ca nu e comunista ca tine.
Eu am ajuns din nou sa traesc cu frica, mi e frica tot timpul ca l pierd nu mai pot sta in stres, stii cum e;mai bine cu rau da mai rau fara rau
ce sa fac Doamne ca simt ca o iau razna.
lauryi
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:53
Draga Laurita, daca in conditiile astea tu inca te intrebi ce poti face, atunci (fara suparare) iti meriti soarta pe care o ai. Deschide ochii bine si fugi mancand pamantul... nu te uita inapoi ca nu merita. Si sa nu-ti inchipui ca-l poti schimba!! I-ai dat destule sanse...mergi mai departe sau departe de el...
benji
Postat pe 10 Octombrie 2008 12:15


HMMM... CITIND FORUMURILE IN ULTIMA VREME NU AM CONSTATAT DECAT O CUNOASTERE SUPERFICIALA A LIMBII ROMANE...PE CARE NICI GRABA, NICI DISPERAREA NU O POT JUSTIFICA...
FETELOR... STITI CE ESTE ACEEA GRAMATICA LIMBII ROMANE?
Luciana1
Postat pe 10 Octombrie 2008 13:02
De la: cleopatra86, la data 2008-08-28 21:47:48exista o regula de aur....barbatul prin natura sa e vanator...daca prada ii cade singura in brate,atunci ce gust mai are vanatul????cred ca il sufoci cu atentia ta si cu necesitatea de a fi langa el.....si crede-ma 99% din barbati sunt asa....isi pierd interesul cand nu mai au ce cuceri.....datoria ta acum e sa-l faci sa se simta din nou vanator....nu-l suna,nu-l cauta....nu-i cersi timp....si vei vedea cum in scurt timp te va cauta el,cum te va ruga sa va intalniti.....iar atunci cand o va face,tine-l pe foc,zii ca esti ocupata si nu poti sa il vezi azi,oricat de mult ai vrea,stapaneste-te...si vei vedea schimbarile....pozitive daca exista iubire si interes din partea lui...si negative,daca nu-l interesezi si nu te mai iubeste....in orice caz...lumea e plina de barbati,cu siguranta vei gasi unul care sa savureze fiecare clipa petrecuta in bratele tale...bafta


Povesti din o mie si una de nopti, de adormit sau speriat copii, depinde de punctul de vedere.

Iai cunoscut pe toti sau citezi statistica din REVISTA mea?
Eu am invatat in tara mea la statistica regula 1: NU crede in nici o statistica pe care nu ai socotito tu
Iar daca 99% ar fi atit de simplu crosetati, undei reteta;-)
In Neaderthal a fost asa, dar de atunci au mai evoluat si ei la cap si instincte Cel putin acei barbati pe care îi cunosc eu^^


Draga alinutza sau alunitza cum te chiama

Intrebarea postata de tine contine si raspunsul. Trebuie numai sa îti pui mintea la contributie si sa gandesti
Full_Metal_Jacket
Postat pe 10 Octombrie 2008 13:04
PENTRU LAURITA


DRAGA MEA...TU CU SIGURANTA MAI AI CEVA DE INVATAT...IN PRIMUL RAND SA SCRII, IN AL DOILEA RAND SA TE EXPRIMI...
DACA NU AR FI FOST UN EFORT PREA MARE SA INTELEG TOT CE AI SCRIS, PROBABIL TE-AS FI SFATUIT SA STAI DEPARTE DE UN ASEMENEA OM ...
NU DEPINDE DECAT DE TINE SA ITI SCHIMBI VIATA.


Luciana1
Postat pe 10 Octombrie 2008 13:07
Laurita.........baieti mai sunt.....mai bine singura decat cu cineva care nu te respecta.....accepta faptul ca unele persoane nu te merita.....decat singurate in 2 plus suferinta....mai bine singura.....in orice relatie exista o limita....odata depasita acea limita.....se rupe echilibrul relatiei ....si se ajunge......stii tu unde ......eu iti doresc fericire......indiferent alaturi de cine.....doar sa fi cu adevarat fericita.....
Bluetulip
Postat pe 10 Octombrie 2008 13:10
asa sunt unii grandomani......am trecut si eu prin asta.....si.....el era naspa...face asa k stie k nimeni nu se poarta indiferent cu tine inafara de el , si indiferenta doare cel mai tare....
insa ai grija k asa se va obisnui, asa va ramane si tu vei incepe sa-l iubesti si sa ii accepti mai multe....el in adanc, se simte bine k tu esti frumoasa langa el, si k tu ii accepti alea, deci tii la el si e constient k asta e un mod sigur sa stai lg el...te-a citit;) sfatul meu, arata-i cine e persoana educata si mai dragutza din relatie...invata-l sa zica imi cer scuze si tot asa....
deealabella
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:25
Pentru luciana1 ai vazut cat a scris fata asta acolo se mai intampla sa si gresesti cand te grabesti nimeni nu e perfect si nu e bine sa judeci in primul rand pe cineva parerea mea
aura_elenutza
Postat pe 10 Octombrie 2008 21:40
Pentru laurita2806,eu ma regasesc mult in povestea ta in mare parte,o mare parte din vina e a noastra k le permitem si k le aratam prea mult ce simtitm pentru ei eu n-am avut nici in ziua de azi puterea de a renunta la el definitiv desi suntem impreuna de aproape trei ani.Si el prefera sa petreaca cu prietenii prin cluburi si pe mine nu ma luat aproape niciodata a inceput sa o mai rareasca cu prietenii dar mereu exista ceva mai important pentru el decat mine cateodata cred k ma iubeste dar de cele mai multe ori simt k eu nu exist pentru el ma si inselat si l-am iertat e greu sa renunti la cineva pe care il iubesti si investesti mult in relatia respectiva dar fiecare si-o face cu mana lui .Plang mereu pentru k ma simt nepunticioasa pentru k zic k nu pot renunta la el dar nici nu am incercat ma facut sa numai am incredere in mine si desi multa lume ma avertizat k nu e de mine k nu ma merita vreau sa renunt la el dar simt k nu pot as dorii un sfat...
aura_elenutza
Postat pe 10 Octombrie 2008 21:52
De la: alinuta2, la data 2008-08-06 13:02:27Cum sa il fac sa ii fie dor de mine? Am fost la mare cu parintii lui...nu am petrecut aproape deloc timp noi2 singuri...A fost plictiseala. de cand ne am intors, nu a vrut sa ne vedem..a zis sa o als mai moale 2-3 zile, ca deabia ne am vazut acolo la mare. Imi zice cien si mie de cand AU ajuns BARBATII sa conduca in halul asta o relatie?? De udne pana unde a ajuns o fata frumoasa sa se roage de un tip, sa petreaca timp cu ea??? Deci chiar nu e nimic ami mult.. nu e nimic de facut? Am ajuns sa plang zilnic, nu e vorba ca nu il pot lasa, cred ca as putea, se tin o groaza de tipi dupa mine, dar ma intriga asa de tare comportamentul lui, si in ultima periaoda mi a scazut asa de mult increderea in mine, stiind cat am dat sa par cea mai bun in ochii lui, si el pur si simplu imi zice in fata: 'asteapta tu mult si bine sa imi fie dor de tine'.....S a angajat acum, lucreaza de acasa, isi face el progarmul, si chair ca ne vedem putin, dar daca ii zic sa isi faca timp macar acum cat mai e vara sa ne vedem seara de ami devreme...zice sa o als mai moale.DEci sunt un sac de nervi, asa ceva nu am ami pomenit..Jur ca i as zbura capul..Am nevoie de sfaturi cum sa ma razbun...pe chestiile astea pline de
nepasare ale lui.



barbatii nu fac regulile relatiei, in general..intr-o relatie nu exista sefie, ambii parteneri sunt egali.Nu trebuie sa te razbuni pe el. Din felul in care se comporta eu zic ca nu mai tine la tine atat de mult, chiar deloc, si ar trebui ca tu sa pui capat acestei farse. Astfel, iti va fi si tie mai usor ;) daca nu a mers cu el, va merge cu altul , stai linistita

Postat pe 10 Octombrie 2008 22:03
De cand fac Barbatii regulile relatiei, cand au o fata frumoasa langa ei?

asa suna titlul topicului si mie imi vine in minte o replica tampita auzita de la un amic...:
pt ca ei sunt cu banu' in club!!!!! pt ca ei au un Q7 din care razbat ragete de manele ultimul soi....!!!! pt ca ei care sacosele de la sesiunea de shoping cu pitzi!!!


scuze de off topic dar .... asta mi-a venit in minte cand am citit titlul

cat despre restul... subscriu la ceea ce ti s-a spus deja.....
nu exista o metoda universal valabila sa-l faci sa ii fie dor de tine....and ..stufffff.....



dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Octombrie 2008 22:10
cand fata e doar frumoasa. :))
morticia_adams
Postat pe 10 Octombrie 2008 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pareri va rog! 45 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:52
barbatii raci 90 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53
Am nevoie de un sfat 13 De la: dara_andrada 6 Iulie 2009 15:42
O intrebare 40 De la: kudika046333 3 Septembrie 2009 17:44
mincare de lux sau fast-food 35 De la: ralukutya 30 Mai 2009 14:19