Mai multe
|
Se poate sa te indragostesti de o voce...o, da...eu am avut o relatie prin radio...s-a terminat pt ca a aparut tipul la televizor...il vreau inapoi la radio!!!!...la discoteca RTT...infiecare sambata seara...are tipul ala o voceee...ma rog, doar voce il chema Negru...Dan Negru |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:21 |
||
|---|---|---|
De la: oktober, la data 2009-01-13 10:21:12Se poate sa te indragostesti de o voce...o, da...eu am avut o relatie prin radio...s-a terminat pt ca a aparut tipul la televizor...il vreau inapoi la radio!!!!...la discoteca RTT...infiecare sambata seara...are tipul ala o voceee...ma rog, doar voce heheheheheheheheheeheheee chiat ilcunosc pe dan pe bune vorbesc
|
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:21 |
||
saluta-l din partea mea...si ia vezi, poate il convingi sa vina la radio inapoi...ca eu tare dezamagita am fost
|
||
|
|
||
|
Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:43 |
||
| spunea cineva aici de liniile erotice.se vb prin telefon.pai ce alea sunt relatii?sub nici o forma.se pot numi oricum,numai relatii de dragoste nu.e o diferenta. | ||
|
dana_mv Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:23 |
||
eu chiar am cunoscut recent un tip aici pe kudika...,miau placut ideile lui.,este un iubitor de animale si flori ....nu poate sa fie o persoana rea...iar acum,vorbim si la telefon am vrut sai aud vocea are un timbru fff frumos neam amprietenit si cam atat dar cred ca e suficient deoarece distanta e foarte mare dar ma face sa zambesc an momente de tristete ma ancurajaza prinfelul lui de a fi si ma bucur ca lam cunoscut
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 6 Februarie 2009 22:44 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-01-14 12:23:42spunea cineva aici de liniile erotice.se vb prin telefon.pai ce alea sunt relatii?sub nici o forma.se pot numi oricum,numai relatii de dragoste nu.e o diferenta.........nu relatiide dragoste DANA numai de prietenie.. ca de dragoste nu poate fi vorba.....
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 6 Februarie 2009 22:49 |
||
De la: erikahd2008, la data 2009-02-06 22:44:38eu chiar am cunoscut recent un tip aici pe kudika...,miau placut ideile lui.,este un iubitor de animale si flori ....nu poate sa fie o persoana rea...iar acum,vorbim si la telefon am vrut sai aud vocea are un timbru fff frumos neam amprietenit si cam atat dar cred ca e suficient deoarece distanta e foarte mare dar ma face sa zambesc an momente de tristete ma ancurajaza prinfelul lui de a fi si ma bucur ca lam cunoscut |
||
|
dana_mv Postat pe 6 Februarie 2009 22:49 |
||
| e adevarat, poti sa iti faci prieteni adevarati cu care sa discuti numai la telefon si prin email, eventual messenger, dar asta nu inseamna k te indragostesti de ei...parerea mea atunci cand stii ce ai aksa, langa tine, si iubesti persoana respectiva, nu cauti altceva in alta parte. poate k iti ascunde anumite chestii pt k stie k ai face o mica criza de gelozie. oricum asta e parerea mea si ceea ce as face eu | ||
|
auralia Postat pe 6 Februarie 2009 23:46 |
||
De la: auralia, la data 2009-02-06 23:46:02e adevarat, poti sa iti faci prieteni adevarati cu care sa discuti numai la telefon si prin email, eventual messenger, dar asta nu inseamna k te indragostesti de ei...parerea mea atunci cand stii ce ai aksa, langa tine, si iubesti persoana respectiva, nu cauti altceva in alta parte. poate k iti ascunde anumite chestii pt k stie k ai face o mica criza de gelozie. oricum asta e parerea mea si ceea ce as face eu ca sa intelegi, pot si eu sa inteleg vorbitul pe mes... etc ca si eu o fac.... dar, cind aflu de discutii la tel... de 3..4x pe zi, si mai trimite si niste mailuri...LA 1 .. 2 NOAPTEA cind eu sint la lucru (pe care eu le-am vazut) si cind acel ,,prieten'' este din acelasi oras...,,si te mai intilnest accidental'' si ea are un anumit comportament fata de mine....... si eu am anumite banuieli.... ca asa e omul.... si mi se confirma anumite chestii... te intreb tu ai putea sa intelegi aceste lucruri din partea partenerului tau? dami voie sa nu te cred ca ai tolera....toate chestiile astea din partea lui..... problema este ca pentru mine personalm prietenia cu o alta persoana este Prietenie si nimik altceva..... e... atunci cind vreau sa fie ,,altceva'', nu mai este prietenie... ca sa intelegi mai bine, ca ex. daca noi doi flirtam... si unul dinte noi ,,cedeaza'' mai sintem prieteni ca inainte? sau sa schimbat ceva in relatie... ? chiar te rog sa imi raspunzi..
|
||
|
Postat pe 10 Februarie 2009 12:58 |
||
De la: stefancelmic, la data 2009-02-10 12:58:05De la: auralia, la data 2009-02-06 23:46:02e adevarat, poti sa iti faci prieteni adevarati cu care sa discuti numai la telefon si prin email, eventual messenger, dar asta nu inseamna k te indragostesti de ei...parerea mea atunci cand stii ce ai aksa, langa tine, si iubesti persoana respectiva, nu cauti altceva in alta parte. poate k iti ascunde anumite chestii pt k stie k ai face o mica criza de gelozie. oricum asta e parerea mea si ceea ce as face eu ,,normal'' ca nu prea ai ce sa raspunzi...
|
||
|
Postat pe 16 Martie 2009 09:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hmm... | 7 | De la: uitarea_aducerii_aminte 13 Mai 2009 10:20 |
| Confuza:| | 21 | De la: anutzzaa 1 Octombrie 2010 20:48 |
| ajutatima va rog!!!! | 19 | De la: yumalai 19 Ianuarie 2010 12:49 |
|
|
||
| l-am sufocat cu iubirea mea? | 15 | De la: deyutza92 7 Martie 2012 18:38 |
| DORUL DE PERSOANA IUBITA | 6 | De la: blaa 21 Decembrie 2009 23:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.